Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

3rUelcR.png

exSDKtQ.png

Nume in joc: 3n3rgY

Level: 54

Varsta: 18 ani

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server?: De aproximativ 4 ani.

Factiuni precedente: News Reporter (Rank 2), The Tattaglia Family (Rank 2), The Barzini Family (Rank 2), The Corleone Family (Rank 3), National Guard (Rank 1), F.B.I. (Rank 2), School Instructor (Rank 1), Red Dragon Triad (Rank 3);

Rank-ul ultimei factiuni: Red Dragon Triad - Rank 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am primit ban printr-o confuzie si am fost demis.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: Rank 3 in Corleone Family si Red Dragon Triad.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: In aceasta agentie domina respectul, seriozitatea. Este factiunea mea preferata, cu membrii activi, foarte bine instruiti si cu un lider pe masura. Dupa parerea mea “Hitmen Agency” este cea mai puternica factiune de pe server, atat financiar, cat si tehnic. Consider ca aveti nevoie de un agent talentat, cu experienta, serios, activ si capabil sa indeplineasca misiunile cerute, iar aceste insusiri ma caracterizeaza. “Hitmen Agency” este cunoscuta atat in jocurile virtuale cat si in realitate si sunt convins ca imi va prinde bine si va fi o experienta de neuitat.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea jucatorilor in cel mai silentios mod posibil in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da, si le voi respecta.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da, inteleg.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata. Respect cu desavarsire aceasta factiune.

Ai mai fost membru Hitman: Nu, nu mi s-a oferit aceasta sansa.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: Cu acest cont nu am facut parte din aceasta minunata agentie, pentru a va demonstra profesionalismul meu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Aproximativ 6 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: ..eNeRgY..

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Bineinteles.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Categoric.

Poza cu /stats: http://imgur.com/buIXaLs

Cate warn'uri ai in joc?: 0/3 (Datorita comportamentului meu exemplar)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da, dar a fost o confuzie, si am primit Unban.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu figurez pe nici-un BlackList.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur, dar nu este cazul.

Alte precizari?: Tin sa precizez ca am Skill 5 la aproape toate job-urile secundare, sunt o fire vesela, serioasa, muncitoare, experimentata, responsabila, am simtul umorului si imi doresc foarte mult sa ajut aceasta agentie. Iti multumesc AdyTzu pentru timpul acordat. Sper ca imi veti acorda o sansa. Nu va voi dezamagi!

Yox3ELT.png

Edited by 3n3rgY

Nume in joc: Loliko

Level: 43

Varsta (Reala): 17

Sex (Masculin / Feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani jumate

Factiuni precedente :Taxi, Barzini, Tattaglia, Paterno, FBI, SI, TTC, Corleone, News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : 2 ( FBI )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de samp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune : FBI ( rank 4 )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa incerc o noua experienta, si sa imi fac prieteni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor pentru o suma de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 - 7

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare :Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? : 1/3 am dat un ad aiurea

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? : Nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc

Edited by DJ Loliko

Nume in joc: Bogdibmx

Level: 59

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: Aproape 2 ani.

Factiuni precedente: News Reporter, Paramedics, National Guard, Verdant family, Red Dragon Triad, Hitmen Agency, LV Police Department.

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 3 - LV Police Department.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am iesit din LVPD, pentru a ma reintoarce in agentie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 4 – Paramedics

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca este o agentie serioasa, de altfel unica de pe server. Se ocupa cu lucruri total diferite de celelalte factiuni si vreau sa ma reinumar printre membrii ei.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Agentia se ocupa cu efectuarea contractelor (asasinarea persoanelor pentru sume de bani).

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Am iesit din Hitmen Agency, pentru ca am vrut sa ma alatur unui departament de politie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6+

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detective: https://picasaweb.go...350017456384242

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Pentru o joaca cu Joypad-ul.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari? : When you kill for money it's just a rule... no footprints!

Edited by South Bogdibmx

Nume in joc: MosneguTz

Level: 35

De cat timp jucati pe server? : Din 2011.

Factiuni precedente : Pe acest cont Fire and Medic Dept. ( in anul 2011 ) si 69 Pier Mobs.

Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : 69 Pier Mobs - Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : War-urile erau groaznice. Doar cu M4 pe cladiri so codati peste tot. Nu mai era distractie la war.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Pe acest cont , Rank 2 în 69 Pier Mobs | Pe contul anterior Rank 3 , tot in 69 Pier Mobs

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece doresc de foarte mult timp acest lucru.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ducerea la succes a contractelor in cel mai silent mod posibil.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 6 si 8 ore.

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare : [K.G.B]RazvaN_B

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/4ljcytzd9/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Detin 1/3 warning-uri. Acel 1 warning a fost luat in 2011 cand contul era al fratelui meu , motivul de DM.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Pe contul anterior , am fost banat total aiurea pentru un MOD. Sunt la AboutMe mai multe informatii.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Stiu ca sansele sunt foarte mici sa fiu acceptat deoarece aici se accepta persoane cu experienta masurata in level. Sunt sigur ca daca as primi macar o sansa de a intra , nu as dezamagi si nu as risipi-o.

Nume in joc: JuliaSweeT

Level: 56

Varsta(reala): 18 ani.

Sex (masculin / feminin) : Feminin.

De cat timp jucati pe server? : De 3 ani.

Factiuni precedente :

School Instructor : Rank 4 , 2 , 1 ;

Taxi Cab. Company : Rank 1 , 6 ;

News Reporter : Rank 2 ;

Tow Car Company : Rank 2 , 2 ;

Fire & Medic Departament : Rank 3 ;

Hitman Agency : Rank 1 ;

National Guard : Rank 2 , 1 ;

Federal Bureau of Investigations : Rank 2 ;

Barzini Family : Rank 2 , 1 ;

Tattaglia Family : Rank 1 , 1 , 3 ;

Paterno Family : Rank 1 ;

Stracci Family : Rank 3 ;

Rank-ul ultimei factiuni : 3 - Stracci Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia deoarece urma sa ma las de joc din cauza unor examene importante.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6, SubLeader - Taxi Las Venturas.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa intru in aceasta agentie , deoarece imi place sa-mi fac noi prieteni, sa descopar din nou tainele savarsirii unui contract si sa ma implic cat pot de mult la dezvoltarea acestei agentii.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea unor oameni in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Inteleg si totodata respect acest lucru.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da, a fost a 2-a mea factiune de cand sunt pe acest server.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : A trebuit sa ies din motive intemeiate.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acord acestui joc in jur de 2-3-4 ore in timpul saptamanii, iar in week-end pot ajunge si pana la 8-9 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Bineinteles.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Sigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/EI4Icdo.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (/ad aiurea)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru bug abuse.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca este cazul, da.

Alte precizari? : Multumesc pentru atentie cuvenita. La revedere!

Nume in joc: XtaZy

Level: 55

Varsta(reala): 16 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 5 luni

Factiuni precedente : The Tattaglia Family, The Stracci Family, News Reporter, School Instructors , School Instructors, Los Santos Police Department , San Fierro Taxi.

Rank-ul ultimei factiuni : 5

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou, teximetria nu mai era de mine.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 In Los Santos Police Departmen t si San Fierro Taxi

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc de mult timp sa intru in aceasta agentie pentru ca nu am fost nici odata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea oamenilor in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 in timpul saptamanii; 5+ in weekend.

Nickname-uri anterioare : -

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Sigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/t916fr2vb/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da - Joypad x1

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe blacklist

Alte precizari? : Din greseli invatam, asa ca nu ma las invins. Multumesc anticipat!

Nume in joc:Anthony

Level:39

Varsta (Reala):Am 17 ani!

Sex (Masculin / Feminin) :Masculin!

De cat timp jucati pe server? :Joc din data de [18/09/2013]

Factiuni precedente :Paterno Family: Rank 2

Avispa Rifa:Rank 3

Vietnamese Boys: Rank 1

National Guard:Rank 1

Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : 1- National Guard.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am plecat in vacanta in Japonia , si am uitat sa fac cerere de invoire.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :3-Avispa Rifa.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Doresc sa intru in aceasta agentie , deaorece doresc sa-mi fac noi prietenii , sa invat sa fac un contract, si sa ajut agentia cu cat se poate!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea unor oameni in schimbul un sume de bani!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Ceva normal!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Desigur!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu , nici o data!

Ai mai fost membru Hitman :Nu!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :Pe zi acord jocului cate 6-10 ore, fara AFK!

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare :[sR]Tudorm

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Desigur!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://imageshack.us/f/28/0mpm.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :Am 0/3 datorita comportamentului meu exemplar!

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) :Nu, nici o data!

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) :Nu, nici nu am fost!

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da, ceva normal!

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat!

Nume in joc: Sickk

Level: 84

Varsta (Reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : Putin peste 3 ani.

Factiuni precedente : Stracci, Barzini, School Instructor, Paramedics, Paterno, LSPD, Corleone, News Reporter, Taxi Cab Company, F.B.I, Cuneo, Tattaglia, H.A, Tsar Bratva.

Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : Rank 2 in The Tsar Bratva.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit The Tsar Bratva deoarece nu avem destul timp sa particip la toate activitatiile gang-ului (war-uri, antrenament etc.) si am decis sa incerc aici, in H.A.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 in Taxi Cab Company si LSPD.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune respectata, ador munca de asasin platit si doresc sa ma retrag undeva unde este mai relaxant.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playeri-lor in schimbul unei sume de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Doar o singura data cu Adytzu, stie el despre ce este vorba. A fost acum mult si sper ca s-au calmat lucrurile.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Efectuarea unui contract fara undercover, o greseala.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare : playOps, [OC]Sickk si aRq

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Am fost banat pentru /q on wanted acum vreo 2 ani.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Multumesc!

Nume in joc:Jason

Level:44

Varsta (Reala):19 ani.

Sex (Masculin / Feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :3 ani.

Factiuni precedente : TCC, Stracci, Paterno, Tattaglia, Corleone, National Guard, Hitmen Agency, Paramedics, El Loco Cartel

Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) :Rank 1- El Loco Cartel.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :M-am lasat de samp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 6 - Paramedics.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Vreau sa ajung un asasin cu nume mare.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Efectuarea unor contracte in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu.

Ai mai fost membru Hitman :Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :M-am lasat de samp.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5 ore.

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare :NareRost, Reed26.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/jxt1gjmhz/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) :Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) :Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by Jason94

Nume in joc: Meghy.

Level: 74.

Varsta (Reala): 22.

Sex (Masculin / Feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: 3 ani, aproape 4.

Factiuni precedente: The Tsar Bratva; The Tsar Bratva.

Rank-ul ultimei factiuni: 4 urmat de 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Dupa 9 luni in mafii, am zis sa incerc altceva mai bun.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 6 ( Taxi; Stracci Family ); Lider RPG 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Am mai fost in H.A. dar din diferite motive a trebuit sa renunt la aceasta minunata ocazie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea persoanelor pentru o recompensa in bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman: Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Am fost plecat din tara.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: In jur de 7, depinde de stare.

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: Mariano_Corttez, [AIM]Meghy.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/aZXR5vT.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: bug abuse, transfer ilegal, c-bug, licitatii aiurea, limbaj.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Da.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Nu am alte precizari.

Nume in joc: BlooD

Level: 42

De cat timp jucati pe server? : Din 2009

Factiuni precedente : School Instructor (3), The Corleone Family (2), The Stracci Family (1), The Tattaglia Family (1), The Barzini Family (1), Police Departament (2), F.B.I (1), Tow Car Company (1), Vietnamesse Boys (2), News Reporter (3)

Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : 3, News Reporter

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Vreau sa incerc experienta Hitmen Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor si News Reporter rank 3 in ambele

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca vreau sa incerc aceasta experienta minunata, mi se pare cea mai buna factiune din toate punctele de vedere

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Prin punerea unor sume de bani pe capul lui X si asasinarea acestuia fara sa stie ce l-a lovit

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare : andreysnk

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/dqQyOba.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (limbaj, vorbeam cu Krysty cum vorbim in realitate si mi-a facut un newbie post)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Da, kamikaze, eram la event LCS si masina imi luase foc si era un concurent langa mine cand am explodat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) : Nu

Nume in joc: OwneD

Level: 29

Varsta (Reala): 22 ani.

Sex (Masculin / Feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : De cand s-a deschis.

Factiuni precedente : Taxi, Hitman, Taxi, Hitman.

Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : 3 (Taxi)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider Hitman

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Cuvintele nu au nici o valoare, ceea ce vrei sa fii te defineste. Am doar cateva cuvinte : Be quiet, move slowly, set the zoom, and don't miss the shoot, you got one chance, you capture it? or just let it slip?

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : O agentie care se ocupa cu indeplinirea unor crime facute de catre niste assasini profesionisti, silent mode, pe anumite sume de bani, mai exact contractele.

Ai mai fost membru Hitman : Absolut

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Inactivitate, Probleme de familie. Nu dezvolt.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de jobul meu, am ture de zii cat si de noapte, in mare : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Absolut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Nu se pune problema.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/Fc8vDKN.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : -

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : -

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) : -

Alte precizari? : Nu este cazul!

Edited by OwneD

Nume in joc: Wilson.

Level: 34

Varsta (Reala): 14

De cat timp jucati pe server? : Aproape 1 an.

Factiuni precedente :School Instructor - Rank 1 , School Instructor - Rank 1 , SFPD - Rank 3 , Red Dragon Triad - Rank 1

Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) :Red Dragon Triad - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din cauza scolii nu puteam sa ajung la war-uri.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : SFPD - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De foarte mult timp imi doresc sa ma alatur acestei agentii doarece din totdeauna mi-a placut cu ce se ocupa aceasta si am vazut ca membrii si liderul sunt foarte seriosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea oamenilor contra unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur ca le-am citit.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Din pacate nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6 ore pe zi

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/wdHjGOv

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am si nici nu am avut warn.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Nu am fost banat.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca voi fi pe BlackList-ul unei factiuni voi plati suma necesara de bani cu toate placerea.

Alte precizari? : De data aceasta am lucrat mai mult la aplicatie.

Edited by SanD14

Nume in joc:eXtesY

Level:43

Varsta (Reala): 16

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 3 ani.

Factiuni precedente :Vietnamese Boys, Verdant Family,Red Dragon Triad,Tow Truck Company,Southern Pimps,The Tsar Bratva,Green Street Bloods,LV Taxi,FBI,School Instructor,El Loco Cartel!

Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am acumulat 2 fw in primele 2 saptamani, si am fost demis .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 6-Lider El Loco Cartel

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur Agentiei, deoarece nu am fost aici niciodata, imi doresc de la level mic, si cred ca acum sunt pregatit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta Agentie se ocupa cu asasinarea persoanelor, in mod cat mai silent, in schimbul unor sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 ore.

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare : Nu am avut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/5gI6Zze.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 . Primul warn l'am luat pentru dm, iar al 2-lea, am dat /call 112 la event, regulamentul fiind nou, nu am stiut.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Da, parola gresita de cateva ori.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Succes tuturor!

Edited by El eXtesY

2upbsw1.jpg

• Nume in joc: LewiS
  • Level: 48+
  • Varsta(reala): 17 ani
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : 2011
  • Factiuni precedente : Las Venturas Taxi - Rank 2 | F/m Paramedics - Rank 1 | News Reporter - Rank 1 | F.B.I - Rank 1,3 |Southern Pimps - Rank 2 | Red Dragon Triad - Rank 2 | Green Street Bloods - Rank 1 | The Tsar Bratva - Rank 1 | Police Department - Rank 4 | El Loco Cartel - Rank 3 |San Fierro Police Department - Rank 1
  • Rank-ul ultimei factiuni : San Fierro Police Department - Rank 1
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : FW in perioada de teste.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Police Department - Rank 4
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei, pentru ca este cea mai cunoscuta si frumoasa factiune de pe server, cu membrii cunoscuti si care au cei 7 ani de acasa.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu efectuarea contractelor in schimbul unor sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost in Hitmen Agency pana in prezent.
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.
  • Nickname-uri anterioare : DjZet
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: CLICK
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - deranj exam.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, Damage hack.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe BlackList la nicio factiune.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by LewiS

Cei acceptati pentru teste sunt urmatorii:

- sRn

- Bladesttar

- [F4L]Anca

- [F4L]Balon

- Zipper.

- Teylo

- rELoaD.

- FreeLandeR

- taryd0n

- VaMpiii

- Explosive

- Bogdibmx

- Sickk

- Jason

- BlooD

- Wilson.

Aveti la dispozitie 24 de ore pentru a da testele.

Veniti la HQ pentru teste, stati in liniste si asteptati un rank 4 + disponibil.

Succes !

RESPINSI:

Wheeljack - Ai fost inactiv in ultima perioada. Vreau sa te apuci serios de joc.

AND65 - Ai fost demis din ultima factiune deoarece nu ai respectat regulamentul.

Razvan_Jackson - Esti cam inactiv in ultima perioada.

Dienutza - In ultima perioada nu te-am vazut prin joc. Apuca-te serios de joc.

Greet - Ai avut ban pentru tentativa de afaceri ilegale.

Rick. - Nu ai rank 3 intr-o factiune anterioara.

FlorineL. - Nu ai precizat motivul pentru care ai luat ban. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce).

BoOoGdaN - Ai avut prea multe ban-uri si warn-uri.

JohNNy.B - In ultimul timp ai intrat foarte rar in joc.

DonPabblo - Nu ai avut rank 3 intr-o factiune anterioara.

angelx - Ti-ai dat demisia din ultima factiune din lipsa de timp, inseamna ca nici aici nu vei avea timp de joc.

CreS - Ti-ai dat demisia din ultima factiune din lipsa de timp.

Loliko - Motivul demiterii ultimei factiuni lasa de dorit.

MosneguTz - Nu ai avut rank 3 intr-o factiune anterioara.

JuliaSweeT - In ultima perioada nu te-am vazut prin joc. Apuca-te serios de joc.

Anthony - Ai parasit ultima factiune intr-un mod neplacut.

Meghy - Ai avut multe ban-uri si destul de grave.

OwneD - Nu te-am mai vazut demult prin joc si nu stiu daca esti tu adevaratul.

eXtesY- Din cate stiu Extesy s-a lasat de joc, nu stiu daca este Extesy adevaratul.

LewiS - Ai fost demis din ultima factiune cu FP.

RO : Hitmen Agency recruteaza 7 noi agenti.
Aplicatiile vor fi deschise
12 ore.
Aplicatiile necorespunzator completate vor fi din prima respinse.

EN : Hitmen Agency is recruting 7 new agents.
The application topic will be unlocked for
12 hours.
The applications that are not correctly writen will be from the start revoked.

Nume in joc:Cristi95

Level:52

Varsta (Reala):18

Sex (Masculin / Feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :2 ani

Factiuni precedente :Tow Track Company, Red Dragon Triad x4, Green Street Bloods x2, Southern Pimps x3,

Las Venturas Police Departament, Verndat Family x3, 69 Pier Mobs

Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : Rank 4 Verdant Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie deoarece timpul nu imi mai permite sa ajung la war`uri

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 4 Verdant Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece este o factiune serioasa si frumoasa si imi doresc de mult sa ma alatur

acestei factiuni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare :-

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/oNNOMQU.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :1/3 deoarece am dat un report aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : O data pentru DB fara sofer.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Edited by MC Cristi95

Nume in joc: OwneD

Level: 36
Varsta (Reala): 22 ani.
Sex (Masculin / Feminin) : M
De cat timp jucati pe server? : De cand s-a deschis.
Factiuni precedente : Hitman si Taxi, PD
Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : 3 (PD)
Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate.
Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider Hitman
De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este singura care ma caracterizeaza. Intotdeauna mi-a facut mare placere sa fiu Hitman si.. eu cand aleg ceva, sunt constient dinainte de alegerea facuta si indiferent de ce va fii..voi ramane unul dintre ei. Parca niciodata nu mi-a fost atat de dor sa revin in agentie, nu atat de mult cum imi doresc acum, its a part of me..am crescut aici..am muncit aici..am dat tot ce e mai bun pentru agentie, si o sa dau in continuare. Niciodata nu voi da inapoi cand vine vorba de Agentie.
Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : O agentie care se ocupa cu indeplinirea unor crime facute de catre niste assasini profesionisti fara sa fie vazuti/auziti, pe anumite sume de bani, mai exact contractele.
Ai mai fost membru Hitman : Absolut
Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Inactivitate, probleme familiale.
Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore zilnic
Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Absolut
Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Nu se pune problema.
Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/qGjP6iW
Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : -
Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : -
Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) : -
Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da daca ar fii cazul.
Alte precizari? : Nimic altceva!

Edited by OwneD

MODEL DE CERERE:
Nume in joc: ChevY
Level: 124
Varsta (Reala): 26
De cat timp jucati pe server? : 4 Ani
Factiuni precedente : School Instructor, Hitmen Agency, National Guard, F.B.I.
Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : FBI rank 1.
Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit factiunea pentru ca nu aveam timp de raport.
Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Leader National Guard, School Instructor.
De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place activitatea agentiei.
Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu ducerea la bun sfarsit a contractelor.
Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Normal
Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut antecedente.
Ai mai fost membru Hitman : Da de 2x ori
Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am avut suficient timp in perioada respectiva
Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3 4 ore.
Nickname-uri anterioare / conturi anterioare : DrE, MasterKush, ChevChelios, TheRuffRyder
Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur
Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur
Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/PLUsZ9S.jpg
Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0
Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Nu am fost banat
Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) : Nu sunt pe blacklist.
Alte precizari? : -

Nume in joc: HooL
Level:
Varsta (Reala): 19 ani
De cat timp jucati pe server? : 4 ani si 2 luni
Factiuni precedente : FBI, Hitman, Stracci, Barzini, Tattaglia, Taxi
Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : Rank 3 - FBI
Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am luat o mica pauza de joc (probleme personale)
Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider Stracci (x2), Lider Taxi
De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Majoritatea factiunilor s-au schimbat, Hitman a ramas mereu aceeasi, o factiune care actioneaza in liniste, retrasa. La ce nebunie este pe server in vremurile astea consider ca este cea mai potrivita pentru mine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea in liniste a contractelor plasate de angajatorii nostri
Ai mai fost membru Hitman : Da, rank 4
Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am fost ales lider la alta factiune
Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare : Hooliganu
Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/ryu9kb6h7/
Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am avut niciodata
Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Da, dar a fost o greseala
Alte precizari? : Multumesc

QQnOj0D.png

Nume in joc: BLAkE.
Level: 58
Varsta (Reala): 16 ani.
Sex (Masculin / Feminin) : Masculin.
De cat timp jucati pe server? : De aproximativ un an.
Factiuni precedente : Paramedics,
Tattaglia, Southern Pimps, 69 Pier Mobs, FBI, Green Street Bloods, Southern Pimps
Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : 2 - Southern Pimps.
Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit fosta factiune, deoarece m-am saturat de programul warurilor, acestea devenind monotone. In principiu am vrut sa incerc ceva nou.
Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider - Green Street Bloods
De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei, deoarece imi place ideea de a lucra "silent", imi place cu ce se ocupa factiunea si am cativa prieteni aici.
Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea persoanelor pentru o anumita suma de bani, data de un player ce vrea sa se razbune pe eventuala noastra tinta.
Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.
Ai mai fost membru Hitman : Nu, aceasta ar putea fi o noua experienta.
Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ sapte ore.
Nickname-uri anterioare /
conturi anterioare : DropZ, [GF]Blake, [69]Blake; nu am avut alte conturi.
Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Evident!
Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:
http://i.imgur.com/pwbLkhn.png
Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3.
Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : O data pentru DM aiurea cand aveam level mai mic.
Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.
Alte precizari? :
Multumesc pentru atentia acordata!

Edited by BLAkEEE

Nume in joc: Quasar
Level: 38
Varsta (Reala): 17 ani
De cat timp jucati pe server? : Un an.
Factiuni precedente : School Instructor (1), News Reporter (1), Vietnamese Boys (3), Los Santos Police Department (3), The Tsar Bratva (2), Hitmen Agency (1), Verdant Family (3)
Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea): Rank 3 - Verdant Family
Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am fost banat pentru ca am refuzat sa le dau datele de la TeamViewer astora.
Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 3 - LSPD, Verdant Family, Vietnamese Boys
De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca este de departe cea mai serioasa si interesanta factiune.
Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea jucatorilor in schimbul unor sume de bani.
Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da
Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da
Ai mai fost membru Hitman: Da
Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Am decis sa-mi dau demisia pentru ca a intra impreuna cu niste "prieteni" intr-o mafie.
Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 3-4 ore
Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: Rage
Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da
Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/3yo4ks6y3/
Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3
Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce): Da. Pentru ca am refuzat sa fac testul cu TeamViewer.
Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care): Nu
Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.
Alte precizari?: -

Edited by Quasar

Nume in joc: RiekeR
Level: 50
De cat timp jucati pe server? : 2 ani si jumatate.
Factiuni precedente : Red Dragon Triad x3, Tow Truck Company, Southern Pimps, Tsar Bratva x2, Green Street Bloods, Verdant Family.
Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : Lider - Verdant Family
Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost banat.
Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider Verdant
De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa, este bine organizata si cu membri de treaba.
Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimbul unor sume de bani.
Ai mai fost membru Hitman : Nu.
Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.
Nickname-uri anterioare / conturi anterioare : RiekeR.xD
Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.
Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/YLSceSa.jpg
Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Da, aimbot si norecoil.
Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: Kip

Level: 62+

Varsta (Reala): 20

De cat timp jucati pe server? : 1 decembrie 2008.

Factiuni precedente : Hitmen Agency (rank 5), Police Departament (Lider), Corleone Family (Lider), Tattaglia Family (Lider), Stracci Family (Lider), Cuneo Family (rank 6), Taxi Cab Company (Lider), News Reporter (Lider). Am fost în toate

factiunile cu exceptia Fireman/Paramedic, însa am trecut doar factiunile unde am obtinut un rank mai mare.

Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : Taxi SF. 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a intra în Hitmen.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider (Corleone, Tattaglia, Stracci, PD, NR, Taxi) si Mayor.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie serioasa unde singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ucizi pentru bani, fara ca nimeni sa te poata deranja.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Kill for money.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit dupa ce am stat 7 luni si am obtinut rank 5 pentru ca se daduse " Wipe" în factiune.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/643jerv3t/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : -

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.