Jump to content

National Guard - Aplicații / Applications

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nickname: Talha_Jameel

• Level: 23

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 11 Months!!

• Varsta reala: 14

• Sex (masculin / feminin): Male

• Cate warn-uri ai in joc?: 0/3

• Nickname-uri anterioare: - -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi (3 Months) -> Taxi (1 week) -> Paterno ( 9 Days) -> PD (1 Month) -> Taxi (4Weeks) -> F.B.I (1 month & 1 week)-> Paterno (1 Month & 1 week).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Paterno Family (1 Month +)

• Motivul plecarii din ultima factiune: Wipe

• Skill-uri la joburile secundare: 5 Detective & Mechanic

• Poza cu /stats: http://i43.tinypic.com/snz990.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Yes

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Yes

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Yes

• Ai mai fost in N.G.? No

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: - -

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : I Like to enter all departments, I have already entered 2 departments PD & FBI, and now I would like to try NG.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: I`m suitable because I`m mostly online in the morning and most of the people rob at that time...so I can catch them.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?: Yes

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 4-7 Hours

• Cum te-ai descrie in realitate?: I`m a 14 year old boy who lives in Lahore,Pakistan. I Can change my personality at any time according to that timing / field.Whenever I have free time I mostly play SA:MP!

Cancelled

Edited by Gay Proof Talha

• Nickname: Squiz

• Level: 29

• De cand jucați SA-MP pe B-zone?: De un an și 7 luni.

• Vârsta reală: 14

• Sex (masculin / feminin): Masculin.

• Câte warn-uri ai in joc?: 2/3

• Nickname-uri anterioare: Grove05, 13slash

• Facțiuni anterioare (și timpul petrecut acolo): F/P - 2 saptamani, The Paterno Family - O lună, The Stracci Family - 3 saptamani, The Cuneo Family- 3 saptamani,The Corleone Family - O lună, The Barzini Family - 5 zile, National Guard - 2 saptamani, Police Department - 3 saptamani, News Reporter - 2 saptamani, Taxi Cab Co. - 3 saptamani.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecută aici: Taxi Cab Co. - 3 saptamani

• Motivul plecării din ultima facțiune: Inactivitatea liderului.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 detective, mechanic, news, etc.

• Poză cu /stats: Click it.

• Aveți capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

• Sunteți capabili sa respectați liderul și membrii de orice rank?: Da.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

• Ai mai fost in N.G.?: Da.

• Dacă ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: Am vrut sa ma transfer in Police Department.

• De ce iți doresti sa intri in N.G.? : Deoarece vreau sa prind infractorii, sa asigur pacea și ordinea în oraș și pentru că liderul se implica mult în conducerea facțiunii

• De ce credeți că sunteți potrivit pentru N.G.?: Știu să lucrez in echipa, am mai fost in departamente și am o vechime pe server.

• Esti de acord că trebuie să stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?: Da.

• Cat timp petreceți cu SA-MP, fara AFK?: În timpul scolii cam 4-5 ore iar in week-end în jur de 7 ore.

• Cum te-ai descrie în realitate?: Sunt un baiat inteligent, pot spune, amabil, îmi place sa ma distrez foarte tare, dar pot fii și serios dacă este nevoie. Nu îmi plac lingușitorii și oamenii care nu au bun simț.

Edited by SqZ Tehnique

• Nickname: playerslayer356

• Level: 16

• Since playing SA-MP on the B-zone?: 3months

• Real Age: 18

• Sex (male / female): Male

• How many sites warn of the game?: 0/3

• Past nicknames: -

• previous factions (and time spent there): none

• The last factor and time spent there: -

• Reason for leaving the latter factor: -

• skill in secondary jobs: detective 5, mechanic 5.

• Picture with / stats: click

• You have the ability to work in a team?: Yes

• You are able to follow the leader and members of any rank?: yes

• Are you able to express yourself grammatically correct?: Yes

• Have you ever been in N.G.? No

• If you have been in N.G., why did you leave?: -

• Why you want to get in N.G.? : becouse i want to join any government faction .

• Why do you think you are suitable for NG?: becouse its serious faction and i am serious and i love to work in team.

• You agree that you must stay in N.G. for at least 2 weeks?: Yes

• How much time you spend with SA-MP, no AFK?: 3-8

• How would you describe reality?: friendley,kind,respectful

• Nickname:AlecsTheKiru

• Level: 18 [60/70 rp]

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:De 1 an aproximativ.

• Varsta reala:15 ani jumate

• Sex (masculin / feminin):Masculin

• Cate warn-uri ai in joc?:1/3

• Nickname-uri anterioare:Nu am mai avut alte nickname-uri.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):Taxi Cab Company-2 saptamani si 2 zile(ZuZu),The Stracci Crime Family-2 saptamani(Ciccio),The Barzini Family-2 saptamani jumate(unK.),The Tattaglia Family-2 saptamani si 2 zile(SnizeL),The Cuneo Family-2 saptamani si o zi (Mr.GhostX),The Barzini Family-o zi(Oantzah)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:The Barzini Family,o zi.

• Motivul plecarii din ultima factiune:Demitere

• Skill-uri la joburile secundare:Detectiv skill 5,Mechanic skill 5 | Click

• Poza cu /stats: Click

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da

• Ai mai fost in N.G.?: Nu

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: Nu am mai fost National Guard.

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? :Pentru a aresta criminali de pe tot serverul si pentru a imi incepe cariera intr-un departament.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Deoarece si in realitate imi doresc sa devin politai.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?:Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:4 -5 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?:Inalt,par saten,ochi albastrui-verzui,sincer,putin lenes,perseverent,pasionat de gamming /photo editing/audio editing

Edited by AlecsTheKiru

• Nickname: Volksbank

• Level: 28

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an

• Varsta reala: 17

• Sex (masculin / feminin): masculin

• Cate warn-uri ai in joc?: 1

• Nickname-uri anterioare: Nu am

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): NR (2 saptamani) Paterno (3 saptamani) NG (3 luni) FBI (1 luna)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: FBI 1 luna

• Motivul plecarii din ultima factiune:M-am lasat de samp!

• Skill-uri la joburile secundare: Detective 5 , Mechanic 5

• Poza cu /stats: http://tinypic.com/r/fep9a1/5

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da

• Ai mai fost in N.G.?:Da

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?:Ma cam plictisisem am decis sa ma duc si FBI

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? :Pentru ca imi place foarte mult!

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Pentru ca sunt activ!

• Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?:Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:9-10 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?:Dragut si atat.

Edited by Volksbank BZ

• Nickname: Adryan5200

• Level: 33

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an

• Varsta reala: 16

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Paterno Family, Fireman/Paramedic, Taxi Cab Company, The Tattaglia Family, The Cuneo Family, Federal Bureau of Investigation, The Stracci Family, The Barzini Family

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Barzini Family - 3 saptamani

• Motivul plecarii din ultima factiune: Deoarece doresc sa intru intr-un departament.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 la: detective, mechanic, whore, drugs dealer

• Poza cu /stats: http://postimage.org/image/w671617qf/

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

• Ai mai fost in N.G.? Nu

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: Din pacate nu am mai fost.

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Deoarece imi doresc foarte mult sa intru intr-un departament, si deoarece am capacitatea de a lucra in echipa.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Deoarece am mai fost in departamente si stiu ce trebuie facut.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?: Desigur

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 7-8 ore, chiar mai mult uneori

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat descurcaret, sincer, serios dar si glumet cand este cazul, imi place munca in echipa mai ales cand suntem organizati. Nu-mi plac inselatoriile, si luatul la misto. Incerc sa respect cat mai multi pentru a fii respectat la randul meu.

• Nickname: Nokia92

• Level: 21

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5 luni

• Varsta reala: 15

• Sex (masculin / feminin): Masculin

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Fireman paramedic (rank1 5 zile), News Reporter (2 saptamani), The Barzini Familly (rank1 10 zile), The Corleone Familly (3 saptamani)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Tow Car Company rank3 - 35 zile (5 saptamani)

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am dat demisia..

• Skill-uri la joburile secundare: Mechanic 5, Detective 5, News Reporter 5

• Poza cu /stats: http://shareimage.ro/images/1q2ljpagbz8kvxoz.png

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

• Ai mai fost in N.G.? Nu am fost.

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: -

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Doresc sa intru in N.G., deoarece intotdeauna vroiam sa incerc un departament.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Eu nu pot sa raspund la aceasta intrebare. Liderul trebuie sa raspunda daca ma primeste sau nu in N.G.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 4-5 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Florin si am 15 ani. Sunt un baiat de treaba, ajut oamenii cu ce pot. Am multe prieteni si sper ca si din N.G. o sa am multe.

Edited by Nokia92

• Nickname: Oaky

• Level: 19

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 luni

• Varsta reala: 15 si cei 7 ani de acasa.

• Cate warn-uri ai in joc?: 2/3

• Nickname-uri anterioare: Nu am mai avut alte nick-uri

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Barzini Family,The Corleone Family,Taxi Cab Company,The Tattaglia Family,The Paterno Family in toate 2 sapt fiindca caut o factiune in care sa ma simt bine si sa raman mult in acea factiune.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Paterno Family 2 saptamani

• Motivul plecarii din ultima factiune:Am fost dat afara fiindca am avut probleme in familie si nu am putut intra.

• Skill-uri la joburile secundare:Detectiv skill 5 ,Mechanic skiil 5 ,Car jacker skill 3,Fish skill 2

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/259/samp127d.png/

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da o sai respect pe toti cu mare placere.

• Ai mai fost in N.G.?:Nu am mai fost in aceasta factiune.

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?:Nu am mai facut parte din aceast afactiune.

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? :Fiindca este o factiunea care mea placut din totdeauna si din acest departament fac parte multi playeri seriosi si prietenosi

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?:Fiindca aici vreau sa imi fac o cariera.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?:Daca imi veti acorda o sansa sigur o sa stau mai mult.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:4-5 ore in timpul saptamani si 6-7 ore in weekend

• Cum te-ai descrie in realitate?:Buna ma numesc Bogdan si am 15 ani.Locuesc in Jud Vaslui,sunt un baiat sociabil,prietenos si imi place sa imi fac treaba asa cum trebuie.

• Nickname: Toretto.Corleone

• Level: 30 +.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani si 10 luni.

• Varsta reala: 15.

• Cate warn-uri ai in joc?: 0.

• Nickname-uri anterioare: Dark02 , BadDarck.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Pot sa mentin doar factiunile ca timpu petrecut acolo numai tin minte , Tow Car Company , News Reporter , School Instructor , The Stracci Family , The Tattaglia Family , The Paterno Family , The Barzini Family , The Corleone Family , National Guard , Hitman Agency,

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Paterno Family , doua luni.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Numai avea lider si era plictiseala mare cu 5 membrii.

• Skill-uri la joburile secundare: Detective , Mechanic = 5.

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/27/samp051hz.png/ .

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur.

• Ai mai fost in N.G.? De 8-9 ori , si odata sublider pentru putin timp.

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: Ca vroiam sa incerc alta factiune.

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Este factiunea mea preferata , pot sa spun ca aici am crescut cand eram incepator , de aici am invata tot.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Pentru ca eu , cred ca sunt potrivit pentru acest departament.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?: Desigur.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Nu stiu chiar sigur , eu am liceu de la 12 pana la 7-8 , doar luni si vineri incep la 2 si scap la 8 , iar marti incep la 12 ca am practica si termin la 7 si miercuri/joi 1-7 si nu stiu sigur cat joc , cred ca maxim 5 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Buna seara , ma cheama V.Ciprian Marian si sunt din Constanta , sunt un baiat glumet (cand este cazul) nu-mi place sa fiu barfit , imi place sa lucrez in echipa si cam atat.

Edited by Toretto

• Nickname: BLackRp

• Level: 22 aproape 23

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de 6 luni si ceva

• Varsta reala: 17 ani

• Cate warn-uri ai in joc?: 1/3

• Nickname-uri anterioare: Nici UNu

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Straci Family - 1 luna | The Paterno Family -4 Saptamani | The Barzini Family - 3 Saptamani | The Tattgalia Family -3 saptamani | The Corleone Family -2 saptamani si 3 zile

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Corleone Family - 2 saptamani si 3 zile

• Motivul plecarii din ultima factiune: Pentru National Guard

• Skill-uri la joburile secundare: skill 5: Detectiv / Mechanic / Whore / Boxing / Fish

• Poza cu /stats: http://postimage.org/image/vtyipqcfb/

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:

• Ai mai fost in N.G.? NU

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: Nam mai fost

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Ca Sa prind banditi / spargatori de banci si sa ajut oameni / playeri de pe sv si mai ales in aceasta factiune sunt niste membri e NOTA 10

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Deoarece aici simpt eu ca o sa ma simpt cel mai bine!

• Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?: DAAA

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 4-5 ore pe zi !

• Cum te-ai descrie in realitate?:Descurcaret , Inteligent si Respectos!

• Nickname: Maniak

• Level: 20

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an si 6 luni, cu unele pauze

• Varsta reala: 16 ani

• Cate warn-uri ai in joc?: 2

• Nickname-uri anterioare: -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): NR - 2 Saptamani, Corleone - 2-3 saptamani, Stracci - 2-3 saptamani, Barzini - 2-3 satpamani, FBI - 2 saptamani, Barzini - 2 saptamani, FBI - 2 saptamani, Hitman - 1 saptamana, Cuneo - 2 Saptamani

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Cuneo - 2 saptamani

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am fost nevoit sa ma las de samp, desii traiam momente frumoase in cuneo..

• Skill-uri la joburile secundare: Detectiv - 5, Mechanic - 5, News Reporter - 5

• Poza cu /stats: http://postimage.org/image/ihjq5y5bb/

• Ai mai fost in N.G.?: Nu

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Am fost in destule factiuni "ilegale" si inafara de Hitman si Corleone, nu a fost prea bine, nu m-am simtit in largul meu. La autoritati ma simt foarte bine, cand am fost in FBI eram foarte activ pentru ca factiunea cerea activitate, asa si acum. Eu vreau sa fiu activ cat timp joc, nu sa stau intr-o casa sau sa ma plimb cu masina. Vreau sa fiu in mijlocul actiunii si sa ma simt bine. Pe scurt, imi place activitatea autoritatilor de pe b-zone.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Pentru ca sunt intelegator, serios, atent, imi place munca pe care (o voi) fac(e).

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Acum ca vine iarna vreo 4+ ore pe timp de scoala, in weekend si vacanta 6-7+.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Nu imi place sa ma descriu, imi place sa fiu descris de ceilalti, dar am sa raspund la intrebare : Sunt un baiat calm, intelegator, serios, imi place sa glumesc dar stiu cand trebuie sa ma opresc, imi place sa ma distrez si imi place sa petrec timpul cu prietenii adevarati.

• Nickname: [biS]Kaddylack

• Level: 40+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De un an si 7 luni ,cam asa.

• Varsta reala: 15 ani.

• Nickname-uri anterioare: YoNuTTzZ

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): News Reporter ( o luna) rank 2 ,Fireman/Paramedic ( o luna ,2 saptamani ,2 saptamani ) rank 2 ,2, 1 ,Stracci family ( o luna ,o luna jumate ) Rank 2, 3 ,Taxi Cab. ( doua luni ,o luna ) rank 5 ,2 ,Paterno ( 2 luni ,o luna ) Rank 2, 2 ,Barzini ( o luna jumate ,3 sapt ) rank 2,2 ,Cuneo ( o luna ) rank 2 ,Ng ( 3 saptamani) rank 1 [Nu le-am pus in ordinea buna ]

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Fireman/Paramedic ( doua saptamani)

• Motivul plecarii din ultima factiune: Cerere de demisie .

• Skill-uri la joburile secundare: 5 detective ,5 mechanic ,5 drugs dealer ,5 whore .

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/834/samp009ugf.png/

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da !

• Ai mai fost in N.G.? Am mai fost

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: Am plecat pentru ca am vrut sa incerc ceva nou .

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : In NG m-am simtit extrem de bine ,imi doresc foarte mult sa ma reintorc ,sa ajut factiunea cu tot ce pot.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Pentru ca sunt un om serios ,intelegator si stiu sa lucrez in echipa .

• Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?: Da .

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: in cursul saptamanii cam 5-6 ore (dimineata si seara ) ,iar in week-end 7-8 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat serios ,glumet cand este cazul ,intelegator ,sociabil si imi place sa-mi fac prieteni noi.

Edited by K a d d Y

• Nickname: MaXmErCeR.

• Level: 16.

• Since playing SA-MP on the B-zone?: 5 months.

• Real Age: 25 year. (sorry about the age in my states it was a mistake)

• Sex (male / female): male.

• How many sites warn of the game?: only one (1/3)

• Previous nicknames: no previous nick.

• Factors past (and time spent there): stracci familly >> 2 days, corleone familly >> 24 day, police departments >> 16 day.

• The last factor and time spent here: police departments >> 16 day.

• Reason for leaving the last faction: i haded 3 FW, then after it i realise that everything is just about screen shots.

• skill in secondary jobs: -detective (5), mechanic (5), other jobs skill 1...

• Picture of / stats: http://img51.imageshack.us/img51/8314/samp320a.png

• You have the ability to work in team?: yes and i love team work.

• You are able to follow the leader and members of any rank?: yes i will respect the leader's orders and the member even if they have a lower rank than me.

• Are you able to express yourself grammatically correct?: yeah sure, i would.

• Have you ever been in N.G.?: no and i wish i could be.

• Why you want to get in N.G.? : i want to join N.G. first cause its a dream for me, and i really love soldiers and i would like and love to be one of them, and its the best departements faction, and i want to join some freinds in this faction like kistusck, cosmin_dinamo, and my best freind don_ivano.

• Why you think you are suitable for NG?: well, NG is a serious faction and it depends on hard working, i love hard work and i am a serious man.

• You agree that you must stay in N.G. for at least 2 weeks?: yes i do and i can stay more.

• How much time you spend with SA-MP, no AFK?: from 5 - 10 hours

• How would you describe reality?: i am funny, generous, kind, i respct evryone especially who are older than me, serious, a man of his word, freindly.

Edited by the dude

• Nickname: Ur5u5

• Level: 31+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 Ani

• Varsta reala: 16

• Cate warn-uri ai in joc?: 0

• Nickname-uri anterioare: --

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Stracci(1 luna), Ng x2- ( de fiecare data in jur de 1 luna) -Barzini ( 2 luni) - Tcc ( 2 sapt)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Tcc 2 saptamani

• Motivul plecarii din ultima factiune: Demisie

• Skill-uri la joburile secundare: Detective 5 , Mechanic 5

• Poza cu /stats: samp117k.th.png

Uploaded with ImageShack.us

• Ai mai fost in N.G.? Da

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: Am avut o perioada cand am dorit sa ma las de sa:mp , si am fost cam inactiv

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Pentru ca imi place sa fiu (politistul rau)

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Nustiu . Asa m-a facut D-zeu!!

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-6 h

• Cum te-ai descrie in realitate?: Frumos, aratos(glumeam ) Sunt un om ok, stiu sa respect dar stiu si sa nu respect depinde de cum se exprima omlu respectiv cu mine[

Edited by UrSu5

• Nickname: Dany2010

• Level: 22.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 1 an jumate.

• Varsta reala: 14 ani.

• Cate warn-uri ai in joc?: 0/3.

• Nickname-uri anterioare: Dany_Trif.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

FBI-2 saptamani.

The Corleone Family x2-1 luna,3 saptamani.

The Barzini Family-o luna si 1 saptamana.

The Cuneo Family-2 saptamani.

The Stracci Family x2-3 zile,3 saptamani.

The Tattaglia Family-2 luni.

The Paterno Family- 2 saptamani.

Fireman/Paramedic-4 saptamani.

Taxi Cab Company-7 zile.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Barzini Family-o luna si o saptamana.

• Motivul plecarii din ultima factiune: M-am saturat de mafii.

• Skill-uri la joburile secundare: 5-detective,whore,drugs dealer,mechanic,Skill 4-Box,Fish.

• Poza cu /stats: Apasa-ma !

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Sigur.

• Ai mai fost in N.G.? Nu.

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Ca sa ajut departamentul cu absolut tot ce pot.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Sunt un om muncitor,serios caruia ii place munca in echipa.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?: Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6-7 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: De treaba,serios,muncitor.

Edited by Dany20

•Nickname: @ndrey

• Level: 20+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an si 2 luni

• Varsta reala: 16 ani

• Cate warn-uri ai in joc?: 1

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): paterno 4 luni ,2 satpamani ;fireman/paramedic 2 luni;cuneo 2 satpamani;corleone 2 sptamani;national guard 1 luna si 1 saptamana

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: paterno family -2 saptamani

• Motivul plecarii din ultima factiune: am vrut sa incerc ceva nou

• Skill-uri la joburile secundare: detectiv skill 5 si car mechanic skill 5

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/412/samp067vu.png/

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: da

• Ai mai fost in N.G.? da

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: sa dat wipe si nam mai avut curajul sa intru inapoi de frica ca sar putea sa nu mai fiu acceptat

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : deoarece este un departament foarte apreciat pentru munca ce o depune si pentru activitatea ei

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: deoarece am mai fost si astept clipa sama reintorc in NG de 2 luni

• Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?: da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5 6 7 depinde de zi

• Cum te-ai descrie in realitate?: sunt un tip de gasca ,imi plac glumele de accea glumesc in fiecare zi pentru ai inveseli si pe ceilalti si imi fac treaba bine dar cu un pic de ajutor daca e nevoie.

Edited by roman

• Nickname: Krishanu

• Level: 31

• Since playing SA-MP on the B-zone?: 7 Months

• Real Age: 19

• Sex (male / female): Male.

• How many sites warn of the game?: 2/3

• Previous nicknames: None

• Factors past (and time spent there): Tattaglia Family ( Rank 5 ) - 4 Months+

• The last factor and time spent there : Tattaglia Family ( Rank 5 ) - 4 Months+

• Reason for leaving the last faction: Self Resignation.

• skill in secondary jobs: - Detective and Mechanic 5 , Fishing 4 and Rob 3 ( almost 4!)

• Picture of / stats: http: sa-mp-690.png

• You have the ability to work in team?: Yes Sir.

• You are able to follow the leader and members of any rank?: Yes Sir.

• Are you able to express yourself grammatically correct?: Yes Sir , You can ask my Old Leader Snizel.

• Have you ever been in N.G.?: No Sir.

• Why you want to get in N.G.? : I want to join NG because i find it very interesting. I also happen to have few friends in NG and i love the Uniforms. I also have a dream of Chasing down Robbers.

• Why you think you are suitable for NG?: I am suitable for National guard because i am responsible , straight-forward and confident person and have a strong opinion and strong Vision and I hate , just hate robbers.

• You agree that you must stay in N.G. for at least 2 weeks?: Yes Sir.

• How much time you spend with SA-MP, no AFK?: 7-10 hours

• How would you describe reality?: I am calm and peaceful person with alot of friends in Bzone! Looking forward to Joining NG and Killing Robbers!

Thank you

Krish

• Nickname: ByCezaR.

• Level: 32.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an jumate.

• Varsta reala: 16.

• Cate warn-uri ai in joc?: 0/3.

• Nickname-uri anterioare: -.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Paterno Family (2 Saptamanii) , The Cuneo Family (3 Saptamanii) , The Stracci Family (2 Saptamanii) , Taxi Cab Company (2 Saptamanii) , Tow Car Company (2 Saptamanii) , Police Departament (4 Saptamanii) , FBI (2 Saptamanii) , Fireman/Paramedic (2 Saptamanii).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Fireman/Paramedic - (2 Saptamanii).

• Motivul plecarii din ultima factiune: Pentru ca m-am plictisit si m-am decis sa fac o cerere de demisie.

• Skill-uri la joburile secundare: Detective (5) , Car Mechanic (5) , Whore (5) , News Reporter (5).

• Poza cu /stats: http://postimage.org/image/nge2tlud3/full/

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da,desigur.

• Ai mai fost in N.G.?: Nu si sper sa fie prima sansa :D !

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: Nu am mai fost.

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Deoarece imi doresc foarte mult sa intru in National Guard , si pentru ca e o factiune buna si respectata.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Pentru ca vreau si pot..si vreau sa ajut DEPARTAMENTUL.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 8-9 Ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Salut , numele meu este Alexandru , am varsta de 16 ani si locuiesc in Galati . Imi place foarte mult sa ma joc la PC , sa joc fotbal si multe altele . Sunt o fire linistita , la locul ei , istet , serios , respectuos si foarte de treaba . Majoritatea timpului imi petrec la PC si alaturi de prieteni . Mai multe nu va pot zice , o sa vedeti voi mai multe...

Edited by AlexGL

• Nickname: laurentiu_23

• Level: 19.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 8-9 luni.

• Varsta reala: 15 Ani.

• Cate warn-uri ai in joc?: 1/3.

• Nickname-uri anterioare: ------

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Stracci famili Rank-1,Fireman/Paramedic Rank-1,The Corleone famili Rank-2

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Corleone family.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Nu mai aveam lider.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 -> Detective, Car Mechanic.

• Poza cu /stats: CLICK

• Ai mai fost in N.G.? Nu.

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: Nu.

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Cred ca National Guard si-a dovedit de-a lungul timpului statutul de factiune serioasa, este un department bine organizat cu niste membri activi, care stiu ce inseamna respectul si munca in echipa, si care isi fac treaba foarte bine.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Placerea si capacitatea de a lucra in colectiv, si bineinteles placerea de a aresta infractorii.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 3-4 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?:Ma numesc Laurentiu locuiesc in Jud.Braila am 15 ani si imi place sa joc SA:MP.Sunt un baiat caruia ii place sa se distreze,nu vorbesc urat,nu imi plac conflictele si imi plac glumele bune.Multumesc Pentru Timpul Acordat. Sper sa devenim colegi.

Edited by lali

• Nickname: Cody123

• Level: 26

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De un an si 4 luni.

• Varsta reala: 14 ani.

• Cate warn-uri ai in joc?: Nu am .

• Nickname-uri anterioare:Nu am avut

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): NG, FBI, Stracci, Tattaglia, F/P (timpul nu mai stiu exact)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici. Motivul plecarii din ultima factiune: Tattaglia-2 saptamani . Motivul-demisie

• Skill-uri la joburile secundare: skill 5 detective

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/339/samp093vh.png/

• Ai mai fost in N.G.?: Da

• Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: DEoarece am facut transfer la FBI.

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Deoarece mi-a placut in perioada cand am fost acolo si as vrea sa ma intorc inapoi pentru a aresta in continuare.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: De mic mi-a placut meseria de politist.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-6 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Destept, sociabil, respectuos

• Nickname: Jim.Capone

• Level: 24

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproape un an

• Varsta reala: 15

• Cate warn-uri ai in joc?: 1/3(bug abuse)

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): F/P(2 samptamani rank 1),Cuneo x3(3 saptamani rank 2,2 saptamani rank 1,2 luni si ceva rank 5),Barzini (3 saptamani rank 1),PD(3 saptamani rank 1),Tattaglia(4 zile rank 1 ),Stracci(2 saptamani rank 1)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Stracci(2 saptamani rank 1)

• Motivul plecarii din ultima factiune: demisie

• Skill-uri la joburile secundare: 5 mechanic,detective,drug ,whore

• Poza cu /stats:

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img812/9170/samp413t.png&via=mupload&newlp=1

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur

• Ai mai fost in N.G.?: Din pacate,nu

• De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Deoarece nu am fost niciodata si vreau sa vad cum este.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Imi place lucrul in echipa,si sa-i alerg pe runneri.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 3-5 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt glumet,am simtul umorului,nu ma supar la glumele proaste facute de unii playeri.

Edited by Jim Capone

• BonZy. unpinned, pinned, unpinned and pinned this topic
  • BonZy. unlocked this topic
  • BonZy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.