Stepf Richter Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 (edited) Edited September 29, 2011 by Stepf Richter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Fain, dar, sincer, e cam simplu. Adica, probabil e 3D, dar fundalul e cam simplu. Totusi, glass efect(cred) ti-a iesit bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted September 26, 2011 Author Share Posted September 26, 2011 Nu e niciun Glass efect. Si daca vrei brazi de Craciun, nu-i cauta la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meghy Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Si n'ai timp sa'mi faci alea? huh? @ SExy wallpaperu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Doar putin LQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackApple Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Very Simple, Yet so complex! Brilliant Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreeZe Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Frumos , insa vezi ca in partea stanga ai chestia aia gri ca o forma geometrica , care nu da asa bine .. adica nu vad rostu ei , frumos felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLex BiBii Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 My new PC wallpaper =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlboro212 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 gj , dar trebuie sa-l mai umpli cu cate ceva ca e prea simplu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 @Smith, pare LQ din cauza acelui efect de lumina aplicat, nu stiu de ce s-a facut asa, ar trebui sa remediez. In rest da, este simplu. V-am spus, nu fac brazi de Craciun o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 (edited) Frumos , insa vezi ca in partea stanga ai chestia aia gri ca o forma geometrica , care nu da asa bine .. adica nu vad rostu ei , frumos felicitari Acel mic defect din stanga, este o eroare pe care o dau cele mai multe programe, mai este una mai in centru, dar mai finuta, ea se retuseaza usor, poate doar a uitat de ea. Chiar imi place, simpla dar asta'i face frumusetea.... daca o mai ai salvata "in lucru" ar fi bine sa retusezi si cele 2 probleme si este super. Edited September 27, 2011 by valentinnn Link to comment Share on other sites More sharing options...
TG HOODEN Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Frumoasa lucrarea chiar daca e simpla e frumoasa,si daca spuneti e simpla,etc faceti ma voi una daca sunteti tari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted September 29, 2011 Author Share Posted September 29, 2011 Am retusat cate ceva la el. Mai bine acum. Cei drept, ramasesera niste urme albe pe care nu le-am vazut in PS. @Formatul JPEG pentru a putea fi pus pe desktop mentinut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Atrage foarte mult atentia litera B si E , adica cum sa zic , continutul , partea de jos a textului , eu din prima cand m-am uitat la Wallpaper B-ul mi-a atras foarte mult atentia deoarece nu e la fel ca celelalte litere. Simplu si frumos .. De ce sa folosesti bliz blizuri cand poti face ceva simplu si placut ochiului Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldwyN Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Cel mai simplu e cel mai frumos, bravo. Imi place foarte mult. + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawel B ZONE Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Simplu , frumos Ai + Link to comment Share on other sites More sharing options...
u q p u Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Frumoasa lucrarea chiar daca e simpla e frumoasa,si daca spuneti e simpla,etc faceti ma voi una daca sunteti tari Fii serios, mă. Trebuie să sari tu cu "faceți voi"? Dacă nu săriți voi, deștepții, nu sunteți sănătoși? Nu o să vă margă toată ziua bine? Fiecare are părerea lui! Nu tuturor le place că îi place designer-ului(cum faci tu...). Dacă vine Da Vinci și îți zice de un "shit" că e frumos tu zici"hăăăă, da e frumooooos, dăăăăă" și începi cu de-alea că "uite cum pică lumina pe <<shit>> și textura lui din sâmburi de cireașă nedigerați e catifelată și dă bine la atingere când iese printre degete..." ON(ca să nu iau warn pentru off-topic): În principiu e frumoasă, dar mi se par cam turtite literele. Hai, sariți:"Băăăăăăă, fă tu, bă baiatule bă, dacă ejti thare." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corneliu Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Simplu si modest. Apreciez, imi place foarte mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts