Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

n

★ Nume in joc: eXtesY

★ Level:18

★ Varsta(reala): 13

★ De cat timp jucati pe server? de pe vremea lui stal1n

★ Factiuni precedente: medic rank 3 taxi rank 2 tcc rank 1 cuneo rank 2 tatagleia rank 2 barzini rank 2 si tcc rank 1

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: era plictiseala

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Doresc sa intru in hitman agenty deoarece, aceasta factiune are un lider care stie sa-si organizeze membrii, care ei la randul lor sunt foarte activi si seriosi

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? cu rezolvarea contractelor

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da e si normal

★ Motto-ul personal: toti pentru unu si un-ul pentru toti

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/37022601585855559360.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): ma numesc teodor am aflat de srv de rpg b-zone de la prieten-ul meu stal1n. Am inceput sa fac lvl si tot asa imi faceam prieteni .Primie mei prieteni erau lansing si DreamsS si stal1n bine inteles am facut lvl 3 si am fot in prima mea factiune era tcc apoi am fost in corleone cu lider stal1n si am sa va mai zic ceva care o regret ca am plecat atunci cu stal1n cand a luat ban si si-a deschis srv in pe 10 ianuarie eu cu DreamsS si cu lansing ne-am gandit sa revenim pr b-zone am facut cerere de unban si ne-a scos banu . dupa ce m-am jucat eu asa mai mult pe srv ca un disperat sa fac bani am luat ban din nou mod sobeit si recunos am avut pe vremea aceea mod sobeit ca-m atata am de zis despre mine

Edited by eXtesY

• ★Nume in joc: Alfredo.Santana

★Level: 21

★Varsta(reala):17

★De cat timp jucati pe server: 1 an

★Factiuni precedente:F.B.I , Corleone , Paterno , Tattaglia

★Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Cerere demisie .

★De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi place.

★Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7-8 h

★Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Kill 4 Money .

★Nickname-uri anterioare: Nesquik,Twinks

★Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da , dar in anumite situatii este bine sa lucrezi singur .

★Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da .

★Motto-ul personal: Intotdeauna e loc de mai bine .

★Poza cu status : Click!

★Biografia caracterului : M-am nascut cu numele Nesquik in data de 20.06.2009 , m-am descurcat foarte bine in tot ce am facut deoarece mi-am facut multi prieteni , iar acestia au avut incredere in mine si m-au sustinut.Terminand scoala , am reusit sa intru in echipa medicilor pentru a ii ajuta pe cei cu probleme de sanatate . Dupa ceva timp am hotarat sa ma alatur echipei de taximetristi , aici am reusit sa strang ceva bani . Am lucrat aproximativ 2-3 saptamanii ca taximetrist pana cand intr-o zi un fost prieten (mIRC) ma intalnit si mi-a spus ca a reusit sa ia titlul de Capo di Tutti Capi ( lider LCN ) , acesta mi-a facut o oferta pe care nu am putut-o refuza asa ca m-am alaturat mafiei lui.Mi-am petrecut mai bine de o luna omorand oameni la comanda lui Godfather mIRC.Dupa toate astea , mIRC a murit(a renuntat la lider) , iar eu am parasit LCN . Mergand pe strada am intalnit un grup de tigani(rroms) , m-au oprit si au vrut sa ma fure , dar fiind fost mafiot am stiut cum sa abordez situatia ; dupa mai multe discutii m-am alaturat lor si mi-am petrecut alaturi de ei 1 luna de zile , dupa toate astea doctori mi-au spus ca sunt bolnav si ca numai pot face parte din niciun grup pana nu ma fac bine , am intrat in coma.Am fost in coma profunda din data de septembrie 2009 pana in iulie 2010 , cand am revenit sub numele de Twinks si m-am alaturat celor din Corleone , o familie sociabila unde am invatat sa respect.Dupa cateva discutii cu Don Corleone , m-am hotarat sa intru in familia lui Don Paterno florinacyo , o familie foarte disciplinata , o familie care avea tot ce ii trebuia , dar cum toate chestile au un sfarsit am plecat si din paterno pentru a ma alatura unei famili linistite , probabil ce mai linistita familie din toate si anume Tattaglia family , sub numele de Alfredo.Santana.Din cauza ca majoritatea membrilor au parasit familia , m-am hotarat sa ies si eu.In prezent vreau sa ma alatur echipei de asassini profesionisti Hitman Agency si vreau sa-mi petrec ceva mai mult timp in acest grup.

Edited by Alfredo

Nume in joc : Nadal_Bean

Level :16

Varsta reala : 15

De cat timp jucati pe servee : I think in day i play 10-9 hours

Factiuni precedente : School Instructor , Medic ; Taxi

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune : I exit my last faction because i was lvl 15 and to join in faction for my lvl

De ce doriti sa va alaturati agentiei : I likeed these faction when i was lvl 5 its a good faction beause i liike kill on slient

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: I think 3 or 4 hours mybe

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Killling al playres For Money

Nickname-uri anterioare: Nadal

Aveti capacitatea de a lucra in echipa: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical : Da

Motto-ul personal : To Be A Man Dont Back Down

Poza cu status : http://img.b-zone.ro/images/08297560584787734796.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): My name Tonny i live in france , i play b-zone before 2 moths Ago , I want to join in Hitman To have fun witth the contract and to gain experiance because i dont join in these faction

Edited by Nadal

★ Nume in joc:catatheboss

★ Level: 5+

★ Varsta(reala): 13 , peste o luna fac 14

★ De cat timp jucati pe server? : 1 saptamana

★ Factiuni precedente: -

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: -

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Sunt un baiat calm,si imi fac treaba cum trebuie.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 6-7 ore.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasini platiti ( Este platit sa omoare oameni cu un contract.)

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

★ Motto-ul personal: "Viata e scurta,invata sa o traiesti ! "

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/49322970813056599761.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): catatheboss s-a nascut la coltul strazii.Erau foarte multi oameni care treceau pe langa el fara sa il bage in seama.Cand deodata un baiat de treaba pe nume "Piticul" l-a luat,l-a dus acasa,l-a ingrijit,l-a spalat,l-a hranit,la invatat ca viata este foarte pretioasa si sa o traiasca cu cea mai mare placere.L-a invatat toate astea pana la varsta de 5 ani. ( level 5 ).Intr-o zi cata si-a incercat norocul la factiunea "Taxi Cab Company" si a fost respins deoarece liderul a crezut ca nu este destul de bun.El a inteles si a mers mai departe...Acum isi va incerca norocul si la Hitman,are o parere buna despre ei si ii place foarte mult factiunea.Acum in acest moment el sta in pat, intins pe spate se uita la tavan si cuprins de emotie el spera sa fie acceptat la Hitmani.

Va Urma...

Edited by catatheboss

Nume in joc: Gyo

Level: 15

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server?: Pai de la inceputul lunii Martie a anului 2009.

Factiuni precedente: Paterno Family;Barzini Family;Tattaglia Family;Stracci FamilyMedics/Firemans;National Guard;News Reporters

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am acordat mult prea mult timp familiei Paterno.Adunate am in jur de 5 luni,s-a schimbat liderul si am incercat sa vad daca se poate construi ceva cu noul lider,inca nu sunt sigur de asta dar am vorbit cu el si mi-am dat demisia,acum trebuie sa intre pe server si sa imi dea uninvite.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca aceasta factiune este una dintre cele mai bune,membrii activi,sociabili,cu bun simt si liderul se impune destul de mult incat membrii nu fac niciodata greseli majore in privinta oricarui subiect.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Pai nu prea stau AFK,asa ca acord SA:MP-ului cam 5H / DAY

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Agentia se ocupa cu asasinari,asasinarile pentru bani sunt lucrul de baza si daca nu ma insel singurul lucru care se refera la Hitman Agency.

Nickname-uri anterioare: Gyoo

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Am fost politist,si acolo daca nu stii sa lucrezi,inveti,asa ca da,stiu.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Intr-o asemenea factiune nu se accepta greselile in privinta vocabularului sau a gramaticii,stiu sa vorbesc bine limba natala.

Motto-ul personal: It's only about business.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/08790608421123196701.png

Biografia caracterului : Gyoo s-a nascut pe la inceputul lunii Martie a anului 2009,el avea niste parinti mediocrii,nici prea prea,nici rau,adica avea necesarul.Gyoo a crescut si pe la 5-6 ani si-a facut niste prieteni foarte de treaba cu respect si bun simt,insa familia acestora lucra in domeniul drogurilor si al armelor.Prietenii lui Gyoo: Mada_Linux,Mr.cash,mIRC,Pa1,si mult mai multi se ocupau si ei cu livrarea drogurilor.Dar capo di tutti capi sa zic asa,era florinacyo,el atuncii fiind un simplu outsider in La Cosa Nostra.Gyoo a crescut si pe la 13 ani a intrat si el in domeniul drogurilor,era unul dintre cei mai cunoscuti traficanti din Los Santos si toate departamentele il cautau.Gyoo intr-o zi a intrat in Rroms Community cu Bulibasha LeThaL.Atunci era imun si departamentele de politie nu mai aveau ce sa-i faca pentru ca avea una dintre cele mai respectate mafii din Los Santos in spatele lui.Gyoo a reusit sa capete in Rroms Community respect,si a prins capacitatea de a fii un mafiot adevarat.El a fost in aproape toate mafiile din toate orasele si cam in toate a reusit sa detina un rank destul de mare.Asa Gyoo a capatat respectul multor mafioti,politisti sau chiar civili din toate orasele.S-a dat WIPE,toti liderii mafioti s-au dus jos,tot schimbat.Si a luat lider unul dintre prietenii lui cei mai buni,a devenit Don Paterno Florinacyo.El intrand in Paterno Family impreuna cu ceilalti frati ai lui au reusit sa faca din Paterno Family una dintre cele mai bune,ba chiar cred ca cea mai buna mafie din tara.El a reusit sa fie strigat Vicario si liderul asassinilor,a facut o treaba buna,zic eu,si au ridicat impreuna Paterno Family.Dar Gyoo intr-o zi a facut greseala vietii sale si a intrat cu coduri la un war al mafiilor.A primit ban dar nu s-a lasat si a intrat din nou,a intrat iarasi in Paterno Family si a reusit sa isi recapete respectul pierdut in fata tuturor adminilor/playerilor.Dar el s-a saturat de munca ilegala si s-a gandit sa devina politist,el a depus actele pentru a devenii un politist si a fost acceptat,a trecut testele si era numit Private in National Guard.A prins foarte multi runneri,a arestat foarte multi oameni si cel mai important nu a fost genul de politist care tanjeste sa aresteze pe cineva.Dar nu a uitat de unde a plecat asa ca a iesit din National Guard si s-a alaturat uneia dintre cele mai bune factiuni pasnice,News Reporters...El a reusit sa devina sub-lider,respectiv General,Consigliere si SoulKeeper la 3 factiuni de pe server,le stiti voi.Si-a capatat respectul tuturor,acum a depus actele pentru a devenii un asasin platit si asteapta sa vada raspunsul...

★ Nume in joc: Claudiu2010

★ Level: 24

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server? De aproape un an.

★ Factiuni precedente: The Barzini Family , The Cuneo Family , FBI si Taxi

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am facut cerere de demisie, si acum trebuie sa astept sa intre Rizi sa imi dea /uninvite.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Datorita faptului ca au un lider foarte bun si sunt respectati.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Angajeaza asasini care sunt platiti pentru a omori.

★ Nickname-uri anterioare: Tot acest nick.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: "Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca-ti este frica!

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/71416753301519788491.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Claudiu2010 s-a nascut in orasul Los Santos.Vazand ca este singur si nu are bani de mancare si de imbracaminte s-a decis sa isi caute si el un job din care sa castige si el niste bani. Cautand el job-uri sa gandit sa isi ia job-ul Trucker deoarece auzise ca se castiga foarte bine din acest job. S-a angajat ca trucker si era foarte multumit deoarece castiga bani foarte multi si repede. A lucrat ca Trucker foarte mult timp. Intr-o zi, lucrand, a vazut un anunt cum ca The Barzini Family recruteaza membrii. Vazand acest anunt m-am gandit sa intru si eu in aceast familie. Pe atunci era lider LeThaL. L-a sunat cand a vazut acel anunt si l-a intrebat daca il poate lua si pe el in factiune. El i-a raspuns "Da" si in secunda urmatoare era membru al Familiei Barzini. Dupa vreo doua saptamani am auzit ca LeThaL se lasa de SA:MP si in acelasi timp lasa si postul de lider altui membru. Eram foarte curios cine va fi noul nostru lider. Intr-o zi, ma trezesc de dimineata, si vad ca [F4L]Oasis9 este noul nostru lider. La inceput nu eram prea multumit de el deoarece nu il cunosteam, insa cu timpul m-am imprietenit cu el. Dupa o perioada de aproximativ 3-4 luni de zile petrecute in aceasta familie, m-am ganndit sa intru intr-o alta familie. Plimbandu-ma cu masina prin oras vad un anunt ca The Cuneo Family recruteaza. Vazand acest lucru mi-am depus CV-ul pe site-ul familiei si asteptam cu nerabdare sa fiu acceptat. Mr.Africanu m-am acceptat in aceast familie, am dat testele si am intrat. M-am imprietenit repede cu membrii acestei familii. Am petrecut si in aceast mafie o perioada de aproximativ 2-3 luni. Drogurile si armele erau la ordinea zilei,rapiri si omoruri.Intr-o zi Mr.Africanu ne-a spus ca v-a lasa liderul altcuiva deoarece el nu mai vrea acest post. Am incercat toti sa-l convingem sa nu se lase insa nu ne-a ascultat. Noul lider era 0merta care a dat wipe total si nu m-am reintors in aceast familie. Ma saturasem de droguri si arme, rapiri si omoruri asa ca m-am gandit sa trec de partea legii pentru a opri aceste lucruri. Vazand ca FBI recruteaza m-am gandit sa intru aici, pe atunci lider fiind Anduu. Mi-am depus CV-ul pe site-ul acestei factiuni si spre fericirea mea am fost acceptat. Vazandu-ma membru FBI am inceput sa pun capat afacerilor cu droguri si arme, rapirilor si omorurilor. Insa cei care se ocupau de aceste lucruri erau din ce in ce mai multi si era imposibil sa le fac fata tuturor. Din cauza unor probleme, nu am mai putut sa imi desfasor activitatea in aceasta factiune asa ca am fost dat afara. Eram iar civil, nu stiam ce sa fac pana cand am vazut ca Taxi Company recruteaza. Mi-am depus CV-ul in cadrul acestei companiei si am fost acceptat. Am lucrat o perioada de timp ca taximetrist si acum m-am gandit sa intru in Hitman Agency pentru ca imi place sa omor la comanda.

Edited by Claudiu2010

Nume in joc: PapY

Level: 23 [170/96]

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server?: 1 an.

Factiuni precedente: Corleone, PD, NG, FBI, Hitman vreo 4 luni am stat.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am avut probleme in familie si a trebuit sa-mi dau demisia, sa nu le creez probleme celor din Corleone am ales aceasta solutie.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este factiunea mea preferata din samp si cred ca ma si caracerizeaza, am fost in Hitman cand era Gabb lider si am stat aprox 4-5 luni si a trebuit sa-mi dau demisia pentru ca nu aveam lider. Este o factiune foarte buna si membrii foarte prietenosi, cel putin cu mine. Mai multe nu vreau sa spun ca bat spre pupincurist si cersetor. Ai mai fost liderul meu si stii ca nu te-am suparat, se daduse wipe la factiune si nu am mai avut loc. :(

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 / zi pentru ca m-am reapucat. :D

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea altor playeri pentru o suma de bani.

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Evident

Motto-ul personal: Nu am motto :-??

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/63586931091866111324.jpg

Biografia caracterului : Caracterul a fost facut acum aproximativ un an in urma, rzr.marius (actual [bis]RzR.Marius) m-a invatat sa joc sa-mp. La lvl 1 mi se parea cel mai frumos joc de pana acum, nu stiam nici sa ajung la gara LS sau la PD, era totul interesant. Prima factiune in care am intrat a fost Yakuza, apoi NG, PD si altele. Ajunsesem la lvl 15 si aveam sperante mari sa ajung in cele mai bune factiuni din sa-mp. Incercam si niste factiuni pasnice gen TCC cu liderul [F4L] Balon, foarte frumos era, in nicio factiune nu am stat mai putin de 1 luna, respect pe cei ce ma respecta. Imi doresc sa intru in Hitman Agenty deoarece este cea mai frumoasa factiune si cea mai organizata. Macar o sansta pt teste daca mi s-ar acorda ar fi super. Salut si multumesc.

Edited by Papy Gabriel

★ Nume in joc: Tom.Hagen

★ Level: 30

★ De cat timp jucati pe server? 1 an

★ Factiuni precedente: Aproate toate

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am iesit din cauza ca un membru era prea increzut

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca este printre cele mai bune factiuni de pe server , si am prieteni acolo si imi doresc foarte mult sa intru

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? fara afk vreo 10 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Agentia se ocupa cu rezolvarea contractelor

★ Nickname-uri anterioare: [FnK]ShiNy , xTeNsioN

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da , desigur

★ Motto-ul personal: "Respectul il capeti prin fapte"

★ Poza cu status: Poza!

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Micutul Tom.Hagen a fost abandonat de parinti sai la Gara Los Santos pe la varsta de 1 an.Dupa ce a fost abandonat , a fost crescut de un grup de oameni ai strazi pana la varsta de 12 ani.Intr-o zi se plimba pe strada si a vazut cum actioneaza un medic adevarat , asa ca s-a apucat sa faca scoala , si a reusit sa se alature medicinei.Intr-o zi , matusa mea mi-a spus ca tatal meu a fost taximetrist , si ea vroia sa il urmez pe tata in viata , pt ca era un om destept.Intr-o zi mi-am dat demisia din medicina si eram pasionat de condus , asa ca am decis sa aplic la Taxi Cab Co.Am fost acceptat si am dat test din regulament si HQ-urile de pe server.Intr-o zi , seful meu m-a prins cu arme la mine , asa ca am fost demis.Dupa ce am fost demis , eram pasionat de arme si doream sa ajut legea.Am facut aplicatie la National Guard unde am fost acceptat si am dat testul din regulament , arrest list si wanted list , si la arme din mp5 , m4 , si deagle , am trecut testele cu succes , liderul meu , CiupaNezu spunea ca fac o treaba foarte buna si am primit rank up-uri multe.Dar intr-o zi incepeam sa ma droghez , umblam cu whore , asa ca am decis sa imi dau demisia fiindca , nu doream sa am si aici probleme.Intr-o zi , cand eram civil , am vazut un /ad ca Cuneo family recruteaza , asa ca mi-am incercat norocul si am fost acceptat , eram foarte fericit din cauza ca aceeia era prima mea mafie.Intr-o zi liderul nostru ne-a spus ca vom avea un war , eram aliati pe atunci cu Barzini si Paterno family , am luptat impotriva Aliantei din Los Santos , si am fost victoriosi.La war am vazut cat de bine lucreaza Corleone family , asa ca mi-am incercat norocul la Corleone , unde am fost acceptat.Si dupa atatea factiuni , eram satul de toate factiunile.Am stat o vreme civil , pana am incercat norocul la FBI , unde liderul , Robotiquis , m-a acceptat , acolo am stat o vreme pana mi sa facut dor de mafii , asa ca am intrat in Barzini family , unde am crezut ca voi avea prieteni adevarati , dar nu a fost asa.Si acum doresc sa aplic la Hitman Agency , unde am cativa prieteni , si sper sa fiu acceptat , Multumesc

Edited by ShiNy

Nume in joc: BlueR

Level: 26

Varsta: 16, in 30 Octombrie fac 17

De cat timp jucati pe server?: Din Ianuarie-Februarie

Factiuni precedente: News Reporter(rank 2), Taxi Cab Co(rank 2), News Reporter(rank 4), Police Dept(rank 1), Tattaglia Family(rank 2), Barzini Family(rank 2), TCC(rank 3), Barzini Family(rank 2), F.B.I(rank 3), News Reporter(rank 1).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am facut o gluma si s-a suparat Addyn pe mine si mi-a dat eject.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi doresc de mult sa intru, acum poate am o sansa.Daca nu, asta e. :)

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 10 maxim

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinari.

Nickname-uri anterioare: Am inceput cu '0kata_atak0', mi-am schimbat numele in 'kata_atak', am primit ban la level 23.Am inceput de la 0, cu numele 'katta10' l-am schimbat in 'n00bu', 'BlueR', 'kata.atak', 'BlueR'.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Motto-ul personal: No risk, no win.

Poza cu status: Click!

Biografia caracterului: BlueR a venit in LosSantos, la gara LS era asteptat de prietenul lui, AbcRo.El a inceput sa lucreze prima data ca mecanic.Invatand cate ceva despre mecanica, a reusit sa intre in Tow Car Company.A stat o vreme in Tow Car Company, si-a facut prieteni, a facut bani, pana a fost invitat intr-o mafie, The Barzini Family.Tot asa, in Barzini Family a invatat sa traga cu arma, sa lucreze pe principiul 'echipa, familie', si si-a facut alti noi prieteni.

Fiind satul de criminalitati, venise timpul sa se alature binelui, a intrat in F.B.I.In F.B.I si-a facut treaba, dar din unele motive a fost nevoit sa plece.

Apoi s-a alaturat echipei News Reporter pentru a se distra.O gluma exagerata si proasta a dus din pacate la demiterea lui.

Acum BlueR asteapta sa isi gaseasca o echipa unde sa isi poata faca treaba, sa isi foloseasca abilitatile si in acelasi timp sa se distreze.

Guest Anduu
Imi cer scz , retrag !

Si de ce mai postezi daca retragi dupa 3 minute ? Doh.

@BlueR - Astept un PM cu motivul pentru care ai primit ban pe fostul account.

@Gyo - 14 ani si cate luni ? Astept PM.

Mai astept cereri, pana acum nimic sigur.

★ Nume in joc: Claudiu2010

★ Level: 24

★ De cat timp jucati pe server? De aproape un an.

★ Factiuni precedente: The Barzini Family , The Cuneo Family , FBI si Taxi

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am facut cerere de demisie, si acum trebuie sa astept sa intre Rizi sa imi dea /uninvite.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Datorita faptului ca au un lider foarte bun si sunt respectati.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Angajeaza asasini care sunt platiti pentru a omori.

★ Nickname-uri anterioare: Tot acest nick.

★ Motto-ul personal: "Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca-ti este frica!

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/71416753301519788491.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Claudiu2010 s-a nascut in orasul Los Santos.Vazand ca este singur si nu are bani de mancare si de imbracaminte s-a decis sa isi caute si el un job din care sa castige si el niste bani. Cautand el job-uri sa gandit sa isi ia job-ul Trucker deoarece auzise ca se castiga foarte bine din acest job. S-a angajat ca trucker si era foarte multumit deoarece castiga bani foarte multi si repede. A lucrat ca Trucker foarte mult timp. Intr-o zi, lucrand, a vazut un anunt cum ca The Barzini Family recruteaza membrii. Vazand acest anunt m-am gandit sa intru si eu in aceast familie. Pe atunci era lider LeThaL. L-a sunat cand a vazut acel anunt si l-a intrebat daca il poate lua si pe el in factiune. El i-a raspuns "Da" si in secunda urmatoare era membru al Familiei Barzini. Dupa vreo doua saptamani am auzit ca LeThaL se lasa de SA:MP si in acelasi timp lasa si postul de lider altui membru. Eram foarte curios cine va fi noul nostru lider. Intr-o zi, ma trezesc de dimineata, si vad ca [F4L]Oasis9 este noul nostru lider. La inceput nu eram prea multumit de el deoarece nu il cunosteam, insa cu timpul m-am imprietenit cu el. Dupa o perioada de aproximativ 3-4 luni de zile petrecute in aceasta familie, m-am ganndit sa intru intr-o alta familie. Plimbandu-ma cu masina prin oras vad un anunt ca The Cuneo Family recruteaza. Vazand acest lucru mi-am depus CV-ul pe site-ul familiei si asteptam cu nerabdare sa fiu acceptat. Mr.Africanu m-am acceptat in aceast familie, am dat testele si am intrat. M-am imprietenit repede cu membrii acestei familii. Am petrecut si in aceast mafie o perioada de aproximativ 2-3 luni. Drogurile si armele erau la ordinea zilei,rapiri si omoruri.Intr-o zi Mr.Africanu ne-a spus ca v-a lasa liderul altcuiva deoarece el nu mai vrea acest post. Am incercat toti sa-l convingem sa nu se lase insa nu ne-a ascultat. Noul lider era 0merta care a dat wipe total si nu m-am reintors in aceast familie. Ma saturasem de droguri si arme, rapiri si omoruri asa ca m-am gandit sa trec de partea legii pentru a opri aceste lucruri. Vazand ca FBI recruteaza m-am gandit sa intru aici, pe atunci lider fiind Anduu. Mi-am depus CV-ul pe site-ul acestei factiuni si spre fericirea mea am fost acceptat. Vazandu-ma membru FBI am inceput sa pun capat afacerilor cu droguri si arme, rapirilor si omorurilor. Insa cei care se ocupau de aceste lucruri erau din ce in ce mai multi si era imposibil sa le fac fata tuturor. Din cauza unor probleme, nu am mai putut sa imi desfasor activitatea in aceasta factiune asa ca am fost dat afara. Eram iar civil, nu stiam ce sa fac pana cand am vazut ca Taxi Company recruteaza. Mi-am depus CV-ul in cadrul acestei companiei si am fost acceptat. Am lucrat o perioada de timp ca taximetrist si acum m-am gandit sa intru in Hitman Agency pentru ca imi place sa omor la comanda.

Guest Anduu

Catatheboss - minim level 15 !

Claudiu am vazut cererea ta, nu inteleg de ce ai postat-o iarasi, nu am raspuns inca.

Nadal Bean .. your english is not so good I want ..

Nume in joc: suzeTa

Level: 40

Varsta(reala): 13

De cat timp jucati pe server? Din Martie 2009.

Factiuni precedente: Aproape toate inafara de TCC si unele mafii.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demisie.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru a le oferi celor ce pun contracte razbunarea.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Peste 6.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Crime pentru bani.

Nickname-uri anterioare: fLaViUs si [x]_fLaviuS_[x]

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Motto-ul personal: Nu am.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/99120057822016776424.png

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): suzeTa s-a nascut in gara Los Santos in jurul anului 2009 prin Martie (numele fLaviuS pe vremea aceea). La inceput era un 'newbie' dar incetul cu incetul a avansat in level iar la level 7 el a fost ales Lider News Reporter, iar adevarata aventura a lui pe B-Zone a inceput. Cu timpu, a fost si prin Taxi Cab Company (membru si lider), Medic/Fireman (membru si lider), News Reporter (lider de 3 ori). Intr-o zi, suzeTa a vrut sa devina asasin profesionist si a reusit,dar nu cum ar fi vrut el .. a stat doar o saptamana din cauza unor probleme personale. Dupa cateva zile el a decis sa intre in armata.Pentru o scurta perioada, a fost unul dintre cei mai devotati soldati, pe vremea aceea fiind lider Snifel04 si ShURuBeL, acestia l-au instruit foarte bine facand un barbat din el. A fost recrutat si de FBI,lucrand pentru ei vreo 2 luni, acolo ajungand la rank 3, la fel si in Police Department. suzeTa a mai trecut si prin School Instructor unde a avut sansa sa fiu sublider si sa instruiesc multi elevi. A fost si sublider la mafia The Cuneo Family avandul ca lider pe Koiac', aici a invatat multe secrete ale mafiilor. Dupa un timp a avut sansa sa fie si sublider la The Stracci Family, avandul ca lider tot pe Koiac'. Iar acum, dintre toate factiunile, Hitman Agency il tenteaza cel mai mult si sunt sigur ca daca el va fi recrutat, va ramane pana la PENSIE si se va perfectiona in crime. Edited by suzeTa

★ Nume in joc: florinacyo

★ Level: 42

★ Varsta(reala): 16 ani

★ De cat timp jucati pe server? De 1 an jumatate

★ Factiuni precedente: Rroms,Bikers,La Cosa Nostra,Corleone,TCC,Yakuza,The Paterno Family,Natinal Guard,Police Departament.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere demisie

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? De mult vreau sa ma alatur echipei de asassini , cred ca este un job care mi s-ar potrivi foarte bine si acum am ocazia.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? In jur de 8-9 ore.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu uciderea playerilor pentru bani.

★ Motto-ul personal: Respectul il castigi prin faptele pe care le faci.

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/28934124336564228015.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): florinacyo a inceput sa joace pe serverul b-zone RPG in luna aprilie a anului 2009.La inceput nu stia prea multe , nu stia ce inseamna role play , juca doar pentru distractie , pentru a face DM.Mai tarziu acesta a inteles rostul acestui joc si a intrat in comunitatea de rromi avandu-l ca lider pe Bulibasha LeThaL.Dupa aproximativ 2-3 saptamani acesta a intrat in factiunea bunului lui prieten d3l3t3r,unde a reusit sa capete rank 4(Punk).La numai mult de 2 saptamani s-a dat wipe total la server.florinacyo a facut o pauza de 2 saptamani dupa care a revenit in factiunea colegului lui de clasa mIRC , unde a reusit sa ajunga rank 2(Associate).La o luna de la intrarea lui in LCN , liderul mIRC a renuntat si ia lasat locul lui Shady_Mig , acesta ia oferit lui florinacyo rank 4 (capo,un fel de sublider).Dupa ceva evenimente , florinacyo a demisionat din LCN si s-a alaturat familiei Corleone , unde lider era Godfather mIRC . In Corleone , florinacyo a reusit sa obtina titlul de Underboss(rank 5) urmand ca mai tarziu sa fie Godfather(rank 6).Dupa 2-3 luni , mIRC a renuntat la lider , iar urmasul lui ar fi trebuit sa fie florinacyo , insa nu aceasta a fost si decizia lui Alin.MaesT.Vazand ca numai are sanse in Corleone,acesta s-a intors la vechea iubire si anume La Cosa Nostra.florinacyo si-a mai petrecut inca 2 luni in acesta mafie avandu-l ca lider pe Spawn,fost subaltern pe vremea lui Shady_mig si a reusit sa capete din nou rank 4(Capo).Din cauza unor discutii cu Spawn in privinta recrutarii unui player care nu merita sa intre in LCN , florinacyo , a hotarat sa demisioneze si sa se alature mafiei chinezesti Yakuza unde lider era LeThaL . Si in aceasta factiune florinacyo a reusit sa ia rank 2 si sa demonstreze ca stie sa fie mafiot.Dupa toate acestea , a aparut noul mod , noile mafii , fiind un mafiot experimentat .. florinacyo a reusit sa ajunga Don Paterno,primul Don al familiei Paterno.In aceasta factiune florinacyo si-a petrecut mai bine de 10 luni . Stiind foarte bine ce are de facut si cum trebuie sa procedeze a reusit sa capete titlul de "cel mai bun lider al serverului B-Zone RPG" si laude in privinta familiei Paterno,desigur au existat si probleme,dar a trecut cu bine peste toate.Deoarece acesta a considerat ca si-a terminat treaba a hotarat sa alature politiei.Nefiind locul potrivit pentru el acesta s-a retras , renuntand la adminul si liderul de pe serverul RPG.

Edited by Anduu

★ Nume in joc: ALLEN

★ Level: 16 respect 105/68

★ Varsta(reala):16

★ De cat timp jucati pe server? 3 luni

★ Factiuni precedente: The Stracci Family The Paterno Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: nu mia placut

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? in aceasta factiune am vrut sa intru de prima data

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 10-12 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? cu rezolvarea contractelor

★ Nickname-uri anterioare: nu am avut

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: dak nu risti nu ai ce sa castigi

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/47174818886226786153.pn

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Ma numesc ALLEN, mam nascut in satul din nordul ls am facut scoala generala in satul din ls am obtinut rezultate bune si am continuat liceul in orasul ls incepusem sa traiesc din bursa de la liceu pentru rezultate bune in anul 2005 cand am terminat liceul nu am mai avut bani sa continui si facultatea si am ajuns la viata de strada si dupa ceva timp mam intalni cu un strain pe nume narerost si ma indemnat sa ma angajez cu el la ferma unde castigam bani frumosi dupa ceva timp cand a cazut agricultura am ajuns iar pe strazile din ls, in anul 2007-2008 am ajuns in stracci si in paterno unde miam facut multi prieteni acum vrea sa incerc si o agentie pentru dezvoltarea mea.

retrag scuzatima

Edited by Allen94

Nume in joc: syN

Level: 15

Varsta(reala): 5 ani si jumatate

De cat timp jucati pe server? Din dec 09 cu o pauza de 3 luni

Factiuni precedente: Hitman Agency, Paterno Family, FBI, Hitman Agency, FBI, HA, FBI, HA, FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am luat pauza

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Aci am cativa preteni

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :-?? Joc pan` ma plictisesc

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Killing 4 money

Nickname-uri anterioare: ---

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Of course

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Of course

Motto-ul personal: "Nu exista asa ceva!"

Poza cu status: click me!

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): syN s-a nascut cu ceva timp in urma in Vice City, orasul droagelor. 'Colo el a crescut cu frasu` mai maricel, Bill, si parintii lor nebuni inchisi la 9. Bill era mare boss in Cosa Nostra si omora, si scuipa, si punea piedici la mosi, si scria "da-mi un sut" pe spatele copiilor. syN cu pretenii lui mai mititei oleaca furau bomboane de la magazinu` lu` nea Gica Musculosul. Intr-o zi, cand syN crescuse si ajunse si el boss da boss a Cosei Nostra din Vice City, Bill fuse impuscat in cap, cele 20 de gloante trecandu-i prin cap. Dupa acea intamplare amuzanta, syN il plateste pe magicianul Cornelus cu 10 miliarde de lire, euro si doleri ca sa-i regenereze creieru` lu` Bill si sa-l invie. Dupa ce Bill a inviat, s-a retras din lumea interlopa, angajandu-se ca medic. Dupa cativa ani fiind Ciomu`, Bill ajunse director la spital. Dupa inca ceva anisori, nea directoru` al mai mare il muta pe Bill in Los Santos, San Andreas, sa fie `colo directoru` spitalului. syN ramanand singurel in Vice City, se apuca de sporturi extreme. Dupa vrun an de la plecarea lu` Bill, syN se urca intr-un avion sa se duca sa sara cu parasuta. Da` avionu` era pilotat de o parasuta... so, ea a mai zburat ceva kilometrii in plus. Pe langa acest fapt, a mai prins si o musca pe parbriz, parbrizul crapandu-se, ea s-o speriat si s-o catapultat. Asa ca a sarit si syN din havion, aterizand in fix, culmea, in apartamentu` luxos de 10 stele a lu` Billa. Asa ca syN se tot angaja ca agent FBI, asasin platit, agent FBI, asasin platit, agent FBI, asasin platit, urmandu-i pe lexyboy si Billunel. In prezent, dupa o lunga plimbare pe muntele de pe strada 3, nr. 13, are si el noroc sa-i prinda p-amandoi in aceeasi echipa, Hiiiiiiiiiiitmaaaaaan Agencyyyy. THE END

Edited by syN

Nume in joc: Babu

Level: 27

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server: Decembrie 2009 (9 luni/~3 luni pauza)

Factiuni precedente: Fireman/Paramedic, F.B.I, Cuneo Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Demisie (imi doresc atat de mult sa intru in Hitman Agency).

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi place munca cu care se ocupa agentia si imi doresc sa omor si eu oameni „silent”.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7-8 ore pe zi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omoara oameni pentru bani.

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Hitmanii fac totul pe cont propriu. Dar sunt capabil sa lucrez si in echipa. Am dat dovada de munca in echipa si in FBI, respectiv Cuneo.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da.

Motto-ul personal: „Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai; gustul infrangerii face victoria cu atat de dulce”

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/87799048575575325825.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Povestea mea a inceput acum 15 ani. Eram un simplu student la liceul din Downtown. Eram un baiat obisnuit pana cand am intrat intr-un anturaj. Noii mei prieteni se ocupau cu vanzarea drogurilor, armelor, furtul masinilor, telefoanelor si altele. Am inceput sa iau parte la toate activitatile lor, desi eram prea temut sa nu fiu prins de politisti. Am trait alaturi de aceasta gasca timp de 3 luni, iar apoi am fost respins deoarece vanzarea armelor s-a diminuat. Nu mai aduceam profit gastii. Tocmai absolvisem liceul si nu reusisem sa intru la o facultate de stat. De accea am facut un imprumut la banca pentru a putea urma o facultate privata. M-am hotarat sa dau la medicina, iar dupa 6 ani am fost angajat la spitalul central din San Fierro. Acolo am intalnit alti oameni care aveau acelasi scop ca si mine, sa ajute bolnavii. Am reusit sa avansez de la asistent medical pana la chirurg. Dupa ce am lucrat 3 ani ca medic, m-am hotarat ca e timpul sa incerc ceva nou. Mi-am dat demisia si am facut o cerere in Federal Bureau of Investigations. Am fost acceptat si am inceput sa lucrez pe teren, alergand dupa suspecti. Acolo am intalnit tot felul de oameni: buni (colegii de departamente) si rai (criminali in serie). Cel mai bun prieten mi-a fost sKillz (*este si in realitate*), urmat de liderul Bill_Bonnano, cel mai bun lider. Intotdeauna mi-a placut cum ne-a organizat la sedinte si antrenamente. Mi-a placut sa arestez suspecti, dar mai mult mi-a placut sa alerg dupa fugari. Nu voi uita niciodata urmaririle care s-au desfasurat pe distante foarte lungi. Intr-o zi de primavara, am fost impuscat in timp ce urmaream mai multi suspecti. Glontul n-a fost letal, dar am fost nevoit sa imi petrec cateva luni in spital. M-am recuperat si am fost nevoit sa caut ceva de lucru. M-am orientat catre o mafie. Am ales Cuneo Family, deoarece erau cei mai buni. Liderul Cr1spy s-a ocupat de noi, ne-a invatat tactici de lupta, ne-a organizat foarte bine. Am avut functia de asasin, adica mergeam sa-i omoram pe cei ce atacau/tradau familia noastra. Mi-a placut ca am fost avansat foarte repede de la Piciotto la Vicario. Dar au avut loc schimbari in mafie. Au aparut dispute intre membri din cauza banilor. Afacerile familiei nu mai mergeau. Acestea sunt doar unele din cauzele pentru care m-am retras. Intr-o zi, in timp ce mergeam pe strada, am vazut un banner. Acesta indica drumul catre un internet caffe. Am intrat acolo si m-am asezat la un calculator. Cand am deschis monitorul, am observat un formular ce trebuia completat. Tocmai l-am terminat.

Edited by Babu

★ Nume in joc: AtenTaT

★ Level: 29+

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server? 1 an

★ Factiuni precedente: SI.fireman/paramedic,taxi,cuneo,fbi,pareno,paterno,paterno

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am fost de prea mult timp si m-am plictisit

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? to kill for money,si sa imi fac prieteni noi

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? ~5ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? omoara pentru bani

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: nu lasa pe maine ce poti face azi

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/30905756802786459306.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): AtenTaT sa nascut in spitalul din Los Santos.Nestiind ce este acela sa:mp si rpg se plimba pe strazi pana ce a dat de LeThal iar acesta la invatat tot ce trebuia ca sa se descurce singur,dupa ce a mai crescut sa gandit sa incerce o factiune,prima factiune a fost school intructor in care sa descurcat foarte bine sub indrumare lui donlupu si kamikaze.Dupa aceasta a facut o pauza...nu a mai jucat un timp.Cand a revenit sa dus in fireman/paramedic dornic sa ajute oamenii...dar dupa venirea lui a plecat liderul si nu a stat mult,dupa aceste 2 factiuni a mai incercat taxi dupa care a vazut ca vandalii ii strica taxiul sa dus in mafii cum ar fi cuneo si paterno.Plictisindu-se de mafii doreste sa se alature hitmanilor

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.