Jump to content

[SOLVED]Procesor OverHeating

Share

Recommended Posts

Nume: Dani

Varsta: 17

Ce problema ai?: Overheating

O scurta descriere a situatiei:

Primesc cateodata BlueScreen pt ca se incalzeste procesorul cand joc MINECRAFT deci am verificat cu SpeedFan si cand nu joc minecraft, CPU are 40 Grade Celsius,cand joc Minecraft,Procesorul,amandoua Core-urile se tureaza la 90 % si CPU are peste 55 grade Celsius si apare iconita cum ca "arde"

Screenshot: -

Alte precizari: Multumesc.

Incearca sa iti cumperi un tub de pasta pentru procesor. Dezasamblezi coolerul si iei procesorul, apoi pe partea unde ai cipul si textul AMD sau ce ai tu acolo, pui o bobita de pasta din aia peste cip. Bobita sa fie cam cat o o mazare, apoi cu degetul incepi sa o intinzi cam pe toata suprafata aceea. Tine minte! Pe supfrata cu cip nu pe cea care cu picioarele. Daca nu esti sigur de ce poate sa faca acea pasta, dute la un magazin specializat in calculatoare si dute cu procesorul acolo. Iti cumperi un tub cu pasta de procesor si ii rogi sa ti-o aplice ei in cazul in care tu nu stii cum.

Pasta asta racoreste procesorul. Asta cred eu ca ar trebui sa faci, daca altcineva stie mai bine, good luck!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.