Jump to content

Virtual Cars

M I R E L
 Share

Recommended Posts

Nu ma pricep in VT , dar un lucru il stiu din ce am mai vazut

• Pune culori reale la roti si bumpere ...

• Sunt niste creatii frumoase , VT-ul mi se pare greu deoarece nu am lucrat nici o data si nu prea ma atrag masinile...

• Cand prezinti niste lucrari , foloseste EDIT , nu mai fa duble / triple s.a.m.d

Edited by FreedoM9

1. Are voie sa faca dublu posting cand e vorba sa posteze o creatie.

2. Acel sticker de la bara din spate de ce ai mers asa departe cu el? ti-a iesit peste bara. La acea Skoda ai mai avea de muncit, inca nu e gata mai poti face multe lucruri la ea daca mai ai rabdare, imi place cum ai pus jantele pe skoda.

VT este ceva mai greu, in mare parte ce ti-ai dorit sa faci , ti-a iesit. Ai cateva ezitari ( bara din spate de la a2-a masina ). Full brush-ul la Skoda e bunicel,acum masina arata mai mult a sktech(schita).

Keep working!

In sfarsit un VT-ist...

Am facut si eu ceva vreme VT, dar m-am lasat.

1.La Passat nu ai facut mare lucru. Se vede cam ciudat fumul ala de la toba. Ai scos doar un maner si se vede cam urat..scoate-l si p-ala din fata sau macar fa suicide doors.

2.La Golf-u' asta nu prea am ce sa comentez. E destul de greu sa faci un sticker bomb realist si bun. Ca sa iti iasa mai bine, pune-l pe opacity mai mic. Asa se vede prea plat, n-are volum deloc bara spate.

3.Octavia ti-a iesit si nu prea. Ma surprinde faptul ca incerci full brush desi esti la inceput. ti-au cam dat bataie de cap bandourile. Se vad cam urat urmele de smudge de unde erau ele.

Imi place stilul pe care te bazezi si anume clean, stance etc. Nu te arunca la eleroane si tot de felu' de prostii. Asa arata cel mai bine o masina (parerea mea).

PS: Daca ai nevoie de vreun donor sau vreun sfat da-mi un PM.

Te asteptam cu lucrari noi.

Nu ma pricep in VT , dar un lucru il stiu din ce am mai vazut

• Pune culori reale la roti si bumpere ...

• Sunt niste creatii frumoase , VT-ul mi se pare greu deoarece nu am lucrat nici o data si nu prea ma atrag masinile...

• Cand prezinti niste lucrari , foloseste EDIT , nu mai fa duble / triple s.a.m.d

Mersi de critici si sfaturi.

1. Are voie sa faca dublu posting cand e vorba sa posteze o creatie.

2. Acel sticker de la bara din spate de ce ai mers asa departe cu el? ti-a iesit peste bara. La acea Skoda ai mai avea de muncit, inca nu e gata mai poti face multe lucruri la ea daca mai ai rabdare, imi place cum ai pus jantele pe skoda.

VT este ceva mai greu, in mare parte ce ti-ai dorit sa faci , ti-a iesit. Ai cateva ezitari ( bara din spate de la a2-a masina ). Full brush-ul la Skoda e bunicel,acum masina arata mai mult a sktech(schita).

Keep working!

In sfarsit un VT-ist...

Am facut si eu ceva vreme VT, dar m-am lasat.

1.La Passat nu ai facut mare lucru. Se vede cam ciudat fumul ala de la toba. Ai scos doar un maner si se vede cam urat..scoate-l si p-ala din fata sau macar fa suicide doors.

2.La Golf-u' asta nu prea am ce sa comentez. E destul de greu sa faci un sticker bomb realist si bun. Ca sa iti iasa mai bine, pune-l pe opacity mai mic. Asa se vede prea plat, n-are volum deloc bara spate.

3.Octavia ti-a iesit si nu prea. Ma surprinde faptul ca incerci full brush desi esti la inceput. ti-au cam dat bataie de cap bandourile. Se vad cam urat urmele de smudge de unde erau ele.

Imi place stilul pe care te bazezi si anume clean, stance etc. Nu te arunca la eleroane si tot de felu' de prostii. Asa arata cel mai bine o masina (parerea mea).

PS: Daca ai nevoie de vreun donor sau vreun sfat da-mi un PM.

Te asteptam cu lucrari noi.

Incerc sa abordez stilul Clean look, modificari usoare si cu bun gust, incerc sa revin in seara asta cu inca o masina.

EDIT : Si o lucrare destul de modesta zic eu, nu prea mi-a iesit mare lucru ..

pickupq.jpg

Edited by M I R E L

Incerc sa abordez stilul Clean look, modificari usoare si cu bun gust, incerc sa revin in seara asta cu inca o masina.

EDIT : Si o lucrare destul de modesta zic eu, nu prea mi-a iesit mare lucru ..

pickupq.jpg

Sincer, nici odata nu am incercat VT. Deloc! de aceea mi se pare foarte greu. De aceea, tu si altii pentru mine sunteti niste mici "eroi". Un sfat: Nu mai scoate manerele de la masini. Pare ciudat.

# In sfarsit unu' care a facut loganu' sa arate bine...

Logan- Nu prea am ce sa comentez la asta. Ce ai facut ai facut destul de bine. Nu prea ti-a iesit folia de pe far.

E46- Chiar nu imi place. Ce ai facut ai facut bine, dar arata ciudat rau cu un singur far. IC-ul areperspectiva cam proasta, iar janta spate e cam plata.

Jetta alba- Nu ai facut mare lucru. Vezi ca ai o urma de smudge pe suportu' placutei de inmatriculare.

Jetta rosie- Farurile sunt oribile. Nu arata bine deloc. Sticker bomb-u' ti-a iesit de data asta. Se vede cam urat unde ai scos proiectoarele.

Mult succes in continuare!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.