Jump to content

Salutare' B-ZoniCa

CaRaM3LL
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: CaRaM3LL

Prenume: -

Varsta: 17 ani

Locatia: Bucuresti

Ocupatie: Liceu

Jocul(rile) preferat(e): Counter Strike / Samp si jocuri Single-Player (unele)

Hobby-urile tale: Fotbalul

Interese: Sa imi fac cat mai multi prieteni

O descriere despre tine: Am venit aici cu un scop, acela de a va cuprinde si a va lasa masca pe toti cu abilitatile mele. Imi doresc sa imi incep activitatea de gamer chiar aici pe aceasta comunitate. Imi doresc sa imi fiti prieteni totodata sa ma inteleg bine cu uni dintre voi.

De unde ai aflat de B-Zone Community?: www.google.ro (multumitii)

Alte precizari?: -

Edited by CaRaM3LL

Bun venit ;;)

Sunt doar curioasa, la ce abilitati te referi?

Vin de pe alte comunitati, am experienta stiu cum sa ma comport cum sa vorbesc. In industria SA:MP ma pricep cel mai bine dar si in Counter Strike. Am 17 ani om in toata firea si sunt destul de matur :). Mai multe veti vedea pe parcurs ;;)

Multumesc celor care mi-au urat bun venit. Sincer nu ma asteptam ca atatia sa imi ureze ,,bun venit'' Multumesc inca o data :)

Edited by CaRaM3LL

Vin de pe alte comunitati, am experienta stiu cum sa ma comport cum sa vorbesc. In industria SA:MP ma pricep cel mai bine dar si in Counter Strike. Am 17 ani om in toata firea si sunt destul de matur :). Mai multe veti vedea pe parcurs ;;)

Multumesc celor care mi-au urat bun venit. Sincer nu ma asteptam ca atatia sa imi ureze ,,bun venit'' Multumesc inca o data :)

B-zone este o comunitate primitoare :)

Welcome!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.