Jump to content

National Guard - Aplicații / Applications

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nickname: TrAfiCanT

• Level: 15+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2-3 luni

• Varsta reala: 18 ani

• Sex (masculin / feminin): Masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:1/3 Dar va rog frumos sa nu il luati in considerare asta lam facut la inceput acum nu mai sunt asa am invatat regulile dar inainte nu le stiam.

• Nickname-uri anterioare: -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): -

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: -

• Motivul plecarii din ultima factiune: -

• Skill-uri la joburile secundare: Mechanic skill 5, Detectiv 5, Arms dealer 3, in rest numai 1.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/q89cpg8ur/

• Bara RPG stats: http://postimg.org/image/cnf4jgsyf/

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Cu siguranta.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 09:30-13:40, bineinteles acum depinde si de timpul meu liber.

• Ai mai fost in National Guard?: Nu

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : In primul rand imi place foarte mult aceasta factiune si in al doile rand vreau sa pun la punct derbedei de pe acest servar, sunt foarte multi si chiar imi daorsc sa ii pun la punct.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Asa cum am zis si mai sus chiar vreau sa pun la punct derbedei de pe accest servar.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Pace si liniste pe accest servar.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-6 ore pe zii.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Cosmin si am 18 ani, sunt o fire foarte acctiva si serioasa ceea ce am vazut ca si voi cautati, imi place foarte mult sa joc footbal si jocuri online cu prieteni.

Nickname: ReLoG

• Level: 21

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5 luni

• Varsta reala: 17 ani

• Sex (masculin / feminin): Masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Nickname-uri anterioare: -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Medic 3 luni , Cuneo family 1 saptamana ,

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Cuneo 1 saptamana

• Motivul plecarii din ultima factiune: Lipsa sedinta

• Skill-uri la joburile secundare: 5 mechanic, 5 detective

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): Untitled.jpg

• Bara RPG stats: bar-000539929.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 14:00-01:00

• Ai mai fost in National Guard? Nu

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -D

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? Deoarece imi place aceasta factiune si cu ce se ocupa.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Imi place sa stau paznic la jail si sa merg dupa cei cu wanted

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu wanted 3+, arest daca vine la tine si nu conteaza de ce wanted este. Mentinerea ordinii in jail.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 3-6 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat de treaba, simtit si imi place sa ies cu prietenii prin oras.

• Nickname: [CBN]Black07

• Level: 22

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an.

• Varsta reala: 17 ani.

• Sex (masculin / feminin): Masculin.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Nickname-uri anterioare:_Black_

• Conturi anterioare: [GF]DonVito.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

1.Taxi Cab Company LS -3 saptamanii.

2.Soutern Pips -saptamana si 3 zile si sa dat wipe

3.Soutern Pips-4 saptamanii.

4.El Loco Cartel -2 saptamanii.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: El Loco Cartel -2 saptamanii

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am vut sa intru intr-un deparrtament.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5: Detectiv si Mechanic,Skill 4 Car Jacker,Skill 3 Arms Dealer,Skill 2 Drugs

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/b9qcd0ggn/

• Bara RPG stats: bar-000578709.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da si pe cei de rank-ul meu.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 14:00-19:00/21:00-23:00

• Ai mai fost in National Guard? Nu am mai fost.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc sa intru in National Guard pentru ca este un departamet foarte activ nu prea sunt omul sa stau la rutiera, cel mai mult imi place sa aleg dupa suspecti.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sunt potrivit pentru National Guard deoarece sunt o persoana foarte serioasa si cel mai important activa, stiu cu ce se mananca viata de politist si nu este usor dar daca muncesti si iti place ceea ce faci cu siguranta vei birui in tot cea ce vei face.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu arestarea suspectilor cu wanted 3+ si cu securitatea in Jail.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 7-8 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numes Don Raul, locuiesc in Bucuresti si am varsta de 17 ani. Imi place foarte mult sa lucrez in echipa, sunt o fire autoritara dar care se leaga de restul grupului intr-o nota prieteneasca si astfel rezulta niste sfaturi bune pe care le pot da. Simtul umorului nu-mi lipseste gasind asta ca o forma de destresare in anumite momente critice pe care le intalnesc zi de zi.

Cei acceptati pentru teste sunt:

spawntheone

Cei respinsi:

Sa3douun- 1/3 Warns pentru Death Match..

cipolin - Cand faci o aplicatie, fa-o cum trebuie. "Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo)" Tu ai scris doar factiunile in care ai fost, nu si timpul petrecut acolo.

Traficant- Ai 1/3 Warns si ai avut si ban 3 zile pentru inselatorie. Nu accept asa ceva.

[CBN]Black07- Cel mai mult timp ai stat in Southern Pimps ( 4 saptamani ). Este imposibil sa fi luat rank 3 intr-o luna. Ai nevoie de rank 3+ intr-o factiune pasnica, gang sau hitmen pentru a putea aplica intr-un departament.

ReLoG- Prea putine ore jucate.

Daca ati fost acceptati, ii cautati in joc pe evaluatori pentru a fi testati (Rank 4+).

Aveti 24 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.

Insistentele stupide pot duce la editarea postului initial si respingere.

Testele de intrare in National Guard se dau din:

-National Guard - Regulament General

- National Guard- Regulament Intern

-National Guard - News & Info

-National Guard - Wanted & Arrest List

-National Guard - Regulament Jail

-National Guard - Paznic la Jail

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.

Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare.

National Guard recruteaza in continuare !!!

Nickname:$Amine_Saidi$

Level:26

For how long you play on b-zone?:4months

Real Age:17

Gender (male / female): Male

Number of warns received in game and why you received them:0/3

Previous nicknames: -

Previous accounts:

Previous Factions (and time spent there):

The last faction and time spent there:Verdant Family rank 2/18days|69pier mobs rank 2/19days

Reason for leaving the last faction:I want to hoin Police

Skills in secondary jobs: 5mechanic/5dedctive/4arms dealer/2rob.

Picture with / stats, detective skill (required):

http://imgur.com/lT0AW21

http://imgur.com/Jd6x8iw

RPG stats bar: bar-000588734.png

You have the ability to work in a team?: Yes

Are you able to follow the leader and members of any rank?: Yes

Are you able to express yourself grammatically correct?: Yes

A time interval when you are playing SA: MP:15.00-19.00

Have you ever been in the National Guard?: No

If you have been in the National Guard, why did you leave?:

Why do you want to enter the National Guard? : I want to join the National Guard because i think its a good department and protect the jail and heal players and jail i Like NG.and arrest people with surrender or without

Why do you think you are suitable for National Guard?: I think that i am suitable for National Guard because i have ability to handle the jail and run after robers and clear the city from criminals.

What do you think National Guard deals with?:protect the jail and arresting wanted 3+

You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?: Yes

How much time you spend in SA-MP, no AFK?: 4-5 hours per day

How would you describe yourself in real life?: Hello i am Amine Saidi.i'am 17years old.i'am from tunisia i like vidéo game i play sa-mp from 2years and b-zone is my best server

• Nickname: RomaN

• Level: 23

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: din 2012 , dar cu pauze

• Varsta reala: 15

• Sex (masculin / feminin): masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0

• Nickname-uri anterioare: TheDarkus, GeaMaNu07

• Conturi anterioare: -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): El Loco Cartel(3),Paramedics(3) 69 Pier Mobs(1), Southern Pimps(2), Paramedics(2), Southern Pimps(1), RedDragon Triad(1)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: RedDragon Triad 1 saptamana.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Certuri.. Care nu tin de mafie..Si colegii rautaciosi.

• Skill-uri la joburile secundare: 5 mechanic, 5 detective, 2 arms

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/rz8i5kQ.png

• Bara RPG stats: bar-000401690.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: desigur

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: De la 14:30 - 23:00

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Vreau sa fiu si eu intr-un departament, sa ajut , sa prindem infractorii impreuna

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Vedem pe parcurs

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Se ocupa cu administrarea jail-ului si wanted.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 7 ore. Acum e scoala si mda..

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Vasy sunt din Bistrita-Nasaud, imi place mult gaming-ul, scoala, photoshop, sunt un baiat amabil, descurcaret, de treaba, rabdator, si un coechipier bun. Imi place sa imi fac prieteni noi, dar sa si primesc sfaturi.. Orice sfat este bine venit.. Nu imi plac mincinosii si tzepari.. Nu imi place sa mint, imi place footbal, sah ,ciclism, handball, basketball si muzica! Alte lucruri despre mine o sa mai aflati pe parcurs.

RomaN

Cei respinsi:

$Amine-Saidi$- You dont have a provious faction with rank 3 +

Daca ati fost acceptati, ii cautati in joc pe evaluatori pentru a fi testati (Rank 4+).

Aveti 24 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.

Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare.

• Nickname: Mitko

• Level: 37 +

• For how long you play on b-zone? 1 Year

• Real Age: 15

• Gender (male / female): Male

• Number of warns received in game and why you received them: 1 - call 112 at event.

• Previous nicknames: Nope

• Previous accounts: Nope

• Previous Factions (and time spent there):

1. Cuneo - 2 weeks

2. Cuneo - 2 weeks

3. Taxi ls - 5 days

4. SFPD - 1 weeks

4. El Loco Cartel - 1 day - wipe

5. Taxi ls - 1 weeks

• The last faction and time spent there: TaXi Ls - 1 week.

• Reason for leaving the last faction: Got kicked.

• Skills in secondary jobs: 5 - detective, mechanic; 3 - Rob, Arms dealer; 1 - the rest.

• Picture with / stats, detective skill (required): http://i.imgur.com/CGq0Ncz.png

• RPG stats bar: bar-000476093.png

• You have the ability to work in a team?: Yes

• Are you able to follow the leader and members of any rank?: Yes

• Are you able to express yourself grammatically correct?: Yes

• A time interval when you are playing SA: MP: 14 - 23

• Have you ever been in the National Guard? No

• If you have been in the National Guard, why did you leave?: -

• Why do you want to enter the National Guard? : I want to enter, because I want to try a really good department like NG. I want to help administrating the jail and catching murderers with bigger wanted levels.

• Why do you think you are suitable for National Guard?: Because I am responsible and i can work in team.

• What do you think National Guard deals with?: Killing robbers, administrating the jail and arresting murderers with wanted lvl 3 +.

• You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?: Yes

• How much time you spend in SA-MP, no AFK?: 5-6 hours.

• How would you describe yourself in real life?: Good looking boy. I am from Bulgaria and i love hanging out with my friends. In my free time i play football and different computer games.

Edited by nWo Mitko

Nickname: uSp.

Level: 35

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an+

Varsta reala: 15

Sex (masculin / feminin): M

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0

Nickname-uri anterioare: uSp_14, [rTs]uSp

Conturi anterioare: -

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): NR - rank 3, Corleone - rank 2, S.I. - rank 2, RDT - rank 3, LVPD - rank 1, SF Taxi - rank 2, RDT - rank 1, LVPD - rank 2

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: LVPD - 28 de zile

Motivul plecarii din ultima factiune: Am vrut sa plec intr-o factiune pasnica, dar consider ca in N.G. este bine si o sa pot sa fac raportul.

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 - NR, Detective, Mecanic, Skill 3 - Arms Dealer, Skill 2 - Rob, Skill 1- Restul.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/DTCAZn5.png

Bara RPG stats: bar-000399336.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 15-22 cu pauze

Ai mai fost in National Guard? Nu

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi doresc sa intru in acest departament deoarece as dori sa ajut playerii din jail sau pe cei care vor sa fie arestati cat mai rapid.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Consider ca sunt potrivit pentru National Guard deoarece imi place sa incerc lucruri noi si intotdeauna mi-am dorit sa fiu "de partea cealalta" in jail

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Se ocupa cu arestarea / uciderea suspectilor, ajutarea celor din jail sa isi incarce viata si pedepsirea celor din jail.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Nu prea stau AFK, doar daca am waruri pe RPG2 sau ma uit pe forum.

Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat glumet, vorbaret, modest si plin de viata.

uSp.

Cei respinsi:

Mitko- You dont have a provious faction with rank 3+.

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nickname: Seby_boss99

Level: 20

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani

Varsta reala: 15

Sex (masculin / feminin): masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: Nu am primit.

Nickname-uri anterioare: NU am avut.

Conturi anterioare: Nu am avut.

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Ultima factiune a fost Fire & Medic departament si am petrecut 7 saptamani. Am avut rank 3.

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Fire & Medic Departament - 7 saptamani.

Motivul plecarii din ultima factiune: Am vrut sa incerc si altceva cum ar fi National Guard.

Skill-uri la joburile secundare: http://i.imgur.com/xhzxnXy.jpg

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/pX3YnZo.jpg

Bara RPG stats: http://rpg.b-zone.ro/bar-000449031.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, am aceasta capacitate.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da, sunt de acord sa respect membrii si liderul.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da, sunt.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 04:00 - 07:00 si 18:00 - 22:00

Ai mai fost in National Guard? Nu, nu am mai fost.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi place cu ce se ocupa aceasta factiune.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Imi place sa lucrez in echipa.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Aceasta factiune se ocupa cu mentinerea ordinii publice, aresteaza infractori .

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da, sunt de acord.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 7-9 ore

Cum te-ai descrie in realitate?: Salut! Ma numesc Valeriu si sunt un baiat serios in ceea ce face si respectuos. Imi place sa imi fac prieteni si sa socializez cu ceilalti. Ma pasioneaza sportul si stiintele exacte, avand rezultate la concursuri de profil.

Edited by SebyBoss99

Nickname: sanOBITOsan

• Level: 27

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani

• Varsta reala: 16

• Sex (masculin / feminin): masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 Dm Aiurea , asta cand eram level mic

• Nickname-uri anterioare: Nu le tin mine.

• Conturi anterioare: --

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): SFPD , El Loco Cartel , Green Street Bloods , 1 saptamana in fiecare.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: SFPD o saptamana

• Motivul plecarii din ultima factiune: Nu am postat primu raport mi sa stricat Pc-u.

• Skill-uri la joburile secundare: SKill 5 Detectiv , Mecanic 5 , Arms 3

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/vqvmkuh5j/

• Bara RPG stats: user-000599684.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: Nu am un interval pot fi online oricand.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca este frumos.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca am mai fost in departament si am habar cat de cat.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Aceasta factiune se ocupa cu Jail-ul.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 14 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Salut ma numesc Petru am 16 sunt din Suceava si imi place sa imi petrec timpul liber stand la PC

Edited by OBITO

Nickname: bolbol

• Level: 21

• Since you play SA-MP on the B-zone?: 3 months

• Real Age: 18

• Gender (male / female): male

• Number of sites warn of the game and why you received: 1/3 call 112 la event

• Previous Nicknames: -

• Past Factions (and time spent there): -

• The last factor and time spent here: -

• Reason for leaving the last factor:-

• Skill sites in secondary jobs: mechanic, detective skills 5,arms dealer 2

• Picture with / stats, detective skills (mandatory): http://i.imgur.com/6UZ2s9B.png

• Bar RPG stats:

user-000630253.png

• You have the ability to work in teams?: Yes.

• Are you able to follow the leader and members of any rank?: Of course.

• Are you able to express yourself grammatically correct?: Yes.

• A time you play SA: MP: 12:00 to 3:30 p.m., 6:30 p.m. to 10:00 p.m.

• Have you been in the National Guard? No.

• If you have been in the National Guard, why did you leave?: no.

• Why you want to enter the National Guard? : Because this department want to be the first "group" that go great, and that you can help other players.

• Why do you think you are suitable for National Guard?: Because they are capable of teamwork and that can accomplish anything I asked.

• What do you think National Guard deal?: National Guard is in charge of protecting citizens, catching robber and visits and other things related to jail

• You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?: Yes.

• How much time do you spend with SA-MP, no AFK?: 9-10 hours

• How would you describe the reality?: I am a boy of 18years of Tunisia, able to work in a team. In his spare time playing in March eparte SA: MP CS and Football

Seby_boss99

Cei respinsi:

sanOBITOsan- Ai nevoie de rank 3+ intr-o factiune pasnica, gang, sau hitmen pentru a avea sanse sa fi acceptat intr-un departament.

bolbol- 1/3 Warns.

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nickname: BaD

Level: 38 ( rp de 55 )

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 ani.

Varsta reala: 17

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

Nickname-uri anterioare: N-am avut

Conturi anterioare: N-am avut.

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Toate: 2 saptamani, 3 saptamani, 1 luna, 2 luni, 5 luni. ( nu mai tin minte exact).

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Tsar Bratva ( 3 zile, nu mi-a placut )

Motivul plecarii din ultima factiune: Nu era stilul meu.

Skill-uri la joburile secundare: 5: detective, drugs, mechanic | 4: arms dealer | 3: fish | 2: rob, car jacker | 1: restul.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/bhtfl4Q.png

Bara RPG stats: bar-000031225.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 08:30-11:30 & 19:00-22:00.

Ai mai fost in National Guard? Da

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu mai aveam timp, oricum a fost de mult, la inceputul carierei lui Ciupanezu.

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca imi place foarte mult.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca am ceea ce-mi trebuie, asta am vazut data trecuta.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu aresterea celor care incalca legea, cu robberi, waruri.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6 ore

Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat amabil, serios dar si glumet in acelasi timp, mai ales cu prietenii

• Nickname: Edutzzu .

• Level: 18.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an si jumatate.

• Varsta reala: 16 ani.

• Sex (masculin / feminin): Masculin.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1 - pentru un ad gresit.

• Nickname-uri anterioare: Nu am.

• Conturi anterioare: Nu am.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): School Instructor - Rank 2 ; Barzini Family - Rank 1 ; News Reporter - Rank 1 ; Stracci Family - Rank 3 ; National Guard - Rank 2.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: National Guard - 36 de zile.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am vrut sa fac o pauza.

• Skill-uri la joburile secundare: http://img822.images...2/6411/vhoh.png

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://img43.imagesh...3/7489/6sru.png

• Bara RPG stats: bar-000391144.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da, desigur.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 15:00 - 18:00 ; 20:00 - 22:00.

• Ai mai fost in National Guard? Da, o singura data.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:Am vrut sa fac o pauza.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece iubesc acest departament.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca imi place sa-mi fac meseria, si ma descurc destul de bine la asta.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu arestari, jafuri, razboaie si disciplina.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5 ore aproximativ.

• Cum te-ai descrie in realitate?:Ma numesc Eduard, sunt un baiat istet, am parul saten, pe o parte. Sunt un tip masiv, nu gras, de 80 kg si 1.90 inaltime.

Warn-ul il am de la un ad gresit.

Multumesc frumos!

Cu stima,

Eduard.

Edited by Edutzzu

• Nickname: ChristianUGD

• Level: 55

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:

• Varsta reala: Fac 15 pe 1 noembrie.

• Sex (masculin / feminin):

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Nickname-uri anterioare: N-am avut alte nickname-uri.

• Conturi anterioare: None.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

1. The Tsar Bratva - Rank 1 - DEMIS

-> 11 days (03.11.2012 - 14.11.2012)

2. LV Taxi Cab Company - Rank 1 - DEMISIE

-> 2 weeks, 4 days (30.03.2013 - 14.04.2013)

3. Verdant Family - Rank 3 - DEMISIE

-> 1 month, 24 days (15.04.2013 - 07.06.2013)

4. LSPD - Rank 2 - DEMISIE

-> 1 month, 10 days (08.06.2013 - 18.07.2013)

5. Verdant Family - Rank 1 - DEMISIE

-> 0 days, 8 hours (29.07.2013 - 29.07.2013)

6. El Loco Cartel - Rank 2 - DEMISIE

-> 18 days, 10 hours (01.08.2013 - 20.08.2013)

7. Red Dragon Triad - Rank 1 - DEMISIE

-> 17 days, 4 hours (21.08.2013 - 06.09.2013)

8. LSPD - Rank 1 - DEMISIE

-> 16 days, 5 hours (08.09.2013 - 24.09.2013)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Los Santos Police Departament - 16 days, 5 hours

• Motivul plecarii din ultima factiune: Nu aveam foarte mult timp liber.

• Skill-uri la joburile secundare: Detective 5, Car Mechanic 5, Arms dealer 3,

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/MDf8N7m.png

• Bara RPG stats: bar-000467062.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Absoult!

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: Nu am un interval.

• Ai mai fost in National Guard? Nope.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -----

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi doresc sa intru in NG deoarece vreau sa am parte de experiente noi.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Nu stiu daca sunt potrivit, voi afla pe parcurs.

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: NG se ocupa cu intretinerea ordinii si de arestarea suspectilor.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 4-5-6 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Numele meu este Cristian si am 14 ani. Sunt o fire haioasa, imi place foarte mult sa glumesc si sa ii fac pe cei din jur sa rada. Sunt destul de iertator, nu ma enervez repede si nu imi place sa port pica. Ii respect pe cei din jur atata timp cat si ei ma respecta pe mine. Imi place foarte mult sa vorbesc si limbile straine. Nu imi plac oamenii cu care nu pot purta o discutie civilizata si matura. Uneori imi place sa fiu in centrul atentiei, alteori nu, desi mereu imi place sa ies in evidenta cu ceva bun. Timpul liber nu il pot petrece stand degeaba, in timpul liber imi place sa fac orice. Imi plac documentarele de stiinta si tot ce tine de tehnologie. Imi place foate mult sa vizionez filme si sa calatoresc. Sporturile nu ma pasioneaza foarte mult, doar fotbalul si basketul. Timpul liber mi-l mai petrec cu prietenii in oras.

Edited by Christian UGD

Nickname: Spazie

Level: 33.

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Cateva luni.

Varsta reala: 15 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

Nickname-uri anterioare: -

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

Taxi Cab Company Los Santos (1) (17 zile)

Red Dragon Triad (3) (60 zile)

Avispa Rifa (2) (16 zile)

Tow Truck Company (3) (42 zile)

Tsar Bratva (2) (17 zile).

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Tsar Bratva (2 saptamani si cateva zile).

Motivul plecarii din ultima factiune: Cerere demisie.

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 detective, mechanic.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/hm5qkEH.png

Bara RPG stats: bar-000584527.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Depinde de zi (in general, 08:00-12:30 ; 19:00-00:00)

Ai mai fost in National Guard? Nu.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece imi place cu ce se ocupa si ma consider o persoana potrivita pentru acest departament.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece imi place lucrul in echipa.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu arestarea infractorilor si administrarea jailului.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-6 ore.

Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat cu multe defecte si putine calitati.

Edited by BTD Spazie

BaD

Cei respinsi:

Edutzzu.- Nu sunt convins de activitatea ta.

ChristianUGD- Dupa cum ai spus in aplicatia ta la motivul plecarii din ultima factiune: "Nu aveam foarte mult timp liber". Daca in SFPD nu aveai timp, aici o sa ai? Nu cred. Si inca ceva, la "De ce iti doresti sa intri in National Guard" ai spus ca vrei sa incerci ceva nou, asta imi da de inteles ca nu ai de gand sa stai o perioada lunga de timp in factiune.

Spazie- Prea putine ore jucate, tu la level 33 ai doar 500+ ore jucate? N-am nevoie de membrii inactivi.

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nickname: davidel2015

Level: 21

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ un an

Sex (masculin / feminin): Masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: -

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Vietnamese Boys / O luna si un pic.

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Vietnamese Boys a fost prima si ultima

Motivul plecarii din ultima factiune: Am vrut sa ma las de SAMP

Skill-uri la joburile secundare: Detectiv 5/ Mechanic 5/ Car Jacker 4/ Arms Dealer 4/ restul 1

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/6WWHysK.png

Bara RPG stats:

bar-000512961.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 16:00-20:00

Ai mai fost in National Guard?: Nu

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Vreau sa vad cum e viata de om al legii.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Am capacitatea de a lucra in echima si sunt gata sa ajut.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu arestarea celor ce incalca legea.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 4-5 ore depinde de zile

Cum te-ai descrie in realitate?: Serios dar si glumet atunci cand gluma isi are rostul si sunt o fire sociabila imi place sa socializeze cu alti oameni.

Edited by davidel2012

Nickname: paulyks

Level: 25

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 zile(in total cred ca am 1 an)

Varsta reala: 16

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: x2 (aluzie la rob pe [/ad])

Nickname-uri anterioare:

Conturi anterioare:

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): -toate informatiile sunt la semnatura-

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Hitman Agency - 2 zile

Motivul plecarii din ultima factiune: demis cu FP maxim

Skill-uri la joburile secundare: http://postimg.org/image/fz2ocjndd/

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/ci0m9kob5/

Bara RPG stats: bar-000265250.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: In zilele de lucru dimineata si seara, mai depinde de profesori si de mine. In weekend nu am un program, uneori stau si noaptea.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:

De ce iti doresti sa intri in National Guard?: Pentru experienta.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Nu cred ca are rost sa spun toate calitatiile copiate de la userul de mai sus.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Fuga, fuga dupa wanted/ 3.., mai mare, uneori chiar si mai mic./ Fuga, fuga la jail, sa pazim noi condamnatu si civilu' pentru statu'.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Nu cred ca am ocazia pt AFK

Cum te-ai descrie in realitate?: In primul rand, sunt baiat. Ma numesc Paul, sunt din orasul Suceava si invat la Colegiul Economic X. Sunt in clasa X-a, nu prea sociabil, uneori cred ca oamenii sunt tampiti(am intalnit oameni care pun niste intrebari fara sens, retorice, etc.). Sunt crestin-otodox, singur si altele nu mai conteaza. Am trecut de testul de silabisire.

Nickname: ReLoG

Level: 22+

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 6 luni

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Medic 3 luni , Cuneo Family 2 saptamani

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Cuneo 2 saptamani

Motivul plecarii din ultima factiune: demis.

Skill-uri la joburile secundare: skill 5 Detective ,skill 5 Mechanic , rob 2

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): gta_sa_2013_10_01_22_33_35_57.jpg

Bara RPG stats: bar-000539929.png

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 14:00-01:00 , dimineata in weekend

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:

De ce iti doresti sa intri in National Guard?: Vreau sa intru in NG pentru ca este o factiune serioasa cu playeri activi si imi place in special paznic la jail.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca sunt un player activ, serios si o sa ma descurc bine in National Guard

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Paznici la jail , si prinderea celor cu wanted.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-7 ore

Cum te-ai descrie in realitate? Ma numesc Cristi , am 17 ani , sunt un baiat de treaba , serios si sociabil, imi place sa imi fac prieteni noi si sa ies cu prietenii in oras.

• BonZy. unpinned, pinned, unpinned and pinned this topic
  • BonZy. unlocked this topic
  • BonZy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.