Jump to content

National Guard - Aplicații / Applications

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nickname: ReLaXx
Level: 23 (266/90)
De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Pe data de 2 Februarie 2014 implinesc 5 luni pe B-Zone.
Varsta reala: 14 ani.
Sex (masculin / feminin): Masculin
Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3
Nickname-uri anterioare: Nu am nici nickname anterior.
Conturi anterioare: NeverGiveUp, fiind prima oara in care am jucat SA:MP, B-Zone fiind primul server pe care am intrat, nestiind sa joc SA:MP nu am stat decat 1 ora si am iesit.
Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): School Instructor - 2 saptamani si 2 zile, School Instructor - 1 saptamana si 4 zile (am luat ban pentru JoyPad), Los Santos Taxi Company - 1 luna, 1 saptamana si 1 zi (am iesit din probleme de familie), Los Santos Taxi Company - 1luna si 2 saptamani
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Los Santos Taxi Company - 1 luna si 2 saptamani
Motivul plecarii din ultima factiune: Din totdeauna m-au atras departamentele, asa ca am plecat cu gandul de a intra intr-un departament.
Skill-uri la joburile secundare: Mechanic 5, Detective 4, Arms Dealer 2, restul 1
Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/j4AZ0pw.png
Bara RPG stats: ReLaXx.png
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, am aceasta capacitate, pana acum cei cu care am lucrat nu s-au plans, si nici nu cred ca le-am dat motive sa faca acest lucru.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.
Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da, chiar daca uneori ma grabesc sa scriu si scriu cu multe greseli, daca scriu intr-o viteza medie scriu corect din punct de vedere gramatical.
Un interval de timp in care jucati SA:MP: Seara, dupa ora 15:00: 15:00-22:00, acest lucru in zilele cu scoala, in vacanta/weekend stau de dimineata pana seara.
Ai mai fost in National Guard?: Nu.
Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -
De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Intodeauna National Guard m-a atras ca departament, este un departament bine pus la punct in care mi-ar placea sa intru.
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece sunt destul de activ, imi place sa stau la Jail, uneori fac wanted expre pentru a sta la jail, deoarece mie mi se pare un loc linistit si imi place sa merg dupa wanted, stiu ca suna ciudat, dar asa este, imi place sa am grija de wanted deoarece este un lucru care arata ca esti corect, si respecti regulile pentru ca oamenii sa ia un model de la tine si sa faci cati mai multi playeri sa fie mai "buni".
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard este departamentul care se ocupa cu mentinerea linistii in jail si cu prinderea infractorilor periculosi, w 3+
Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.
Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: 6-7 ore in zilele cu scoala, si 12-16 ore in zilele libere.
Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat onest, stiu sa lucrez in echipa, imi place sa imi fac prieteni noi, sa ma plimb, sunt o fire prietenoasa si sentimentala, nu suport sa imi vad prietenii trisi, acest lucru ma intristeaza foarte tare, unerori am tendinta de a lua o anumita vina asupra mea, ca sa il ajut pe prietenul meu, nu conteaza care este acela, conteaza sa imi fie prieten bun. Sunt modest, nu iau totul ca o gluma, stiu sa glumesc, dar aceste glume au o limita care nu trebuie intrecuta. Imi place sa respect regulile la sange, chiar daca am anumite momente in care nu mai tin seama de reguli, mai mereu eu am grija ca tot ce fac sa fie bine si sa nu atraga sanctiuni asupra mea, si asupra celor care imi sunt aproape mereu. Cand imi doresc ceva cu adevarat, fac tot posibilul sa obtin ceea ce mi-am propus cu propriile mele forte, nu imi place sa cer de la altu, mai bine nu am nimic, dar am mandrie, decat sa am totul, inafara de mandrie. Cred ca singurul lucru care ma strica este ca pun suflet in tot ce fac, si cand desfac o parte din sufletul meu ramane in acel loc, cea ce ma face intotdeauna sa ma uit inapoi, si in anumite zile, cand ma gandesc la ceea ce a fost, ma intristez. Nu sunt firea care trece mai departe repede, ci firea care sta, si analizeaza tot, ma gandesc de 3 ori inainte sa fac ceva, si cand iau o decizie, ma razgandesc foarte greu.

Nickname:Adituu
Level:17
De cand jucati SA-MP pe B-zone?:1 an si ceva
Varsta reala:15
Sex (masculin / feminin):Masculin
Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3
Nickname-uri anterioare:-

Conturi anterioare:-
Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):-
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:-
Motivul plecarii din ultima factiune:-
Skill-uri la joburile secundare:Detectiv-Skill3 / Mecanic-skill 3
Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):
http://postimg.org/image/j5fxqgpa7/
Bara RPG stats:
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da
Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da
Un interval de timp in care jucati SA:MP:Luni - vineri cate 1-3 ore (Am de invatat) / In weekend 5-6 ore../ In vacante -All day
Ai mai fost in National Guard?:Nu
Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:-
De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Pentru ca imi place departamentul , mai ales cum sunt organizati :)
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Nu sunt chiar potrivit..Dar imi place sa prind infractori :)
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:National Guard se ocupa cu linistea in Jail / Si pentru raufacatorii cu wanted +3
Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da
Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?:2-3 ore
Cum te-ai descrie in realitate?:Sunt un timp amuzant ,o fire sociabilia si prietenoasa , imi place sa imi fac prieteni noi , imi place sa respect atat timp cat sunt respectat.Imi plac plimbarile lungi cu prieteni prin tot orasul..:) Cam atat in mare parte despre mine .

Multumesc !!

Cei acceptati pentru teste sunt:

Schwepp

ReLaXx

Cei respinsi:

Maryus28 - Ai nevoie de rank 3+ intr-o factiune anterioara pentru a aplica intr-un departament.

Adituu - Ai avut factiune anterioara.

TESTELE SE DAU CU:

• Erow

• SilenCe

• [DGS]Alexcyo

• [uS]CarL.

• JomeS

• ThundeR (ENG)

Aveti 48 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.
Insistentele stupide pot duce la editarea postului initial si respingere.

Testele de intrare in National Guard se dau din:

-National Guard - Regulament General

- National Guard- Regulament Intern
-National Guard - News & Info
-National Guard - Wanted & Arrest List
-National Guard - Regulament Jail
-National Guard - Paznic la Jail
-Reguli nescrise
-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.
Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare.

Cei respinsi nu mai aveti voie sa aplicati decat dupa 7 zile.

Nickname: pingMANN
Level: 35
De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 7 luni.
Varsta reala: 15
Sex (masculin / feminin): Masculin.
Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 DM la level mic.
Nickname-uri anterioare: -

Conturi anterioare: -
Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): El Loco Cartel - 2 luni si ceva , San Fierro Taxi - 2 luni si 2 saptamani.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: San Fierro Taxi - 2 luni si 2 saptamani.
Motivul plecarii din ultima factiune: Am vrut sa incerc un departament.
Skill-uri la joburile secundare: Detective - 5 , Mechanic - 5 , Arms - 2 , Rob - 2 si la restul am skill 1.
http://postimg.org/image/513ht5iwb/
Bara RPG stats: pingMANN.png
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.
Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.
Un interval de timp in care jucati SA:MP: 13:00 - 02:00

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi place foarte mult activitatea acestui departament si consider ca este factiunea potrivita pentru mine.
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Imi place sa lucrez in echipa, sunt sociabil si ma adaptez usor.
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu arestarea playerilor, pazirea jailului, pastrarea ordinii si disciplinei in jail.
Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.
Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: 8-9 ore
Cum te-ai descrie in realitate?:
Numele meu este Madalin si am 15 ani. Sunt o fire haioasa, imi place foarte mult sa glumesc si sa ii fac pe cei din jur sa rada. Sunt destul de iertator, nu ma enervez repede si nu imi place sa port pica. Ii respect pe cei din jur atata timp cat si ei ma respecta pe mine. Uneori imi place sa fiu in centrul atentiei, alteori nu, desi mereu imi place sa ies in evidenta cu ceva bun. Timpul liber nu il pot petrece stand degeaba, in timpul liber imi place sa fac orice. Imi plac documentarele de stiinta si tot ce tine de tehnologie. Imi place foate mult sa vizionez filme si sa calatoresc. Sporturile nu ma pasioneaza foarte mult, doar fotbalul si basketul. Timpul liber mi-l mai petrec cu prietenii in oras.

Edited by pingMANN

Nickname: [mR]Ionut_M
Level: 33
De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 6 luni
Varsta reala: 15 Ani
Nickname-uri anterioare:
eSw0w
Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Paramedics (3 zile) , Vietnamese Boys x2 (x1 O luna si 2 saptamani - x2 2 Saptamani si 3 zile) , National Guard (2 Saptamani si 4zile) , Green Street Bloods (2 Saptamani) , Verdant Family (o Luna si cateva zile)
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Vietnamese Boys - 2 Saptamani si 3 zile
Motivul plecarii din ultima factiune: Nervi , monotonie.
Skill-uri la joburile secundare: Detective - 5 , Mechanic 4
Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/5v18ij3i3/
Bara RPG stats: Ionut_M.png
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da
Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da
Un interval de timp in care jucati SA:MP: 15:00-20:00
Ai mai fost in National Guard? Da
Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Monotonie si nu aveam timp de raport.
De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece este un departament serios cu membri activi care isi fac treaba foarte bine.
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece am capacitatea de a comunica cu colegii.
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu linistea la jail si arestarea suspectilor din afara acestiua.
Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da
Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: 4-5 Ore
Cum te-ai descrie in realitate?: Glumet, serios cand este cazul , sociabil
.

Edited by MISTER Ionut

• Nickname: [sQ]siLvEr.
• Level: 48
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De aproximativ 5 ani.
• Varsta reala: Fac 18 ani.
• Sex (masculin / feminin): Masculin
• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3 DM cand eram la inceput.
• Nickname-uri anterioare: Ghambyt.
• Conturi anterioare: [FnK]siLvEr
• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): TTC - 3 saptamani, Taxi Ls - 4 zile, LsPd - 10 zile, GSB - 12 ore, Southeran pimp - 4 luni, El loco cartel - 3 luni, SFPD - 1 luna jumate, NG - 1 luna jumate, Taxi SF - 3 luni.
• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: SFPD - 1 luna si 19 zile.
• Motivul plecarii din ultima factiune: Am acumulat 3/3 Fw.
• Skill-uri la joburile secundare: Detective - 5 , Mechanic 5.
• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://s1299.photobucket.com/user/Cazacu_Timotei/media/2_zps8f3b1011.png.html
• Bara RPG stats: siLvEr..png
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da
• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da
• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da
• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 15:00-23:00
Ai mai fost in National Guard? Da
• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Am acumulat 3/3 Fw.
• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece vreau sa fiu paznic la Jail.
• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca am mai fost in acest departament si m-am simtit bine.
• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu monitorizarea detinutilor si cu doborarea persoanelor fara drept de predare si cele periculoase w3+.
• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da
• Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: 5 - 7 ore.
• Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat de treaba, inteligent, serios, organizat.

pingMANN

[mR]Ionut_M - Ultima ta sansa

[sQ]siLvEr.

Cei respinsi:

TESTELE SE DAU CU:

• Erow

• SilenCe

• [DGS]Alexcyo

• [uS]CarL.

• JomeS

• ThundeR (ENG)

Aveti 48 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.

-Reguli nescrise
-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.
Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare.

Dintre cei 3 doar 2 vor intra in National Guard.

National Guard nu mai recruteaza.

Always Ready, Always There - National Guard recruteaza 4 soldati noi.

Aplicatiile se fac dupa urmatorul model:

Nickname:
Level:
De cand jucati SA-MP pe B-zone?:
Varsta reala:
Sex (masculin / feminin):
Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:
Nickname-uri anterioare:

Conturi anterioare:
Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:
Motivul plecarii din ultima factiune:
Skill-uri la joburile secundare:
Bara RPG stats:
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:
Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:
Un interval de timp in care jucati SA:MP:
Ai mai fost in National Guard?
Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:
De ce iti doresti sa intri in National Guard? :
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:
Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:
Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?:

Edited by Ervin27

• Nickname: qazdawn

• Level: 36

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 ani, 7 luni si 3 saptamani.

• Varsta reala: 18

• Sex (masculin / feminin): masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Nickname-uri anterioare: -

• Conturi anterioare: qazdawn.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Vietnamese Boys o saptamana si doua zile; Red Dragon Triad doua saptamani; Federal Bureau of Investigations trei saptamani, o saptamana si cinci zile; Southern Pimps doua luni si zece zile, doua saptamani; 69 Pier Mobs doua saptamani; Hitmen Agency trei saptamani, o saptamana.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Federal Bureau of Investigations, o saptamana si 5 zile.

• Motivul plecarii din ultima factiune: inactivitate, inceperea anului scolar.

• Skill-uri la joburile secundare: detectiv, mecanic, news reporter, drugs dealer skill 5; car jacker skill 4; whore, lawyer, arms dealer skill 1.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/kcwCZ68.jpg

• Bara RPG stats: qaZdaWn.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Bineinteles.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: dupa ora 15:00 pana in jurul orei 00:00

• Ai mai fost in National Guard?: Da

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Am picat perioada de teste.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard?: Este un departament activ, cu membrii seriosi si educati.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Am capacitatea de a lucra in echipa, de a comunica descis si de a da o mana de ajutor oricui.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Mentinerea linistii si ordinii din jail dar si cu arestarea sau uciderea infractorilor.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: intre 4 si 6 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Serios, capabil de a lucra in echipa si glumet cand este cazul.

Nickname: edy_silver
Level: 17
De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 luni
Varsta reala: 16
Sex (masculin / feminin): masculin
Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 , /call 112 la event, eram nou si nu stiam.

Conturi anterioare: edy122
Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Am asteptat momentul de a intra intr-un departament serios.Nu am avut factiuni anterioare.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: -
Motivul plecarii din ultima factiune: -
Skill-uri la joburile secundare: skill 5 detectiv, skill 3 mechanic,skill 2 arms dealer .Si restul 1.
http://postimg.org/image/7wuv03z3z/ .
Bara RPG stats: http://postimg.org/image/7ofrlsf1n/ , nu merge sa dau copy image, si daia am dat link. ma scuzati.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da , am experienta de pe servarele anterioare pe care am jucat.
Un interval de timp in care jucati SA:MP: dimineata si seara, 10:00-13:00-18:00 si 23:00
Ai mai fost in National Guard? Nu
Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost
De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Am asteptat sa intru intr-un departament de la level 15 si vreau sa intru intr-un departament serios,si doresc foarte mult sa fiu acceptat , iar pormit sa dau testele cu ce stiu eu in minte.
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Am capacitatea de a lucra in echipa .Si as vrea foarte mult sa fiu acceptat.
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu prinderea infractoriilor si cu educarea acestora.
Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da
Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: 7-8 ore
Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un tip de treaba, prieteni ma cred haios , si imi place viata foarte mult.

Edited by edy silver

Nickname: RazviTnx
Level: 40
De cand jucati SA-MP pe B-zone?: aproximativ 2 ani
Varsta reala: 19
Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3. La level mic am incurcat chat-urile si am scris prostii pe chat--ul normal si [F4L]Balon fiind foarte vigilent, m-a sanctionat imediat!

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Barzini Family (RDT) x2 : I - 1 saptamana

II- 1 luna jumatate

School Instructor : 2 saptamani

News Reporters x2 : I - 3 zile ( A fost prima factiune )

II - 1 an si 4 luni.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: News Reporters - 1 an si 4 luni
Motivul plecarii din ultima factiune: Am renuntat la functia de
lider al acestei factiuni
http://i.imgur.com/URzFM1V.png
Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/qK4Gtnp.png / http://i.imgur.com/cuglVpZ.png
Bara RPG stats: RazviTnx.png
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Ultima mea functie fiind cea de lider m-a invatat ca trebuie sa respecti fiecare membru in aceeasi masura si ca toti au in fata ta acelasi statut, chiar daca are rank 1 sau este sublider. Niciunul nu este mai presus decat altul!
Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Ironie la aceasta intrebare este ca, eu pana acum am promovat o scriere cat mai corecta!
Un interval de timp in care jucati SA:MP: 20:00-00:00
De ce iti doresti sa intri in National Guard? : In primul rand, nu ma simt realizat pe comunitate daca nu intru aici. Am ajuns lider, da bun...dar mai imi trebuie ceva, ceva ce nu ma lasa sa plec de aici si anume acest departament. Din primele zile pe aceasta comunitate mi-am fixat ca tel primordial sa ajung sa intru aici, dar intre timp am considerat ca trebuie sa ma axez pe altceva. In al doilea rand, acest departament are cea mai frumoasa activitate dintre toate...interactionezi cu playeri mult mai bine decat in celelalte si intr-un mod mai placut, nu doar atunci cand le dai [/confiscate] si ei iti zic de dulce. (Ma refer la faptul ca acest departament mentine ordinea in jail si acolo ii intalnesti pe toti).

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: De ce? Simplu, sunt! Glumesc! Sunt capabil sa lucrez in echipa, lucru foarte important aici; sunt serios, determinat si hotarat atunci cand fac ceva, daca stiu ca nu pot sa o fac mai bine nu o fac decat sa fac o treaba de mantuiala.
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Mentinerea oridinei si linistii in Jail dar si prinderea si arestarea infractorilor.
Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: 2-3 ore (Am bac-ul si admiterea la facultate)
Sincer, nu-mi place sa ma autocaracterizez, dar voi incerca. Ma numesc Razvan, am 18 ani jumatate 1.83 si un chef de viata colosal. Imi place muzica si arta, mai ales arta digitala si desenul grafic, si chiar ma pregatesc pentru admiterea la Arhitectura. Nu-mi place sa pierd timpul sau sa fac ceva inutil care nu-mi aduce nici-o satisfactie. Sunt o fire comunicativa, imi place sa-mi fac prieteni peste tot, dar cel mai bine comunic cu cei cu "scaun la cap" pentru ca din "nascare" nu suport prostia, aroganta si ipocrizia. La mine lucrurile merg dupa o singura "lege" si anume, "respecta-ma sa te respect", nu permit sa fiu calcat in picioare. De fel sunt bun la suflet si ajut pe toata lumea, chiar si pe cei care nu merita si de multe ori sunt luat de prost, dar cine ma enerveaza regreta enorm, pentru ca pe atat de bun cat sunt pot sa fiu de doua ori mai rau. Prefer sa fiu caracterizat prin faptele pe care le savarsesc, si nu sa ma laud.

Edited by GF RazviTnx

• Nickname: pcyco
• Level: 27+
• For how long you play on b-zone? 5 months
• Real Age: 20
• Gender (male / female): male
• Number of warns received in game and why you received them: 0/3
• Previous nicknames:
• Previous accounts:
• Previous Factions (and time spent there): tsar bratva two week
• The last faction and time spent there: tsar bratva two week
• Reason for leaving the last faction:
• Skills in secondary jobs: mechanic 5 detective 5 arms 2 other 1
• Picture with / stats, detective skill (required): http://i.imgur.com/OxFMR5b.png
• RPG stats bar: pcyco.png
• You have the ability to work in a team?: sure
• Are you able to follow the leader and members of any rank?: yes
• Are you able to express yourself grammatically correct?: yes
• A time interval when you are playing SA: MP: 10:00 =====14:00 17:00======23:00
• Have you ever been in the National Guard? no
• If you have been in the National Guard, why did you leave?: no
• Why do you want to enter the National Guard? : National Guard always attracted me as a department, is a well established department in which I would like to go.
• Why do you think you are suitable for National Guard?: i have ability to work in a team and want to apply the law to those who do not know!
• What do you think National Guard deals with?: Catching and educating offenders
• You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?: yes
• How much time you spend in SA-MP, no AFK?: 7/9
• How would you describe yourself in real life?: I am a very open-hearted and affectionate, also I like to learn new things every day and fix my mistakes

• Nickname: PuDiCs
• Level: 30
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 2 ani .
• Varsta reala: 16 ani
• Sex (masculin / feminin): masculin
• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Nickname-uri anterioare: -
• Conturi anterioare: -
• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

Tow Truck Company ( Taryd0n|2)- 21.4.2012-23.5.2012

Fireman/Paramedic (ALLEN | 1)- 25.5.2012 – 10.6.2012

Red Dragon Triad ( Oantzah | 2 ) – 1.7.2012 – 15.7.2012

Las Venturas Taxi ( Dienutza | 3 ) – 17.7.2013 – 16.9.2012

Las Venturas Taxi ( ALex | 2 ) – 20.9.2012 – 14.10.2012

School Instructors ( AUDI_RS8 | 1 ) – 16.10.2012 – 21.10.2012

Southern Pimps (b0d018 | 1 ) – 26.10.2012 – 10.11.2012

Tow Truck Company (Thomas_Jefferson | 1 ) -14.11.2012 – 14.12.2012

Southern Pimps ( rizEa | 2 ) – 16.12.2012 – 20.1.2013

Los Santos Taxi ( Shobo | 1 ) – 1.7.2013 – 7.7.2013

Las Venturas Police Departament ( Inferno27 | 2 ) – 20.8.2013 – 3.10.2013

Los Santos Police Departament ([F4L]AlexM | 2 ) – 6.11.2013 13.12.2013

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Los Santos Police departament - rank 2 – [F4L]AlexM – 1 luna
Motivul plecarii din ultima factiune: Am avut o perioada incarcata de teze , lucrari , medii de indreptat ...
• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 detectiv , drugs , mechanic / Skill 2 rob / Skill 3 arms/restul 1
• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/kluigM7.jpg
• Bara RPG stats: PuDiCs.png
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da
• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da , indiferent de rank .
• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da .
• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 10 – 16 , 20 – 00
• Ai mai fost in National Guard?: Nu .
• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai facut parte din National Guard
• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Vreau sa incerc o noua experienta intr-un departament ca National Guard , un departament serios cu membri activi care isi face treaba .
• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Stiu sa lucrez in echipa , sunt un tip comunicativ si invat foarte repede .
• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu linistea la Jail , si arestarea suspectilor de w3+
• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da .
• Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: 6 – 8 ore
• Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat inteligent , comunicativ , sociabil , glumet , dar si serios .

Edited by B O N E 1 2 3

Nickname: The.PuNiSheR
Level: 39+
For how long you play on b-zone? 5 months
Real Age: 19
Gender (male / female): male
Number of warns received in game and why you received them: 0/3
Previous nicknames: HaNii
Previous accounts:-
Previous Factions (and time spent there): 69 Pier Mobs Rank 3 Si rank 1 / TTB Rank 1.
The last faction and time spent there: TTB About 4 Days
Reason for leaving the last faction: i Spent All my Time in gangs i wonna try Something else.
Skills in secondary jobs: Mechanic 5 / Detective 5 / Arms dealer 5 / Drugs Dealer 4 / Rob 2.
Picture with / stats, detective skill (required): http://i.imgur.com/W415A1F.png?1
RPG stats bar: the.punisher.png
You have the ability to work in a team?: Yes
Are you able to follow the leader and members of any rank?: yes
Are you able to express yourself grammatically correct?: yes
A time interval when you are playing SA: MP: 10:00 To 15:00 / 17:00 to 03:00 am
Have you ever been in the National Guard? no
If you have been in the National Guard, why did you leave?: no
Why do you want to enter the National Guard? : Nationale Guard is an Active and Seriouse Department and it s One of my best Departments.
Why do you think you are suitable for National Guard?: i have ability to work in a team and i have an experiense in Arms Skill becaus i was in gangs From the time that i joined b-zone.
What do you think National Guard deals with?: Catching Criminals.Guarding the jail. and Taking Care Of the Jailed Players...
You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?: yes
How much time you spend in SA-MP, no AFK?: 10 To 11 hour/day! or More it Depends On the day.
How would you describe yourself in real life?: My Name is Hani i am 19 Years Ols i am from Tunisia i started Playing Samp from 5 Months Ago and i am Very Funny but in Serious Time i am too Seriouse.Salut.

Nickname: [FBW]Dragos7198.
Level: 42.
De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc din data de 13/09/2012.
Varsta reala: 15.
Sex (masculin / feminin): Masculin.
Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: Am 2 warn-uri in joc.Am obtinut aceste warn-uri deoarece dupa cateva zile de la intrarea mea pe server am facut niste DM-uri, dar pe parcurs am invatat ca am gresit.
Nickname-uri anterioare: Nu am avut nickname-uri anterioare.

Conturi anterioare: Nu am avut.
Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Factiunea mea anterioara este Taxi Las Venturas unde am obtinut rank 3 si am avut o perioada de 3 luni +.
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Taxi Las Venturas: 3 luni +.
Motivul plecarii din ultima factiune: Am parasit Taxi Las Venturas deoarece am vrut sa incerc ceva nou, sa ajut mult mai mult server-ul.Actitivatea mea nu era o problema pentru aceea factiune.Chiar daca am luat 2/3 fwarn in Taxi LV eu eram in stare sa raman in aceea factiune pana la rank 5 dar m-am gandit bine si am zis sa incerc ceva nou si sa ofer altui coleg/prieten locul meu.
Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 - dedective, Skill 5 - mechanic , Skill 3 - rob iar restul skill 1.
http://i.imgur.com/yoBtmi6.png
Bara RPG stats: Dragos7198.png
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur, asta imi doresc cel mai mult.Vreau sa fiu organizat.
Un interval de timp in care jucati SA:MP: Intervalul in care joc samp este : 9-11 , 19-23.
Ai mai fost in National Guard? Nu am mai fost.
De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa intru in NG deoarece este o factiune serioasa,organizata cu niste membrii deosebiti de buni, la fel si liderul care isi fac treaba.Imi place mult cu ce se ocupa National Guard si cred ca sunt pregatit pentru ea.Doresc sa-mi fac si colegi noi cu care sa lucrez.
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece imi place sa lucrez in echipa, sunt un tip intelegator,comunicativ si imi place sa invat multe chestii noi.
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu ordinea in jail , cu acordarea playerilor de heal si cu arestarea infractorilor.
Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Desigur.
Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: Joc acest joc cam 6-7 ore pe zi si nu stau deloc pe /sleep sau afk, doar cand intervine o problema in familie.
Cum te-ai descrie in realitate?: Salut.Ma numesc Trifan Dragos, sunt din Dragasani,Judetul Valcea.Sunt nascut pe 9 august si am frumoasa varsta de 15 ani.Am o inaltime de 1.77, par brunet, ochi verzi si o statura solida.Sunt in tip inteligent,glumet dar si serios cand vine vorba de treaba.Invat la liceul Gib Mihaescu din Dragasani si sunt la profilul Filologie.Imi place mult sa-mi petrec timpul liber alaturi de prietenii mei si de familia mea.Imi place sa practic diferite sporturi in aer liber cum ar fi : fotbal,handbal,tenis de picior.Imi place sa lucrez in echipa cu prietenii mei.Deobicei am talentul sa ma integrez repede si sa fac deosebite glume pentru a-mi face prieteni.Respect persoanele care ma ajuta cum pot ele mai bine si nu ma vorbesc pe la spate.Nu imi plac persoanele care mint sau jignesc.Cam atat despre mine, daca am omis ceva, ma puteti intreba si am sa va raspund.

Edited by FBW Dragos7198

Nickname: FaMe_Gold_TiCkeT
Level: 17
De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 Luni
Varsta reala: 16
Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3 . /call 112 la event , skill car mechanic
Nickname-uri anterioare: Nu

Conturi anterioare: GoLd_LiNe
Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Nici una
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Nici una
Motivul plecarii din ultima factiune: Nu exista
Skill-uri la joburile secundare: skill 5 detectiv , skill 5 mechanic , skill 2 arms dealer restu skill 1 pentru ca nu imi trebuiesc
http://s27.postimg.org/lg38uxpxv/sa_mp_062.png
Bara RPG stats: FaME_GoLd_TiCkeT.png
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Absolut
Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Sigur .
Un interval de timp in care jucati SA:MP: 7:00-9:00 ca am antrenament de dimineata, iar in rest de la 20:00-22:00, in timpul liber de dimineata pana seara
Ai mai fost in National Guard? Nu
Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost dar imi doresc enorm de mult sa fac parte din National Guard
De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca vreau sa aplic regulile playerilor cei rai care nu au bunul simt
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca simt ca sunt capabil sa lucrez in echipa si ma integrez foarte repede intr-un colectiv si sunt foarte serios . Mie unu imi place acest departament pentru ca ma jucam GTA si ii prindeam foarte bine pe raufacatori , ii duceam la jail , dar cu toate ca nu mergea sa-i duc la jail .
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu linistea in jail , cu acordarea/eliberarea persoanelor care au nevoie de heal si cu arestarea playerilor care se prezinta singuri la jail

Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: In jur de 7-8 ore
Cum te-ai descrie in realitate?: Salut ma numesc Daniel Mihai am 16 ani sunt un baiat istet , de treaba cand trebuie , si foarte serios. Locuiesc in Bucuresti sectorul 3 un loc foarte fain pentru mine . Am ochii caprui , parul saten inchins . Imi place sportul mai ales Rugby-ul si Fotbalul imi place sa imi traiesc viata la maximum pana cand o mai am . Sper sa ne intelegem destul de bine

Edited by FaMe Gold TiCkeT

Nickname: [REGE]Schwepp
Level: 26
De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din iunie.
Varsta reala: 15
Nickname-uri anterioare:
-
Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Paramedics: 30.08.2013 - 22.10.2013

Southern Pimps: 31.10.2013 - 02.11.2013

Red Dragon Triad: 03.11.2013 - 12.01.2014
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Red Dragon Triad: 03.11.2013 - 12.01.2014
Motivul plecarii din ultima factiune: Inactivitate ( probleme personale)
Skill-uri la joburile secundare: Arms dealer- skill 2 , detective- skill 4 , mechanic- skill 5, rob- skill 1.
Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/7NmXjO9.jpg
Bara RPG stats: Schwepp.png
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.
Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: De asta sunt roman..
Un interval de timp in care jucati SA:MP: 11:00 - 16:00 19:00 23:00
Ai mai fost in National Guard? Nu.
De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Departamentele sunt in oare ce masura rivale, precum mafiile. Acestea vor sa se afirme prin actiuni, competenta si atitudine. Consider ca pot face parte din acest departament datorita cunostintelor mele si capacitatii mele de a lucra in echipa + Am esuat data trecuta la testul de intrare :| si chestia asta m-a determinat sa fiu ambitios si sa mai aplic inca odata cu toate ca s-ar putea sa nu mai primesc o sansa.
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece sunt capabil sa lucrez in echipa, ma integrez bine intr-un colectiv si sunt foarte serios cand este vorba de actiuni atat la jail cat si pe teren.
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: 1. La jail un membru national guard are responsabilitatea sa mentina linistea inauntru. 2. Pe teren, cand sunt arestati suspectii w3+
Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: In jur de 6-7 ore.
Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc George, sunt din Ploiesti, sunt clasa a 8-a si am 15 ani. Sunt un baiat educat, cu simtul raspunderii caruia ii place ordinea si disciplina. Sunt tipul de om respectuos pe care te poti baaza si care nu iti intoarce spatele la greu. Nu imi place sa pierd, sunt foarte ambitios cand vine vorba de actiuni. Ma consider un om calculat, care stie ce vrea de la viata si caruia ii place ca totul sa fie perfect si facut ca la carte.
Data trecuta cand am aplicat din cauza entuziasmului( era primul departament de cand jucam eu samp) m-am grabit si nu am acordat mult timp regulamentului( am zis hai c-o fac si pe asta) pentru mine conta sa scap mai repede sa ma vad in NG. Din aceasta cauza am si picat, poate am dezamagit, m-am dezamagit si pe mine. Acest lucru m-a ambitionat sa mai aplic inca odata cu riscul unui esec.

Edited by REGE Schwepp

Nickname: [DC]Mr0ne
Level: 30.
De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 8-9 lunii.
Varsta reala: 15, 16 pe 25 martie.
Masculin.
Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.
Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Los Santos Taxi Company(3) - ( 24.11.2013 - 7.02.2014 )

School Instructors (2) - ( 04.10.2013 17:53 - 15.11.2013 18:18 )

El Loco Cartel (1) - ( 15.09.2013 19:21 - 02.10.2013 19:38 )

Paramedics (1) - ( 30.08.2013 00:37 - 14.09.2013 17:16 )

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Los Santos Taxi Company (3) - (24.11.2013 - 7.02.2014)
Motivul plecarii din ultima factiune: Vreau sa incerc si un departament, cum ar fi National Guard.
Skill-uri la joburile secundare: Detectiv/Mechanic (5), Rob/Arms(3), si la restul 1.
http://imgur.com/4UbyUlR
Bara RPG stats: Mr0ne.png
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur.
Un interval de timp in care jucati SA:MP: Nu am unul.
Ai mai fost in National Guard? Nu.
De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca este un Departament foarte activ, cu membrii seriosi. National Guard este una dintre factiunile preferate mie, si de aceea imi doresc foarte mult sa fac parte din ea. Imi place foarte mult sa pastrez "ordinea" in jail, si buna desfasurare pentru a ne putea intelege. National Guard este factiunea potrivita pentru mine deoarece sunt capabil sa lucrez in echipa si sa am grija de infractori si de sarlatani.
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca sunt capabil sa lucrez in echipa si sa-mi respect superiori.
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: In special rank 1, sunt resposabili cu disciplina si buna desfasurare in jail. Dupa ce ati reusit sa avansati in rank, si anume rank 2+, veti avea posibilitatea de a merge dupa infractorii care sparg banca.
Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: 5-6 ore.
Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Bogdan, am 15 ani, si locuiesc in minunatul oras Constanta. Practic un sport de 3 ani, aceela find Rugby. Timpul liber mi-l petrc cu prietenii la un film, sau de ce nu la un meci de Rugby sau jucandu-ma SA:MP. Sunt o fire glumeata, cu cei 7 ani de acasa, si care ii place sa isi faca prieteni noi tot timpul dar in limita bunului simt.

qazdawn

RazviTnx

PuDiCs

[FBW]Dragos7198.

Cei respinsi:

edy_silver - Ai cerut informatii despre test data trecuta, ti-ai irosit sansa.

pcyco - You begin to make me mad, i told you 5 times that you need rank 3+ in a previous faction.

The.PuNiSheR - You got applycation on RDT / Lack of slots.

FaMe_Gold_TiCkeT - Limbajul si comportamentul tau lasa de dorit.

[REGE]Schwepp - Ti-am oferit o sansa, n-ai luat-o prea in serios / Lipsa de locuri.

[DC]Mr0ne - Poza cu /stats trebuie facuta cand esti civil.

TESTELE SE DAU CU:

• Erow

• SilenCe

• [DGS]Alexcyo

• [uS]CarL.

• JomeS

• ThundeR (ENG)

-Reguli nescrise
-Arme.

Pentru cei respinsi:

National Guard nu mai recruteaza.

Always Ready, Always There - National Guard recruteaza 5 soldati noi.

Aplicatiile se fac dupa urmatorul model:

Nickname:
Level:
De cand jucati SA-MP pe B-zone?:
Varsta reala:
Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:
Nickname-uri anterioare:

Conturi anterioare:
Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:
Motivul plecarii din ultima factiune:
Bara RPG stats:
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:
Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:
Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:
Un interval de timp in care jucati SA:MP:
Ai mai fost in National Guard?
Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:
De ce iti doresti sa intri in National Guard? :
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:
Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:
Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?:

Nickname: FaMe_Gold_TiCkeT
Level: 18
De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 luni
Varsta reala: Am varsta minunata de 16 ani
Sex (masculin / feminin): masculin
Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3 . /call 112 la event eram nou si nu judecam
Nickname-uri anterioare: Nu am avut

Conturi anterioare: Nu
Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): -
Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: -
Motivul plecarii din ultima factiune: -
Skill-uri la joburile secundare: car mechanic/detectiv skill 5 , arms dealer skill 2
http://imageshack.com/a/img856/1786/ecc4.png
Bara RPG stats: FaME_GoLd_TiCkeT.png
Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: M-am nascut sa lucrez in echipa
Un interval de timp in care jucati SA:MP: Nu prea am un interval
Ai mai fost in National Guard? Nu , dar imi doresc foarte mult
Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost . Dar imi doresc enorm exact cum am zis mai sus
De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Sincer sa fiu , as dori sa imi fac prieteni noi
De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sincer nu prea ma auto-caracterizez dar ... Sunt potrivit deoarece stiu sa ma integrez bine intr-un departament , ascult de toti membri nu conteaza ce rank are . Invat repede
Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Pai National Guard la rank 1 se ocupa cu linistea la jail , ajuta cei ce sunt la jail cu heal, le da punish , areest daca vin sa se predea. Dupa ce am avansat de la rank 1 la rank 2 putem merge dupa robbery care jefuiesc banca
Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: In jur de 6-7 ore aproximativ
Cum te-ai descrie in realitate?: Salut ma numesc Daniel Mihai am frumoasa varsta de 16 ani . Locuiesc in Bucuresti o capitala foarte frumoasa . Prietenii ma considera de treaba, glumet uneori , si foarte serios . Imi place sa imi traiesc viata la maxim pana ce o mai am . Cam atat am spus despre mine . Sper sa ma acceptati . O zi buna !

Edited by DaNieL MiHay

• Nickname: VictoR.
• Level: 31+
• For how long you play on b-zone? about 7 months
• Real Age: 15
• Gender (male / female): Male
• Number of warns received in game and why you received them: 1/3
(nesimtire)
• Previous nicknames:biZzAr3 , qrodwaN
• Previous accounts:-
• Previous Factions (and time spent there):
GSB(2) , FBI(3), Hitman(1) , Verdant(1),VTB(1), TTB(1) , RDT(1), NG(1) Verdant familiy (1)
• The last faction and time spent there: Verdant Familiy 7 Days
• Reason for leaving the last faction: I want Join NG
• Skills in secondary jobs: skill 5 mechanic5,detective5,arms dealer2 / other jobs skill 1
• Picture with / stats, detective skill (required):
http://postimg.org/image/t9slr3h75/
• RPG stats bar: Victor..png
• You have the ability to work in a team?: Yes Of Course
• Are you able to follow the leader and members of any rank?: yes Sure
• Are you able to express yourself grammatically correct?: Yes
• A time interval when you are playing SA: MP: 11:00-20:00
• Have you ever been in the National Guard? Yes
• If you have been in the National Guard, why did you leave? Want Joined A gang :-
• Why do you want to enter the National Guard? :b
ecause I would love to take care of those who violate Jail rules for creating a pleasant atmosphere on the server and can complete certain objectives without unpleasant events, which has help me ..
• Why do you think you are suitable for National Guard?: i have a good thinking , i have the necessary experience to be as a cop and to know how to deal with criminals , i alos know how to do my job in the best way
• What do you think National Guard deals with?: it deals with healing players that they are in jail , they are dealing with arresting criminals and thiefs
• You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?: yes i want to spend a good time in N.G
• How much time you spend in SA-MP, no AFK?: about 7 hours or more
• How would you describe yourself in real life?:
My name is Micu VicTor , First of all I have a very settled character , that means I try to focus important points like school or family because this is our secret recipe to be luck or successful in life. Another point of my character is that I am tolerant to all people and don't judge them for her or his religion, because we are all the same called nowadays Human. In my freetime I like it to spent a lot of time with my friends to hang around in our beautiful city , sometimes we are hunting chickens , just crazy stuffs to have fun in our young life. Sometimes I have my bad times like to be gentle/quiet , the reason is most that I am overloaded from school , so I play GTA San Andreas to relax and have a lot of fun with my ingame friends or maybe in the future with the Members.

Edited by FBW Victor

• BonZy. unpinned, pinned, unpinned and pinned this topic
  • BonZy. unlocked this topic
  • BonZy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.