Jump to content

National Guard - Aplicații / Applications

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nickname: RazzzorR

• Level: 27+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 9 luni, cu o mica pauza.

• Varsta reala: 17

• Sex (masculin / feminin): Masculin.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3, DM aiurea, eram newbie, si nu stiam regulile!

• Nickname-uri anterioare: Razvan.Rex

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Cuneo Family(7 saptamani), School Instructor(3 saptamani), The Tattaglia Family(13 zile, wipe), The Paterno Family(3 saptamani), The Barzini Family(4 saptamani), The Stracci Family(8 saptamani).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Stracci Family-8 saptamani.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am luat ban, si liderul nu m-a putut tine.

• Skill-uri la joburile secundare: 5-Detective,Drugs, Mechanic, 4-Arms Dealer.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimage.org/image/9ltmfuuev/

Bara RPG stats: O am la semnatura.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Sigur.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 8:00-00:00

• Ai mai fost in National Guard?: Nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Este o factiune respectata pe acest server, si vreau sa imi fac treaba cat mai bine aici.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece stiu foarte bine sa lucrez in echipa.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Pai cu supravegheatul in jail, arestarea celor cu wanted, arestarea robber-ilor.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: In vacanta 10-11 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat de treaba, ce isi poate asuma o responsabilitate, si duce o treaba pana la capat!

Edited by RazzzorR

• Nickname: piNk

• Level:16

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De la inceputul verii.

• Varsta reala:17 ani

• Sex (masculin / feminin): feminin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Nickname-uri anterioare: -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi Cab Co - 1 sapt.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Taxi Cab Co - 1 sapt.

• Motivul plecarii din ultima factiune: M-am certat cu liderul.

• Skill-uri la joburile secundare:5 detective, 5 mechanic, 5 drugs dealer, 2 arms, 1 rob, 3 fishing.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimage.org/image/lkubobuhh/

Bara RPG stats: Nu merge sa o pun, mi se strica aplicatia daca o pun.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da !

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da !

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 19:00-24:00

• Ai mai fost in National Guard? Nu

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece imi place ca se ocupa cu administrarea jail-ului si de robberi in mare parte.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece imi place sa arestez playerii.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Arestarea playerilor cu wanted 3+ si mentinerea ordinii si disciplinei in jail.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 3-4 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt o persoana glumeata, zambareata si mereu dornica de glume. Sunt serioasa in momentele care cer asta.

• Nickname: Cheloo89

• Level: 20

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: ~6 luni

• Varsta reala: 15 ani.

• Sex (masculin / feminin): masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 - DM

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): News Reporter - 3 saptamani; Taxi Cab Company - 2 saptamani; The Paterno Family(lider b0d018) - cateva zile (apoi wipe); The Paterno Family(lider rizEa) 2 saptamani; The Tattaglia Family - 1 zi

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Tattaglia Family - 1 zi

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am intrat in Tattaglia, apoi a fost perioada sarbatorilor si ziua uramtoare a trebuit sa plec pentru 1 saptamana (Craciun - Revelion); iar [F4L]CarTer mi-a dat 2 variante: ori imi depun eu demisia ori acumulez 3 FW si ma da afara cu FP 60/60. Am ales sa imi depun demisia.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 - Detective, Mechanic, Drugs; Skill 2 - Fishing, Arms Dealer; Skill 1 restul.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/RlT7E.jpg

• Bara RPG stats: bar-000470470.png

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: In timpul scolii: 08:00 - 11:30; 18:00 - 23:00.

• Ai mai fost in National Guard?: Nu am mai fost in National Guard.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi doresc sa intru in National Guard deoarece este un departament respectat, cu colegi de treaba, unde nu au loc certurile si mistourile ca in mafii.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Eu cred ca sunt portrivit pentru National Guard deoarece ma descurc in situatii grele, rezist stresului si de mult imi doresc sa fiu politist.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu pastrarea ordinii la jail, cu suspectii wanted 3+, cu robberii, si cu mentinerea oraselor in siguranta.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: In timpul scolii: 6 - 7 ore, depinde de zi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat glumet, descurcaret, care face fata la stres cand este pus in situatii grele, sunt foarte hotarat, la mine o decizie luata nu se mai poate schimba si imi asum greselile pentru ce am facut.

Edited by BTD Cheloo89

• Nickname: prodan

• Level: 20(80/84)

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4luni

• Varsta reala: 16 ani

• Sex (masculin / feminin): Masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Tattaglia Family 2saptaman, The Stracci Family 1luna si 2saptamani.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Tha Stracci Family 1luna si 1saptamana

• Motivul plecarii din ultima factiune: Asa mia venit sa plec si pentru ca vream sa aplic in alta factiune.

• Skill-uri la joburile secundare: Dectective skill 5, Car Mechanic skill 5, Car Jacker skill 4, Arms Dealer skill 3.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/n8cUm.png

• Bara RPG stats: bar-000434392.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Cu siguranta.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 6-12, 17-24

• Ai mai fost in National Guard? Nu da imi doresc sa intru.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca este o factiune pasnica, activa sunt colegi de treaba si un departament respectat.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca imi doresc de la level mic sa intru, cred ca sunt capabil sa lucrez aici si rezist in situati grele.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard este o arma ce se ocupa cu administrarea jail-ului.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 8-10 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Prodan Alex, am 16 ani si sunt din Judetul Botosani. Sunt un tip descurcaret, de treaba. Imi place, sa imi fac prieteni noi si sporturile extreme.

Nickname: Cappone

• Level: 15

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Doua luni jumate.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Fire & Medic Departament ( 5 saptamani), The Stracci Family (2 saptamani).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Stracci Family (Doua saptamani).

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am vrut sa incerc ceva nou.

• Skill-uri la joburile secundare: Detective skill5, Mechanic skill5, Arms Dealer skill 2, restul skill 1.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://s7.postimage....f/sa_mp_001.png

• Bara RPG stats: bar-000480613.png

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: In timpul scolii 08:30-11:30 si seara 18:30-20:30. In timpul weekend-ului si in vacanta 12:30-23:30 daca nu intervine ceva.

• Ai mai fost in National Guard? Nu si imi doresc nespus de mult sa intru.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi doresc sa intru in National Guard deoarece imi place cu ce se ocupa , vreau sa-mi fac prieteni noi si voi trata cu multa activitate si seriozitate National Guard.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Eu cred ca sunt potrivit deoarece imi voi trata colegii de orice rank cu mult respect si imi place foarte mult cu ce se ocupa si sunt sigur ca ma voi descurca.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard este o armata si se ocupa la rank 1 in special cu jail-ul , iar apoi cu wanted-ul 3+.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Desigur.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: In timpul scolii 4-5 ore, in vacanta si weekend 8-9 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Alexandru, am 15 ani si sunt din Bucuresti. Imi place foarte mult sa ma joc la calculator mai ales sa ma joc samp, cs, mincraft, nfs si multe alte jocuri tari.

Edited by nB Cappone

• Nickname: cioBy.

• Level: 35

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani.

• Varsta reala: 16

*Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3

*Nickname-uri anterioare:

* Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Barzini Family (2 sapt) Tattaglia (1 luna) Hitman Agency ( 2 luni ) School Instructor (1 sapt ) Stracci family (3 saptamani) Fire medic *Departament (2 luni) News Reporters (1 luna) Tow Truck Company (2 luni jumate )

*Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Barzini family ( 2 sapt )

*Motivul plecarii din ultima factiune: Ca sa intru aici.

*Skill-uri la joburile secundare: Detective (5) Whore (5) Car Mechanic (5) Drugs Dealer (5) Rob (3)

*Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):]http://postimage.org/image/4umztu0zb/

*Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

*Bara RPG - bar-000146826.png

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 00:00 - 23:59

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: nu am mai fost

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi place foarte mult cu ce se ocupa, si vreau sa incerc si eu sa vad cum e.[/font]

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Nu-stiu ma atrage.[/font]

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard este o forta militara, ei se ocupa cu paza la inchisorile din los santos si cu arestarea playerilor, si se duc dupa rau facatori.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-6

• Cum te-ai descrie in realitate?: Imi place foarte mult sa glumesc si sa ma distrez cu prietenii, dar in marea parte a timpului sunt serios si imi vad de treaba mea.[/font]

Edited by cioBy

Cei acceptati pentru test sunt:

- Mark.Cote

- ManXXL

- Giuliano.

- TheTerrorMan

- KiLLeRu

- cioBy.

- Fatlum_Kurtishi

- 0nLy.aSuL

Daca ati fost acceptati, ii cautati in joc pe evaluatori pentru a fi testati (Rank 4+).

Aveti 24 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.

Insistentele stupide pot duce la editarea postului initial si respingere.

Testele de intrare in National Guard se dau din:

-National Guard - Regulament

-National Guard - News & Info

-National Guard - Wanted & Arrest List

-National Guard - Regulament Jail

-National Guard - Paznic la Jail

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.

Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare

• Nickname: ChrisTianUGD

• Level: 21

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 luni.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3 DM, Limbaj

• Nickname-uri anterioare:

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Corleone Family(o sapatamana)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Corleone Family(o saptamana)

• Motivul plecarii din ultima factiune: 3/3 warns pentru ca aveam probleme cu netul si nu am putut sa intru pe joc.

• Skill-uri la joburile secundare: Detectiv: 5, Car Mechanic: 5, Arms Dealer: 2, Rob: 2.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimage.org...r13vb/e2721015/

Bara RPG stats: bar-000467062.png

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Nu am unul anume dar in general intru dimineata pana seara si sunt activ inclusiv noaptea.

• Ai mai fost in National Guard? Nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: ---

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pana acum am fost doar intr-o mafie si doresc sa intru in mai multe factiuni, iar N.G imi place, de aceea m-am decis sa fac o incercare aici.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Nu sunt sg. ca sunt potrivit, dar imi place cu ce se ocupa si cand faci ceva ce iti place faci bine.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: N.G se ocupa cu paza celulelor si arestarea playerilor cu wanted.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 8-9h.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Prietenos, nu ma enervez usor, imi place sa glumesc si sa fiu in centrul atentiei.

Edited by ChrisTianUgD

• Nickname: JohNNy.B

• Level: 32. ( 147/132 )

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Nickname-uri anterioare: griFu.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): News Reporters (5 zile); Tow Truck Company (32zile); Taxi Cab Company (11 zile); The Paterno Family (5 zile); Tow Truck Company (30 zile); F.B.I (4 zile); The Tattaglia Family (5 zile); School Instructors (21 zile)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: School Instructors - 21 de zile.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Nu m-am mai inteles cu unii membrii, asa ca decat sa creez conflicte, mai bine am parasit factiunea.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 detectiv si mechanic.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):

Bara RPG stats: bar-000386320.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: In timpul scolii dupa 14:00 - 2 noaptea ( maxim ); in weekend / vacante nu am program.

• Ai mai fost in National Guard? Pe contul vechi.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Odata am luat o pauza de la joc si o data sau de 2 ori am decis sa aplic in alte factiuni.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi place cu ce se ocupa.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Am mai fost aici si stiu cu ce se mananca, stiu sa trag cu arma, stiu sa lucrez in echipa.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Wanted 3+, in special cu runneri, robberi si paznici in jail.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Intre 6 si 9h in timpul scolii, in weekend / vacante nu am program.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Serios, glumet, sociabil, prietenos.

Edited by JohNNyB

Nickname: Oaky

• Level: 27

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an jumate, cu pauza

• Varsta reala: 15

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3 ( limbaj vulgar si dm)

Nickname-uri anterioare: -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Tattaglia Family 2 sapt, Barzini Family 3 sapt, 3x Corlone 1 luna, 3 sapt, 2 sapt, National Guard o luna, 2x Paterno 3 sapt, 2 sapt, 2x Taxi Cab Company 3 sapt, 2 sapt, News Reporter 3 sapt, 2x Cuneo Family 3 sapt, 1 luna jumate,

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Corlone 2 saptamani

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am avut ceva probleme si nu am putut intra in joc

• Skill-uri la joburile secundare: Detectiv 5 , Mechanic 5, Car jacker 3

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imgur.com/C4xhb

Bara RPG stats: bar-000289651.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 1:30- 23:00

• Ai mai fost in National Guard? Da

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Am avut ceva probleme cu scoala

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece este un departament foarte bine organizat, cu membri foarte prietenos si imi este foarte dor de aceasta factiune.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca am mai fost in aceasta factiune si stiu ce trebuie sa fac.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu arestarea playerilor cu wanted, cu prinderea robberilor, cu asigurarea linistii in jail

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Desigur

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: aproximativ 5 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Bogdan si am 15 ani. Sunt un baiat sociabil cu bun simt caruia nu-i plac glumele de prost gust. Imi place foarte mult sa lucrez in echipa.

Edited by Oaky

• Nickname: NoMore20

• Level: 17

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 7 luni.

• Varsta reala:16.

• Sex (masculin / feminin):Masculin.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Nickname-uri anterioare:Nu am.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

-TowTruckCOmpany(rank1)-2saptamani;

-CorleoneFamily(rank1)-2saptamani;

-PaternoFamily(rank1)-2saptamani;

-Fire&MedicDepartament(rank1)-2saptamani;

-TattagliaFamily(rank2)-2saptamani.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:-TattagliaFamily(rank2)-2saptamani.

• Motivul plecarii din ultima factiune:Mi-am dat demisia fiindca am vrut sa intru in PD/NG/F.B.I.

• Skill-uri la joburile secundare:

Skill5-Mechanic;

Skill5-DrugsDealer;

Skill5-Fisherman;

Skill4-Detective;

Skill3-ArmsDealer.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/Zdaa9.jpg

Bara RPG stats: bar-000391562.png

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da .

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Bineinteles.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: intre orele 08:00-11:00 si 20:10-00:00

• Ai mai fost in National Guard?:Din pacate nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:-

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Deoarece imi place sa am administrez Jail-ul si sa urmaresc/arestez suspectii.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Pentru ca am spirit de echipa,stiu ce inseamna respectul,ma implic in ceea ce fac,sunt rabdator si perseverent.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:Cu administrarea Jail-ului si cu arestarea suspectilor.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:6-7 ore zilnic.

• Cum te-ai descrie in realitate?:Ma numesc George si am 16 ani.Sunt un baiat ambitios,caruia nu ii plac glumele proaste si superficialitatea.Calitatea mea principala fiind perseverenta si lucrul in echipa.Slabiciunile mele:fete,filme,animale,si bineinteles Sa:Mp.

• Nickname: Fatlum_Kurtishi

• Level: 18

• As you play SA-MP on the B-zone?: 2 Months

• Real Age: 17

• Gender (male / female): Male

• Number of sites warn of the game and why you received: 0/3

• Nicknames previous: -

• Previous Factions (and time spent there): Tattaglia 3 weeks

• The last factor and time spent here: Tattaglia 3 weeks

• Reason for leaving the last factor: I want to join NG

• Skills in secondary jobs: Detective 5 , mechanic 5

• Picture with / stats, detective skills (required): http://postimage.org/image/g723yo1o5/

• Bar RPG stats: bar-000493726.png

• Have the ability to work in teams?: Yes

• Are you able to follow the leader and members of any rank?: Yes

• Are you able to express yourself grammatically correct?: Yes

• A time when playing SA: MP: 11 - 23

• Have you ever been in the National Guard? No

• If you have been in the National Guard, why did you leave?: -

• Why you want to enter the National Guard? : I want to get fun , new friends , good leader

• Why do you think you are suitable for National Guard?: I'm quite man . will listen to leader

• What do you think National Guard deal?: Protect state , helps cops

• You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?: Yes

• How much time you spend with SA-MP, no AFK?: 9 - 11 hours

• How would you describe reality?: I'm from Kosovo , age 17 , hoby football etc.

Nickname: Claudyu_tom

• Level: 26

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: din 2009

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 ad interzis

The Stracci Family aproape 1 luna

The Cuneo Family 3 saptamani

The Paterno Family 1 luna

Taxi Cab Company 1 luna +

Tow Truck Company 1 luna+

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Tow Truck Company 1 luna +

• Motivul plecarii din ultima factiune: demisia

• Skill-uri la joburile secundare:

Detective-skill 5

Mechanic-skill 5

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imgur.com/7Ac5m

Bara RPG stats:bar-000065388.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: bineinteles

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:desigur

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: bineinteles

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 12:00-22:00,a venit scoala,in weekend toata ziua

• Ai mai fost in National Guard? nu

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa ajut acest departament prin munca mea

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: sunt o persoana dura care nu va lasa ilegalitatile in jail

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: ordinea si linistea in jail,infractori

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: doresc sa stau foarte mult

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 7-8 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: O persoana dura cu o personalitate pe masura,perseverenta si munca in echipa caracterizandu-ma perfect,munca mea si devotamentul in ceea ce fac sunt deasemenea atuurile mele

Edited by Claudyutom

• Nickname: RazvyBest

• Level: 19

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 9 luni

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 Pentru DM

• Nickname-uri anterioare:-

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): School Instructor - 1 saptamana, News Reporter - 1 saptamana, The Cuneo Family - 5 saptamani, The Tattaglia Family - 2 saptamani, The Cuneo Family - 2 saptamani, Taxi Cab Company - 2 saptamani

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Taxi Cab Company - 2 saptamani ( Rank 2 )

• Motivul plecarii din ultima factiune: Demisie din cauza lasarii de Sa-Mp

• Skill-uri la joburile secundare: Detective, Mechanic - 5

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/BKzLE.png

• Bara RPG stats: bar-000386145.png

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Bineinteles

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 9:00 - 11:00 ; 16:00-22:00

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca, cred ca am experienta de pe alte servere. Si sper sa fie si aici la fel.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Imi place sa pazesc jail-ul si imi place sa cooperez cu oamenii

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard, pazeste jail-ul si se ocupa de obicei cu wanted 3 in sus

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 8-9 ore pe zi

• Cum te-ai descrie in realitate?: Salut, ma numesc Razvan, am 16 ani, sunt o persoana sincera, serioasa si cu simtul umorului.

Nickname: SNaKs2000

Level: 23

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din vara anului 2011 (cu o pauză lungă de timp)

Varsta reala: 15

Sex (masculin / feminin): Masculin.

Nickname-uri anterioare: -

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

Taxi Cab Company (5zile)

Corleone Family (o lună şi ceva)

Paterno Family (o săptămână şi câteva zile)

Tattaglia Family (aproape 2 săptămâni)

Taxi Cab Company (3 săptămâni şi câteva zile)

Fireman / Medic (o săptămână şi o zi)

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Fireman / Medic (o săptămână şi o zi)

Motivul plecarii din ultima factiune: Am făcut o glumă proastă cu un coleg care credeam că ţine la glumă , dar m-am înşelat , astfel acumulând 2/3 FW . Am învăţat din această păţanie că data viitoare trebuie să am grijă cu cine fac glume.

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 - Detective şi Mechanic , Skill 2 - Arms şi Drugs.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imageshack.us/photo/my-images/210/samp051qb.png/

Bara RPG stats: bar-000281094.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: În timpul şcolii de dimineaţă până la 13:00 (când plec la liceu) şi de la 20:30 (când vin) până pe la 22:00-23:00.

Ai mai fost in National Guard? Nu.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Aş vrea să fac parte dintr-un Departament şi cred că NG e perfect.Şi aş mai vrea să păzesc jail-ul.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece aş vrea şi eu să păzesc Jail-ul şi aş vrea să încerc un Departament (şi aş vrea ca NG să fie primul meu Departament).

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu păzirea Jail-ului şi arestarea suspecţilor Wanted 3+.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Cam 5-6 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un băiat de treabă , glumeţ ... Nu prea îmi place să ma auto-descriu ...

• Nickname: Talha_Jameel

• Level: 26

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Since December 2010

• Nickname-uri anterioare: - -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi - 2 Months+ > Taxi - 1 Week > Paterno - 1 Week > PD - 1 Month > FBI - 1 Month > PD - 1 Month+ > Paterno - 1 Month > Taxi - Less than a month > Barzini - 3 Weeks > NG - More than 1 month > TTC - 1 Month

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: TTC - 1 month

• Motivul plecarii din ultima factiune: I had to move to another city

• Skill-uri la joburile secundare: Mechanic, Detective - 5 | Car jacker - 4

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimage.org/image/8jtbcd3vf/

Bara RPG stats: bar-000177423.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Yes

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Yes

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Yes

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Not exact but from afternoon - Evening / Night

• Ai mai fost in National Guard? Yes

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Wanted to enter TTC

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Because I love working as a team to go after suspects

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: As I am good in chasing down suspects. Especially the most wanted ones.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National guards go after wanted 3+ and keeps order in jails

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Yes

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6 hours or maybe more

• Cum te-ai descrie in realitate?: Hi, I'm a 15 year old boy living in Pakistan. I'm a serious and hardworking guy.

Edited by FnF TalhaJameel

Nickname:Taylor.

• Level:28

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:6 Luni

• Varsta reala:14 ani

• Sex (masculin / feminin):Masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Nickname-uri anterioare: NpS98

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Stracci family ( 1 luna ), Cuneo family ( 1 luna), Barzini family ( 1 luna ), Corleone family ( 4 zile), Corleone family ( 2 saptamani), News Repoter ( 2 Saptamani), The Paterno family ( 4 zile)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:Paterno Family ( 4 zile)

• Motivul plecarii din ultima factiune:Mi-am dat demisia deoarece liderul nu prea se ocupa de mafie si membrii se injurau foarte mult pe /f

• Skill-uri la joburile secundare:5 - Detectiv, mechanic, drugs dealer, 4- News reporter, 3 - Arms, 2 - Rob, fishing, 1 - restul

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimage.org/image/yj4y6ogyf/

• Bara RPG stats: bar-000349661.png

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Desigur

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 9:00-11:20; 18:20-22:00

• Ai mai fost in National Guard?Nu

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Deoarece sunteti un departament serios, activ, care se ocupa cu pazirea jailului si prinderea suspectilor cu wanted mare si imi place aceasta meserie intr-un departament.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Deoarece am capacitatea de a prinde suspectii cu wanted si sa pazesc Jailul

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:Cu prinderea suspectiilor cu wantedul cuprins intre 3-6 si pazirea jailului

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:In jur de 6 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?:Serios, de treaba, respectuoas, nu prea ma cert si incerc sa evit conflictele.

Nickname: aNNakin

• Level: 22+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an

• Varsta reala: 17 ani

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 DM aiurea

• Nickname-uri anterioare: 0

The Cuneo Family ( 2 saptamani ) - Rank 1

F/M Departament ( 3 luni ) - Rank 4

The Stracci Family ( 2 saptamani ) - Rank 1

National Guard ( 2 saptamani ) - Rank 1

The Tattaglia Family ( 2luni si 2 saptamani ) - Rank 3

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Tattaglia Family - 2 luni si 2 saptamani

• Motivul plecarii din ultima factiune: o mica neintelegere cu un coleg

• Skill-uri la joburile secundare: Detectiv 5 , Mecani 5 , Rob 2 , Arms 4

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):

Bara RPG stats: bar-000382480.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: dimineata 9-12 si seara 20-01

• Ai mai fost in National Guard? Da.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Am avut probleme cu monitorul si nu am jucat o perioada de 2 luni.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Ai m-am simti bine cand am mai fost si sper sa pot spune ca in NG este acasa.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Am mai fost si m-am descurcat.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Merg dupa robberi , w3+ si impun disciplina in jail.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6-7 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Un tip glumet si indraznet.

• Nickname: Gaby89

• Level: 35+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 dm aiurea.

1. Tow Truck Company-2 saptamani

2. The Barzini Family-o luna

3. Tow Truck Company-3 saptamani

4. The Cuneo Family-2 saptamani(wipe)

5. The Cuneo Family-cateva zile (wipe)

6. The Corleone Family-2 saptamani

7. The Corleone Family-3 saptamani

8. Taxi Cab Company-o luna

9. The Corleone Family-o luna

10. The Barzini Family- 2 saptamani

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Barzini Family - 2 saptamani

Motivul plecarii din ultima factiune: Am avut ban si am fost demis

Skill-uri la joburile secundare: Mechanic skill 5 , Detective skill 5 , Arms Dealer skill 5 , Drugs skill 5

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimage.org/image/dva22klp7/

Bara RPG stats: bar-000398329.png

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 12:00-01:00

• Ai mai fost in National Guard?: Nu

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece este unul dintre cele mai active Departamente din punctul meu de vedere si imi place mult cu ce se ocupa.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Consider ca am tot ce imi trebuie : activitate , seriozitate , sunt respectuos si stiu sa lucrez in echipa.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Se ocupa cu robberi , runneri , cu administrarea Jail-ului si cu interventia in war-urile mafiilor.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Depinde de zi.Dar in general sunt activ.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Salut , ma numesc Gabriel si sunt din judetul Dolj orasul Craiova . Detin frumoasa varsta de 15 ani si sunt un tip sociabil , glumet caruia ii place munca in echipa cat si competitia.

Model de cerere:

• Nickname: JammyCool

• Level: 15

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ de 6 luni

• Varsta reala: 12 ani

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3 (1/3 /Ad cu rob) (2/3 DB cu masina in safe-zone dupa primirea acestor 2 warnuri am citit tot regulamentul serverului din nou) [sa stiti ca daca ma acceptati puteti sa va bazati pe mine si sa aveti incredere ca nu o sa mai iau nici un warn promit.]

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Straccui Family 1 saptamana si 1 zi

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Straccui Family 1 saptamana si 1 zi

• Motivul plecarii din ultima factiune: 2/3 FactionWarn

• Skill-uri la joburile secundare: Detectiv 4 aproape 5, Fishing 2,Car Mechanic 5,Arms Dealer 2

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimage.org/image/x1sweu9o5/

• Bara RPG stats: bar-000477799.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 13:00-00:00

• Ai mai fost in National Guard? Nu am mai fost

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa intru in National Guard deoarece vreau sa imi fac prieteni noi si sa ii arestez pe playerii care au Wanted.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Cred ca sunt potrivit pentru Nationa Guard deoarece stiu sa trag bine cu arma si sa impun autoritate asupra playerilor care au wanted si nu doresc sa se predea.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu acordare wantedului playerilor, arestarea playerilor s.a.m.d.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Desigur

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Cam 10 ore pe zi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma nusmesc Spridon Alex, am 12 ani si locuiesc in orasul Galati. Imi face ploacere sa distrez oamenii cu glume in limita bunului simta dar in timpul liber imi place sa ies cu prietenii in oras.

Edited by ALEEX001

• Nickname: OiL09

• Level: 55

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani

• Varsta reala: 18 ani

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 " ad " .

• Nickname-uri anterioare: sT1kss

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): National Guard [ 8 luni ] , News Reporter [ 2 saptamani ] .

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: News Reporter [ 2 saptamani ]

• Motivul plecarii din ultima factiune: Nu m'am simtit eu bine acolo.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 : Mechanic & Detective .

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimage.org/image/wc5t3euhj/

• Bara RPG stats: bar-000003206.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Normal.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 17:00-00:00.

• Ai mai fost in National Guard? Da.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: M'am lasat de Sa:Mp.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Nu vad alta factiune si nu am simt bine in alta factiune doar in National Guard.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Ca am mai fost si am experienta.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Robberi/ Runneri / Wanted.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5+

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Ciprian am 18 ani locuiec in Schweinfurt sunt un baiat linistit glumet dar si serios cand se cere seriozitate.

Mersi.

Edited by OiL09

• BonZy. unpinned, pinned, unpinned and pinned this topic
  • BonZy. unlocked this topic
  • BonZy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.