FreeedoM Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 (edited) Am folosit o imagine ca post de TV, daca aveam un filmulet cu B-Zone in PC puteam baga si un filmulet. O sa revin cu edit cu camera mai plinuta L.E. Sper ca nu se supara nimeni ( JustMed ) sau cei care au organizat meeting din Bucuresti ca am folosit ca tablouri 3 imagini de la meeting Edited September 20, 2011 by FreedoM9 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zww Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Foarte tare,pare a fi o plasma. Mie sincer imi place,buna treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Foarte frumos! Ar fi frumos daca ai umple putin camera cu o canapea, un fotoliu, si un covor rotund in fata TV-ului si un semineu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustinZaideM Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Cam goala camera chiar pustie,daca mai punei niste mobila pe ici pe colo era mai reusita.Succes si la alte lucrari +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZzumerR Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 (edited) Foarte frumos, te descurici bine, succes in continuare. Edited September 20, 2011 by ZzumerR Link to comment Share on other sites More sharing options...
s 1 m p L e Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Foare frumos, imi place cum te descurci in Photo Shop. Daca ai pune un filmulet ar fi superb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Foare frumos, imi place cum te descurci in Photo Shop. Daca ai pune un filmulet ar fi superb. Probabil o sa primesc warn-up pentru asta, dar deja m-am obisnuit.. 'Damn, se vede imediat cum vreti sa faceti +1. In primu rand, omule, ala nu e PS, e C4D. Saracu' FreedoM9 cred ca se ingrozeste ca nu vede nici un sfat bun, ci doar 'yeeey imi place'. Daca tot faceti posturi pentru +1, facetile calumea, chiar daca au o esenta de prostie in ele.' ON: Ar fi fost frumos daca ai fi editat putin pozele cu meetingul, dar oricum, +1 pentru idee. Nu m-am gandit la asa ceva in viata mea. Felicitari inca odata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 La V3 vad o lumina aiurea in tavan, ridic-o mai mult sa fie mai oarba si ai terminat-o cu' lumina din pozitia aia. Tablourile de la meeting baga-le in PS si da-le un border mare, de preferat gri si baga niste efecte pe el, un pattern de opacity mic, ceva. Ai tu idei. In rest sunt dragute, stiu tutorialul, se vede foarte clar cat ai lucrat la ele si munca probabil ca-ti va fii rasplatita, sa vedem. Imi place cum lucrezi de la un timp, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Vorbesc numai de varianta numarul 3 : Parerea mea e ca ar fi trebuit sa bagi unde e geamu ceva o priveliste , un peisaj din munti , sau o plaja cu un apus , ti-ar fi schimbat atmosfera drastic ,asa e seaca si fara nici un rost . Apoi baga omule niste scaune ceva , o masa , o lustra sau ceva in tavan , eventual ai putea baga si niste modele pe pereti sa se potriveasca cu ambientul , ceva o decoratie murala . Poftim o mica modificare , si sa-mi zici daca aspectul nu e schimbat . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts