Jump to content

Hey B-Zone! Bine v-am gasit! Ceau All

RyanNF
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: RyanN_

Prenume: Ryan

Varsta: 17 ani

Locatia: Tg. Mures, Tarnaveni

Ocupatie: Elev

Jocul(rile) preferat(e): San Andreas(Multi Player) Metin2

Hobby-urile tale: Sunt Dj la cluburi, imi place cand pot face atmosfera buna in cluburi....

Interese: De azi inainte nu ma mai apuc de niciun server cu 30-50 de playeri, nu merita nimic....De azi inainte MA INTERESEAZA NUMAI B-Zone!!! Forta B-Zone!!!

O descriere despre tine: Dupa cum v-am spus am 17 ani loc in Tg Mures, sunt Dj la cluburi, in timpul liber ma relaxez ascultand/mixand muzica...Sunt un tip calm,ff prietenos(abia astept sa imi fac prieteni noi), ajut pe oricine cu orice...numai daca pot...

De unde ai aflat de B-Zone Community?: Ooo, pai ff multi prieteni de ai mei joaca/au jucat pe acest server...m-au chemat akm 2 ani, 2 ani jumate,dar eu am fost/sunt prost si am ramas pe servere de'alea ca azi sunt, maine nu mai sunt...dar akm al luat o decizie importanta...Pt mine Sa:Mp inseamna B-Zone...

Alte precizari?: Doresc ca sa imi fac multi prieteni,astept ca intro zi sa fim 500/500 si sa deschidem un alt server...BAFTA B-Zone!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.