Jump to content

B-Zone TV - The Reality

MrKira
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: B-Zone TV - The Reality

Gen: Actiune/Entertainment

Durata: 1:10 - 1 Minut si 10 secunde

Data lansarii: 14 Octombrie 2011

Scurta prezentare: Am dorit sa creez filmul acesta pentru a prezenta viata sau evenimentele pe care le putem intalni pe serverul Rpg.B-Zone.Ro [.] De asemenea as vrea sa adaug faptul ca titlul filmului sugereaza realitatea. Am dorit sa fac termenul RPG cat mai real in acest film prin acele serii de evenimente care le veti viziona pe parcurs.

Link catre clip : http://www.youtube.com/watch?v=QAMkK6Z4mr0

Niste precizari: As vrea sa le multumesc prietenilor mei care m-au ajutat sa creez acest filmulet. Fiind primul meu film nu am avut foarte multi actori asa ca m-am bazat pe doi din cei mai buni prieteni ai mei de pe server. Grey - Cel caruia ii multumesc foarte mult pentru atentia si entuziasmul acordat rolului sau. NoName[]XxStyl3sxX - Intamplator l-am intalnit pe server in timp ce vroiam sa incep filmarile. Acesta a intrebat frumos daca poate face parte din film si el. I-am acordat rolul imediat, stiind ca nu am actori, mai bine decat nimic! Acesta este noul membru al comunitatii noastre, bun venit NoName! Sper sa ramai alaturi de noi mult timp. Va multumesc pentru ajutor. Un ultim lucru as dori sa spun si gata. As dori sa vad cat de multi ati apreciat acest filmulet avand in vedere ca sunt un novice. Va multumesc!

Un mic mesaj catre DaniSteptu: Avand in vedere ca de la tine am aflat de aceasta "arta" daca pot sa spun asa, a filmatului in SA:MP, vreau sa iti multumesc pentru raspunsurile acordate. Chiar daca acele raspunsuri nu au fost contracost m-au ajutat foarte mult. Am invatat sa manevrez destul de bine CamHack iar acum doresc sa experimentez din ce in ce mai mult filmatul. Si nu, nu m-am dat batut, sper ca obseri si tu asta acum. (O sa continui sa muncesc la filmulete)

EDITED: As dori sa particip cu acest filmulet la COTM. Daca o sa castig luna aceasta statutul de Winner a celei de-a 9-a editie, promit ca o sa ma ambitionez.

Edited by SkillZ Max

Multumesc :D. Sincer, imi pare rau ca nu am gasit o melodie mai buna care sa se integreze mai bine :). Oricum iti multumesc pentru participare, ai fost un actor foarte bun.

Cred ca am decis ca in Luna asta,COTM-ul sa fie pentru oricine.

Deci,nu voi participa la COTM.

Iti multumim :D, si ce parere ai despre film? :D. Accept si critici nu uita. Stiu ca muzica nu este prea bine intergrata, asta e sigur :P

Ai facut cat de cat mai bine avand in vedere ca e primul tau film.

Pe SA:MP,nu e important ca filmezi un clip cu "Race" "Mafie" "Politisti si hoti" e important cum o faci.

Cum ai facut tu,e deja un pas mare,eu primul meu film nu l-am facut asa.

Asteptam in continuare sa vedem "Din ce esti facut" :D

E mult de munca pentru un eventual castig la COTM,dar iti urez multa bafta.

Clipul este dragut,tu fiind incepator este destul de bine in comparatie cu alte filmulete. Succes mai departe!

E foarte bine realizat.

Nu vreau sa par carcotas, dar am un singur lucru de obiectat si anume Font-ul folosit intre scene. Ar fi trebuit sa alegi ceva mai dur, mai barbatesc, avand in vedere melodia si tema filmului. Luna Bar este prea curly, este mai feminin.

E foarte bine realizat.

Nu vreau sa par carcotas, dar am un singur lucru de obiectat si anume Font-ul folosit intre scene. Ar fi trebuit sa alegi ceva mai dur, mai barbatesc, avand in vedere melodia si tema filmului. Luna Bar este prea curly, este mai feminin.

O sa tin cont de asta pe viitor :D. Va multumesc tuturor din nou pentru comentarii si sustinere :) si promit ca o sa ma revansez cu un film si mai si :D

Defapt cred ca am explicat destul de bine la inceputul postului ca vreau sa arat lumii ce evenimente "speciale" s-ar putea gasi pe serverul nostru. Bine, nu stiu cate dintre ele se pot intampla la fel ca in film, dar asta e! Oricum am facut reclama la server doar la sfarsit. Join us B-Zone Community!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.