Jump to content

Ce masina iti doresti sa iti cumperi ? Ce masina ai (daca ai una) ?

Zww
 Share

Recommended Posts

Ce masina iti doresti sa iti cumperi ? Ce masina ai (daca ai una) ?

Argumentati postul va rog mult,daca aveti deja masina de ce ati ales acel tip de masina,ce culoare e,de cat are motorul daca stiti,etc. Si daca n-aveti,ce masina vreti sa va cumparati,de ce? Ce credeti ca este bun la ea,etc?

Eu doresc sa imi cumpar un Audi A4. Ca an as prefera sa fie 2003. Un motor de 1.9 Tdi. O masina cu foarte multe dotari, impune prestanta si are si un consum acceptabil pentru cat are ea puterea.

Audi-A4-6dc1f5d3c6ad0d778ea7cfca5f74e688_main.jpg

Cam asa as vrea sa arate masina mea.

Eu mi-as achizitiona aceasta masina : land-rover-range-rover-sport-12-2.jpg Range Rover Sport. Este o masina foarte frumoasa, care are o variatie intre off-road si masina de strada, de aceea se cheama Range Rover Sport. Are foarte multe motorizari. Este o masina mare, incapatoare, are ceva viteza si este perfecta pentru oras sau drum accidentat.

Sunt mai multe masini pe care le ador, dar aceasta este printre primele locuri. Intrati pe site-ul de la ProMotor si veti vedea mai multe detalii.

Edited by PitEe

Audi A5

Audi_A5_Senner.JPG

Sau

Mini-Cooper S

Mini-Cooper-S-21885_1213709757215.jpg

De ce audi? Deoarece are un design frumos, modern si este o masina stilata.

De ce Mini-Cooper S? Deoarece am mers cu unul si am vazut ce poate, nu este o masina de viteza dar este una cu un design acceptabil si cu un confort foarte acceptabil

Eu mi-as dori sa imi cumpar un Chevrolet Camaro deoarece are un design frumos si este eleganta. Are o viteza foarte buna si imi place foarte mult ca este cu 2 locuri

chevycamaroq.jpg

Eu am o masina:

VW_Touareg_306_1024x768_06071042.jpg

Este una puternica si are un design frumos.Sunt multumit de ea.

Edited by LuKe

Eu o sa imi cumpar un Chevrolet Chevelle SS 454 ! Este o masina fabricata in 1970 dar este una dintre cele mai puternice muscle'uri construite vreodata !

Inima acestei masini este un motor mare,gigant, un V8 care dezvolta 450 de cai putere si ajunge de la 0 la 100 km/h [ 0 la 60 mp/h] in 6.1 secunde !

Costa in jur de 20-25.000 Euro

http://imageshack.us/photo/my-images/690/chevroletchevelless.jpg/

Edited by AnonimUser

Eu, sau mai bine zis, tata are un Ford Mondeo 3 Break din 2004, Ghia. Fiind din anul 2004, este versiunea face-lift. 2.0Diesel 116 cai, cutie cu 6 viteze si cu dotari destul de bune. Are un consum de maxim 8%, asta pe timp de iarna in oras. Ceea ce este destul de putin, iar la drum lung, mers normal scoate si 5%. La viteza sta binisor, zic eu. Cronometrat 0-100km/h a scos in jur de 10 secunde, iar viteza maxima a fost de 185km/h(mai mergea, dar era radar in fata :D ). Motivul pentru care nu am masina este varsta. Personal mi-ar placea un BMW M5, modelul E60. Are 7 viteze, motor V10 de 5.0 si vreo 500 de caluti.

Poze:

Ford Mondeo

BMW M5

Edited by MrYonutz

Detin un megan

Culoare alba

5 viteaze, manuala

http://imageshack.us/photo/my-images/89/copyofaaaa.jpg/ =>poza masinii e luata

de pe net

Daca as avea bani as lua un Golf 6

Edited by Thomas Jefferson

Eu am o Dacia Logan, albastra, foarte frumoasa, pe care imi place sa o conduc din cand in cand.

Vand-Dacia-Logan-16-MPI-Albastru-Metal-11151-989-large.jpg

De achizitionat, mi-ar place un VW Touareg

Incearca sa faci o descriere mai ampla a ambelor masini, nu doar sa spui ca e foarte frumoasa, spune si de ce au ales-o parintii tai, (dupa parerea ta), etc.

Detin un megan

Culoare alba

5 viteaze, manuala

http://imageshack.us/photo/my-images/89/copyofaaaa.jpg/ =>poza masinii e luata

de pe net

Daca as avea bani as lua un Golf 6

Si pentru tine la fel. Nu ai zis de ce ai ales-o, sau de ce ai alege masina care urmeaza sa o cumperi [daca ai posibilitatea].

Next time warn-up.

Am o Skoda Fabia . Defapt parintii au aceasta masina .

Masina e OK . Viteza + Eleganta + Confort . Sunt multumit !

Imi doresc un seria 7 .

Eleganta + Sport + Viteza + Confort si e frumoasa rau .

Edited by Stone
Asta este argumentare? Next warn up.

Parintii mei detin un VW Golf 7 .M-am obisnuit cu ea e eleganta cu viteza si nu se aude motorul cand merge adica e silentioasa

Mi-as dorii un Audi R8 pe care o sa il am pentru ca nanul meu mi-o va face cadou ...(Sta in Las Vegas).Masina are 4,2 litri FSI V8,2xDOHC 5,2 litri FSI V10,2xDOHC , manuală,6 trepte 6 trepte R-Tronic cu un singur ambreiaj semi-automată.Si faptul ca e sport ;)

Masina familiei :

bkhihn313egkx1f1j9e2.jpg

Masina pe care doresc sa o am cand voi implini varsta de 18 ani :

9umwdzoadavok4yrpue.jpg

Bullz: Ai pus aici doua imagini si nici nu ai scris numele masinilor. Regulamentul topicului e scris cu rosu, sa va sara in ochi si prevede clar ca trebuie sa si argumentezi de ce alegi masina respectiva sau de ce ai ales-o, ce dotari are, motor, etc. Pentru aceasta vei primi warn-up.

Edited by Bullz

Parinti mei au un Range Rover si imi place ca e confortabila si spatioasa:X si daca as vrea o sa imi cumpar o masina(cand voi avea 18 ani) aceia ar fii un vw touareg

Parinti mei au un Range Rover si imi place ca e confortabila si spatioasa:X si daca as vrea o sa imi cumpar o masina(cand voi avea 18 ani) aceia ar fii un vw touareg

Mai multe informatii despre acea masina plus cate poze, primeste un avertisment de data asta. Next time warn up !

Parintii au avut un VW Golf 4 dar datorita vechimii si defectiunii masinii au vandut-o si si-au luat un Renault Clio 2 din 2001, motor 1.2 benzinar, 16 valve, 75 CP, doua usi culoare neagra.Au luat-o pentru simplu fapt ca e micuta si nu consuma mult, e foarte buna cand ai treaba cu ea prin oras, loc de parcare, etc.Cu siguranta daca stateam bine cu banii luam ceva mai bun dar deocamdata e buna si asta, pe viitor vom vedea ce v-a fi.

Nu am poza Simon, daca aveam puneam iti dai seama ...

Edited by MaRius kox
Next time o poza in plus nu ar strica.

Imagine_oglinzi-golf-6-heliomate-0727412161-in-bucuresti-golf_6_gti_front_02.jpg

Golf 6. Un design frumos :X totul

Bullz: Argumenteaza mai mult masina pe care ai ales-o, nu e de ajuns sa postezi o poza si cateva cuvinte. Te-as ruga ca pe viitor sa fii mai atent, altfel vei fi sanctionat si tu.

Edited by Bullz

Doresc sa imi cumpar un Volkswagen Scirocco , deoarece are un design foarte agresiv . Formele masinii spun totul despre ea , faptul ca este o masina sport ma face sa mi-o doresc si mai mult ! Acesta masina mi se pare una care ma reprezinta , pur si simplu este masina care cred ca mi se potriveste cel mai mult !

Cateva imagini : 73796908.jpg

Edited by Sickk

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.