MrKira Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Nume: SkillZ Max (Ionut IRL) Varsta: 14 Ce problema ai?: Nu mi se mai aude microfonul cand incerc sa sun pe cineva O scurta descriere a situatiei: Cand incerc sa sun pe cineva pe Skype/Yahoo persoana respectiva nu ma poate auzi cu toate ca vorbesc sau tip la microfon. Am incercat sa reinstalez windowsul, am bagat mufele mai bine, am facut foarte multe lucruri dar nu au avut efect. Imi puteti spune si mie ce sa fac? Screenshot: http://imageshack.us/photo/my-images/195/unledrzh.png/ Alte precizari: Va rog frumos sa ma ajutati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elite Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Poti sa iti cumperi alt Microfon sau na... Imi dai si mie IP de la B-Zone Movie? Te Rog. $-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted October 7, 2011 Author Share Posted October 7, 2011 Poti sa iti cumperi alt Microfon sau na... Imi dai si mie IP de la B-Zone Movie? Te Rog. $-) 1. Am 2 microfoane functionale si nici unul nu functioneaza. Dupa ce am reinstalat windowsul a functionat 20 de secunde apoi a murit subit... 2. IP-ul de la B-Zone Movie se gaseste la profilul lui DaniSteptu, nu se face OFF pentru IP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Incearca cu o placa de sunet noua, ia una de la un prieten sau de undeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Din pacate am incercat si aceasta varianta dar tot nu functioneaza, sa fie ceva din interiorul calculatorului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Ai windows 7/xp/vista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted November 6, 2011 Author Share Posted November 6, 2011 Windows XP Service Pack 3 cu interfata de Vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Cand incerci sa suni pe cineva , cealalta persoana aude un bazait mic de la tine? Nici un sunet nu aude de la tine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 (edited) Cand incerci sa suni pe cineva , cealalta persoana aude un bazait mic de la tine? Nici un sunet nu aude de la tine ? Nici un sunet Edited November 7, 2011 by SkillZ Max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Du-te la my computer. Click dreapta, properties. Te duci mai incolo cu cateva " pagini " si trebuie sa fie pe acolo device manager. Intri in device manager si cauti " Sounds, Video and Game controllers " <<=intri si dai click dreapta pe cel audio si update driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Din pacate nu functioneaza, am incercat si nu. Am mentionat ca dupa ce am reinstalat windowsul mi-a mers timp de 20 de secunde apoi mi s-a stricat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Inseamna ca nu face atingere microfonul cu placa ta de sunet.. Incearca sa tai mufa de la microfon si sa o schimbi cu alta , stii sa legi litza de la cablul microfonului de cea de la noua mufa , apoi le prinzi cu banda izolatoare si ar trebui sa mearga, daca nu merge nici asa , e ceva ori de la placa de sunet ( drivere ) ori de la microfon sau de la windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Inseamna ca nu face atingere microfonul cu placa ta de sunet.. Incearca sa tai mufa de la microfon si sa o schimbi cu alta , stii sa legi litza de la cablul microfonului de cea de la noua mufa , apoi le prinzi cu banda izolatoare si ar trebui sa mearga, daca nu merge nici asa , e ceva ori de la placa de sunet ( drivere ) ori de la microfon sau de la windows O sa incerc sa imi cumpar alt set de casti pentru computer. Multumesc pentru idei tie si pentru ajutorul lui Radu. Topic Closed va rog ca sa numai lungim prea mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts