Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: _Tedy_

Level: 21. [ 300+/88]

Varsta(reala): 14 ani.

Sex (masculin / feminin) : masculin.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si ceva.

Factiuni precedente : News Reporter (Rank 1), Hitman Agency (Rank 1,4), P.D. (Rank 2), F.B.I (Rank 1), NG (Rank 1), Paterno (Rank 1).

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1. (News Reporter)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia pentru a ma intoarce "acasa".

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4, H.A.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune care are un scop unicat, acela de a omora persoane pentru bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor in mod cat mai silent, pentru o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, toti imi sunt prieteni.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu puteam sa stau la PC, insa acum m-am inteles cu tata, si am timp de cele 15 contracte.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore.

Nickname-uri anterioare : Tot acesta.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/5bikvzo2f/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?( precizeaza si de ce) : Nu, nu am fost banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Sper ca ma voi realatura agentiei.

Edited by DGS TeddX

Nume in joc: BLackRp

Level: 26+

Varsta(reala): 17 ani !

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : De 9 Luni 1

Factiuni precedente : Stracci x2 | Paterno x2 | Barzini x3 | Corleone | Tattgalia x3 | Cuneo | National Guard !

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2- Tattgalia

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Doresc Sa incerc Ceva mai Nou !

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4- Barzini , Rank 3-Tattgalia 1

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa indeplinesc dorintele oamenilor de a asasina pe un dusman de al lor pe o suma de bani fara sa stie cine a facuto si pentru a Ajuta Agentia !

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea Multor oameni pe O anumita suma de Bani !

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur , Cu Cel mai mare Respect !

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Deloc !

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ---

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore Zilnic !

Nickname-uri anterioare : ---

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/9dh4hvc0d/

http://postimage.org/image/ley9nf05f/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Acordat acuma 5 luni de Liqud Pe Motiv de Dm Aiurea !

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu!

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat Addyn ! :D

Edited by BLacckRp

Name in game:Gursimran_Singh__

level:21+

Age (real):19

Gender (male / female):Male

How long play on a server? :I don't know the actual time but maybe 6+ months

Previous factions:The Cuneo Family

Rank last factor:Rank 3

Why did you leave / have been dismissed from the former faction:Wipe, because of my net problem

Highest rank in any faction had (Specify faction):Rank 3 inthe CUNEO family

Why you want to join the agency? :I want to join the hitman agency because this is the one faction which is better than all and serious faction, when i joined the server that is my dream to join hitman agency but first i join CUNEO family to get high rank because i don't want to stay rejected in hitman agency.

What you consider that this agency deals? :Kill people for money

Hitman Agency rules and know you read at least once Info Agency orders and skins? :Yes,

Understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and nonsense and have no purpose? :Yes

You had a history of one or more members Hitman Agency?:Yes

Have you ever been a member Hitman:No

Reason output / dismissal of Hitman (in case you've been):I didn't join it before

How many hours a day, give this game without afk? :Now i can give 4-5 Hours everyday

Previous nicknames:---

Consider that your ability to perform a contract without problems? :Yes

You have the ability to write grammatically correct?:Yes

Picture of / stats (civil + binding occur / time when it is done) and detective skills too: http://imageshack.us...0822455706.jpg/

Warn'uri many of the game? (specify why):1/3, i got 1 warn when i was newbie in server for DM

Have you ever been banned from some reason? (states and why):Yes ,by mistake of admin

You're on BlackList'ul a faction? (specify which):No

Are you willing to pay to be removed from the blacklist possible?:Yes

Other specifications? :I hope i will be accepted

Edited by Gur simran

Nume in joc: unK.

Level: 46

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate

Factiuni precedente : Stracci Family (rank 3), Barzini Family (rank 6 si Don), National Guard (rank 4) si Police Departement (rank 2)

Rank-ul ultimei factiuni : Police Departement (rank 2)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am pus demisia pentru ca am vrut sa imi incerc sansa in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Barzini Family (Don Barzini)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca mi se pare o factiune interesanta, unde omori pentru bani. Mi se pare interesanta ideea de asasin platit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea oamenilor in schimbul unor sume de bani | Rezolvarea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore cred. Nu am calculat niciodata

Nickname-uri anterioare : Unkn0wn68

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: gta_sa_2012_02_09_10_39_08_87.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, odata am luat ban de la Bobo pentru ca m-a confundat cu un alt player la event, si odata am luat de la Kip pentru ca gresise ID-ul.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu cred ca este cazul.

Alte precizari? : Multumesc

Edited by unK

Nume in joc: GhostT

Level: 32+

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Taxi Cab Company,The Cuneo family x3,The Stracci family,The Barzini family

Rank-ul ultimei factiuni : 4 The Cuneo family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 The Cuneo family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa, este cea mai respectata si serioasa factiune si mi-ar place foarte mult sa lucrez alaturi de ceilalti agenti

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor in schimbul unor sume de bani

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/4hfu2l12j/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat

Edited by GhostT

Nume in joc: ChaveZ.

Level: 15

Varsta(reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? : Din luna aprilie a anului 2011

Factiuni precedente : News Reporter,Taxi Cab Company,The Cuneo Family x2

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Factiunea nu mai avea lider,si l-am rugat pe Gabb sa imi dea kick din factiune

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 in Taxi Cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : M-i se pare interesant ce se petrece aici si imi doresc sa fac parte din acest colectiv de asasini.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu efectuarea contractelor de asasinare.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Joc intre 4-7 ore dupa-amiaza

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org...xk8f5/38b0e26e/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Doar cand mi-am scris parola gresit

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca v-a fi cazul,v-oi plati

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat

Edited by ChaveZ

Nume in joc : TaZz.

Level : 35.

Varsta(reala) : 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si putin.(1 an ,,pauza'')

Factiuni precedente : The Tattaglia Family ; The Paterno Famiy ; The Barzini Family ; The Stracci Family (2x) ; The Barzini Family ; The Stracci Family ; Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Vroiam sa ma las de joc asa ca mi-am dat demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 Stracci.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Cred ca ma defineste aceasta factiune si vreau sa ma alatur de mult timp.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency? : Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 4 si 10 ore.

Nickname-uri anterioare : KaKuZu

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv : http://postimage.org/image/xsii3uldh/full/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Cand era incepator am gresit pass de 3 ori.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da.

Alte precizari? : Multumesc. Sper sa fiu acceptat.

Nume in joc: [v1p3r]

Level: 30

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 10 luni

Factiuni precedente : Toate, mai putin National Guard si Hitman

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1(Tattaglia)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Plecarea liderului(Toreno)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 TCC

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune unica.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea anumitor persoane in schimbul unor sume de bani

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Absolut

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore, depinde de zi si de dispozitie

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3(/ad aiurea)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi pe BlackList, da

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat, sper sa fiu acceptat.

Edited by Johnny

Name in game: MaXmErCeR

Level: 18

Age (real): 24

Gender (male / female): male

How long play on a server? : 1 year ago

Previous factions: stracci familly, corleone familly, police departements, tattaglia familly, paterno gangs, cuneo familly

Rank last factor: i had rank 1 in cuneo familly

Why did you leave / have been dismissed from the former faction: i've kicked from cuneo cause i wasn't active anough cause lately i had engineer exam.

Highest rank in any faction had (Specify faction): corleone familly rank 3

Why you want to join the agency? : this faction provide some actions that i love too much and they are stealth kill with knife, sniper shooting, and making contracts so silent i'm a professional at all that, and one more thing this faction depends on using brain and making cleaver moves and i can do that and i would love to. and after all i allways loved hitman and beeing like him is a direct dream for me.

What you consider that this agency deals? : well, it deals with killing targets for money

Hitman Agency rules and know you read at least once Info Agency orders and skins? : yes i know all about commands and language, contracts, hits(give hit and take hit), undercover, conflictsand complaints.

Understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and nonsense and have no purpose? : i get it sir!

You had a history of one or more members Hitman Agency?: yeah! and it's karan_coolrule one of my best freinds

Have you ever been a member Hitman: no

Reason output / dismissal of Hitman (in case you've been): -

How many hours a day, give this game without afk? : from 3 to 9 hours per day

Previous nicknames: -

Consider that your ability to perform a contract without problems? : yes i'm capabla to forfilt any contract

You have the ability to write grammatically correct?: yeah!

Picture of / stats (civil + binding occur / time when it is done) and detective skills to: http://img407.images...03/samp470a.png

Warn'uri many of the game? (Specify why): i have 2 warns, the first one was cause of death match on a safe zone given by xtypE, and the second one i have no idea about it.

Have you ever been banned from some reason? (States and why): yes i was cause of weapon cheat but i specified that it was an accident and i got unbanned

You're on BlackList'ul a faction? (Specify which): no blackist handlle my name

Are you willing to pay to be removed from the blacklist possible?: yeah maybe

Other specifications? : it's you choice

Edited by NGU MaXmErCeR

Nume in joc: Beebok

Level: 23+

Varsta(reala): 16 Ani.

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 2 ani.

Factiuni precedente : News Repoarter, The Cuneo family, National Guard, The Corleone family, The Stracci family, The Paterno family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 (The Paterno family).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : O problema personala.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 | The Paterno family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult cu ce se ocupa aceasta factiune si doresc sa ma alatur pentru a deveni un membru exemplar.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea contra cost.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sigur!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 Ore.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa_mp_007.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - Drive-by.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, ban o zi pentru abuz de "/q" in urmarire.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat si sper sa devin un membru exemplar pentru cei din Hitman agency.

Nume in joc: Raul

Level: 27

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : The Paterno Family , The Barzini Family , The Tattaglia Family , The Cuneo Family , The Stracci Family , School Instructors , Taxi Cab Company , Tow Car Company , Fireman/Paramedics .

Rank-ul ultimei factiuni : 1 Picciotto

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - The Paterno Family (Don ZaNu)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa aceasta factiune , doresc de mult timp sa ma alatur ei si sa ajut cu ce pot (Killig For Money)

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Assasinarea anumitor persoane , in schimbul unei sume de bani

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Nickname-uri anterioare : RaulRulz , Cibernetyk , Andrei95

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/qa2kmu4k7/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, money cheat

Alte precizari? : Multumesc anticipat .

Nume in joc: AskewOne

Level: 16

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : 1 an.

Factiuni precedente : F/M, The Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3 ( The Corleone Family )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit ultima factiune din dorinta de a veni aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 ( The Corleone Family )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o Agentie serioasa, disciplinata si bine instruita.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da!

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am facut parte din aceasta agentie niciodata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2-3 ore in timpul saptamanii, iar in weekend, mai mult de 4 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s16.postimage.org/nc4870i3p/sa_mp_122.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, dar fara motiv. S-a presupus ca am facut reclama.

Alte precizari? : Multumesc anticipat.

Edited by AskewOne

Nume in joc:eXtesY

Level:33

Varsta(reala): 15 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si ceva

Factiuni precedente : The Paterno Family,The Barzini family,The Stracci Family,F.B.i,The Cuneo Family,The Tattaglia Family, Taxi Company,The Corleone Family,

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 Paterno

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a intra in Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 Cuneo

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Fiindca e dorinta mea de cand am inceput sa joc pe server,si sa intru in alt mediu al jocului

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinari,in schimbul unei sume de bani

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da,desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu stiu,nu cred

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/7bzzcvhxz/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,de 3 ori password gresit

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu,nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,desigur

Alte precizari? : -

Nume in joc: syl01

Level: 28

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 7 luni

Factiuni precedente :

1. News Reporter | rank 1| 03.10.2010 - 04.10.2010 | Lider: Moartea

2. Cuneo | rank 1| 12.10.2010 - 17.10.2010 | Lider: AKAndrew (WIPE)

3. News Reporter | rank 3 | 30.10.2010 - 24.11.2010 | Lider: Moartea

4. F.B.I. | rank 1 | 30.11.2010 - 13.12.2010 | Lider: Robotiquis

5. Stracci Family | rank 1 | 21.12.2010 - 07.01.2011 | Lider: Hooliganu (WIPE)

6. F.B.I. | rank 1 | 12.01.2011 - 13.03.2011 | Lider: Robotiquis

7. News Reporter | rank 1| 11.04.2011 - 26.04.2011 | Lider: UnknownX

8. F.B.I | rank 1| 15.06.2011 - 30.06.2011 | Lider: Robotiquis

9. News Reporter | rank 3 | 30.06.2011 - 12.08.2011 | Lider: UnknownX

10. News Reporter | rank 1 | 23.08.2011 - 28.08.2011 | Lider: UnknownX

11. News Reporter | rank 3 | 30.09.2011 - 11.11.2011 | Lider: UnknownX

12. Barzini Family | rank 1 | 06.12.2011 - 11.12.2011 | Lider: Oantzah (WIPE)

13. F.B.I | rank 1| 21.12.2011 - 09.02.2012 | Lider: [F4L]Klaudiu

Rank-ul ultimei factiuni : rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie - dorinta de a intra in aceasta agentie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter - rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune unica, speciala din toate punctele de vedere. Este un vis la care nu pot sa renunt.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Sigur

Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar imi doresc foarte mult

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Bineinteles

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/7xtjmq2dz/

Alte precizari? : Promit ca de data aceasta, in caz ca voi fi acceptat pentru teste, am sa fac toate eforturile pentru a le trece.

Nume in joc: Richard.

Level: 16 ( 810 / 68 ).

Varsta(reala): 17.

De cat timp jucati pe server? : 20 Februarie 2010.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic ( x2 ); Stracci ( x4 ); Corleone, News Reporter ( x2 ), Cuneo, Barzini, Tattaglia, Paterno ( x2 )

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Activitate scauzta.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 , Paterno F. si News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : M-am saturat de agitatia din mafii si factiuni pasnice, vreau sa ma retrag aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8.

Nickname-uri anterioare : Am avut multe, nu-mi amintesc.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/z9ywik6yd/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, din greseala am dat un /ad non roleplay.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Password gresita de 3 ori, 3/3 warns.

Alte precizari? :

Nume in joc: JusTSweeT

Level: 20

Varsta(reala): 14 ani.

De cat timp jucati pe server? : Din 20 Februarie 2011.(Cu pauze)

Factiuni precedente : News Reporter,The Corleone Family,The Cuneo Family,Federal Bureau Of Investigation,The Paterno Family,Fire & Medic Department.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 (The Cuneo Family)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca doresc sa ajut la finalizarea contractelor si nu numai.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor puse de alti playeri contra unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 3-6 Ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alt Nickname.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Absolut.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3,Datorita comportamentului meu.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, 3x Parola gresita.

Alte precizari? : De cand joc SA:MP pe B-zone imi doresc sa fiu in aceasta Agentie.

Nume in joc: Gang_Mihai

Level: 37, rp 40

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 1an+

Factiuni precedente : News Reporter, Taxi Cab Company, Fireman/Paramedic, Tow Truck Company, Paterno, Stracci, Barzini, National Guard, Police Department

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : picarea perioadei de teste(intentionat)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Company Owner(6)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa imi schimb putin viitorul, poate cu seriozitatea de aici devin alt "om".

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara persoane in schimbul unei sume de banii.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Am avut odata blacklist deoarece un hitman mi-a stricat eventul si am tras in el, e ceva timp de atunci.

Ai mai fost membru Hitman : Am avut ocazia, dar am picat testele.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : depinde de zile. 5+,8+,2+

Nickname-uri anterioare : nu am mai avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da, eu asa cred

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? :da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/w3z50qi75/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - /ad, am facut un event cu "completeaza versul" dadeam pe /ad versuri din melodii necompletate... si sa gasit Hooliganu sa imi dea warn

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : had 3 warns

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Va multumesc, sper sa am o mica sansa.

Edited by S k y l y Y

Nume in joc:Cristi

Level:37

Varsta(reala):17ani.

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :1 an.

Factiuni precedente :Police Departament,Corleone Family,T.C.C,Barzini Family,Hitman Agency,Taxi,Stracci Family.

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 2 [detective]Police Departament.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am iesit din Police Departament pentru ca imi doresc foarte mult sa ma alatur acestei Agency, sa arat de ce sunt in stare.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :5 Corleone.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :In aceasta factiune doresc sa intru pentru ca imi place ideea de asasin platit si am foarte multi prieteni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea unor oameni in schimbul unor plati.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai mai fost membru Hitman :Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Am gresit facand contractul in safe zone no-silent.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5/6 ore.

Nickname-uri anterioare :Criss.corleone.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://imageshack.us...0915341366.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? : Multumesc pentru atentie.

Edited by XCristiX

Nume in joc: Flopetz

Level: 35

Varsta(reala): 23

De cat timp jucati pe server? : 9-10 luni

Factiuni precedente : F/P , The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : 4 Caporegime

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 Caporegime - The Cuneo Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :imi place ideea de asasin platit

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : asasinarea la comanda a unor persoane

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/797dhxggx/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : As fi incantat sa fac parte din Hitman Agency

Nume in joc: Nale

De cat timp jucati pe server? : 1an+

Factiuni precedente : Tow Car Company , News Reporter , The Paterno Family , The Corleone Family , The Barzini Family , Police Department , The Corleone Family , The Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 ( Soldato )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Doream sa fac parte dintr-o factiune pasnica.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 ( Vicario ) - The Corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie frumoasa,activa si cred ca sunt pregatit pentru a deveni Agent.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor pentru o anumita suma de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4-5+

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img88.imageshack.us/img88/3149/samp040pz.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da pe motiv Cheats..avand contul spart in momentul banarii.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Guest Earl SweatShirt

Nume in joc: Rolexxx

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server? : Aproape de cand s-a deschis.

Factiuni precedente : FBI, Taxi , National Guard, Tattaglia Family, Stracci Family, Cuneo Family , si altele (nu le tin minte pe toate).

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 National Guard

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa aceasta agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea player-ilor pe care a fost pus contract, pentru o suma de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/ukwfxb53h/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu, exceptand datile cand am luat ban de la admbot (era strica)

Alte precizari? : Inactivitatea mea din ultimul timp se datoreaza faptului ca sunt civil si e plictisitor, nu am vrut sa intru in alte factiuni inafara de HA , de aceea nu am intrat nicaieri.Daca voi fi acceptat pentru teste si voi trece voi fi activ din nou.

*Addyn, imi cer scuze pentru faza cu Cedryk, stii tu despre ce e vorba.

Edited by Earl SweatShirt

Nume in joc: Dr.MoM

Level: 19

De cat timp jucati pe server? : 2ani cu o pauza mare

Factiuni precedente : The Stracci Family, The Cuneo Family, Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Miam dat demisia pentruca aveam niste probleme in familie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company Rank-2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : O agentie foarte placuta , serioasa si respectata

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persoane in schimbul unei sume de bani, indeplinirea contractelor

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7

Nickname-uri anterioare : Nici Unu

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/dwepj7c6n/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 Faceam dm dar dupa pauza facuta nu mai fac Dm

Alte precizari? :

Nume in joc: =Vlad=

Level: 20

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : un an cu o intrerupere

Factiuni precedente : The Stracci Family [x2] ; Taxi Cap Company

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie , aveam niste probleme si eram inactiv

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata aici si as vrea sa intru in H.A.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea oamenilor pentru o suma de bani

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/qp2tj4nsf/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 plangere

Alte precizari? :

Nume in joc:CappaLini

Level: 18

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 1 an.

Factiuni precedente : Tow Truck Company,The Corleone Familyx2

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3 ( The Corleone Family ) - 6 luni

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : WIPE

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 ( The Corleone Family ) - 6 luni.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur angentiei deoarece imi place cu ce se ocupa si imi place ideea de asasin platit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In weekend cam 6 ore,iar in timpul saptamanii cate 2 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://uploadimage.r...67737790884.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Cappalini hAhA

Nume in joc: Talha_Jameel

Level: 25

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : 1 Year +

Factiuni precedente : Taxi [3x] - Paterno [2x] - Police Department [2x] - F.B.I - National Guard & Barzini

Rank-ul ultimei factiuni : 1 - Private

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Got some problems, that's why I had to leave samp for a while.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 in Taxi Cab Company & Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : I want to serve the agency by completing the maximum number of contracts, and joining the agency is must to perform that task.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : The agency kills those people on which there's a contract placed by anyone.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Yes

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Yes

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: No

Ai mai fost membru Hitman : No

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 Hours a day.

Nickname-uri anterioare : - -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : I hope, yes.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Yes

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s14.postimage...9/sa_mp_002.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Not yet

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : No

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Yes.

Alte precizari? : - -

Edited by Talha Jameel

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.