Jump to content

Detailed Radar Mod

Gizzy

Recommended Posts

Programe necesare : GTA SA Crazy IMG Editor si GTA San Andreas Detailed Radar Mod

Dezarhivati GTA San Andreas Detailed Radar Mod => Deschideti gta3.img (din folderul models) => Edit => Add with remplacement => Intram in folderu detailed radar mod => radar ,si selectam toate acele fisiere=> Open => Dupa ce fisierele sunt adaugate ,dati File=> Rebuild Archive => Yes

Poza 1

Poza 2

# Daca nu va descurcati astept intrebarile voastre aici

Muhaha, bagativa modul acesta si peste , hmm 3-4 zile sa vedeti ce harta aveti daca dati la Map din cauza ca jucati online adica sa-mp.

Parti in LS se muta in LV si invers ( doar harta nu si orasul )

Cum ar fi ca , fiecare membru al acestei comunitati sa posteze cate un skin la fiecare chestie gasita pe diferite site-uri? Nu cred ca era nevoie de un topic deoarece , daca iti place tie un skin , nu trebuie sa il arati la alti jucatori si mai important daca modifici fierele originale ale jocului o sa se strice putin cate putin jocul.

eu am instalat mod-ul, l-am si editat, si dupa 1 saptamana. hartile sunt la locul lor :D.

Trebe doar sa stii sa iti editezi hartile cum trebe si sa cunosti unde umbli.

eu unu nu incerc asa ceva , poate te face pe tine sa arati cool dar nu te gandesti o secunda ca aduci lag pe sv , la fel si cei care folosesc cleo mod , voi nu va dati seama da cei din jurul vostru sunt afectati din cauza ca voi va miscati in reluare , iar voi nu observati asta .

FreedoM9 si speedkill1 da aveti dreptate, eu nu mai folosesc minimap mod pentru ca facea lag, pe un alt server si un admin mea atras atentia ca mergem foarte in reloare(cu toate ca eu nu aveam nimik).Va spun ca sunt un veteran al modurilor San Andreas ,GTA4 si TDU 1/2 si stiu ce zic.

nu are de ce sa afecteze serverul.

mod-ul il instalezi la tine in joc. singurul pe care il poate afecta esti tu.

si.. eu unu nu vad de ce sa afecteze jocul.

acest asa zis "mod" doar inlocuieste hartile curenet (EXISTENTE) in client-ul vostru de samp cu altele.

daca ar fi de LAG/DELAY, ar trebui sa fie si inainte sa bagi mod-ul si dupa.

la mine nu exista nici o schimbare in delay.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.