Jump to content

[Problema]Microfon

Share

Recommended Posts

Nume: SkillZ Max (Ionut IRL)

Varsta: 14

Ce problema ai?: Nu mi se mai aude microfonul cand incerc sa sun pe cineva

O scurta descriere a situatiei: Cand incerc sa sun pe cineva pe Skype/Yahoo persoana respectiva nu ma poate auzi cu toate ca vorbesc sau tip la microfon. Am incercat sa reinstalez windowsul, am bagat mufele mai bine, am facut foarte multe lucruri dar nu au avut efect. Imi puteti spune si mie ce sa fac?

Screenshot: http://imageshack.us/photo/my-images/195/unledrzh.png/

Alte precizari: Va rog frumos sa ma ajutati

Poti sa iti cumperi alt Microfon sau na... Imi dai si mie IP de la B-Zone Movie? Te Rog. $-) :b-emo:

1. Am 2 microfoane functionale si nici unul nu functioneaza. Dupa ce am reinstalat windowsul a functionat 20 de secunde apoi a murit subit...

2. IP-ul de la B-Zone Movie se gaseste la profilul lui DaniSteptu, nu se face OFF pentru IP.

Cand incerci sa suni pe cineva , cealalta persoana aude un bazait mic de la tine?

Nici un sunet nu aude de la tine ?

Nici un sunet

Edited by SkillZ Max

Du-te la my computer.

Click dreapta, properties.

Te duci mai incolo cu cateva " pagini " si trebuie sa fie pe acolo device manager.

Intri in device manager si cauti " Sounds, Video and Game controllers " <<=intri si dai click dreapta pe cel audio si update driver.

Inseamna ca nu face atingere microfonul cu placa ta de sunet.. Incearca sa tai mufa de la microfon si sa o schimbi cu alta , stii sa legi litza de la cablul microfonului de cea de la noua mufa , apoi le prinzi cu banda izolatoare si ar trebui sa mearga, daca nu merge nici asa , e ceva ori de la placa de sunet ( drivere ) ori de la microfon sau de la windows

Inseamna ca nu face atingere microfonul cu placa ta de sunet.. Incearca sa tai mufa de la microfon si sa o schimbi cu alta , stii sa legi litza de la cablul microfonului de cea de la noua mufa , apoi le prinzi cu banda izolatoare si ar trebui sa mearga, daca nu merge nici asa , e ceva ori de la placa de sunet ( drivere ) ori de la microfon sau de la windows

O sa incerc sa imi cumpar alt set de casti pentru computer. Multumesc pentru idei tie si pentru ajutorul lui Radu.

Topic Closed va rog ca sa numai lungim prea mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.