Jump to content

[SOLVED]Problema Placa Video

Share

Recommended Posts

Nume: Dani

Varsta:17

Ce problema ai?: Se blocheaza PC-ul in afara de sageata mousului,iar daca dau scrolll up/down TICAIE unitatea.

O scurta descriere a situatiei: Acum o luna am primit keylogger si am decis sa dau Format la TOT hardul,dupa asta am instalat driverele,placa video,etc. De atunci cand sunt pe Browser (mozilla,sau oricare) si dau Scroll Up/Down se blocheaza PCul si ticaie. Deci nu se blocheaza in timp ce joc sau vizionez un film,ci in timp ce navighez pe internet si in momentul cand dau Scroll Down/Up,am verificat foarte atent,deci dupa ce deschid PCul nu am probleme,abia dupa aproape fix 4 ore daca dau Scroll Down/Up se blocheaza si ticaie.

Toate din calculator sunt noi de 5 luni in afara de Sursa care are vreo 6 ani,dar omul de unde mi-am facut PCul a zis ca nu ar trebui sa am probleme cu sursa,si pana la urma nu stiu ce legatura ar avea sursa cu imaginea care mi se blocheaza.Daca e de la sursa ori ia foc calculatorul ori se opreste.

Am verificat temperatura PCului si de obicei este <43 Celsius.

Praf pe PC nu prea are...a fost deschis si curatat acum 5 luni si alaltaieri cand am bagat HDD de 500 GB,si m-am uitat si nu avea probleme.

Dupa ce am primit HDD 500 GB,am mai reinstalat odata windowsul,problema era aceeasi.

Deci problema asta a aparut dupa un REINSTALL la windows de acum 3 saptamani,si chiar daca acum reinstalez windowsul,tot aceeasi problema ramane.

Ce-mi sugerati?

Screenshot:-

Alte precizari: Sper ca ma puteti ajuta

Am revenit cu acest topic pentru ca am crezut ca problema s-a rezolvat.

Edited by DaniSteptu

Nume: Dani

Varsta:17

Ce problema ai?: Se blocheaza PC-ul in afara de sageata mousului,iar daca dau scrolll up/down TICAIE unitatea.

O scurta descriere a situatiei: Acum o luna am primit keylogger si am decis sa dau Format la TOT hardul,dupa asta am instalat driverele,placa video,etc. De atunci cand sunt pe Browser (mozilla,sau oricare) si dau Scroll Up/Down se blocheaza PCul si ticaie. Deci nu se blocheaza in timp ce joc sau vizionez un film,ci in timp ce navighez pe internet si in momentul cand dau Scroll Down/Up,am verificat foarte atent,deci dupa ce deschid PCul nu am probleme,abia dupa aproape fix 4 ore daca dau Scroll Down/Up se blocheaza si ticaie.

Toate din calculator sunt noi de 5 luni in afara de Sursa care are vreo 6 ani,dar omul de unde mi-am facut PCul a zis ca nu ar trebui sa am probleme cu sursa,si pana la urma nu stiu ce legatura ar avea sursa cu imaginea care mi se blocheaza.Daca e de la sursa ori ia foc calculatorul ori se opreste.

Am verificat temperatura PCului si de obicei este <43 Celsius.

Praf pe PC nu prea are...a fost deschis si curatat acum 5 luni si alaltaieri cand am bagat HDD de 500 GB,si m-am uitat si nu avea probleme.

Dupa ce am primit HDD 500 GB,am mai reinstalat odata windowsul,problema era aceeasi.

Deci problema asta a aparut dupa un REINSTALL la windows de acum 3 saptamani,si chiar daca acum reinstalez windowsul,tot aceeasi problema ramane.

Ce-mi sugerati?

Screenshot:-

Alte precizari: Sper ca ma puteti ajuta

Am revenit cu acest topic pentru ca am crezut ca problema s-a rezolvat.

Iti sugerez sa te duci cu unitatea la ,,AEMD COMPUTERS'' (o firma serioasa care te poate ajuta in cazul tau) si sa le spui despre problema ta. Daca stai pe forumuri si postezi acolo si acolo nu vei rezolva nimic. Mai bine miscati fundul si dute cu unitatea la o firma de calculatoare. Daca stai in bucuresti dute la ,,firma'' care ti-am sugerat-o mai sus. Am avut o groaza de probleme cu pc-ul si tot asa ca tine postam pe forum-uri si incercam sa aflu cum si ce, mai bine dute cu unitatea undeva si rezolva-ti problema.

Sincer sa iti zic de problema ta cu ,,scrollu-l'' si ti se blocheaza pc-ul nu am mai intalnit asa caz ca al tau...

Caramel esti prost?

Tu ai citit macar ce problema are?

Dani ai flash player instalat?

Ai ultimul update?

e: in fine, tot esti " aiurea " la ce porcarii ii spui.

Edited by Radu

Caramel esti prost?

Tu ai citit macar ce problema are?

Ce sa faca la AMD daca are probleme cu placa video ?

Dani ai flash player instalat?

Ai ultimul update?

=))) AMD ? Te bate pe tine...Citeste de 2 ori inainte sa spui o prostie ,,AEMD'' este o firma de calculatoare care te ajuta cu piese.

Si nu e de la driver,update,flash sau ce zici tu acolo. Poate e de la pc si nu poti scapa de el, mai bine te duci la o firma si vezi ce iti zice, ii arati problema :)

p.s: Nu vreau sa ma cert cu tine dar eu am scris clar ,,AEMD'' nu ,,AMD'' ...

Edited by CaRaM3LL

Nu este aceia , am avuto si eu problema aceasta

Eu cred ca ai un windows , cu nici un driver bagat in el , si ti lai instalat singur , placa video nu are nimic , totul e de la placa de baza , reinstaleazati drivere pt placa de baza , asa am patito si eu , se bloca pe net cand roteam rotita si se vedea in reluare , miam bagat driveru de la placa de baza si mia mers perfect , poti sa te uiti daca ai problema cu driverul de placa de baza

Nu este aceia , am avuto si eu problema aceasta

Eu cred ca ai un windows , cu nici un driver bagat in el , si ti lai instalat singur , placa video nu are nimic , totul e de la placa de baza , reinstaleazati drivere pt placa de baza , asa am patito si eu , se bloca pe net cand roteam rotita si se vedea in reluare , miam bagat driveru de la placa de baza si mia mers perfect , poti sa te uiti daca ai problema cu driverul de placa de baza

Multumesc,am sa incerc pana atunci inchid topicul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.