Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: p4ul

Level: Dețin level 23.

Vârstă(reală): 16 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cât timp jucați pe server? : De aproximativ un an.

Facțiuni precedente : News Reporter , Taxi Cab Company , The Paterno Family , Fireman/Paramedic.

Rank-ul ultimei facțiuni : Rank 2.

Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fostă facțiune : Am părăsit News Repoter pentru a-mi încerca norocul în Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut în vreo facțiune (Specifică facțiunea) : Rank 2 în News Repoter , The Paterno Family și Taxi Cab Company.

De ce doriți să va alăturați agenției? : Pentru că este o facțiune activă și serioasă și mă descurc destul de bine cu armele.

Cu ce considerați că se ocupă această agenție? : Hitman Agency se ocupă cu asasinarea celor cu contract.

Ști regulile Hitman Agency și ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Înțelegeți că suntem o agenție seriosa de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membrii Hitman Agency?: Nu am mai avut antecedente niciodată.

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost.

Motivul ieșirii / demiterii din Hitman (în caz că ai mai fost) : -

Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk? : Aproximativ 6 ore în timpul săptămânii și în weekend sau vacanțe aproximativ 10 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte nick-uri.

Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme? : Desigur.

Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poză cu /stats (civil obligatoriu + să apăra și /time când e făcută) și skill la detectiv: http://postimage.org/image/tb4ot4c6r/

Câte warn'uri ai în joc? (precizează de ce) : Nu am nici un warn.

Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează și de ce) : Am mai fost dar din greșeală.

Ești pe BlackList'ul unei facțiuni? (precizează care) : Nu sunt .

Ești dispus să plătești să fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur dacă aș fii.

Alte precizări? : Nimic special , va urez baftă tututor și sper să fiu ales și să petrec o perioadă foarte lungă în agenție.

Nume in joc: paulyks

Level: 16

Varsta(reala): 14

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 9 luni...

Factiuni precedente : le am la Signature

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : cerere demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (The Cuneo Family)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : deoarece cred ca voi fi un membru exemplar al factiunii

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu savarsirea contractelor

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu, de aceea vreau sa intru

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://desmond.image....png&res=medium ( voi revenii cu un edit )

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, de doua ori, pentru "DM aiurea" si "3 x warn"

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : multumesc pentru timpul acordat, sper sa faci alegerea potrivita

Edited by paulyks

Nume in joc: Xavier_Velez

Level: 18

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 7-8 luni ( incluzand pauzele )

Factiuni precedente : News Reporter(2) ; Paterno Family(1); Barzini Family(2);Taxi Cab(3);Tattaglia Family(1).

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am facut o mic pauza.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 ( Taxi Cab Company )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai buna factiune,instruita,plus ca am cativa prieteni pe aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul scolii , 4,5 ore.In weekend , aproape toata ziua.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Server OFF.Revin cu poza cand se deschide serverul.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat,o zi buna.

Edited by Xavier V

Nume in joc: DarkestwraTh

Level: 21

De cat timp jucati pe server? : In jur de 1 an.

Factiuni precedente : Federal Bureau of Investigation x2 - Rank 2 / Rank 1 , National Guard - Rank 1 , Fireman / Paramedic - Rank 3 , The Paterno Family - Rank 1 , The Cuneo Family - Rank 1 .

Rank-ul ultimei factiuni : Federal Bureau of Investigation - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa ma las de Sa:Mp dar acum vreau sa continui .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fireman / Paramedic - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei agenti deoarece ar fi o experienta noua pentru mine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu omorarea persoanelor contra unei sume de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da , am luat la cunostinta regulamentul , info , orders & Agency skins.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu , mereu i-am respectat pe cei din aceasta agentie.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi , dar deobicei 5-6 ore pe zi .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur. Cat timp am fost in NG & F.B.I am invatat cate ceva .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us.../samp012rt.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am primit niciodata ban.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari? : Addyn sper sa imi acorzi o sansa .

Edited by darkestwrath

Nume in joc: .SamMy.

Level: 26

Varsta(reala): 18 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 7 luni.

Factiuni precedente : National Guard [Rank 3] , The Paterno Family [Rank 2] , The Corleone Family [Rank 5] , Police Departament [Rank 2] , School Instructor [Rank 2] .

Rank-ul ultimei factiuni : 3 [National Guard]

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat in Anglia 1 luna iar acum m-am intors si vreau sa joc dinou samp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 [The Corleone Family]

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place aceasta factiune , deoarece are un lider capabil si puterni , cu membrii foarte active , imi place sa fiu in mijlocul actiunii , ador suspansul si vreau sa fiu pus in situatia in care trebuie sa iau decizii in cele mai critice situatii.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu afaceri din care agenii castiga sume importante de bani , aceste afacerii constau in kill-uri neprevazute pe anumite sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Binenteles.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Nickname-uri anterioare : [biS]Yakuza

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/jf238snjt/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost niciodata banat.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu e cazul .

Alte precizari? : Multumesc anticipat.

Nume in joc: Richard.

Level: 16 ( 800 / 68 ).

Varsta(reala): 17.

De cat timp jucati pe server? : 20 Februare 2010.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic ( x2 ) ; Tattaglia Family ; Stracci Family (x4) ; Corleone Family ; Cuneo Family ; Barzini Family ; Paterno Family ; News Reporter ( x2 ).

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Putina activitate.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 ( News Reporter / Paterno Family ).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca m-am saturat de agitatia din mafii si factiuni pasnice, vreau sa ma retrag intr-un loc mai '' linistit ''.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unei anumite sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8.

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Server down.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, /ad aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? :

Acceptati pentru teste: JustMed,Tohaneanu,Carlos_Smit,Dreamcool.

Din cei 4 doar 2 vor capata o functie in H.A

Daca nu va prezentati la teste in decurs de 24 de ore sunteti picati.

Nume in joc: RaBa

Level: 17

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 5-6 luni.

Factiuni precedente :Tattaglia : Cuneo: Cuneo

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : cerere demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Tattaglia Cuneo

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place mult sa fiu hitman si cred ca o sa ma descurc bn.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu savarsirea contractelor

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu chiar ma inteleg bn cu uni.

Ai mai fost membru Hitman : Nu da as vrea sa fiu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 in timpul scoli si mai mult sambata si duminica.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/829/gtasa2012020306363190.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nam fost si nici nu vreau

Alte precizari? :Sper sami dati o sansa:D.

Nume in joc: DarkestwraTh

Level: 21

De cat timp jucati pe server? : In jur de 1 an.

Factiuni precedente : Federal Bureau of Investigation x2 - Rank 2 / Rank 1 , National Guard - Rank 1 , Fireman / Paramedic - Rank 3 , The Paterno Family - Rank 1 , The Cuneo Family - Rank 1 .

Rank-ul ultimei factiuni : Federal Bureau of Investigation - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa ma las de Sa:Mp dar acum vreau sa continui .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fireman / Paramedic - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei agenti deoarece ar fi o experienta noua pentru mine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu omorarea persoanelor contra unei sume de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da , am luat la cunostinta regulamentul , info , orders & Agency skins.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu , mereu i-am respectat pe cei din aceasta agentie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi , dar deobicei 5-6 ore pe zi .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur. Cat timp am fost in NG & F.B.I am invatat cate ceva .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/845/samp009ogb.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am primit niciodata ban.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari? : Addyn sper sa imi acorzi o sansa .

Edited by darkestwrath

Nume in joc: Mr.DaNNy.

Level: 24

De cat timp jucati pe server? : 1 an si jumatate.

Factiuni precedente :Fireman/Paramedic,Taxi Cab Co.,Paterno Family,Cuneo Family,Cuneo Family,Fire&Medic Departament,National Guard,Police Departament

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 in F/p,Paterno si National Guard

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata si doresc sa incerc aceasta mult cautata factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore in timpul scoli.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s5.postimage.org/mo5oa691j/sa_mp_054.png

Alte precizari? :Multumesc.

Edited by mR DaNNy

Nume in joc: NokS

Level: 31

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 2 luni

Factiuni precedente :Taxi Cab Company,F.B.I,P.D,Stracii family,Paterno Family,Corleone Family,Tow Truck Company,School Instructor

Rank-ul ultimei factiuni : 1 in Tow Truck Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Dorinta incercarii unei alte factiuni

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se acupa aceasta factiune,iar membri si liderul sunt foarte de treaba

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor pe oameni in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,deoarece ma impac foarte bine cu toti playerii.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-8 ore

Nickname-uri anterioare : NokS

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/684/samp726i.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 deoarece am dat /report ca mi s-a furat masina de trei ori.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu,deoarece m-am comportat civilizat.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca voi fi,desigur.

Alte precizari? :Multumesc anticipat!!!

Nume in joc: Xavier_Velez

Level: 18

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 7-8 luni ( incluzand pauzele )

Factiuni precedente : News Reporter(2) ; Paterno Family(1); Barzini Family(2);Taxi Cab(3);Police Departament(1);Tattaglia Family(1).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am facut o mic pauza.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 ( Taxi Cab Company )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai buna factiune,instruita,plus ca am cativa prieteni pe aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unor sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul scolii , 4,5 ore.In weekend , aproape toata ziua.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Server OFF.Revin cu poza cand se deschide serverul.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat,o zi buna.

Name in game:Gursimran_Singh__

level:20+

Age (real):18

Gender (male / female):Male

How long play on a server? :I don't know the actual time but maybe 8 months

Previous factions:The Cuneo Family

Rank last factor:Rank 3

Why did you leave / have been dismissed from the former faction:Wipe, because of my net problem

Highest rank in any faction had (Specify faction):Rank 3 in the CUNEO family

Why you want to join the agency? :I want to join the hitman agency because this is the one faction which is better than all and serious faction, when i joined the server that was my dream to join hitman agency but first i join CUNEO family to get high rank because i don't want to stay rejected in hitman agency.

What you consider that this agency deals? :Kill people for money

Hitman Agency rules and know you read at least once Info Agency orders and skins? :Yes, i am reading the rules since 1 month

Understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and nonsense and have no purpose? :Yes

You had a history of one or more members Hitman Agency?:Yes

Have you ever been a member Hitman:No

Reason output / dismissal of Hitman (in case you've been):I didn't join before

How many hours a day, give this game without afk? :Now i can give 4-5 Hours everyday

Previous nicknames:No

Consider that your ability to perform a contract without problems? :Yes

You have the ability to write grammatically correct?:Yes

Picture of / stats (civil + binding occur / time when it is done) and detective skills too: http://imageshack.us...0223430428.jpg/

Warn'uri many of the game? (specify why):1/3, i got 1 warn when i was newbie in server for DM

Have you ever been banned from some reason? (states and why):Yes i was banned in server for armour hack but it was wrong ban :)

You're on BlackList'ul a faction? (specify which):No

Are you willing to pay to be removed from the blacklist possible?:Yes

Other specifications? :I hope it comes true

Nume in joc: JusTSweeT

Level: 19

Varsta(reala): 14 ani.

De cat timp jucati pe server? : Din 20 Februarie 2011.(Cu pauze)

Factiuni precedente : News Reporter,The Corleone Family,The Cuneo Family,Federal Bureau Of Investigation,The Paterno Family,Fire & Medic Department.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 (The Cuneo Family)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca doresc sa ajut la finalizarea contractelor si nu numai.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor puse de alti playeri contra unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 2-6 Ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alt Nickname.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Se poate observa din postul meu.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/401/samp000wn.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3,Datorita comportamentului meu.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, 3x Parola gresita.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,dar nu e cazul.

Alte precizari? : Multumesc frumos !

Nume in joc: LauR09

Level: 20 ( imi mai trb cam 8 rp-uri sa fac lvl up)

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de samp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Cuneo

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deaorece nu am fost niciodata si vreau sa incerc in H.A!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu assasinarea unor personale contra unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 9-10 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: mageshack.us/photo/my-images/837/samp287w.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : -

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc!

Nume in joc: Freddy.

Level: 44+

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : de aproximativ 1 an si 4 luni.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic x3 , The Stracci Family x2 , Federal Bureau of Investigation x2 , The Tattaglia Family x2 , Taxi Cab Company , The Cuneo Family , The Paterno Family , The Barzini Family , The Corleone Family , School Instructor.

Rank-ul ultimei factiuni : School Instructor - Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia pentru a putea aplica aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - Fireman/Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie minunata condusa de un lider pe cinste , cu membrii experimentati , foarte bine instruiti si imi doresc si eu o sansa pentru a dovedii ca sunt capabil sa efectuez un contract.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : Roman_Diomede

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click aici.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat , o zi placuta tuturor.

Edited by FreddyxD

Nume in joc: adyTzu

Level: 46

De cat timp jucati pe server? : 2ani

Factiuni precedente : F&M Departament , Corleone x2, Barzini , Paterno , Cuneo , F.B.I , Hitman , PD

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a ma reintoarce in Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Hitman – rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : O agentie foarte placuta , serioasa si respectata

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persoane in schimbul unei sume de bani

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit pentru a incerca ceva nou

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/829/samp006gp.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 – cand eram la inceput am dat un /ad aiurea

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , parola gresita de 3 ori

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc !

Hitman Agency recruteaza 5 agenti,aplicati doar daca va incadrati in urmatorii termeni:

• Cunoasteti regulamentul si Agency News la perfectie.
  • Aveti capacitatea de a manui SD Pistol si Rifle.
  • Aveti capacitatea de a efectua contracte in mod Silent.

Nume in joc: aLeXy29

Level: 31.

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : De aproxmativ 1 an .

Factiuni precedente : Taxi Cab Company ( de 3 ori ) , The Stracci Family ( de 3 ori ) , The Barzini Family , Tow Truck Company, Police Departament , News Reporter ( de 2 ori ) , The Corleone Family .

Rank-ul ultimei factiuni : 1 . (The Corleone Family)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat pentru ca deja ma plictiseam + ca imi doream foarte tare sa intru in Hitman Agency .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 in News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este factiunea mea de suflet , iar eu consider ca a intra in Hitman Agency este o adevarata provocare pe care sunt onorat sa o incerc si sa o accept .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Pas.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Cam 5-6 ore ( cu pauze).

Nickname-uri anterioare : Gypsy.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/855/samp000dvn.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost deoarece se intra de pe laptopul meu cu nume obscene , iar eu intram dupa aceea pe calculator cu acelasi ip .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt .

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele .

Edited by ALeXy29

HITMAN AGENCY

- APLICATIE -

Nume in joc: Andrew.

Level: 33

Varsta: 16 ani

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server?: 1 an si ceva.

Factiuni precedente: The Barzini family, The Paterno family, The Corleone family, The Stracci family, The Tattaglia Family, FBI, Hitman Agency.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 - Soldato

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 2 - Corleone, Tattaglia, Stracci.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca m-am plictisit de celelalte factiuni si aici o sa-mi fie bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: Venise o perioada in care trebuia sa imi invat pentru scoala si nu aveam timp de joc.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats: http://i1231.photobucket.com/albums/ee507/p1t1cu/gta_sa2012-02-0821-34-01-89.png

Cate warn'uri ai in joc?: 1/3 ( /ad aiurea )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu.

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.