Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: musiqq

Level: 17+

Varsta(reala): Am 16 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Pe server joc cam de 6 luni, dar cu o pauza de cam 1 luna jumate.

Factiuni precedente : Tattaglia Family (rank 2)

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Alegerea unui nou lider (DieseL) care a dat wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (tattaglia)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei, deoarece imi place modul de a ucide de aici (silent), in plus este o factiune serioasa, cu multi membrii, si o factiune foarte activa si necesara serverului.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Consider ca Hitmen Agency se ocupa cu preluarea contractelor puse pe anumiti playeri, pentru ai ucide.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, nu am avut.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, nu am mai fost.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu exista.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-11 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/b1lkfgnnb/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, din pacate am avut ban 5 zile din cauza acumularii a 3 warn-uri.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, daca eram pe vreun black-list eram de acord sa il platesc.

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat, si sper sa imi oferiti o sansa, in schimb am sa dau tot ce am mai bun pentru a nu va dezamagii.

Edited by Musiqqq

Nume in joc: bogdanel2000

Level: 23

Varsta(reala): 20

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : de apox. 2 ani si ceva de prin 2010 (m-am lasat o perioada lunga de timp si acum 2 luni am revenit printre voi)

Factiuni precedente : PD, PATERNO, STRACCI, CUNEO, S.I

Rank-ul ultimei factiuni : 2 PD

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 PD

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur voua, deoarece imi place aceasta factiune din simplul motiv de a fi asasin platit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu rezolvarea contractelor pe diversi playerii contracost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/gpc5khaub/full/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : niciunul

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da 1 zi, pentru "deranjare event" pe nedrept dupa parerea mea.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? :

Edited by b0gdy2k

Nume in joc: Melk

Level: 29

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ un an dar am facut si o pauza.

Factiuni precedente : Cuneo Family, Tow Truck Company, Barzini Family, Taxi Cab Company, News Reporter si National Guard.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit National Guard deoarece nu mai aveam timp de Sa:Mp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (Tow Truck Company, Taxi Cab Company)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece cred ca as fi un agent foarte bun si pentru ca imi place sa asasinez playeri in schimbul unei sume de bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea unor persoane pe care a fost pus un contract in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 - 6 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu asa cred.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru auto-clicker.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Nu am.

Nume in joc:toma_mihai

Level: 20

Varsta(reala): 20 si jumatate

De cat timp jucati pe server? : joc pe server din decembrie 2009

Factiuni precedente : am fost de 2 ori in taxi si o data in tattaglia family

Rank-ul ultimei factiuni : 3 (cabbie)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am parasit factiunea deoarece s-a schimbat liderul, s-a dat wipe si nu am mai fost re-angajat

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 (la taxi)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Hitmen Agency mi se pare cea mai serioasa factiune de pe server, activa si este o echipa careia mi-ar placea sa ma alatur si sa contribui la ridicarea acesteia

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : este o organizatie discreta ce se ocupa cu asasinarea la comanda

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: niciodata

Ai mai fost membru Hitman : nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : undeva la 6 ore zilnic

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : nu am primit niciodata warn

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 1 singura data, pt /q on wanted

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da, as fi plati oricat

Alte precizari? : va multumesc pt timpul acordat, si imi doresc sa facem parte din aceeasi echipa

Nume in joc: Atrixb0y.

Level: 24

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente : Fire & Medic Department x2 , The Tattaglia family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am vrut s-a incerc ceva nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 in FIre & Medic Department

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie foarte buna si care stie ce insemna respectul

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu rezolvarea contractelor pe diversi playerii contracost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : DA

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : DA

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : DA

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? DA

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/nsjkgf9hj/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , nu am oprit la somatie

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: DA

Alte precizari? : Multumesc !

SCZ dar retrag

imi pare rau

Edited by LTK Atrixb0y

Nume in joc: CuSToM

Level: 20.

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : De aproape 1 an.

Factiuni precedente : School Instructor | Rank: 2 | Lider: Weber, Tow Truck Company | Rank: 1 | Lider: tarydon , The Paterno Family | Rank: 1 | Lider: rizEaa.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 : The Paterno Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis pentru inactivitate.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor | Rank: 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Va spun sincer, aceasta agentie e cea mai tare, odata intrat aici nu-ti faci planuri pentru alte factiuni ci numai pentru aceasta, aici nu te plictisesti nicodata, e destula munca pe care o executi cu placere.De aceea si eu imi doresc de a ma alatura voua.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen sunt un grup de oameni care primesc contracte pentru asasinarea playerilor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 sau 6 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/rksLydR.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am luat ban niciodata.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: Navarro

Level: 17

Varsta(reala): 15 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : Joc de 6 luni

Factiuni precedente : Fire Medic Department si Paterno Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Era o mare dezorganizare.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fire Medic Department - 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sunt capabil sa fac fata oricarei situatii,imi place viata de agent deoarece te pune la incercare de fiecare data,si nu in ultimul rand,vreau sa ma alatur unui nou grup de prieteni seriosi si ordonati.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : Witsel

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu mare atentie,da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://postimg.org/image/4nf95j8fn/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat,succes celor acceptati.

Edited by Navarro

Nume in joc: Gabone21.

Level: 22.

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : 7-8 luni cu o mica pauza.

Factiuni precedente :

Fire & Medic Departament Rank 1 - Lider ALLEN. 02.08.2012 19:40 - 03.08.2012 21:53

The Cuneo Family Rank 2 - Lider Shlomy 19.10.2012 17:03 - 13.11.2012 20:43

The Stracci Family Rank 2 - Lider Cristi. 12.08.2012 17:53 - 13.09.2012 12:19

The Paterno Family Rank 1 - Lider Rizea. 01.12.2012 00:07 - 15.12.2012 21:57

Taxi Cab Company Rank 1 - Lider Freddy. 14.01.2013 19:37 - 04.02.2013 18:49

The Paterno Family Rank 2 - Lider Rizea. 09.02.2013 18:44 - 02.03.2013 22:06

Rank-ul ultimei factiuni : The Paterno Family Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dorit sa incerc ceva nou si am avut si o problema in realitate si am facut o mica pauza.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Paterno,Stracci,Cuneo.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alatur agentiei deoarece este respectata, cea mai activa si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta Agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor cerute de diferiti playeri pentru asasinarea altor playeri in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, voi mai citi inca odata.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/hzbo6192l/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Gabone21

Nume in joc: Rey

Level: 58

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : ~ 3 ani.

Factiuni precedente : Cuneo F. Rank 1 Stracci Leader F/P Sub-Leader Hitman A. Rank 1 Police D. Rank 2 s.a.m.d

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (Cuneo)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa organizatiei in factiune.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Leader (Stracci)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este una dintre cele mai organizate factiuni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor playeri in schimbul unei sume de bani,

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere de demisie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi.

Nickname-uri anterioare : Simon_DraGoS

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/qh3p5wy4z/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Bug admbot, wrong id.

Alte precizari? :

Nume in joc:MarianPeRRy

Level:16

Varsta(reala):16 ani

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :de mult timp

Factiuni precedente :Fire&Medic Departament,The Paterno Family (2x)

Rank-ul ultimei factiuni :rank 1 in paterno

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Nu am mai avut timp de sa:mp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 2 in Paterno

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Vreau sa ma alatur acestei factiuni deoarece imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Se ocupa cu asasinarea unor persoane pe care a fost pus un contract in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :7-8 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/thu3s04x7/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da,am avut 3 warn'uri

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari?:Multumesc

Edited by Marian PeRRy

* Nume in joc: Mr.Yanys.

* Level: 37+.

* Varsta(reala): 19.

* Sex (masculin / feminin): Masculin.

* De cat timp jucati pe server?: 3 ani +.

* Factiuni precedente: Taxi Cab Company, The Paterno Family, Hitman Agency, Tow Truck Company, National Guard, Police Department, News Reporter, Federal Bureau of Investigation, The Barzini Family, Fireman/Paramedic, School Instructor, The Corleone Family, The Tattaglia Family, The Stracci Family.

* Rank-ul ultimei factiuni: Rank 2 - The Stracci Family.

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit factiunea deoarece m-am lasat o perioada de sa:mp.

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 6 (Subleader) - News Reporter.

* De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Hitman este una din factiunile in care am petrecut mult timp, mi-a placut foarte mult si mi-a intrat la suflet.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea anumitor playeri in schimbul unei sume de bani.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

* Ai mai fost membru Hitman: Da.

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Dupa o lunga perioada de timp petrecuta in hitman, ma lasasem putin de sa:mp (aveam examene, etc.).

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Intre 5 - 10 ore, depinde de zi.

* Nickname-uri anterioare: - .

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/uoj57gend/ .

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3.

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

* Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: RubbY

Level: 60.

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server: De 2 ani si 2-4 luni.

Factiuni precedente: TTC - Rank 2, FBI - Rank 2, NG - Rank 2, PD - Rank 2.

Rank-ul ultimei factiuni: 2 - TTC.

Motivul pentru care ati parasitati fost demisi din fosta factiune: Demisie...

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca nu am fost niciodata in H.A imi doresc mult si pentru faptul ca-mi place cu ce se ocupa, multi tovarasi in factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie: Cu kill-areala playerilor contra unei sume de $$$.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency: Nu.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk: 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical: Da.

Poza cu stats (civil obligatoriu + sa apara si time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc (precizeaza de ce): 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume (precizeaza si de ce): Nu am fost banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni (precizeaza care): Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList: Da.

Alte precizari: Multumesc pentru timpu' acordat citirii aplicatiei mele.

Nume in joc: Holocaus

Level: 26

Varsta(reala): 20 ani.

Sex (masculin feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server: De 2 ani si 2-4 luni.

Factiuni precedente:

- The Cuneo Family rank 1

- The Patermo Family rank 1

- The Tattaglia Family rank 2

- The Barzini family rank 2

- School instructor rank 1

Rank-ul ultimei factiuni: rank 1 School instructor

Motivul pentru care ati parasitati fost demisi din fosta factiune: schimbare de lider si mi-am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca vreau sa incerc ceva cu multa adrenalina iar HA este agentia care imi place cel mai mult

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie: Se ocupa cu efectoarea contractelor puse pe diferiti playeri in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency: Nu.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk: 10-15

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical: Da.

Poza cu stats (civil obligatoriu + sa apara si time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/ur2f60nv7/

Cate warn'uri ai in joc (precizeaza de ce): 1/3. ( /ad cu rob )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume (precizeaza si de ce): Nu am fost banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni (precizeaza care): Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList: Da.

Alte precizari: Sper sa mi se acorde o sansa

Nume in joc:Norbert14

Level:30

Varsta(reala):17

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :1 an si 6 luni

Factiuni precedente : The Tattaglia Family,The Corleone Family de 3 ori la rand,Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni :Taxi Cab Company rank 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :The Tattaglia Family si The Corleone Family rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca este o factiune respectata si foarte organizata cu membri de treaba si mereu mi-am dorit sa fac parte din agentie

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Agentia se ocupa cu asasinarea oamenilor contra cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/xBoyvCG.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da odata pentru fcr abuz(la level mic)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? :Multumesc.

Nume in joc:Thomas_Jefferson

Level:47

Varsta(reala):17

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :2 ani+

Factiuni precedente : School Instructor(1), Tattaglia Family(2), Cuneo Family(1), Stracci(1) Family, Barzini(1) Family, Corleone (2) Family, Paterno Family, Natioal Guard, PD(Sublider), Tow Truck Company(leader), Taxi Cab Company(sublider), PD(1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am părăsit Police Department deoarece vroiam să îmi încerc norocul în această Agenţie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :PD(sublider),Tow Truck Company(leader), Taxi Cab Company(Sublider).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece pot fi activ ca toţi ceilalţi, vreau să ajut şi să fac cât mai multe contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor în schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, şi eu sunt serios.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, cu mare atenţie.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/dFQgU4G

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am luat.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? :Mulţumesc pentru tot.

Doresc să retrag această cerere, scuzaţi-mă pentru deranj.

Nume in joc: Sm00ke

Level: 25

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : am jucat din 2009-pana la sfarsitul lui 2010 si acum 2 luni m-am apucat iar de samp

Factiuni precedente : Tattaglia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place aceasta factiune,membri sunt de treaba

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : in 2009 cand m-am apucat de samp prima oara pe acest sv,M-am lasat de sa-mp atunci

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6-7

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa_mp_065.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 DM

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : NU

Alte precizari? : Va multumesc

ka1u85.png

Nume in joc: Mark.Cote

Level: 29

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani

Factiuni precedente : Taxi Cab Company; F&P; Stracci Family; The Tattaglia Family, Cuneo Family, Corleone Family; ETC

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat o perioada de SA:MP

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1 ( toate factiunile )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In primult rand vreau sa ma alatur agentiei deoarece, am mai fost in H.A, insa nu pe acest server ( era acelasi regulament / aceleasi comenzi / etc ) si mi-a placut foarte mult activitatea din aceasta factiune

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie, se ocupa cu efectuarea unor contracte, care trebuie finalitzate cat mai silentiose si cat mai repede. ( Asasinarea playerilor in schimbul unor sume de bani )

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Pai daca nu stiam nu aplicam, doar ca sa ma aflua in treaba ( DA )

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore / zi

1xcTnwZ.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, transfer ilegal, demult

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe blacklist la nici-o factiune

Alte precizari? : Multumesc pentru sansa acordata.

Edited by Mark880

Nume in joc: Nutu.

Level: 32

Varsta(reala): 15 Ani.

De cat timp jucati pe server? : 9 luni.

Factiuni precedente :

irmN31n.jpg - 2 Saptamani si 3 zile - Rank 2 - Leader (PauL.) [Demisie]

HryjmEq.jpg- 2 Saptamani - Rank 1 - Leader (taryd0n) [Wipe ]

HryjmEq.jpg - 1 Saptamana - Rank 2 - Leader (waNNa.fly,TJ) Wipe

g2piWMb.jpg- 1 Saptamana - Rank 1 - Leader (M.Andrei) [Demis]

mlOnHUq.jpg- 2 Saptamani - Rank 1 - Leader ([F4L]Carter) [Demisie-Retras]

rj4rvPF.jpg- 1 Luna - Rank 2 - Leader (Freddy.) [Wipe]

Rank-ul ultimei factiuni : 2 Taxi Cab Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Motivul pentru parasirea ultimelei factiuni aceasta fiind Taxi Cab Company a fost ca leaderul avea timpul extrem de ocupat si asa ca a decis sa cedeze functia venind alt lider si dadand wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 The Stracci Family ,Tow Truck Company , Taxi Cab Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentie deoarece imi place cu ce se ocupa , imi place ca ea este mai retrasa nu este asa de expusa si membrii acesteia sunt de nota 10.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9 ore cu mici pauze uzuale intre ele.

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranta.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/1kmSbJX

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu , nu am fost banat.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Edited by TL Nutu

Nume in joc: ANNDi

Level: 45

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani.

Factiuni precedente : Corleone Family, Taxi Cab Company, Tattaglia Family, School Instructor, Barzini Family, Cuneo Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia, din motive personale.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - Tattaglia, Barzini.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei, deoarece este respectata, serioasa, disciplinata, cu membrii pe masura si doresc sa ajut la rezolvarea contractelor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea persoanelor, in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency? : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde, 7 - 12.

Nickname-uri anterioare : @ndy007

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da (drive-by).

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da.

Edited by Anndi

Nume in joc:Kers

Level:20

Varsta(reala):14.

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :Din 2011.

Factiuni precedente :

Stracci Rank 1

Stracci Rank 2

Corleone rank 1 x 2

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2 Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Doresc sa ma alatur agentiei deoarece este o factiune serioasa care isi face treaba foarte bine cu tintele atribuite.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea oamenilor pe o anumita suma de bani prin comanda /contract.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :Depinde,weekend 7-8 ore,in timpul saptamanii cam 5.

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/5yoe01ql1/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :No

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :No

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Yes

Alte precizari? :Sanatate ! Imi incerc norocul.

Nume in joc: DoomToretto

Level: 38

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Barzini, Paterno, Corleone, Cuneo, Stracci, Tattaglia, Taxi Cab Company, Tow Truck Company, School Instructor

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-8

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/HuZLdWs.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3-Limbaj

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, "carplate obscen"

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: Deey

Level: 21.

Varsta(reala): 18.

Sex (masculin / feminin) : Feminin.

De cat timp jucati pe server? : 2010.

Factiuni precedente : TTC, TCC, The Paterno Family, The Stracci Family, The Tattaglia Family, National Guard.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - The Tattaglia Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe, alt lider.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - TTC.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am multi prieteni aici, sa mai fac $. Incerc de foarte mult timp sa intru si nu am fost acceptata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor pe bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata, am multi prieteni aici.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-8 ore/zi.

Nickname-uri anterioare : Denissa.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Absolut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3, am avut contul spart si s-au facut multe pe el, dar de mult.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, DM aiurea.

Alte precizari? : Multumesc, sper sa fiu acceptata.

Nume in joc: Sica.Capone

Level: 31

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an si ceva...

Factiuni precedente : Taxi Cab Company | The Cuneo Family | The Corleone Family | School Instructors | The Barzini Family | Tow Truck Company | The Tattaglia Family | School Instructor | Taxi Cab Company |

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A renuntat zeek. la lider , iar lider-ul cel nou a dat wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - School Instructors

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sa ajut agentia cu indeplinirea contractelor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor puse de alti playeri pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore , depinde de zi.

Nickname-uri anterioare : WentworthMiller

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/QT8e3cW.jpg?1

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat.

Alte precizari? : Sper sa mi se acorde o sansa.

Edited by sIca

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.