Jump to content

National Guard - Aplicații / Applications

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nickname: LLoyd

Level: 45

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani jumatate.

Varsta reala: 18.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

Nickname-uri anterioare: TyTy

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi Las Venturas (3 saptaman), School Instructor ( 2 saptamani), Tow Truck Company (o luna), Paramedics (2 luni), LSPD (o luna), SFPD (o luna), FBI (3 saptamani), NG (o luna si 2 saptamani), Vietnamese Boys (2 saptamani), Green Street Bloods (o luna), Verdant Family (2 saptamani), Tsar Bratva ( 3 sapatamani), Southern Pimps (3 saptamani), 69 Pier Mobs (o luna), Red Dragon Triad (2 saptamani).

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Red Dragon Triad (2 saptamani).

Motivul plecarii din ultima factiune: Hitmen Agency.

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5- Mechanic, Detective, Arms.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/6rzphh9af/

Bara RPG stats: bar-000394550.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Nu am.

Ai mai fost in National Guard?: Da

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Demisie.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Un departament este cel mai potrivit pentru mine si imi place foarte mult.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Stiu sa lucrez in echipa si sunt bun la m4 si deagle.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Se ocupa de wanted 3+ si de administrarea Jail-ului.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 8-9 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Daniel si am 18 ani, sunt un baiat de treaba, imi fac prieteni repede, muncitor, ii ajut pe cei la nevoie.

Nickname: Houston

Level: 49.

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani.

Varsta reala: 17 ani.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

Nickname-uri anterioare: Nu am.

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Verdant Family ( 2 săptămâni ), Green Street Bloods ( 3 săptămâni ), TaxiLS ( 1 lună ), LSPD ( 2 săptămâni ), FBI ( 2 săptămâni ).

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: FBI - 2 săptămâni.

Motivul plecarii din ultima factiune: Cerere demisie, că mă lăsasem de samp.

Skill-uri la joburile secundare: Detective (5), Mechanic (5), Whore (5), DrugDealer (5).

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/ynStwrG.png

Bara RPG stats: bar-000048786.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da. desigur.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 14:00 - 00:00.

Ai mai fost in National Guard?: Nu.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru că este un department bun, şi respectat.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru că vreau, şi pot !

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu păzirea la jail, cu arestarea suspecţilor.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da, desigur.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-10h.

Cum te-ai descrie in realitate?: De treabă, cum bun simţ, şi glumeţ (atunci când este cazul ).

Edited by Houston

• Nickname: Bony_Be

• Level: 38

•For how long you play on b-zone? 3 years with breaks

• Real Age: 16

• Gender (male / female): male

• Number of warns received in game and why you received them: 1/3 ( dm airuea ) i got that FW because i was new in game and i was not serious , but now i am serious

• Previous nicknames: -

• Previous Factions (and time spent there): Taxi Cab Company ( 4 weeks ) rank 2 , Barzini Family ( 1.5 month ) rank 2 , Paterno Family ( 2 weeks ) rank 1 , FBI Agent ( 3 month+ ) rank 3.

• The last faction and time spent there: FBI ( 3 month + ) rank 3

• Reason for leaving the last faction: i had alot of basketball trainings so i could not make it to the meeting and trainings

• Skills in secondary jobs: Detective Skill 5, Mechanic Skill 5, Rob Skill 3, Arms Dealer Skill 2

• Picture with / stats, detective skill (required):

jGI8azg.png

• RPG stats bar: bar-000171296.png

• You have the ability to work in a team?: Yes

• Are you able to follow the leader and members of any rank?: Yes

• Are you able to express yourself grammatically correct?: Yes

• A time interval when you are playing SA: MP: 13:00 - 23:00

• Have you ever been in the National Guard?: No

• If you have been in the National Guard, why did you leave?: --

• Why do you want to enter the National Guard? : Because im serious im very active , i know how to work with a team because i was in the FBI and i know how serious this NG is, im also Friendly and i would like to meet more friends in there, i can help to the NG with driving and shooting because im very good with shooting and i know to drive very good and i want to stay on NG for a long time.

• Why do you think you are suitable for National Guard?: because i was in the FBI i know the work with team, im very good with weapons so i can help alot, and im active .

• What do you think National Guard deals with?: NG arrest wanted 3 - 6 and catching robbers and runners

• You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?: Yes

• How much time you spend in SA-MP, no AFK?: 6-10 hours +

• How would you describe yourself in real life?: My name is Or , i live in israel, i have brown hair and brown eyes , i play in basketball team in my nation , im friendly and kind, i want to help people that dont know to protect themself , and i try to change people that hate other nation/people.

Cei acceptati pentru teste sunt:

- LLoyd

- Houston

Daca ati fost acceptati, ii cautati in joc pe evaluatori pentru a fi testati (Rank 4+).

Aveti 24 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.

Insistentele stupide pot duce la editarea postului initial si respingere.

Testele de intrare in National Guard se dau din:

-National Guard - Regulament

-National Guard - News & Info

-National Guard - Wanted & Arrest List

-National Guard - Regulament Jail

-National Guard - Paznic la Jail

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.

Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare.

National Guard nu mai recruteaza!

Nickname: Sandokan96

Level: 33+

De cand jucati SA-MP pe B-Zone?: 4 ani cu pauze

Sex (masculin / feminin): masculin

Nickname-uri anterioare: -

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): , Verdant Family ( 1 luna si 3 saptamani). , Southern pimps 4 luni , ,F/M departament 3 sapt ,coleone 2 sapt , Stracci 1 luna , barzini 2 luni

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: verdant 1 luna si 3 sapt

Motivul plecarii din ultima factiune: inactivitate , am avut ceva grav in familie

Skill-uri la joburile secundare: Detectiv - skill 5 , Mechanic - skill 5, Arms Dealer - skill 3 , Rob - skill 2

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): Stats and detective skill

Bara RPG stats: bar-000109612.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Sigur ca da.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 10:00 - 23:00 , dar bine cu pu putine pauze

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece imi place cu ce se ocupa acest departament.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca imi place tot ce tine de acest departament.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu administrarea jail-ului, wanted 3+, robbers/runners

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 10 - 13 -14 ore

Cum te-ai descrie in realitate?: Salut . Numele meu este Mihai , locuiesc intr-un oras din judetul Teleorman , acel oras este Bucuresti , acolo urmez un liceu bun . Hobby : imi place sa joc fotbal , tenis si samp .

Nickname: Matteo.

Level: 35.

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc de aproximativ 2 ani cu 2 pauze lungi.

Varsta reala: 16 ani.

Nickname-uri anterioare: Gerard_BoDo

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

Tow Car Company - 3 saptamani

The Tattaglia Family - 3 saptamani

The Tattaglia Family - 3 saptamani

The Tattaglia Family - 4 luni

The Paterno Family - 2 saptamani

Tow Truck Company - aproximativ 5 luni

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Tow Truck Company aproximativ 5 luni.

Motivul plecarii din ultima factiune: Intalnisem o defectiune la PC care nu putea fi rezolvata in 2 saptamanii.

Skill-uri la joburile secundare: Detective - 5, mechanic - 5, arms dealer 3.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/1dtNxrK.jpg

Bara RPG stats:bar-000306110.png

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Nu am un interval de timp stabilit pe care joc SA:MP.

Ai mai fost in National Guard?: Nu, din păcate.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai făcut parte din National Guard.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc să fac parte din acest departament, deoarece îmi plac activităţile cu care se ocupă acesta, şi am mulţi prieteni aici. Vreau să-mi construiesc un viitor aici.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece am spiritul de echipă de care este nevoie.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu arestarea suspecţilor şi cu paza şi protecţia.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-8 ore pe zi.

Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un băiat glumeţ şi de treabă după părerea mea. Îmi place să mă distrez cu prietenii, dar totodată ştiu şi unde trebuie să mă opresc. Sunt şi o persoană sociabilă, mereu mi-a plăcut să-mi fac prieteni noi.

Nickname: Zipper.

Level: 63

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani.

Varsta reala: 18 ani.

Sex (masculin / feminin): masculin

Nickname-uri anterioare: TheGamer1500

Tow Truck Company - 2 luni si 24 de zile

Cuneo Family - 5 zile

Police Department - 6 luni si 21 de zile

69 Pier Mobs - 3 luni si 5 zile

Le-am scris doar pe ultimele 4.

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: 69 Pier Mobs - 3 luni si 5 zile.

Motivul plecarii din ultima factiune: Am vrut sa incerc altceva.

Skill-uri la joburile secundare: 5-detective, mechanic, car jacker | 4-rob, arms dealer | 1- celelalte.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/2s9ckfL.jpg

Bara RPG stats: bar-000301359.png

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 11:00-02:00

De ce iti doresti sa intri in National Guard? :

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Doresc sa intru in National Guard pentru ca mi s-a facut dor sa fiu membru de departament, iar aici am majoritatea prietenilor.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa in general cu arestarea infractorilor periculosi si cu pazirea inchisorii din Los Santos.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Petrec cam 7 ore pe zi (depinde si de zi).

Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un tip prietenos, pregatit sa ajut pe oricine la nevoie si mereu gata sa imi fac cat mai bine treaba pe care o am de facut.

Nickname: proof.

Level: 15

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2010

Varsta reala: 13

Sex (masculin / feminin): Masculin

Green Street Bloods - 2 saptamani

San Fierro Taxi - 2 saptamani

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:

San Fierro Taxi - 2 saptamani

Motivul plecarii din ultima factiune: Am vrut sa incerc un departament.

Skill-uri la joburile secundare:

Detectiv - Skill 5

Mechanic - Skill 5

Arms Dealer - Skill 2

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):

http://imgur.com/uD53K5N

Bara RPG stats:

bar-000559713.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur!

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Dimineata 8:00 - 11:00 Dupa masa 13:00 - 16:00

Seara 18:30 - 24:00

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa intru in acest departament deoarece doresc sa imi fac datoria cat mai bine si sa imi fac o imagine buna fata de ceilalti membrii.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sunt potrivit pentru acest departament deoarece doresc sa imi arat abilitatile mele fata de manuirea armelor, capacitatea de a gandi in orice situatie dificila incercand sa ajung pe drumul cel bun.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard este armata. Acestia se ocupa cu administrarea jail-ului, cu prinderea si arestarea suspectilor, acestia asigurand un ambient placut tuturor jucatorilor.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Aproximativ 10 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Cristi. Am 13 ani si locuiesc in orasul Iasi. Sunt un baiat sociabil, punctual si respectuos. Timpul liber mi-l petrect cu prietenii sau jucandu-ma Sa-Mp.

Nickname: [s4G]SemK

Level: 19

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din 2011.

Varsta reala: 15 ani.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

Nickname-uri anterioare: S3mK

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Fire & Medic Department - 1 luna; The Paterno Family - 3 luni; News Reporter - 2 saptamani; Tow Truck Company - 2 luni.

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Tow Truck Company - 2 luni.

Motivul plecarii din ultima factiune: M-am lasat de sa:mp.

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5: Detective, Drug Dealer, News Reporter, Car Mechanic; Skill 3: Arms Dealer; Skill 1: Restul.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/MNhpT0C.jpg

Bara RPG stats: bar-000440882.png

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Bineinteles.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 12:00-23:00 (cu pauze)

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: N/A.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece doresc sa ma reapuc serios de sa:mp si de cand am inceput sa joc am avut ca obiectiv sa intru intr-un departament, in special in National Guard.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece imi place sa lucrez in echipa si ma descurc foarte bine in acest mod, in acelasi timp ma pricep in urmarirea infractorilor cat si in manuirea armelor.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard este un departament care se ocupa cu protectia nationala, munca fiind impartita in doua parti. O parte se ocupa de pazirea penitenciarului, iar cealalta parte consta in prinderea infractorilor.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Intre 4-8 ore/zi.

Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt o fire sociabila, prietenoasa si glumeata, dar fara sa fac glume proaste. Sunt respectuos si serios atunci cand este cazul. Abia am terminat clasa a 8-a, deci, acum, am foarte mult timp liber. Pasiunea mea profesionala este informatica, iar din cauza asta am optat pentru profilul matematica-informatica, cu toate ca nu prea imi place matematica, dar ma pricep cat este nevoie. In rest, incerc sa contribui la popularizarea culturii hip-hop, momentan practicand doar graffiti. Am destui prieteni care sunt si de incredere, iar mereu caut sa imi fac cat mai multii, recent intalnindu-ma cu cativa care i-am cunoscut chiar aici, pe sa:mp. Virtual, imi petrec timpul pe sa:mp, cs 1.6 si multe altele.

Nickname: JJamaLL

Level: 28

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani, cu pauze.

Nickname-uri anterioare: darkestwrath

-Federal Bureau of Investigation x2 - Rank 2 (2 luni şi 2 săptămâni) | Rank 1 (2 săptămâni)

-National Guard x2 - Rank 1 (o lună şi 2 săptămâni) | Rank 1 (3 săptămâni)

-Paramedic - Rank 3 (2 săptămâni şi 2 zile)

-Green Street Bloods - Rank 3 (2 luni)

-Southern Pimps - Rank 1 (2 săptămâni)

-Taxi LV - Rank 2 (3 săptămâni)

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Green Street Bloods - 2 luni

Motivul plecarii din ultima factiune: M-am lăsat o perioadă de sa:mp iar acum doresc să mă reapuc.

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 - Detectiv ; Mechanic ; Whore şi Arms Dealer - Skill 3.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://tinypic.com/view.php?pic=34j2nuc&s=5

Bara RPG stats: bar-000233183.png

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Acum că e vacanţă pot intra oricând, depinde de cum îmi aranjez programul. În timpul şcolii joc sa:mp între orele 15:00 - 00:00.

Ai mai fost in National Guard?: Da.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Am fost de două ori în National Guard. Prima dată am plecat deoarece eu sunt din Italia, şi vara trecută am plecat în România aşa că am fost obligat să-mi dau demisia pentru a nu ţine un loc ocupat degeaba. A2-a oară am părăsit National Guard deoarece m-am transferat în Federal Bureau of Investigation.

De ce iti doresti sa intri in National Guard?: Aici am câţiva prieteni şi-mi doresc să mă joc alături de ei.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Nu pot spune că sunt potrivit 100% pentru National Guard, dar îmi place cu ce se ocupă acest departament.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupă cu păzirea închisorii şi cu arestarea infractorilor.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-6 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: Eu prefer să fiu descris de alţii, dar pot spune totuşi că îmi place să muncesc pentru ceea ce îmi doresc şi nu renunţ uşor. Sunt deasemenea o persoană cinstită, pot să spun că am avut parte de o educaţie destul de bună.

Nickname: Nisan

Level: 25

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 9 luni

Varsta reala: 17 ani

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 la level 5 deoarece am blocat intrarea la Pay'N'Spray

Nickname-uri anterioare: Nu am avut

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): School Instructor 6 saptamani si LV Taxi Cab Company 7 saptamani

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: LV Taxi Cab Company 7 saptamani

Motivul plecarii din ultima factiune: Doresc sa intru intr-un departament si deoarece juca si fratele meu pe server si a luat ban pe ip si a durat 2 zile pana am vorbit cu Kelton s-al scoata caci eu nu aveam nici o vina

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5: Detectiv, Mechanic ; Skill 2 : Arms Dealer , Skill 1 : Restul

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/ow7jpockd/

Bara RPG stats: bar-000514707.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 14:00-18:00 si seara de la 22:00-03:00

Ai mai fost in National Guard? Nu

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Eu imi doresc sa intru in NAtional Guard deoarece este cel mai grozav departament si imi doresc sa am grija de cei din jail .

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sunt muncitor, imi place sa lucrez in echipa , ma inteleg bine cu colegii si respect pe toata lumea.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard aresteaza suspectii de wanted 3+ si se ocupa de jail

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: aproximativ 7-8 ore chiar si mai mult

Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un om linistit ,care nu creaza probleme dornic sa ii ajute pe ceilalti .De asemenea respect pe toata lumea indiferent de varsta.

Nickname:robbeN.

Level:25

De cand jucati SA-MP pe B-zone?:1 an jumate

Varsta reala:20

Sex (masculin / feminin):Maculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3

Nickname-uri anterioare:-

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):F/M-rank 3 Barzini-rank 2 LVPD-rank 1

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:LVPD-rank 1 2 sapt

Motivul plecarii din ultima factiune:3FW

Skill-uri la joburile secundare:Detective 5||Mechanic 5|| restu 1

Bara RPG stats:

bar-000405007.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:DA

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:DA

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:DA

Un interval de timp in care jucati SA:MP:13:30-18:30 vine o pauza de 3-4 ore si incep din nou la 22:30-02.30

Ai mai fost in National Guard?NU

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?

:-

De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Deoarece imi place sa lucrez in echipa si am aici cativa prieteni carora vreau sa ma alatur.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Cred ca sunt potrivit pentru NG deoarece sunt o fire puternica,ambitioasa cu o vointa de fier!

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:National Guard se ocupa cu administrare inchisorii si a urmaririlor

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:DA

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:5-6 ore

Cum te-ai descrie in realitate?:M'as descrie ca fiind o persoana glumeata,ambitioasa si ai ce sa vorbesti cu mine;imi plac iesirile cu prietenii si drifting'ul.

Nickname: bynuMMM

Level: 69+

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din 2009

Varsta reala: 20

Nickname-uri anterioare: Multe altele cu bynum...

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Am fost in toate cele vechi si nu le mai stiu ordinea sau durata petrecuta...

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: El Loco Cartel

Motivul plecarii din ultima factiune: Nu am mai avut timp sa joc si am luat o pauza...

Skill-uri la joburile secundare: La toate 5 inafara de News, Arms si Car Jacker.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/2TU3P7R.png

Bara RPG stats: bar-000000052.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 12:00 - 17:00

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu mai stiu, am fost acum mult timp...

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece nu am fost de mult timp in acest departament si sa combat infractiunile

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca stiu sa lucrez in echipa si imi place acest departament...

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu administrarea jail-ului si arestarea suspectilor cu wanted 3+

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 4-5h

Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt o persoana calma, glumeata si cu cei 7 ani de acasa...

Nickname: OgiCa

Level: 34

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani si ceva

Varsta reala: 25

Sex (masculin / feminin): M

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1-3 dm excesiv

Nickname-uri anterioare:

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): School Instructor 2 luni 1 saptamana , National Guard 3 saptamani - 2 saptamani, Corleone 1 luna, cuneo 4 zile, Tattaglia 2 saptamani

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: School Instructor 1 saptamana

Motivul plecarii din ultima factiune: Nu am respectat niste teste

Skill-uri la joburile secundare: detective skill 5 mechanic skill 5 rob 2 restu 1

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imgur.com/d3OL8P7

Bara RPG stats: bar-000273600.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: seara dupa ora 18

Ai mai fost in National Guard? Da

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Prima data am plecat dupa cineva in Corleone a 2-a oara demis

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca imi place factiune cu ce se ocupa ea

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca cunost toate regulile si imi fac treaba destul de bine

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu ordinea si disciplina in jail si arestarea playerilor care au wanted 3+

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-6 ore

Cum te-ai descrie in realitate?: Glumet imi place sa am multi prieteni si nu imi place sa fiu mintit

Edited by OvidiuPit

Nickname: B1oS

Level: 26

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din 2011 cu pauze mari.

Varsta reala: 17

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi LV ( 3 luni fara 8 zile )

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Taxi LV

Motivul plecarii din ultima factiune: Voiam sa incerc ceva nou.

Skill-uri la joburile secundare: Detective 5 , Mechanic 5 , Arms dealer 2

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/zFv9vGH.jpg

Bara RPG stats: bar-000347688.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Nu am interval, joc cand am timp.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Vreau sa vad cum este viata in departamente.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca stiu sa lucrez in echipa si ca imi place cu ce se ocupa acest departament.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu administrarea jail-ului si arestarea suspectilor cu wanted 3+.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 3-4 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Adrian sunt o persoana sociabila, imi place sa glumesc pana in limita bunului simt, am ochi caprui, inaltimea de 1.86, imi place sa joc Fotbal si pe PC imi place sa joc FIFA, SAMP, CS.

Nickname: Cemil

Level: 17

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din ianuarie 2013

Varsta reala: 22

Nickname-uri anterioare: AsK. .NoRules.

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Stracci Family: 1 saptamana. El Loco Cartel Rank 2 saptamani.

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: El Loco Cartel 2 saptamani +

Motivul plecarii din ultima factiune: Inactivitate!

Skill-uri la joburile secundare: Detectiv - 5; Arms - 2; Mechanic - 5.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://img441.imageshack.us/img441/30/vxw9.png

Bara RPG stats: bar-000531721.png

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Absolut!

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 11:00 - 23:00 (Cu pauze)

Ai mai fost in National Guard?: Din păcate, nu!

De ce iti doresti sa intri in National Guard?: Pentru că mi-am dorit mereu să intru, să respect playerii indiferent de level şi să fac ordine acolo unde se incalcă legea.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru că îmi place să respect legea şi sunt destul de bun la arme. Am o intuiţie de a prinde infractorii destul de rapid.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: wanted 3+ ,arrest,kill (runneri si robberi) şi cu ordinea din jail.

Cum te-ai descrie in realitate?: Am o fire directă şi un mod de a face totul cât mai perfect. De fel sunt calm şi glumeţ. Când cineva e în impas, imediat ajut cu o idee sau cu ce pot.

Cei acceptati pentru teste sunt:

- Sandokan96

- Matteo.

- Zipper.

- [s4G]SemK

- bynuMMM

Daca ati fost acceptati, ii cautati in joc pe evaluatori pentru a fi testati (Rank 4+).

Aveti 24 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.

Insistentele stupide pot duce la editarea postului initial si respingere.

Testele de intrare in National Guard se dau din:

-National Guard - Regulament General

- National Guard- Regulament Intern

-National Guard - News & Info

-National Guard - Wanted & Arrest List

-National Guard - Regulament Jail

-National Guard - Paznic la Jail

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.

Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare.

Nickname: AiMEER

Level: 37

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani +

Sex (masculin / feminin): masculin.

Nickname-uri anterioare: Kalashhh

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Le scriu pe alea mai importante : Stracci x2 - 1 luna + si 3 luni +

Paterno x2 - 28.10.2012 - 11.11.2012 , 04.12.2012 - 25.12.2012

The Barzini Family - 28.09.2012 - 17.10.2012

El Loco Cartel - 19.04.2013 - 8.05.2013

Avispa Rifa - 04.04.2013 - 19.04.2013

Green Street Bloods - 09.05.2013 - 02.06.2013

Red Dragon Triad - 02.06.2013 - 14.07.2013

Iar restul au fost factiuni in care am stat mai putin de 2 saptamani, nu foarte multe.

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Red Dragon Triad : O luna si 12 zile.

Motivul plecarii din ultima factiune: Nu aveam timp de activitatile specifice.

Skill-uri la joburile secundare: Detective - 5 , Mechanic - 5.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/w2WXq4v.png

Bara RPG stats: bar-000440254.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 8:00 - 12:50, 15:00 - 18/19:00 si 22:30-24:00.

Ai mai fost in National Guard? Nu.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa intru in National Guard pentru a asigura protectie statului San Andreas.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece imi place foarte mult cu ce se ocupa si ma pasioneaza lucrurile legate de armata.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Administrarea jailului si arestarea suspectilor cu wanted 3+.

Cum te-ai descrie in realitate?: Istet, serios si glumet cand e cazul.

Nickname: AshimaP

Level: 15

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 25.12.2012

Varsta reala: 19

Nickname-uri anterioare: AshimaPetrisor

1. Paramedics(1 luna, rank2 Paramedic)

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Paramedics(1 luna, rank2 Paramedic)

Motivul plecarii din ultima factiune: Doresc sa reincerc unul din departamente

Skill-uri la joburile secundare: skill5 detective, skill 5 mechanic, restul skill 1

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/oIcgWey.png

Bara RPG stats: bar-000599536.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur, este un punct forte al meu.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Orice membru al acestui server trebuie respectat.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 3 ani

Ai mai fost in National Guard? Pe AshimaPetrisor

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Am primit ban.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Aspir la aceasta factiune deoarece mi se pare un departament incitant cu multa actiune si disciplina.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Cred ca sunt potrivit pentru acest departament deoarece sunt un tip disciplinat si pot face fata rigorilor de aici.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Se ocupa de wanted 3+, mentine ordinea in jail si se duce dupa cei fara drept de predare.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Desigur

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: depinde nu am un program regulat pot acordat oricat este necesar.

Cum te-ai descrie in realitate?: Buna, ma numesc Petrisor am 19 ani si sunt din Galati. Sunt un tip indraznet, cu initiativa, si caruia ii place mult ordinea si disciplina. Actualmente sunt student in anul I la inginerie electrica. In timpul liber prefer sa ies cu prietenii la un fotbal, un tenis , o plimbare iar cand sunt la calculator stau si joc samp sau ma ocup de proiectul meu.

Edited by AshimaP

• Nickname: AdRiaNN

Level: 70

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din 2009

Varsta reala: 18

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

• Taxi cab company - rank 3 - numi mai amintesc
  • School Instructor - rank 1 - 3 saptamani din cate imi amintesc.
  • Am fost in toate mafiile vechi, unde nu imi amintesc ce rank`uri am detinut
  • F.B.I - rank 1 - o luna, cred
  • National Guard - rank 1 - o luna
  • Red dragon triad - rank 1 - 2saptamani
  • Southern pimps - rank 1 o saptamana si 2zile, liderul a renuntat
  • El loco cartel - rank 1- 2saptamani

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: El Loco Cartel, 2saptamani

Motivul plecarii din ultima factiune: M-am saturat sa-mi fac nervi aiurea la war-uri

Skill-uri la joburile secundare: Detective, drugs, mechanic - skill 5

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/j6jxSaO.jpg

• Bara RPG stats: bar-000042384.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 13:00 - 18:00

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu imi mai amintesc.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece am mai fost aici, mia placut si vreau sa revin.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Consider ca indeplinesc cerintele necesare pentru a fi admis: am capacitatea de a lucra in echipa, de a actiona prompt in orice situatie, invat foarte repede etc.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu administrarea jail-ului si arestarea suspectilor cu wanted 3+

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 3-5h

Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat de treaba, sunt ambitios, glumet si respectuos cu cei din jur.

Nickname: .Dany.

Level: 22.

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 6-7 luni.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 2/3(DB si jignire la level mic).

Nickname-uri anterioare: Nu am.

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Avispa Rifa(2 saptamani), El Loco Cartel(2 saptamani), Red Dragon Triad(2 saptamani), Southern Pimps(2 saptamani).

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Southern Pimps(2 saptamani)

Motivul plecarii din ultima factiune: Cerere demisie.

Skill-uri la joburile secundare: Detective (5), Mechanic (5), Arms Dealer(2).

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/ynStwrG.png

Bara RPG stats: bar-000512212.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 12:00 - 00:00.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru că este un department bun, şi respectat.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca imi place sa ma ocup de jail/arrest's/robber's.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu păzirea la jail, cu arestarea suspecţilor.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da, desigur.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-10h.

Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat de 16 ani si sunt din jud. Galati. Sunt un tip sociabil , respectos cu cine ma respecta, intelegator, muncitor, saritor in orice situatie, grlumet atunci cand trebuie si ma pot integra repede intr-un grup. Cateodata mai gresesc ca fiecare om, dar incerc din toate puterile sa indrept acea greseala. Imi place sa joc fotbal si sah, sa ies cu prietenii, iar in lumea virtuala imi place sa joc SA:MP si jocuri de strategie. Cam aceasta ar fi scurta mea caracterizare.

Nickname: kabiX

Level: 18+

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani ( 2 pauze ).

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 ( limbaj: coaiee )

Nickname-uri anterioare: Nu am avut alte nick-uri.

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi Cab Company ( 3 saptamani ), Fire&Medic Department ( 1 luna ), The Tsar Bratva ( 2 saptamani ), Verdant Family ( 4 zile ).

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Verdant Family,4 zile.

Motivul plecarii din ultima factiune: Niste certuri.

Skill-uri la joburile secundare: Detective ( 5 ), Mechanic ( 5 ), Arms Dealer ( 2 ).

Bara RPG stats: bar-000333455.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 10:00 - 14:00 , 16:00 - 22:00

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru că este un department serios.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca ma descurc dupa robb-eri si sunt activ la jail.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: "Goana dupa robb-eri", activitate la jail si arestarea suspectilor.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 7-8 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: Salut, sunt Daniel din Calarasi, sunt o fire ambitioasa, de bun simt, foarte serios cand trebuie, glumet cate odata ( in limita bunului simt ), mai multe detalii puteti afla despre mine in game.

Nickname:[pH]Xperience

Level:22

De cand jucati SA-MP pe B-zone?:In general un an dar pe acest cont 2 luni.

Varsta reala:15

Sex (masculin / feminin):Masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3

Nickname-uri anterioare:BuNtZ_LoVe

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):SF taxi Company=>6 saptamani rank 3

El Loco Cartel->2 saptamani rank 2

FBI Aproape 5 saptamani si tot rank 1.

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:FBI aproape 5 saptamani

Motivul plecarii din ultima factiune:Am plecat pentru a putea aplica in LVPD din cauza ca transferul nu mi-a fost acceptat dar am fost respins..

Skill-uri la joburile secundare:Car mechanic skill 5 | detectiv 5| arms dealer 2| restu 1.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): sa_mp_022.png

Bara RPG stats:

user-000579171.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP:In vacanta joc de la 9:00-01:00 Iar in timpul scoli de la 15:00-22:00

Ai mai fost in National Guard?Da, dar nu pe acest cont..

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:Au fost mai multe probleme..

De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Pentru ca aici ma simt acasa si pentru ca este factiunea in care am foarte multi prieteni si este una din cele mai respectate factiuni!

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Pentru ca imi place tot ce tine de armata iar tatal meu a fost soldat iar asta ma face sa aplic cu tot dragul in NG.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:National Guard se ocupa cu ordinea in Jail si arestarea criminalilor de w3+ si ai omor pe cei de w6(runner/robber/complice si alte cazuri fara drept)

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:9-10 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?:Salut!Numele meu este Ilies Raul Andrei sunt din Romania judetul Salaj orasul Jibou sunt un baiat care stie ce inseamna respectul si imi place sa imi fac multi prieteni noi alaturi de care sa imi petrec timpul liber sa ma distrez dar in special sa joc Sa:Mp si fotbal!Sunt un baiat care stie sa asculte de cei mai in varsta si nu iau toate glumele sau jignirile in serios..pentru ca stiu si eu sa glumesc si sa ma distrez nu sa ma supar repede.

• BonZy. unpinned, pinned, unpinned and pinned this topic
  • BonZy. unlocked this topic
  • BonZy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.