Jump to content

SkizO

SkizO69
 Share

Recommended Posts

Alt PRO , mama de unde apareti ma ? ( glumesc )

Superbe lucrarile , imi place foarte mult cum folosesti lumina in unele lucrari ale tale , si imi place de asemeni si temele alese pentru lucrarile respectiva

Nu prea imi dau seama daca la text , in prima lucrare ai pus tu Drop Shadow sau asa ai vrut tu , mie nu prea imi place cum arata acel umbra la text.

Iate de mana cu Eusebio si Steph ( singurii care ii stiu din comunitate ca fac lucrari ca cele de mai sus ).

34yxnok.png119o3mb.png

Strica textu,stiu.

Wow asta e chiar frumoasa , imi plac culorile , cum ai integrat renderu , frumos , si textu zic eu se potriveste !

Pe degeaba spui tu ca " strica textul " , dar unele semnaturi spui ca sunt facute de " Best Man in Photoshop " ... La unele lucrari textul este foarte bine intregrat , culori foarte bine alese , ce sa mai ? Nu te lasa de "sportul" asta Photoshop , esti prea bun !

hvxmav.png

Astept pareri,astia cu imaginatia bogata gau cu ajustarile ce sa-i mai fac ce sa-i mai schimb ca aici m-am 'blocat' desi vroiam sa iasa putin diferit.

15nsnqg.png

Edited by SkizO69

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.