Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc:Norbert14

Level:30

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :De 2 ani si 3 luni

Factiuni precedente :The Tattaglia Family,The Corleonde Family(x3),Taxi Cab Company,San Fierro Police Departament

Rank-ul ultimei factiuni :San Fierro Police Departament(rank 1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am inceput scoala de soferi si nu am avut timp de raport

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :The Tattaglia Family si The Corleone Family (rank 4)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca este o factiune respectata cu membri de treaba si cu un lider de nota 10

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu assasinarea diferitor persoane pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6

Nickname-uri anterioare :Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/rgun7jl6r/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da,pentru abuz-ul fcr-lui altei mafii

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? :Multumesc pentru atentia acordata.

• Nume in joc: Sebi_Jr
  • Level: 40
  • Varsta(reala): 17 ani.
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : De 1 an.
  • Factiuni precedente :
  • Fire & Medic Departament rank 3
  • Fire & Medic Departament rank 5
  • The Tattaglia Family rank 3
  • The Tattaglia Family rank 3
  • The Tattaglia Family rank 1
  • The Cuneo Family rank 4
  • The Tattaglia Family rank 2
  • Fire & Medic Departament rank 1
  • The Stracii Family rank 2
  • Fire & Medic Departament rank 2
  • School Intructor rank 2
  • School Instructor rank 1
  • Taxi Cab Company rank 3
  • Rank-ul ultimei factiuni : 3
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am dorit sa incerc ceva nou.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fire & Medic Department rank 5
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca nu am fost niciodata in aceasta factiune si doresc sa am un nivel ridicat de joc.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu asasinarea in mod silentios si fara urme a unor persoane in schimbul unor sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Dimpotriva, chiar respect si admir mult aceasta factiune si membrii ei.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.
  • N[]ickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/a/2lhnk#0
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da , daca este cazul.
  • Alte precizari? : Sper ca aceasta aplicatia sa imi ofere sansa sa ma alaturi voua, celor din Hitmen Agency , deoarece am aptitudinile necesare pentru aceasta factiune. Multumesc!

Edited by Sebi Jr

Nume in joc: Tom.Hagen

Level: 72

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente : Hitman Agency, SFpd,Police Departament,The Corleone Family,The Barzini Family,National Guard,FBI,The Stracci Family,The Cuneo Family,The Paterno Family ,Fireman/Paramedics,TCC etc.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (SFPD)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3-The Stracci Family,The Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie foarte buna si respectata pe server,cu membri onorabili,si as vrea sa fac parte din ea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Din cauza unei mici probleme,am uitat sa dau /undercover.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zile

Nickname-uri anterioare : ManiaKul ,Shaco

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/6vk0ljxdd/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3,abuz pe /report (aveam o problema in legatura cu o masina)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,aim,3x parola,jignire admin(confuzie)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!

Nume in joc: Akson

Level: 23

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 8 luni

Factiuni precedente : Fire & Medic Departament,The Tattaglia Family, The Barzini Family, The Cuneo Family, Tow Truck Company.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - Tow Truck Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie, am preferat sa raman o perioada civil.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fire & Medic Departament - rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alatur agentiei deoarece este cea mai respectata factiune de pe server si are membrii de elita.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/J8BBYA2.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - /ad aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru DM aiurea.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Retrag.

Edited by TL Akson

Nume in joc: Prada

Level: 21+

Varsta(reala): 16 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: Din ianuarie 2013

Factiuni precedente: School Instructors, Taxi Cab Company, Las Venturas Police Departament, Southern Pimps

Rank-ul ultimei factiuni: 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Liderul riZea a renuntat la functie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 2 - Taxi Cab Company (Wipe) ; Rank 2 - Southern Pimps (Wipe)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este o agentie organizata cu un lider capabil si membri maturi.Doresc sa dau tot ce ii mai bun din mine pentru a ridica agentia, pentru a face parte din ceva deosebit

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea playerilor in mod discret contra unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Desigur, Este unul dintre motivele pentru care am aplicat.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai facut parte din Hitman Agency

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/sAdVATG.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): Nu am primit nici un warn.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu am fost banat niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur, insa nu este cazul

Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat.

Name in the game:Zer01

Level:30

Age (real):17

Sex (male / female):Male

How long play on the server? :1year and 5days

Previous factions: GreenStreet Bloods - Rank5 (Lider Cristi,Paul,Newlife,Speedy) - 8 months and 7days

Rank last factor:Rank5 - GreenStreet Bloods

The reason you left / were sacked former factors:I left because i wanted to try something else.

The highest rank was in a faction (specific faction):5 GreenStreet Bloods

Why you want to join the agency? :Because I really like the work of a Hitman

With this deal you consider the agency? : Finishing contracts by killing the target in exchange for Money.

You know you read the rules Hitman Agency and at least once Info, orders and Agency skins? :of course.

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and crap and they do not use? :Yes

Did you have a history of one or more members of Hitman Agency?:No

Have you ever been a member Hitman:No

Reason for exit / dismissal of Hitman (in case you've been):I have never been a member of Hitman agency.

How many hours per day granted this game without afk? :6-7 hours

Previous nicknames:-

Do you think you have the ability to perform the contract without any problems? :Yes

You have the ability to write grammatically correct?:Yes

Picture with / stats (civil + binding to occur and / time when it's done) and detective skills too: http://i.imgur.com/RK1wxm7.png

Cate warn'uri you in the game? (specify why):1 warn, because of drive-by.

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why):Yes,once because of deathmatch when i had a low level.

You're BlackList'ul a faction? (specify which):No

Are you willing to pay to be removed from the eventual BlackList?:Yes

Other specifications?:Thank you for you'r time reading all of this,i hope that you give me a chance i won't disappoint.

Edited by nWo Zer01

Nume in joc: TaTaie

Level: 45

Varsta (reala): 18 ani+

De cat timp jucati pe server? : 1 an si vreo 4 luni.

Factiuni precedente :

1. School Instructors - Leader: Weber (rank 1) - 27.04.2012 - 12.05.2012 -demis

2. Red Dragon Triad - Leader: Alyn.masteR (rank 2) - 13.05.2012 - 01.07.2012 -wipe

3. Red Dragon Triad - Leader: Oantzah (rank 2) - 01.07.2012 - 15.07.2012 -wipe

4. School Instructors - Leader: Weber (rank 2) - 21.07.2012 - 12.08.2012 -wipe

5. Taxi Las Venturas - Leader: Alex. (rank 1) -02.10.2012 - 09.10.2012 -demisie

6. Vietnamese Boys - Leader: ShlomY (rank 1) - 22.10.2012 - 15.11.2012 -demisie

7. Southern Pimps - Leader: rizEa (rank 4) - 22.11.2012 - 19.04.2013 -demisie

8. Police Departament LS - Leader: [F4L]Teylo (rank 2) - 05.05.2013 - 05.06.2013 - demisie

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - LSPD

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu puteam fi indeajuns de activ.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - Southern Pimps

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa, mi-am dorit dintotdeauna sa ajung aici, si in acelasi timp e ceva nou pentru mine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore, depinde de zi.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Level 1-10, pentru DM/DB parca.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Bafta !!!

Edited by x TaTaie x

Nume in joc: Regenesis

Level: 53

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : 4 ani si ceva

Factiuni precedente : Taxi LV, SFPD, LSPD, Hitmen.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a ma alatura agentiei.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 FBI.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Consider ca aceasta agentie este casa mea, se spune ca: "Acasa este acolo unde iti este inima", inima mea este aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu indeplinirea cu succes a dorintelor oamenilor dornici de razbunare in asa fel incat sa nu isi pateze mainile.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineinteles.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Cu siguranta.

Ai mai fost membru Hitman : Bineinteles.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Inceputul clasei a 12a.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6.

Nickname-uri anterioare : ExceSS, Alphonso.Capone, r3g3n3sis.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Absolut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Pot spune ca este una din abilitatile mele primordiale.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/OvxbIoU.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1, o mica scapare pe /d acum un an si ceva.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Diferite motive.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi pe vreun blacklsit, as plati.

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: ZoRRo

Level: 22

Varsta(reala): 17ani( Data nasterii : 13.03.1996)

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 1 an, am inceput sa joc anul trecut tot prin luna iunie.

Factiuni precedente : Red Dragon Triad(Barzini Family)-rank 1

News Reporter-rank 1

Southern Pimps(Paterno Family) -rank 1

Verdant Family(Tattaglia Family)-rank 1

National Guard-rank 3

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3, First Lieutenant, in National Guard.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am postat cererea de demisie dupa ce am vazut ca s-au deschis aplicatiile la Hitmen Agency deoarece am vrut sa imi incerc norocul aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3, National Guard.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur agentiei deoarece Hitmen Agency este factiunea mea de suflet.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cei din aceasta factiune se ocupa cu asasinarea persoanelor pe care a fost pus un contract. Dupa ce au terminat contractul respectiv,agentii primesc contravaloarea contractului(suma de bani care a fost platita de cel care a pus contractul).

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Variaza in functie de programul scolar, in medie 5-6 ore.

Nickname-uri anterioare : DeSpEr4d0

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/QoQFl4d.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru /ad cu rob si afaceri ilegale.

Alte precizari? : Sper sa primesc o sansa pentru a demonstra de ce sunt in stare si vreau sa precizez la acel ban pentru "afaceri ilegale" ca acel incident a fost acum foarte mult timp cand cel mai important pentru mine era sa am bani dar acum s-a schimbat totul si sper ca acel lucru sa nu influenteze cu nimic decizia finala. Multi prieteni mi-au spus sa nu mai scriu acel lucru despre banul cu afacerile ilegale dar ce rost are sa mint... am facut o greseala si suport consecintele. Atat am avut de zis, multumesc frumos !

Edit: Imi pare rau pentru edit dar am recitit aplicatia si am observat niste greseli gramaticale. Multumesc !

Edited by Z o R R o

• Nume in joc: CrazyStunT
  • Level: 40
  • Varsta(reala): 17 ani
  • Sex (masculin / feminin) : masculin
  • De cat timp jucati pe server? : 3-4 ani
  • Factiuni precedente : NR(R2),SI(R1), The Barzini Family(R1), Taxi(R1), The Barzini Family(R2), Police Department(R2)
  • Rank-ul ultimei factiuni : 2
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu am mai putut juca o vreme.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2(NR, LSPD, The Barzini Family)
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece consider ca este o agentie serioasa si respectata, cu un lider pe masura si membri extraordinari.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor playeri intr-un mod cat mai silent in schimbul unei sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/l0m6zotz9/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (/rob in ad)
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da
  • Alte precizari? : Multumesc

Edited by CrazyStunT

Nume in joc : Cranky

Level : 41+

Varsta (reala) : 16 Ani

De cat timp jucati pe server ? : Iunie 2012

Factiuni precedente : News Reporter, The Paterno Family, The Stracci Family, The Verdant Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - The Verdant Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : 3/3 FW, atmosfera si membrii nu erau pe placul meu.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - The Stracci Family (Fix 3 luni in Factiune, Antrenor, Member Golden Team)

De ce doriti sa va alaturati agentiei ? : Deoarece aici exista o familie unita si un Lider de nota 10. Este visul meu decand joc pe RPG 1. Iubesc aceasta Factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie ? : Asasinarea jucatorilor in mod discret, pe baza unor Contracte de Asasinat. In shcimbul asasinarii, Asasinul primeste o suma de bani variabila.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins ? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul ? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency ? : Niciodata.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk ? : 5-7 ore, pot sta si mai mult, in functie de timp liber.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranta.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv : http://postimg.org/i...xpppyhtxp/full/

Cate warn'uri ai in joc ? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Comportament Non-RP.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList ? : -

Alte precizari ? : Multumesc foarte mult pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele !

Edited by GF CrankY

Nume in joc: CARi3

Level: 74

Varsta(reala): 23.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: 2 ani+

Factiuni precedente:

The Cuneo Family (4x)

The Stracci Family (3x)

Tow Truck Company

The Tattaglia Family

The Paterno Family

Southern Pimps

Rank-ul ultimei factiuni: 5 ( Gigolo )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: S-a schimbat liderul si s-a dat wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Cuneo - rank 4, Paterno - rank 4, Southern Pimps - rank 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca este cea mai tare factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea playerilor in mod discret contra unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 2/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Abuz de bug la rob, comportament non-rp.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat.

Edited by CARI3

Nume in joc: alexan

Level: 17

De cat timp jucati pe server? : Din 2008 cu pauze.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, Rroms, La cosa Nostra, National Guard, Yakuza, Taxi Cab Company si Las Venturas Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : LVPD rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : National Guard/Fireman Paramedic rank 4.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata si vreau sa vad cum e sa fi in pielea unui assasin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu efectuarea contractelor. Un civil nu se poate duce direct sa se razbune deoarece ar interveni departamentele asa ca acestia pun contracte cu anumite sume pe persoanele care le-au deranjat. Iar membri agentiei se ocupa de tinta in mod silentios fara ca tinta sa afle numele assasinului.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-8 ore depinde de zi.

Nickname-uri anterioare : Aken inainte de wipe-ul din 2008.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 9YPgJo4.jpg?1

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Am dat ad cu rob cand m-am reapucat de sa-mp, nu sti-am de aceasta regula si credeam ca am voie

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da transfer ilegal de bani. Acum vad ca se baneaza doar 14 zile.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe nici un blacklist.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Motivul pentru care am iesit din LVPD a fost denonimarea si unele reguli adaugate recent care au stricat farmecul departamentului. Nu am facut niciodata parte din agentie si sper sa ma acceptati.

Nume in joc: Bimmer

Level: 32

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : de 1 an jumatate

Factiuni precedente :

Stracci Family - rank 2 - 3 saptamani

Fire and Medic Department - rank 1 - 3 saptamani

Taxi Cab Company - rank 2 - 3 saptamani

Corleone Family - rank 1 - 1 saptamana

National Guard - rank 1 - 3 saptamani

Tow Truck Company - rank 1 - 3 saptamani

The Barzini Family - rank 1 - 1 saptamana

Taxi Cab Company - rank 1 - 4 saptamani

Police Department - rank 2 - 9 saptamani

Paterno Family - rank 1 - 1 saptamana

National Guard - rank 1 - 1 saptamana

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu am avut net 2 saptamani

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 Stracci, Taxi, Police Department.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult cu ce se ocupa, si faptul ca nu oricine poate intra aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea din umbra a unor persoane, in schimbul unor sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alt nick

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

sa_mp_075.png

screenshot software

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata

Edited by Bimmer

Nume in joc: Damian07

Level: 57

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server?: 1 an si 3 luni.

Factiuni precedente : School Instructor ( x3 ), National Guard ( x2 ), Paramedic si Southern Pimps.

Rank-ul ultimei factiuni : LSPD rank 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a venii aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 6 LSPD

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie cat se poate de serioasa si vreau sa incerc ceva nou.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor contra unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/svh24x3b7/

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: h1gh

Level: 53

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 11 luni

Factiuni precedente : News Reporter, Tow Truck Company, The Barzini family, The Corleone family, The Stracci family, Avispa Rifa, Police Department, Federal Bureau of Investigations, National Guard

Rank-ul ultimei factiuni : 1 - Federal Bureau of Investigations

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost prins cu tezele la liceu.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5- News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune serioasa unde pot invata multe.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinerea contractelor.

Nickname-uri anterioare : tot_yo, [biS]LittleRay, Sunet.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, gresirea parolei de 3 ori, abuz de [/heal] la war.

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: Diabolik

Level: 42

Varsta(reala): 20

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 3 ani

Factiuni precedente : Fireman/Paramedics, Police Departament, Taxi Cab. Company

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie. Urma o perioada plina (sesiune), si nu vroiam sa tin locul ocupat

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 Police Departament

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune serioasa, respectata si temuta

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu eliminarea tintelor conform contractelor.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : n/a

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8 -10 ore

Nickname-uri anterioare : KilobaiD

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Absolut, nici nu se pune problema.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/TvA30Ex.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Motive minore, acum peste 1 an

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat revizuirii cereri mele.

Edited by Diabolik

Nume in joc: Baross

Level: 18 40/70

Varsta(reala): 20 ani

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente : Taxi Cab Company LS ; The Paterno Family ; Southern Pimps

Rank-ul ultimei factiuni : Southern Pimps - rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company LS - rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune serioasa unde pot invata multe si ma pot distra

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinerea contractelor.

Nickname-uri anterioare : nu am avut nickuri anterioare

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 716hiy.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da ; jignire

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Baross

Nume in joc: angelx

Level: 30

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani cu pauze.

Factiuni precedente : News Reporter, The Cuneo Family, Police Department, The Stracci Family, The Corleone Family, Southern Pimps

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 (Subleader) -> News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a incerca ceva nou, dat fiind faptul ca nu am mai facut parte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unor sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu cred ca da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/anqROTt

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru gresirea parolei de 3 ori consecutiv.

Alte precizari? : -

Edited by AnGeLx

Name the game: Techno_Ben

Level: 22

Age (real): 15

Gender (male / female): Male.

How long play on the server? : about 2 years.

Previous factions: Taxi Cab Company , National Guard & Police Departement San Fiero.

Rank last factor: SFPD , Rank 1.

The reason you left / were you fired the former Factor: I had a lot of exams and tests to study for it.

Had the highest rank in any faction (faction Specify): Rank 1.

Why you want to join the agency? : Because i love this Agency and i want to try it once in my life.

Why do you think dealing with this agency? : Killing people for money.

Hitman Agency You know the rules and read at least once Info, orders and Agency skins? : Yes.

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and stupid not to have the point? : Yes.

You had a history of one or more members of Hitman Agency?: Yes.

Reason exit / dismissal of Hitman (in case you've been):

How many hours per day give this game without afk? : 4-8 Hours per day.

Previous nicknames: [MA]AnassMoroccoo

Consider that you have the ability to perform a contract without problems? : Yes.

You have the ability to write grammatically correct?: Yes.

Picture of / stats (+ mandatory civil occur / time when it is done) and detective skills to: http://i.imgur.com/goNYYqY.jpg

Warn'uri many of the game? (specify why): 0/3

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why): Yes , Transfer Illegal .

You're a BlackList'ul factions? (specify which): No.

Are you willing to pay to be removed from the eventual BlackList?: Yes.

Other specifications? : Thank you and good luck to all.

Nume in joc: unK.

Level: 55

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : Din 27 iunie 2010

Factiuni precedente : Stracci, Barzini,National Guard, Barzini, Police Departement, Hitman, Paterno etc etc etc, El Loco Cartel. (nu mai stiu ordinea)

Rank-ul ultimei factiuni : El Loco Cartel - Soldado (rank 3)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie, nu mai era necesara prezenta mea acolo.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Don Barzini, Don Paterno.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau inapoi acasa. :D

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor in schimbul unor sume de bani. (contracte)

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am vrut sa intru in El Loco Cartel.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4-5 (n-am idee, n-am calculat)

Nickname-uri anterioare : unkn0wn68

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa_mp_407.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, joypad + cbug (ban pe bune).

Edited by unK

Nume in joc: xtypE

Level: 40

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 5 ani(cu intrerupere 1 an)

Factiuni precedente : Avispa Rifa

Rank-ul ultimei factiuni : Avispa Rifa - rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru ca am vrut sa intru in Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider National Guard , Lider F.B.I , Rank 5 Tattaglia , Rank 6 Paterno.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Multi prieteni si pentru ca este o factiune serioasa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor in schimbul unor sume de bani. (contracte)

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : S-a intamplat acum ceva timp.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 4-5

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.imagehosting.ro/view.php?filename=115sa_mp_013.png

Edited by OC xtypE

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.