Jump to content

Wallpeper Shiny 3D

Stepf Richter
 Share

Recommended Posts

Frumos , insa vezi ca in partea stanga ai chestia aia gri ca o forma geometrica , care nu da asa bine .. adica nu vad rostu ei , frumos felicitari :D

Acel mic defect din stanga, este o eroare pe care o dau cele mai multe programe, mai este una mai in centru, dar mai finuta, ea se retuseaza usor, poate doar a uitat de ea.

Chiar imi place, simpla dar asta'i face frumusetea....

daca o mai ai salvata "in lucru" ar fi bine sa retusezi si cele 2 probleme si este super.

Edited by valentinnn

Atrage foarte mult atentia litera B si E , adica cum sa zic , continutul , partea de jos a textului , eu din prima cand m-am uitat la Wallpaper B-ul mi-a atras foarte mult atentia deoarece nu e la fel ca celelalte litere.

Simplu si frumos .. De ce sa folosesti bliz blizuri cand poti face ceva simplu si placut ochiului

Frumoasa lucrarea chiar daca e simpla e frumoasa,si daca spuneti e simpla,etc faceti ma voi una daca sunteti tari

Fii serios, mă. Trebuie să sari tu cu "faceți voi"? Dacă nu săriți voi, deștepții, nu sunteți sănătoși? Nu o să vă margă toată ziua bine? Fiecare are părerea lui! Nu tuturor le place că îi place designer-ului(cum faci tu...). Dacă vine Da Vinci și îți zice de un "shit" că e frumos tu zici"hăăăă, da e frumooooos, dăăăăă" și începi cu de-alea că "uite cum pică lumina pe <<shit>> și textura lui din sâmburi de cireașă nedigerați e catifelată și dă bine la atingere când iese printre degete..."

ON(ca să nu iau warn pentru off-topic): În principiu e frumoasă, dar mi se par cam turtite literele. Hai, sariți:"Băăăăăăă, fă tu, bă baiatule bă, dacă ejti thare."

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.