Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: [F4L]rfx

Level: 28

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server: 1 an si ceva.

Factiuni precedente: Barzini Hitman

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Mi`am dat demisia deoarece nu suportam 2 membri,dar m`am razgandit, deoarece imi place foarte mult factiunea.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru a ajuta agenti,pentru a invata ceva din aceasta factiune.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 9-12

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasini platiti, kill 4 money.

Nickname-uri anterioare: xpl00d

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Bineinteles,am mai fost in Hitman.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da am aceasta capacitate.

Motto-ul personal: Always up to reality

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/79211498015104535710.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Am fost nascut in spitalul din San Fierro,am fost un mic borfas , ma invatasem sa fur masini,sa vand arme fara licente si sa fac tot felu de magarii pentru bani,intr-un final Oasis mi-a oferit o sansa de a fi un mafiot deoarece vazandu'ma asa vagabont a spus ca voi fi un membru destul de bun al mafii. Am intrat in mafia Barzini,si m-am ocupat de afacerile cu droguri,violuri,pana m-a invatat Oasis ce sa fac si cum sa respect lumea. Intr-un final am ajuns rank 5 in Barzini si incepusem sa fiu un alt om,sa respect.Deodata Oasis m-a batut pana m-a omorat si m-a dat afara din factiune. Eu fiind vagabont pe strazi m-am gandit sa ma duc in mafia Tattgalia cunoscundu'l pe Van fiind un om de treaba acolo eram violator in serie.Cam atat despre mine.

Nume in joc:[F4L]dubliss

Level:26

Varsta(reala):16

De cat timp jucati pe server:vreo 5-6 luni

Factiuni precedente:Barzini FAmily,Hitman Agency

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune:Wipe

De ce doriti sa va alaturati agentiei:Pentru ca,consider ca sunt destul de serios si capabil pentru a ocupa un post in agentie.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?:depinde cum ma simt :)) 4 5 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Indeplinirea contractelor in mod silent sau normal.

Nickname-uri anterioare:-

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?:Da

Motto-ul personal:•Pe cai inguste,la fapte stralucite.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/72495536417085519408.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):Nascut in San Fiero,micul dubliss isi ia viata in proprile maini inca de la varsta de 16 ani,plecand in Los Santos la furat il intalneste pe guess_who caruia ii imprumuta o suma de bani,este arestat pentru contrabanda si port arma ilegal.Insa guess_who ii plateste cautiunea amintindu-si de bani pe care ii imprumutase,alaturi de guess_who dubliss petrece multe ore facand porcari,dupa un timp ceva ii desparte guess_who alegand sa se alature Familiei Corleone iar dubliss Familiei Barzini,dupa un timp petrecut in Barzini,dubliss este ales Consigliere de catre colegi lui,alaturi de Oasis9,dubliss reuseste sa schimbe ceva in Barzini aducand mafia pe primul loc in top.Dupa 4 luni petrecute in Barzini dubliss paraseste familia,dorind sa se alature Agentiei Hitman unde ajunge la rank 4 sub conducerea lui Bill

Edited by dubliss

Nume in joc: Tom.Cruise

Level: 23 ( 430/96 )

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server: Am 1 an

Factiuni precedente: Taxi (x2) , PD (x3) , FBI (x2) , Tattaglia , Cuneo (x2) , News Reporter

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am dat demisia deoarece cop-ii sunt foarte injurati si nu mai suportam.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca nu am mai fost niciodata si mi-as dori tare mult sa ajung in Hitman Agency , dar mai este si motivul ca il cunosc pe Bill_Bonanno ca lider.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: In aceasta vacanta joc inter 12- 15 ore pe zi FARA AFK

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Hitman Agency este platita de clienti pentru asasinarea dusmanilor.

Nickname-uri anterioare: MiTzA , [biS]MiTzA

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da , altfel nu mai eram PD , FBI

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Desigur , nu ma bate tastatura.

Motto-ul personal: NU lasa pe maine ce poti face azi !

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/91102373721052821465.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Salut! Sunt Tom.Cruise , am varsta de 19 ani ( in joc ) , Locuiesc in Los Santos , am level 23 ( 430/96 ), am inceput de la prima data la level 5 in Taxi Cab Company , am stat 2 saptamani , am obtinut rank 3 , am vrut sa incerc ceva nou si am ales sa intru de partea dreptatii ( Police Departament ) , am stat 1 luna jumate am obtinut rank 2 , am iesit pentru a intra in FBI , am stat si acolo 3 saptamani , apoi mi-am dorit o mafie , deoarece am vrut sa prind mai multa experienta , intrasem si eu in cuneo si am obtinut rank 2 in 2 saptamani , am iesit sa intru iar in FBI deoarece ma simteam atras. Dupa 1 luna am renuntat , am intrat in Tattaglia ,am luat rank 2 in 1 saptamana si o zi , dupa 2 luni , am intrat iar PD , apoi Cuneo dinou , pentru a readuce Cuneo in top la rugamintea unui prieten , apoi am intrat in News Reporter pentru skill , am iesit dupa 1 saptamana cu 60/60 FP , nu dupa mult timp m-am intors in Taxi , urma sa iau rank 5 , dar am plecat pentru ca era bug la ceas si nu prea imi placea ca faceam cursele pe gratis .Acesta a fost bibliografia caracterului din JOC. Acum cea din Real life . Am un caracter bine format , m-am maturizat pe parcursul timpului petrecut in societate , gandesc de 2 ori inainte sa fac un lucru , stiu sa lucrez in echipa , imi place sa imi fac prieteni noi , sa socializez , sunt constiincios , invat repede , mereu merg cu gandul ca POT mai mult , in Real Life ma cheama Mihai Alexandru , porecla mea este Mitza , nu imi place sa ma bag unde NU imi fierbe oala , sau NU imi plac cei ce se baga unde NU le fierbe oala , sunt glumet , NU imi place sa fac glume urate pe seama altora , nu ma bag in seama cu japca ( pe romaneste ) , nu ma bate tastatura , am un vocabular decent si bine imbogatit .

Mentionare : Inca sunt PD pana ce intra Alin.Amasttid , pentru ca Mr.IonuC are piciorul in ghips , mai trage o bere si nu poate sa intre sa imi dea univite.

Edited by BiS MiTzA

Nume in joc: Kobra

Level: 30

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server: 1 an si 1 luna

Factiuni precedente: TCC, NG, TATTAGLIA(X2),FBI,HITMAN AGENCY

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Whipe

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Deoarece imi place foarte mult in hitman

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Aproximativ 9 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da

Motto-ul personal: Ai, n-ai mingea, tragi la poarta!!

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/65027787417841444426.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Ma numesc Kobra, m-am nascut la spitalul central din Los Santos, am locuit intr-o casa din Los Santos alaturi de familia mea pana la varsta de 18 ani, la 18 ani m-am angajat in National Guard deoarece am vrut sa-i urmez meseria tatalui meu.

Am stat in National Guard aproximativ 2 ani iar apoi m-am inrolat in Tattaglia Family fiind agent sub acoperire, pentru a afla ce pune acea mafie la cale.

Am stat si in Tattaglia aproximativ 2 ani jumate pana am aflat toate secretele familiei, iar apoi am plecat in FBI.

In FBi nu am stat foarte mult timp deoarece seful meu a plecat in Hitman Agency iar eu m-am gandit sa il urmez deoarece ma intelegeam foarte bine cu el si imi doream foarte mult acel job, deoarece mi se parea o meserie foarte interesanta, mi se parea ca este foarte interesant sa omori pentru bani.

Asa ca mi-am petrecut foarte mult timp in Hitman Agency, dar seful nostru s-a gandit sa faca "curat" prin agentie si sa ia totul de la capat, iar eu imi doresc sa revin in aceasta agentie.

Nume in joc: Mr.DarkSkerchers

Level: 28(RP-uri de 30)

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server: 7luni

Factiuni precedente: NewsReporter,TaxiCabComapny,Medics,SchoolInstructor,TowCarComapny,Paterno,Stracc

i,Cuneo,F.B.I,NationalGuard,Hitman Agency

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa incerc ceva nou.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este o factiune cu multa actiune ,membrii civilizati,lider pe masura, etc.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 6-7 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu uciderea oamenilor contra-cost,in favoarea altor playeri.

Nickname-uri anterioare: Ryderz

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Motto-ul personal: Lupta pentru a castiga.Nu te lasa invins.

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/86341195388266725882.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Ok...primul meu server a fost b-zone,asa va ramane.Aici m-a adus un prieten de-al meu care m-a ajutat la inceput.Apoi el s-a lasat ,dar eu am contiunuat.Prima mea factiune a fost news reporter.Am avut ca lider pe iNnSsi2.3 ,a fost grozav.Membrii prietenosi,de treaba,ma simteam foarte bine.Apoi am iesit...am intrat in Taxi,apoi Medics,SchoolInstructor si Tcc.Am trecut prin experienta tuturor factiunilor pasnice.Foarte frumos.Apoi am intrat in Stracci Family.O factiune frumoasa.Acolo l-am avut lider pe Hooliganu.A fost frumos,dar din pacate,nu am stat foarte mult timp...doar 2 saptamani,luasem rank2...Apoi am intrat in Paterno si apoi cuneo.Doua factiuni frumoase.M-am distrat si acolo.Mi-am facut multi prieteni in acea perioada.Apoi am intrat in factiunea F.B.I,nu am stat multa vreme,si am iesit.Dupa care am intrat in Hitman Agency,o factiune formidabila.Aici am avut lider pe Alin.Amasttid.Am avut multi colegi de treaba precum Snifel,Mosu etc.Apoi am intrat in NG,cu lider CiupaNezu.Aici am stat o vreme,am primit rank 3 si m-a, simtit foarte bine.Apoi am iesit,am stat 2 saptamani pe tusa si am vrut sa redevin un assasin.Povestea continua...

Edited by MrDark

Nume in joc: [F4L]Kos

Level: 29

De cat timp jucati pe server: peste un an

Factiuni precedente: Corleone , Barzini , Hitman

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Wipe...

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Deoarece vreau sa va ajut cu contractele si sa imi fac noi prietenii

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Cam 7-8 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Hitmanii sunt niste asasini platiti sa ucida anumite perosane

Nickname-uri anterioare: k0zm1n

Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat...

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/58273790851308541138.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):

k0zm1n s-a nascut in orasul Los Santos. El avea un var pe nume [F4L]Rfx care il ajuta in tot. Dupa ce au mai crescut ei au hotarat sa se duca intr-o mafie . Ei s-au dus in Cuneo si acolo liderul Razvan ne-a invatat cum e sa fi mafiot. Razvan vazand ca noi faceam foarte mult DM s-a hotarat sa ne dea afara din mafie. Dupa ce ne-a demisionat pe amandoi , noi am hotarat ca fiecare sa isi creeze un viitor. k0zm1n si-a schimbat indentitatea din k0zm1n in [F4L]Kos si a intrat in PD. El a invatat foarte repede cum e viata de politai. La inceput statea la vama si controla mafiotii sa nu aibe droguri s-au arme ilegale. Dupa cativa ani [F4L]Kos a primit un rank mai mare. El cauta infractorii pana intr-o zi cand l-a gasit chiar pe varul sau. El nu a vrut sa il aresteze iar liderul l-a demisionat. [F4L]Kos suparat ca l-a dat afara s-a dus in F.B.I. Acolo a stat ceva timp pana cand intr-o zi cand il alerga pe [F4L]Oasis9. S-a intamplat aceeasi poveste ca in PD si nu l-a arestat. Liderul vazand acest lucru la demisionat. [F4L]Kos suparat ca a fost demisi si din F.B.I si s-a hotarat sa se apuce iar de furat. El sa dus in Barzini unde lider era [F4L]Oasis9. A stat in Barzini cativa ani buni , avand acolo foarte multi prieteni. Dupa 5 ani el a hotarat sa iasa din Barzini si sa duca in Hitman. Liderul Hitman Bill_Bonnano i-a dat o sansa sa intre in Hitman iar [F4L]Kos s-a reintanlit cu varul sau si de atunci au hotarat cei doi ca mai bine stau amandoi. Dupa ceva vreme cineva a furat 1.000.000 $ din agentie. Liderul nestiind pe cine sa dea afara a hotarat sa ii demita pe toti. [F4L]Kos a hotarat sa mai incerce odata sa intre in Hitman. Acum [F4L]Kos spera ca liderul sa il accepte.

Nume in joc: [biS]DarkSweeT

Level: 22(/buylevel, 24)

Varsta: 15

De cat timp jucati pe server: De 2 luni

Factiuni precedente: Medics,Barzini.NG,FBI

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Dintr-o gresala de-a mea.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este singura agentie de pe server si ce-a mai organizata factiune si pentru ca are un lider bun.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 12:00-00:00 vreo 10 h

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea oamenilor sub contract.Pe scurt noi suntem Asasini platiti sa omoram persoane.

Nickname-uri anterioare: Mr.KiDo

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da lucrez foarte bine mi-am dezvoltat lucrul in echipa in factiunile NG/FBI.

Motto-ul personal: "Do not ever give me beat, whatever fight for me"

Poza cu status: Aici

Biografia caracterului:

Eu am aparut prima data pe serverul B-Zone la gara LS acolo a inceput viata mea pa B-Zone eu si cu un prieten am decis sa incepem o noua viata pe B-Zone, am stat si am cercetat orasul ,am muncit ca mechanic pana la level 9,apoi m-am angajat ca medic la Spitalul din SF Directorul spitalului era Carlos_Smit, apoi la un level mai mare la level 10 am intrat in The Barzini Family acolo mi-a placut mult am stat in jur de 1 luna apoi am iesit si am intrat in National Guard zisa si armata comandant mi-a fost domnul CiupaNezu acolo am stat mai putin apoi am trecut la un nivel mai inalt si am intrat in FBI acolo mi-a fost director domnul Robotiquis am stat in FBI in jur de 3 saptamani, acuma urmeaza sa intru in cea mai tare agentie care se numeste Hitman condusa de Directorul Bill_Bonanno.Eu sunt un tip curajos cu bun simt si imi vad de treaba mea lucrez bine in echipa si singur.

Edited by BiSDarkSweeT

Nume in joc: body95

Level:25(respect de level 27)

Varsta(reala):15

De cat timp jucati pe server:7-8 luni

Factiuni precedente: S.I,Fireman/Paramedic,F.B.I,Paterno,Paterno

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune:Am facut cerere de demisie ca sa incerc si alte factiuni.

De ce doriti sa va alaturati agentiei:Pentru ca imi place foarte mult aceasta factiune si vreau sa ajut.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 8-9 ore poate si mai mult.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Cu Asasinarea playerilor,Sunt platiti pentru a ucide alte persoane.

Nickname-uri anterioare:Nu am avut.

Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat.

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/03000619762428329814.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):

Body95 s-a nascut in spitalul din San Fiero. El a locuit alaturi de familia sa in chirie din cauza lipsei de bani.Pentru a duce o viata mai buna am decis sa fac si eu ceva, am inceput sa cumpar masini si sa le viand mai scump,dar prostia mea era ca ma ocupam si de arme si droguri.Dar intr-o zi am am fost prins facand trafic de droguri si am fost prins de Politie si am stat foarte mult timp in puscarie.A venit si ziua cand am fost eliberat,si am decis sa ma angajes la Schol Instructor ca sa fac bani sami pot ajuta familia,dar nu am facut o treaba buna si am fost dat afara,eram foarte suparat si nervos.Iar dupa ceva vreme am decis sa fac facultatea si am mers in Fireman/Paramedic unde am avut un succes foarte bun si am devenit sublider,eram foarte fericit si am reusit sa cumpar o casa unde sa stau alaturi de familia mea.Dupa o perioada indelungata am decis sa merg in F.B.I unde mia placut foarte mult,Si am invata foarte multe lucruri si lam respectat foarte mult pe shafu-l meu Bill_Bonanno.Dar a venit ziua cand am decis sa trec iara la droguri si la arme.Am intrat in Mafie(Tha Paterno Family),acolo am invatat sa folosesc armele foarte bine si am avut un mare succes in Paterno am stat foarte mult timp.Dar am vrut sa incerc si alceva mai tare si am decis sa intru in Hitman Agency.

Guest king

Nume in joc:SahYn

Level:23-24

Varsta(reala):15 ani

De cat timp jucati pe server:9 luni

Factiuni precedente: Paramedici,taxi,cuneo,stracci,tattaglia,FBI,NG

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune:am vrut sa incerc ceva mai nou..

De ce doriti sa va alaturati agentiei:imi place foarte mult si nu am fost niciodata de accea imi doresc mult..

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Cu Asasinarea Playerilor In schimbul unor bani

Nickname-uri anterioare:SahYn

Motto-ul personal:Respecta-ma pe mine ,sa te respect si eu..

Poza cu status:

http://www.img.b-zone.ro/images/16027502350012024444.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):Ma numesc SahYn,M-am nascut la spitalul central din los santos,locuiesc in casa mea din Ls si m-am angajat in FBI pentru a putea aduce bani familiei mele acasa ,si pentru a imi face un nume mare pe langa ceilalti prieteni ai mei.Dupa Ce Am parasit locul de munca FBI m-am inrolat in politia militara National Guard in care am avut foarte multe de invatat .Dupa Ce Am intrat in mafia The Tattaglia Family Mi-am facut foarte multi prieteni dar si foarte multi dusmani..am vandut droguri,arme ,m-am invatat sa fiu micul mafiot.Prietenii mei foarte buni din tattaglia au fost:vaN,Snizel si de asemenea [F4L]rfx.Acum imi doresc foarte mult in Hitman Agency si sper sa ajung ce am visat .

Nume in joc: Franck00

Level: 16

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server: 5 luni

Factiuni precedente:Taxi Cab Company,Fireman/Paramedics,The Barzini family.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune:

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este cea mai atractiva factiune a serverului, multa actiune, membrii respectati, lider cu experienta multa, care merita sa aibe acest lider.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 8 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Angajati Hitman Agency se ocupa cu asasinarea unor persoane care alti le urasc, si acei oamenii pentru a fi asasinati dusmani lor.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da, Nu vreau sa ma fac de ras.

Motto-ul personal: Minciuna are picioare scurte.

Poza cu status:http://www.img.b-zone.ro/images/71517500180593250403.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Franck00 s-a nascut in orasul Los Santos, unde el traia cu parinti sai.

Intr-o zi proasta parinti lui s-au despartit, iar el a ramas sarac.

El isi facea singur rost de hrana si astepta ca cineva sa il ajute. Dar intr-o buna zi cineva la infiat pe Franck00, Franck00 avand 8 ani atunci Franck00 a fost inscris la scoala unde a obtinut note exceptionale. Profesorii erau mandri de el cat si "Tatal Sau" . La 18 ani Franck00 s-a dus la scoala de soferii pentru a isi obtine permisul. El a trecut testele si a obinut permisul. Franck00 s-a gandit sa isi faca rost de un loc de munca. S-a gandit sa se faca Medic, ca sa ajute oamenii care au nevoie de ajutor. Dupa 12 ani trecuti la aceasta munca s-a gandit sa isi faca rost de alt loc de munca. El a facut rost de jobul Taxi. Aici el a obtinut foarte multi banii si cu acest Job a ramas pana peste 20 de anii.Franck00 a devenit bogat si l-a tentat cineva cu treburi ilegale. El se apucase sa vanda droguri. Franck00 a facut rost de multi bani cu acest job. Iar acum Franck00 incearca sa intre intr-o agentie. El si-a dorit de mult sa intre in Agentia Hitman deoarece era/este cea mai atractiva munca. Si aici el vrea sa de-a cei mai bun din el. El vrea sa ramana toata viata aici.

Nume in joc: Mr.Alexutzu

Level: 15

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server: 1 an si 3 luni

Factiuni precedente: Stracci,Taxi

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Sa incerc ceva nou

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Deoarece imi place sa fac contracte si sa ajut echipa!

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 5-6

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:! Kill for money

Nickname-uri anterioare: Alex93

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Oarecum

Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat,injura si vei fi injurat!

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/36044882946157738523.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Alex sa nascut in spitalul din Ls a crescut singur de mic pana ce kip la luat alaturi de el in Stracci Family,acolo Alex a ajuns foarte sus la manuirea armei timp de 1luna cat a stat in stracci era foarte respectat de cei din jur dupa o perioada din cauza unor alti oameni acesta a fost nevoit sa plece.A intrat in Taxi langa prietenul sau Rzr acolo si-a facut treaba foarte bine demonstrand ca este un foarte bun sofer ducandu-si clienti la locul potrivit foarte rapid a primit cuvinte de lauda de la clientii sai si isi continua treaba dupa 3 saptamani petrecute alaturi de cei din taxi setea de killuri il face sa se indrepte catre o alta factiune numita Hitman Agency.Acum Alex asteapta raspunsul liderului acestei factiuni Bill_Bonnano daca este primit alaturi de ei.

Nume in joc:Alex

Level:40

Varsta(reala):16 jumate

De cat timp jucati pe server:2 ani

Factiuni precedente: National Guard , Hitman Agnecy

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune:WIPE

De ce doriti sa va alaturati agentiei:este o factiune privata care se ocupa cu indeplinirea contractelor

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: nus 10 H-depinde de zi ..

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Se ocupa cu indeplinirea contractelor

Nickname-uri anterioare:Tomblerone-Tomb-Marlon.Brando-Alex

Motto-ul personal:Rescta-ma si vei fri respectat

Poza cu status:am ban money 5 k si nu am poza cu /stats in pc ..

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):Tomblerone a aparut in Lost Santos .Dupa ce a crescut sa angajat ca medic .Dupa multa munca Puya liderul la medic a hotarat sa il avanseze in rank 4,dupa multe incidente puya luase ban si am iesit din Medic.Dupa 3 zile Tomblerone a facut cerere la National Guard ,unde RankUletZzzzz il acceptase ,si trecuse testele cu brio adica cu nota 10.Dupa 2 sapt rankuletZZ se hotarase sa i dea rank up lui Tomblerone de la private ajunzese la Capitan,dar din pacate nu a stat mult cu rankul acesta pentru ca se dadea wipe total.Dupa ce se daduse wipe Tomblerone a incercat sa intre in fbi unde era lider Mastertrap21 care nu il prea vroia in factiune.Dupa multe incercari Tomblerone intra in F.B.I .Dupa 2 sapt master a lasat liderul si la preluat LOLOZ ,si avasanduma de la Profesional Staff la Special agent.Dupa o sapt Tomblerone luase rank 5 si era subliderul fbi-uli , care a stat 3 luni si jumatate in aceasta factiune,dupa care loloz incepuse sa faca urat si Tomblerone se hotarase sa iasa din FBI.Dupa 1 zi Tomblerone se hotareste sa intre in sa intre in Police Department unde era kip lider.Dupa o sapt Tomblerone a fost anvasat in rank 2 in officer dupa care kip parasise liderul si la preluat piticul unde ma anvasat la rank 5 si dupa mi-a dat rank 6 si ajung sublider police departmen . Povestea continua ...

Nume in joc: Magestratu

Level: 23

De cat timp jucati pe server: 8 luni

Factiuni precedente: Taxi Cuneo Corleone Ng Fbi Tattaglia Fbi Stracci

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa intru in Hitman Agency

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi place

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 12

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Ei se ocupa cu asasinari platite

Nickname-uri anterioare: Nu am avut

Motto-ul personal: Nu uita de unde ai plecat

Poza cu status: 45768651798143217929_thumb.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Magestratu s-a nascut cu 8 luni in urma intr-un oras mare si populat, Los Santos. Pe parcurs ce a crescut si-a cautat un job, primul lui job a fost de taximetrist. A trecut cu greu testele dar Oasis fostul lui lider l-a primit. Apoi dupa scurt timp si-a dat demisia, cauta ceva mai banos, a intrat in mafia Cuneo. Acolo a fost frumos, si-a facut multi prieteni care ai are si azi. Apoi a hotarat sa plece intr-o mafie mai respectata pe vremea aceea, Corleone acolo a petrecut cele mai frumoase vremuri alaturi de prietenii pe care ai are si azi : Edusca00 Cyufy_tm Clau_Bv Faust Hooltras etc. , Apoi Ady_torres zis si liquid i-a dat o sansa sa treaca de partea legii , acesta a acceptat si s-a inrolat in armata. Dupa scurt timp a trecut de partea agentilor federali avandul lider pe Bill.

<b><!--fonto:Century Gothic--><span style="font-family:Century Gothic"><!--/fonto--><!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Nume in joc<!--colorc--></span><!--/colorc-->: [FnK]SinNeD

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Level<!--colorc--></span><!--/colorc-->: 17

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Varsta(reala)<!--colorc--></span><!--/colorc-->: 15

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->De cat timp jucati pe server<!--colorc--></span><!--/colorc-->: ~ 6-8 luni

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Factiuni precedente<!--colorc--></span><!--/colorc-->: Corleone family , Straci Family , Tattaglia family , School Instructos , Tow Car Company , News Reporter

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune<!--colorc--></span><!--/colorc-->: Membri extrem de neseriosi , si foarte needucati !

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->De ce doriti sa va alaturati agentiei<!--colorc--></span><!--/colorc-->: Doar cand ma candesc la Hitman Agency , m-i se ridica adrenalina ! Hitman agency sunt

asasinii platiti , pentru care orice player este o victima ! Este o factiune cu unul dintre cei mai buni lideri , si cu cei mai buni membrii !

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?<!--colorc--></span><!--/colorc-->: ~12 ore fara a lasa afk

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?<!--colorc--></span><!--/colorc-->: Cu a omori playerii pe bani ! " Pentru Hitmani orice player este o victima " !

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Nickname-uri anterioare<!--colorc--></span><!--/colorc-->: InfernoDark , Mr.SinNeD

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Aveti capacitatea de a lucra in echipa?<!--colorc--></span><!--/colorc-->: Cu siguranta !

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?<!--colorc--></span><!--/colorc-->: Desigur !

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Motto-ul personal<!--colorc--></span><!--/colorc-->: "Rescpeta pentru a fi respectat" !

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Poza cu status<!--colorc--></span><!--/colorc-->: <a href="http://www.img.b-zone.ro/images/06548206747647112753.png" target="_blank">http://www.img.b-zone.ro/images/06548206747647112753.png</a>

<!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte)<!--colorc--></span><!--/colorc-->: [FnK]SinNeD s-a nascut in iarna anului 2010 in luna ianuarie . El si-a adus si prietenii cu care a inceput sa se joace . Nu stiam nimic legat de Roleplay , eu am jucat numai pe servere de stunt . Pe server am gasit un admin pe fostul nume Ady_Torres , noul nick Liquid . El m-a invatat sa joc , iar eu la randul meu i-am invatat pe prietenii mei . El mi-a recomandat sa ma fac farmer . Eu nu stiam unde este , iar el m-a dus sa imi explice ce si cum . Am ajuns acolo si am inceput de la munca de jos . La tara , totul se intmpla la tara , munceam , munceam numai munceam . Primii mei bani munciti 100 k . Eram in al 9-lea cer . Le-am recomandat prietenilor mei sa vina si ei la tara sa incepem sa ne castigam banii cinstit . Am ajuns sa am 1 milion . Dupa care , am facut level 3 si am intrat in News Reporter , prima mea factiune , lider fiind atunci RazvannnnnN . Eu nustiam ce sa fac , si am inceput sa dau /news , am facut skill 5 in doua saptamanii , dar mi'am dat demisia ca sa intru in alta factiune , de mic copil vroiam in Hitman Agency . Nu am avut sanse sa intru in Hitman , si am intrat in Straci Family , prima mea mafie . Am iesit din straci cu 60/60 FP din cauza ca nu imi placea mafia . Si urmeaza wipe-ul !!! Dupa wipe eu am intrat in Tow Car Company , ca sa fac bani . Am stat 3 saptamani in TowCarCompany si am ales iarasi sa ma duc intr-o mafie ! Am intrat in Corleone Family , una dintre cele mai bune mafii , dar din pacate am fost dat afara din cauza ca nu am fost activ , deoarece era in timpul tezelor la scoala . Dupa ce am fost dat afara am intrat in Tattaglia , unde mi-a placut foarte mult , am stat acolo 2 saptamani si jumatate . Si ultima mea factiune a fost School Instructor unde am avut rank 3 , cu [F4L]MoSu lider . El este un lider foarte buni dar are niste membrii care nu se pot abtine din jigniri .

Aceasta a fost istoria mea , pe scurt .<!--fontc--></span><!--/fontc--></b>

Edited by SinNneD

Nume in joc: Ciuby.

Level: 20.

Varsta(reala): 14.

De cat timp jucati pe server: Joc de 1 an.

Factiuni precedente: Taxi Cabb Company,School Instructor, Federal Bureau Of Investigation,Cuneo Family, Barzini Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: M-am plicstisit vroiam sa incerc altceva.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca este cea mai dorerita si respectata factiune de pe server, are un lider super de treaba (respect Bill pentru ce ai facut in hitman), pentru a indeplini cu succes toate contractele.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Poi este vacanta, pot juca toata ziua daca am treaba pe server, joc vreo 10 ore , poate mai ies pe afara.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Hitman Agency se ocupa cu finalizarea contractelor mai precis cu omorarea playerilor.

Nickname-uri anterioare: Doar Ciuby nu l-am schimbat.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da. (media 9 la Lb.Ramana)

Motto-ul personal: Lupta & castiga , ca un om curajos & Respecta si vei fi respectat.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/19637916979335900130.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Ciuby, a trait in orasul Los Santos intr-o casa modesta timp de 13ani cand sa mutat in orasul Las Venturas, el mai avea o sora mai mare care lucra la o pizzarie ca femeie de serviciu,mama lui era casnica se ocupa cu treburile casei iar tatal lui lucra pana noaptea ca taximetrist , la implinirea a 18ani el s-a angajat ca taximetris alaturi de talal lui , dupa un timp ca sa faca mai multi bani a facut o facultate si s-a agajat ca profesor si instrucor,dar deodata intr-o zi mama lui a fost gasita moarta in casa lui,asa ca Ciuby sa inrolat in Federal Bureau Of Investigation pentru a investiga cine i-a omorat mama.Peste 3 luni a aflat ca mama lui a fost ucisa de un mafiot din mafia Cuneo Family, o mafie respectata din Los Santos asa ca si-a dat demisia din F.B.I si a plecat in mafie pentru al ucide pe suspect care i-a ucis mama . Dupa ce la omoarat , a intrat in mafia Barzini Family cea mai tare mafie din Las Venturas , acolo si-a facut multi prieteni. Acum el vrea sa devina un asasin de renume pentru a face bani sa isi ajute tatal si sora sa duca o viata decenta ca inainte de moartea mamei sale. Aceasta a fost povestea vieti lui Ciuby.

Cu respect , Ciuby.
Edited by Ciuby

Nume in joc: empty_mdy

Level: 23

De cat timp jucati pe server: Aproape 5 luni - 25 iulie

Factiuni precedente: Tow Car Company , Corleone , FBI , Paterno

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am plecat din Paterno deoarece imi doresc mult hitman , si sincer ma saturasem un pic de mafii !

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca mi se pare cea mai frumoasa factiune , cea in care ai parte de foarte multa actiune , care este foarte respectata si apreciata prin prisma liderului si membrilor care isi fac treaba cu mult profesionalism

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 9-10 ( Depinde unde plec in timpul zilei )

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Dupa cum spune si motto`ul "When you kill for money , there are no rules" , se ocupa cu uciderea platita , dar in acelasi timp cu respectarea unor reguli impuse.

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Bineinteles , in 99% din cazuri prefer sa lucrez in echipa.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Bineinteles.

Motto-ul personal: Imi acorzi respect , primesti respect - Chiar si in cazul varstei inaintate - Acord respect , acorzi respect.

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/31050114920183935984.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): empty_mdy , un copil oarecare a venit pe lume la data de 25 februarie 2010.Datorita unor parinti extraordinari , a invatat "cu ce se mananca" viata , crescand si crescand , si`a facut multi prieteni , a fost intotdeauna un baiat la locul lui , fara sa aiba probleme cu altii . O zi speciala in viata tatalui lui , ziua de nastere (eu ca individ) , pe 1 martie 2010 a intrat in Tow Car Company , unde si`a petrecut o buna vreme de timp , facandu`si si mai multi prieteni si invatand si mai mult role play . Ajungand la o varsta fragila , s`a hotarat sa incerce ceva nou , si anume o mafie . A incercat in Cuneo , din pacate a picat testele de arme nefind un tragator bun , s`a resemnat intrand in Stracci , in care dupa o perioada scurta a parasit mafia deoarece oamenii pe vremea aia erau foarte rai.Si a primit o sansa mareata de a intra in The Corleone Family , unde de altfel , a petrecut o perioada de 2-3 luni, unde a invatat lucruri noi , si cunoscand oameni demni de tot respectul. Dupa ce a parasit Corleone, mdy s`a hotarat sa se duca de partea binelui , intrand in faimoasa Federal Bureau of Investigations , unde din cauza atmosferei tensionate a parasit`o.Si de aici incepe cea mai frumoasa parte a vietii lui , cea in The Paterno Family.In aceasta familie mare si unita , a invatat de inseamna cu adevarat lucrul in echipa , a invatat cu adevarat sa traga cu Deagle`ul si multe alte lucruri utile pe care putin le stiu. Datorita unui lider care se remarca prin excelenta sa in domeniul disciplinei , si find capabil sa explice pe intelestul tuturor , mdy a invatat de multe lucruri care l`au ajutat extrem de mult.Acum desi a parasit cu o durere in suflet The Paterno Family sperand sa se mai intoarca odata , empty_mdy incearca sa intre in Hitman Agency , ajutand pe familia Bonanno si agentia sa se ridice la standarde mult mai mari(nu ca acum nu ar fi) , si impreuna cu viitori colegi sa faca o treaba excelenta in aceasta agentie.Aceste find spuse , empty_mdy asteapta cu nerabdare decizia liderului Bill_Bonanno , care este un player perfect in opinia mea , datorita vechimii si aptitudinilor lui de lider prin care se remarca si si`a construit un nume.

Nume in joc: StaLoNe

Level: 38

De cat timp jucati pe server: Din 1 Noiembrie 2009

Factiuni precedente: Aprope Toate!

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: nu mai stiu ...

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca visul meu este sa intru in hitman imi doresc foarte mult!

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: tinand cont ca este vacanta cand nu sunt cu prieteni non-stop 5-6 in general

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Aceasta Agentie Se ocupa cu efectuarea contractelor!

Nickname-uri anterioare: dacy12; Mr.Dacy

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: da daca nu ma grabesc :)

Motto-ul personal: "Pentru a castiga totul o fiinta trebuie sa stie sa piarda."

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/61670486682174454096.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): M-am Nascut in gara Los Santos Am inceput sa ma plimb prin oras pana am descoperit foarte mult am ajuns Sub conducerea lui [F4L]Balon si am devenit un mecanic priceput am ajuns as promovez dupa o vreme indelungata am plecat in Federal Bureau Of Investigation Pentru ca imi doream foarte mult sa devin un Politist Priceput ....am mai invatat cat mai multe despre cum se joaca ...am stat si aici o vreme ....apoi am plecat in paterno pe vremea lui lebron cand a preluat el conducerea am intrat in aceasta mafie pt ca imi doream sa fac parte dintro mafie paterno era cea mai tare la vremea respectiva....am stat undeva la doua luni....apoi am vrut sa merg unde se spunea ca este cel mai greu ....Corleone Family....si am ajuns cu greu....am stat nu asa mult pt ca era foarte greu si imi doream sa intru in pd am stat in jur de vreo 3 saptamani ........am fost o vreme civil m-am bucurat de libertate si akum Mi-am depus Cv-ul la Hitman Agency!

Nume in joc:DeNy90

Level:17 dar am respect de 18

Varsta:14

De cat timp jucati pe server:cred ca vro 2 sau 3 luni

Factiuni precedente: S.I Paterno S.i

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune:Meam dat demisia atat

De ce doriti sa va alaturati agentiei:Pentru ca imi place foarte mult si ma pricep bine la silenturi

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 9-10

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Cu contractele care oameni le pun pentru a vedea capu rivalilor la picioare

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Dap

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?:Dap

Motto-ul personal:-

Poza cu status:10055260131232405234.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):Eu am aparut prima data la gara ls cand am intrat pe accest server am aflat ca prieteni mei mosu only si alti se joaca pe acest sv mam bagat si eu cu ei cand am facut lvl 5 am fost in School Instructor dupa ce meam dat demisia am plecat cu lvl 12 In the Paterno Family acolo am stat cateva zile si am iesit.Dupa 3 ani Mam hotorat sa plec dinou in School Instructor cu leaderul Mosu meam placut am luat rank 4(manager) dupa 2 ani am iesit si mam hotorat sa intru in Hitman Agency cami place sa omor pentru Bani Sper sa fiu acceptat in aceasta factiune Asta a fost biografia caracterului meu!Multumesc ca mati ascultat

Nume in joc: Twinks

Level: 18 / 50 rp

De cat timp jucati pe server: 1 an si 4 zile

Factiuni precedente: F.B.I , Paterno , Corleone

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Ma lasasem de Sa:mP

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Ceva nou

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 3 - 4 fara afk

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Kill 4 money

Nickname-uri anterioare: Nesquik

Motto-ul personal: Ma respecti , te respect

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/49552417604349404762.bmp

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Nesquik s-a nascut in Ls unde a petrecut ceva timp , pana a intrat lumea interlopa , alaturandu-se Mafiei Paterno , toate bune si frumoase pana cand si-a dat seama ca locul lui nu este printre mafioti si s-a hotarat sa intre in F.b.I , nu a stat prea mult timp deoarece nu se simtea bine si a hotarat sa revina la vechiurile obiceiuri asa ca s-a alaturat din nou intr-o mafie respectata . Din cauza unor probleme cu unele mafii a fost nevoit sa isi schimbe numele in Twinks si dupa aceea a plecat din tara cv timp , acum s-a intors cu forţe proaspete fiind gata sa respecte orice ordin primit , el isi doreste foarte mult sa primeasca acest post deoarece asta ii este meseria care ii place foarte mult , adika Asasin

Edited by d1sNey

► Nick: Radu

► Sex: M

► Level : 16

► Factiuni precedente: F/P si aici(daca se pune)

► Ultima factiune: Hitman Agency(daca se pune),daca nu se pune in F/P

► Link catre demisie: Link catre demisie

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Rank 5 in corleone(cand era stalin) daca nu se pune de atunci;Rank 4 in F/P

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Ultima oara cand am fost Hitman,mai exact acum un an(aproape) mi-a placut foarte mult,dar din pacate am fost dat afara pe nedrept..Din cauza acestui motiv nu am mai incercat sa ReIncerc aceasta factiune.

Azi m-am hotarat si vreau sa reincerc,normal daca voi fii acceptat

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Totul se rezuma la ucisul unor persoane,pe scurt incheierea unor contracte pentru o anumita suma de bani

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin 2 lucruri : Respectand factiunea&Implinirea contractelor

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.

► In ce interval orar jucati: Avand in vedere ca este in scoala joc in intervalul orelor : 14:00-16:00;22:00-24:00,mai exact dimineata si seara.

► Nick-uri anterioare: De un an si cateva luni cu acelasi nick : Radu

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : Prezentare Radu(Moldovan).

Radu s-a nascut intr-un orasel numit Los Santos,in care si-a petrecut marea parte a vietii lui.

De mic a fost invatat sa ajute lumea de fiecare data cand poate,la mica varsta s-a inscris la Fireman/Paramedics pentru a ajuta lumea.Este o persoana respectuoasa,cu cei 7 ani de acasa.

Dupa o perioada a vazut ca oraselul a inceput sa creasca,in numarul de persoane,de la 50 de persoane pana la 300 de persoane(cu aproximatie),acest lucru ii aducea profit.

Vietile oamenilor au fost schimbate dupa ce a venit seriful nou(la vremea aceea) Stal1n.

Printre care a fost schimbata si viata lui,de la un om pasnic a ajuns printre cele mai puternice mafii din Los Santos,si incredibil cu seriful in frunte!

Timpul trecea foarte rapid,rapid ca nici nu iti venea sa crezi.Dupa o perioada lunga de timp petrecuta prin mafii,a decis sa ajute din nou lumea,de data asta sa le asigure securitatea in National Guard,cu un sef care s-a inteles foarte bine,si in prezent se mai intalneste cu el la un suc,el fiind Snifel04.

Radu auzise ca seriful se pregateste sa paraseasca tara,pleaca din tara Bizonia intr-o tara...cenzurata.

Aceasta l-a facut sa se bucure foarte mult,pe o parte.Pe alta parte a aflat ca daca el pleca resursele Bizoniei v-or scadea cu 70%,ceea ce nu este un lucru bun!

Intr-un final,a plecat dar resursele au fost restabilite de catre Bobo,noul rimar,care este si in prezent primar!

Treaba incepuse sa nu mai functioneze pentru Radu,asta l-a determinat sa se retraga pe o perioada de 2 luni(cu exactitate).

Intr-o zi,s-a hotarat sa revina in oras.Aceea zi l-a determinat sa incerce sa ajute din nou oamenii,cum a fost invatat de mic.In concluzie s-a inscris la Medicina,dupa multi ani de studii a devenit doctor principal la Spitalul din orasul San Fiero.Nu a rezistat mult si a trebuit sa isi prezinte demisia sefului.

Acesta este hotarat ca sa intre intr-o factiune puternica,cu oameni seriosi,respectuosi,intelegatori si tot de odata distractivi![

Aceea factiune este Hitman Agency!

Informatii din viata reala :

- Nume: Moldovan Radu

- Varsta reala: 14,in scurta perioada de timp voi implini varsta de 15 ani!

- Oras : Targu Mures.

PS: Inca nu am primit uninvite....nu am putut intra ca am fost sa imi iau fisa matricola pentru liceu..

Edited by Radu

Nume in joc: [Ro]Shobby

Level: 8+

De cat timp jucati pe server: 2 luni

Factiuni precedente: -

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: -

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Deoarece imi place foarte mult in hitman e foarte frumos cu jucatori activi

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Aproximativ 6 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

Motto-ul personal: Ai, n-ai mingea, tragi la poarta!!

Poza cu status: http://www.postimage.org/image.php?v=Pq6rLIi

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Ma numesc Shobby m-am alaturat acestui server b-zone e foarte frumos tot am incercat sa intru in taxi-cab-company dar nu ma acceptat si acum as incearca in hitman ca e foarte buna factiunea si sunt oameni linistiti nu nebuni care sa injure si alea alea ... tot ce vreau acum e sa fiu acceptat !

Respect !

Nume in joc: [FnK]UzZi

Level: 20

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server: 3-4 luni

Factiuni precedente: Tcc,Taxi,Barzini,Stracci,Paterno,Ng

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am dorit sa ies.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi place foarte mult factiunea si lideru-l si mi-as dori mult sa ajung un agent hitman.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 12-14 cam asa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Agenti sunt platiti cu o anumita suma de bani pentru a ucide.

Nickname-uri anterioare: JustRadu

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da.

Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/63541417175418154785.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Micutul Uzzi s-a nascut intr-un sat din san andreas unde a crescut cu parinti lui pana la varsta de 16 ani cand a facut 16 ani micutul uzzi a venit la oras si a inceput sa isi ia viata in dinti sa isi ia un job si sa isi faca un banut el a fost de mai multe ori mafiot dar si-a dat seama ca el poate deveni si un hitman, uzzi si-a dorit de mic copil sa ajunga un asassin sa fie platit pentru a ucide, el isi dorea de mult sa fie un agent hitman dar nu prindea ocazia asa ca acum o zi a auzit ca va fi un wipe si si-a dorit foarte mult sa faca si el aplicatie poate, poate il accepta Bill, povestea ar continua daca Bill l-ar accepta pe uzzi in hitman. Uzzi isi doreste din tot sufletul sa ajunga hitman si ar face tot posibilul sa fie si el printre unii din cei mai buni playeri de pe acest server, uzzi spera ca bill sa il accepte sa ii dea o sansa sa vada cat de bine se descurca micutul uzzi.

Edited by UzZi

*Nume in joc: SpK_Cs

*Level: 15

*Varsta(reala): 15

*De cat timp jucati pe server: 1an+

*Factiuni precedente: Cuneo

*Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

*De ce doriti sa va alaturati agentiei: Deoarece este o mafie respectata si vreau sa incerc ceva nou.

*Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 10+

*Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Totul se rezuma la ucisul unor persoane,pe scurt incheierea unor contracte pentru o anumita suma de bani.

*Nickname-uri anterioare: --

*Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

*Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da

*Motto-ul personal: Respecta si vei fii respectat.

*Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/45347710298235942726.png

*Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Prezentare SpK.

SpK s-a nascut intr-un oras dezvoltat si mare,numit Las Venturas.In acest oras si-a petrecut cea mai mare parte a vietii lui.

De mic a fost impresionat de mafioti si de munca lor.Anii treceau...repede si frumos iar el era foarte hotarat sa intre intr-o mafie respectata.

Aceea mafia a fost numita : La Cosa Nostra(LCN).In aceea vreme era o mafie foarte respectata,in prezent,a fost desfiintata si inlocuita de mafia numita Tattaglia.

In oras au aparut multe persoane,unele dintre ele cunoscute si importante altele necunoscute si neimportante.

Printre cele importante si cunoscute se afla si Radu,care era membru in mafia numita Corleone.Acesta il avea lider pe faimosul Stal1n.

Orasul devenise locul drogurilor si prostituatelor "de firma",acest lucru l-a determinat pe spk sa paraseasca orasul pentru o perioada scurta.

In sfarsit,intoarcerea ii este simtita,mai mult de asa numitii "curcani" aka. politisti,care il banuiau de mult sa aibe propria magazie pentru droguri.

Dupa o saptamana de la intoarcerea sa,a hotorat ca s-a saturat de droguri,prostituate,ilegalitati si si-a facut actele pentru a fii acceptat in National Guard(NG).

Dorinta de a ajuta vietile oamenilor pentru a face pace si liniste i-a fost ascultata,a fost acceptat in National Guard,cu incredibilul lider MrrN,pe care il admira de mic.

Vieti a salvat,liniste si pace a facut,tot orasul se transformase intr-un oras nepacatos.

Pana intr-o zi cand Stal1n s-a hotarat sa sparga banca,surprinzator cu Radu!

"Usor de zis,greu de facut" aceasta zicala a fost transformata de catre cei 2 in "usor de zis,usor de facut".

Asa au si facut,intr-o zi frumoasa de vara la ora 12,banca fusese sparta de catre cei 2.

Avand in vedere ca numa el(SpK) era de serviciu a mers dupa ei pe cont propriu,singur.

Normal ca cei 2 au scapat cu tot cu banii orasului,tot normal a fost si dat afara din National Guard iar pe langa asta a fost si exilat din oras pentru o perioada de 4 luni.

Timpul trecea repede,foarte repede iar perioada de exilare incepuse sa se termine.

Singurul lucru care il avea in gand este razbunarea! razbunarea fata de MrrN.

Singura mafia care ii era pe plac,in acel moment era Cuneo.

A intrat in Cuneo,toate cele si frumoase...intre timp MrrN a plecat din oras,intr-un oras indepartat...

Intr-un oras din alta tara,numele orasului nu este important.

Important este ca MrrN a plecat,ceea ce l-a facut fericit,etc.

Azi s-a hotarat ca vrea sa fie intr-o factiune importanta.

Azi s-a hotarat sa devina un om important.

AZI! AZI! S-a hotarat sa fie un membru Hitman Agency!

Nume in joc: CodeName

Level: 16

Varsta(reala): 21

De cat timp jucati pe server:total for the day 5-6 hours

Factiuni precedente: No faction just jobs Arms dealer, Car Dealer and Detectiv

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: -

De ce doriti sa va alaturati agentiei: because I like it this is one of the best fraction

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: I very rarely use AFK maybe 8-9

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: a player pays an amount for a player who wants to be killed

Nickname-uri anterioare: CodeName

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da/Yes

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da/Yes

Motto-ul personal: The tragedy of life is that the ends so soon but that we wait so long to start.

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/14475614349289924512.jpg

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): My name is Plamen play in b-zone recently and not so soon... I applied in many factions but no one accepted me hitman agency as I said above is one of the most beautiful and many I would like to be part of it.

Guest Bill
07080195592319164058.png

Hitman Agency sing-up

smitH -
acceptat pentru teste, felicitari pentru munca depusa in cerere.
(a picat testele)

Xenon -
respins.

Andres_Paquito -
acceptat pentru teste.
(a picat testele)

DaNy -
acceptat pentru teste.
(a trecut testele)

Luigi -
acceptat pentru teste.
(a picat testele)

Gabriel19 -
respins.

Alejandro -
acceptat pentru teste.
(a picat testele)

Claudiu2010 -
respins.

[F4L]rfx -
acceptat pentru teste.
(a trecut testele)

[F4L]duBliss -
acceptat pentru teste.

Tom.Cruise -
respins, biografia caracterului din joc, tu mai mult ai vorbit despre modul tau de a fi in real life.

Kobra -
acceptat pentru teste.
(a trecut testele)

Mr.DarkSkerchers -
respins.

[F4L]Kos -
respins, ai primit o sansa si nu prea mi-a placut activitatea ta.

[biS]DarkSweeT -
respins.

body95 -
respins.

SahYn -
respins.

Franck00 -
respins.

Mr.Alexutzu -
acceptat pentru teste.
(a trecut testele)

Alex -
acceptat pentru teste. (a trecut testele)

Magestratu -
respins.

[FnK]SinNeD -
acceptat pentru teste.
(a trecut testele)

Ciuby. -
respins.

empty_mdy -
acceptat pentru teste.
(a trecut testele)

StaLoNe -
respins.

DeNy90 -
respins.

Twinks -
respins.

Radu -
ai gresit modelul.

[Ro]Shobby -
respins.

[FnK]UzZi -
biografia ta nu are 150 cuvinte, nu scrii corect d.p.d.v. gramatical. Cand voi observa un progres din partea ta iti voi da o sansa.

SpK_Cs -
respins.

CodeName -
acceptat. You have been accepted, if other leaders didn't gave you the chance to have fun on this server, I will do it, call Bill_Bonanno in game.
(a trecut testele)

Edited by Bill

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.