Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Dragos03

Level: 20

Varsta(reala): 15ani jumatate

De cat timp jucati pe server: 6luni

Factiuni precedente: The Barzini Family x2, The Stracci Family, The Cuneo Family, School Instructor, F/P

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am iesit pentru a incerca ceva nou

De ce doriti sa va alaturati agentiei: As vrea sa indeplinesc mult contracte, multumesc

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7-8 h, aproape toata ziua

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu rezolvarea contractelor

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Desigur

Motto-ul personal: Toti pentru unul si unul pentru toti

Poza cu status: http://img840.imageshack.us/img840/2058/samp006y.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Numele meu este Dragos , am aflat de acest server de la un prieten , in iarna anului 2009 , la inceput nu mi`a prea placut , apoi D3nys m`a incurajat foarte mult sa raman , si am ramas. ; Dragos s`a nascut la marginea orasului Los Santos , langa niste oameni foarte bogati , case foarte multe si mari , vile ... Dragos a avut o boala foarte rara si grea de vindecat ... mama lui nu stia ce sa se mai faca cu el , nu avea un venit destul de mare sa il intretina foarte bine si sa il vindece de boala , avand oameni bogati langa el , s`au imprietenit foarte repede cu ei , fiind niste oameni foarte de treaba. Parintii lui Dragos au inceput sa cerseasca bani in oras la inceput , inainte ca oameni de afaceri sa stie de boala fiului lor Dragos, cand intr`o zi oameni de afaceri au facut o vizita familiei mele , au vazut ca ceva nu era bine in ochii mamei si au intrebat daca totu' este in regula , mama nestiind ce sa zica ... a spus ca nu este chiar asa de buna sanatatea in familie , oamenii de afaceri erau putini ingrijorati si au intrebat ce nu este in regula?! Mama lui Dragos le-a spuns ca sufera de o boala foarte rara Dragos si le trebuie o suma foarte mare de bani pentru a`l vindeca. Oamenii fiind buni l`au ajutat si Dragos s`o vindecat printr`o operatie in China. Dragos a crescut mare , are 20ani (level) si a urmat o facultate . Multumesc pentru timpul acordat

★ Nume in joc: Tommy.Gunn

★ Level: 17

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server? 3 luni

★ Factiuni precedente: F/P, The Cuneo Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am vrut sa incerc ceva nou

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? imi doresc demult sa ma alatur agentiei, aveti membrii uniti

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 8-10 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? rezolva conctracte

★ Nickname-uri anterioare: Volcom

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Give me the money

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/69524399632044377959.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Ma numesc Tommy, m-am nascut in Ls. Eram dezorientat, primul lucru ca l-am facut a fost scoala de soferi. Primul meu job a fost ca Trcuker de unde castigam banuti putini dar la inceput imi prindeau bine. Dupa ceva vreme m-am alaturat factiunii The Cuneo Family, pe care am parasit-o considerand ca nu este locul meu acolo. In scurt timp aflu ca Mr.GhostX este noul lider F/P asa ca am hotarat sa ma alatur factiunii, am petrecut 2 saptamani acolo, timp in care m-am simtit foarte bine. Acum uite-ma aici incercand sa omor pentru bani!

★ Nume in joc: [FnK]Kenv

★ Level: 22

★ Varsta(reala): 17 spre 18

★ De cat timp jucati pe server? 3-4 luni cam asa

★ Factiuni precedente: taxi,tataglia,fbi,pd,fbi,pd

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: 3 FW

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? imi place factiunea si liderul

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 2-3-4

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? cu angajarea unor asassini pusi sa omoare undercover

★ Nickname-uri anterioare: Mr.Kenv

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? DA

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? DA

★ Motto-ul personal: Ce nu iti place tie, nu-i face altuia!

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/45182681622489140365.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): [FnK]Kenv s-a nascut in orasul Los Santos in urma cu 3 luni. Acesta era foarte plictisit la inceput deoarece avea level mic si nu putea intra in nici o factiune. Acesta s-a gandit ca cel mai bun lucru este sa isi ia un job pentru a face bani si a nu pierde timpul degeaba. Ajuns la level 7 acesta s-a hotarat sa invete orasul mai bine si s-a gandit ca cel mai bun lucru este sa intre in factiunea TAXI. Dupa numai 3 sapt acesta s-a hotarat sa incerce ceva nou si a fost acceptat in tataglia unde a petrecut 3 saptamani. Indemnat de colegii lui sa iasa si sa intre in politie acesta a acceptat si a intrat in police departament unde a petrecut la fel 4 saptamani deoarece a fost data afara pentru ca a incalcat o regula importanta. S-a hotarat sa intre tot in una din cele 3 factiune si s-a gandit ca cel mai bine este in F.B.I deoarece avea multi prieteni iar liderul era super de treaba. A petrecut ceva timp si acolo dupa care s-a intors la vechiul sa prieten Ionuc unde a stat pana acum cateva zile. Acum vrea sa incerce ceva nou sa fie asassin, sa isi ajute colegii si sa fie un player cu responsabilitate si cu respect fata de toti. Aceasta este povestea lui [FnK]Kenv. Multumesc

Tin sa mentionez ca am 10 FP dar astazi scap sigur de ele deci nu incurca cu nimic aceste ore!

* Nick: CrossFire1270

* Varsta reala:13

* Level:5

* ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/25153905934603564731.png

* Factiuni anterioare:

* Skill'uri la joburi secundare:Mechanic

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Imi doresc sa experimentez ceva nou !

* Stii regulile Hitman Agency?4.gifa

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?4.gifa

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?4.gifa

* Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat

★ Nume in joc: Rampage

★ Level: 19

★ Varsta(reala): 17 ani

★ De cat timp jucati pe server? : Un an si patru luni

★ Factiuni precedente: (Dupa verisunea noua): Corleone Family, Tattagila Family, Police Department

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit factiunea deoarece criminalii suparati ca respectam regulamentul si ne facem treaba nu ne respectau si incercau cat mai mult sa ne faca probleme. Din acest motiv am inceput sa intru in inactivitate intrand pe server o data la doua zile. Mai pe scurt, motivul pentru care am iesit este ca locul meu nu era acolo.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Doresc o factiune cu angajati seriosi care sa nu se certe si tot odata vreau sa intru pentru a-mi pune in valoare aptitudinile de hitman.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 6 si 8 ore.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie duce la bun sfarsit dorinta de razbunare a persoanelor ce au avut de suferit de pe urma criminalului cu contract prin asasinarea lui.

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

★ Motto-ul personal: "Ajuta-ti aproapele mai mult decat pe tine caci si el va face la fel"

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/68974554298417148107.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Mark Antony Shippfon, nascut pe data de 15 August 1992 la periferia San Fierro-ului, provenind dintr-o familie modesta, a incercat inca de mic sa devina o persoana importanta si respectata pentru inteligenta sa. La varsta de 10 ani a castigat olimpiade la aproape toate materiile importante devenind o mandrie pentru parintii lui. Pe data de 4 Decembrie 2005 intr-o zi friguroasa de iarna tatal baiatului venise acasa infrigurat dar bucuros ca isi luase salariul si se asezase la masa cu sotia acestuia pentru a vedea ce datorii au de platit. Mark si-a luat la revedere de la parintii lui ducandu-se la culcare si asteptand urmatoarea zi, cea mai importanta de pana acum, o olimpiada pe tara unde veneau cei mai inteligenti copii de varsta lui. Acesta nu a putut sa se culce si s-a dus in pod pentru a mai repeta la materia cu probleme. O persoana disperata ca nu avea bani de droguri l-a urmarit pe tatal acestuia pana acasa stiind ca luase salariul si a asteptat momentul potrivit pentru a-si face intrarea. Pe la ora 1:00 AM acesta a incercat sa se furiseze prin spatele casei fara a fi auzit pentru a fura banii lasati la intamplare, dintr-o greseala pe masa din bucatarie. Din cauza lacomiei acesta a cautat si in sufragerie pentru a verifica daca nu cumva il astepta ceva de valoare. Tatal baiatului trezit de zgomotele spargatorului isi luase o bata, fiind pregatit pentru o lupta corp la corp cu acesta dar nu avea de unde sa stie ca spargatorul avea o arma la el pregatita sa inlature orice obstacol. Spargatorul vazindu-l pe barbat apropiindu-se el a scos pistolul si l-a ucis cu sange rece impuscandu-l de 4 ori in piept si o data in cap. Mama baiatului in momentul in care a auzit impuscaturile, a tipat alergand spre camera baiatului sperand sa il ascunda sa nu ii se intample nimic. Spargatorul fugise repede spre aceasta iar femeia vazand ca nu mai are scapare a incercat sa il atace pe criminal cu o vaza gasita la intamplare pe hol. Criminalul a impuscat-o fara a se mai gandi la consecinte. Mark in timpul acesta statea in pod stiind ca daca va iesii va fi ucis de criminal. Norocul baiatului a fost ca o patrula de politie era in zona si acest lucru l-a speriat pe criminal. Ramas singur Mark a sunat urgent la salvare pentru mama acestuia care inca mai respira. Fiind aproape de spital aceasta a fost luata de urgenta si operata deoarece era in stare grava. In urmatoarea seara, baiatul a jurat ca va incerca sa apere orice persoana agresata ce ii cerea ajutorul si s-a supranumit Rampage. Pe data de 16 Iulie 2006 mama baiatului a fost externata iar Mark care lucrase foarte mult in timpul acesta i-a facut cadou o casa in centrul Los Santosului aproape de sectia de politie. In cautarea unui loc de munca a vazut un spargator de masini incercand sa fuga de doi politisti gata sa il impuste. Acesta venind din directia opusa baiatul s-a aruncat dupa agresor doborandu-l. Politistii recunoscatori, l-au luat pe Mark la sectia de politie unde se cauta o persoana pentru rutiera. Acesta pregatit, avand CV-ul acasa a luat slujba. In timpul concediului acesta s-a gandit sa isi ia cateva luni suplimentare pentru concediu in incercarea de a face academia de politie. Dupa absolvire a fost imediat promovat pentru patrula. Pe data de 9 August 2010 isi da demisia datorita unor colegi corupti cu care avea neintelegeri. Acesta stiind ca e facut sa lupte impotriva criminalilor si agresorilor a decis sa se faca asasin platit. Si-a aratat CV-ul unei agentii si asteapta raspunsul directorului.

Edited by Rampage

31041301494689045799.png

MODEL DE CERERE

★ Nume in joc: cristinaAmazon

Level: 11 imd 12

Varsta(reala): 20

De cat timp jucati pe server? 3 saptamani

Factiuni precedente: fireman/paramedic

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: subliderul facea oferte cu rentu de la casa lui si nou colegilor le facea scump am decis sa plec daupa 2 zile lo demis is pe el
:D

De ce doriti sa va alaturati agentiei? in primu rand imi place numele si vreau sa spionezi sa omor silent playeri

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 7-8 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? omoara discret playeri pentru o anumita suma de bani

Nickname-uri anterioare: asta e primu

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Motto-ul personal: get rich ,or die tryin

Poza cu status:

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Am inceput de jos aproape ca toata lumea din acest joc la inceput am avut noroc cu un plyer ca mia dat niste bani sa imi fac examenu de condus (nu stiam ca am bani in banca). La examen mai ca nu mancam tasatura de nervoasa ca uni playeri nu au respect fata de alti si intrau intetionat in mine ce pot sa zic a fost nasol . mama angajat ca fermier am vazut ca se castiga binisor ,pana la un moment dat cant veneau ca disperati sa fure combina deci intro seara am mers de langa politie pana la ferma de 20 de ori si tot nu am reusit sa imi iau combina inapoi ma tot omorat soferu mama enerjat la culme nu mai rezistam de nervi. Urmatoare zi mam angajat bus driver si faceam exursi su sau fara event prima mea excursie a fost un succes am avut peste 20 de playeri in autobuz am facut peste 20 k in ziua aia, urmatoare azi nu a mai mers am umplut autobuzu cu playeri si a venit unu si mia furat busu cu tot cu oameni din el am renuntat la meserie si mam facut mecanic am facut lvl 5. Am intrat in fratiunea f/p a fost frumos 2 zile pana nu ma luat un coleg la misto ca imi plac bananele si eu tot ce prind musc si tot de astea .momentan am un vis sa imi iau o masina

Va multumesc

P.S -sper sa ma luati la voi

★ Nume in joc: RedJoker

★ Level: 21

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? 6 luni si ceva

★ Factiuni precedente: School Instructor, News Reporter, Taxi Cab Company, The Paterno Family, National Guard, FBI, Fireman/Paramedic, Tow Car Company

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: a trebuit sa plec din tara ...

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? pentru ca imi place sa fac o treaba murdara

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? pai eu joc aproape toata ziua si toata noaptea

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? se ocupa cu asasinarea persoanelor pentru a face banii

★ Nickname-uri anterioare: Mr.Nike si RoB3rT96

★ Motto-ul personal: Te respect,Ma respectii!/Curatate pe maine dupa ce tiai facut treaba

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/29680608333518863804.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): RedJoker sa nascut la spitalul din Los Santos. El locuia cu parintii lui intro casa veche.Dupa ce a crescut RedJoker a vrut sa devina un medic si a facut facultatea de medicina si a ajuns medic.Dupa ceva vreme el a fst dat afara, si sa gandit sa se faca reporter, dar ii trebuia si acolo o facultate asa ca a facut facultate de reporter , dupa ce a terminat facultatea a ajuns reporrter unde a ajuns sa fie rank 5.Dupa o vreme a vrut sa fie cu leagea asa ca sa gandit sa intre in National Guard,zis si facut. La o saptamana dupa tatal sau a fost omorat si ia jurat ca o sa se razbune pe cel care la omorat. Acum vreau sa devin Hitman sa pot sa ma razbun pe cel care mia omorat tatal.

Edited by RedJoker

Guest Anduu

Alfredo.Santana - respins.

Nadal_Bean - respins.

catatheboss - respins.

Gyo - respins.

Claudiu2010 - respins.

PapY - respins.

BlueR - respins.

suzeTa - acceptat pentru teste.

florinacyo - acceptat pentru teste.

ALLEN - respins.

syN - acceptat pentru teste.

Babu -

AtenTaT - respins.

Dragos03 - respins.

Tommy.Gunn - acceptat pentru teste.

[FnK]Kenv - respins.

CrossFire1270 - respins.

Rampage - acceptat pentru teste.

cristinaAmazon - respinsa, minim level 15.

RedJoker - respins.

Nu am nimic cu nimeni, sunt prea putine locuri disponibile si nu va pot oferi multora o sansa din prima, mai asteptati. (maxim 15 membrii)

Scuzati estetica postului dar duc lipsa de timp.

Edited by Anduu

Informatii despre caracter :

► Nick: Bia

► Sex: Feminin

► Level: 21

► Factiuni precedente: Stracci, National Guard

► Ultima factiune: Hitman Agency

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...mp;#entry315826

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Doresc sa incerc ceva nou :)

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Membrii acestei factiuni omoara pentru bani/ indeplinesc contracte.

► Cum puteti ajuta factiunea: Seriozitate, activitate, dorinta de munca, capabilitatea de lucra in echipa.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu ...

► In ce interval orar jucati: 14- 20, depinde.

► Nick-uri anterioare: CreePyGirl

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Micuta CreePyGirL. a luat nastere pe data de 10 august 1993, Los Santos. Ea este rodul iubirii dintre Laurentiu si Liliana, un mafiot si o politista ce se iubeau enorm,insa, viata nu i-a vrut impreuna. Astfel, CreePyGirL. a ramas singura pe lume la varsta de 14 ani. Cu cat crestea mai mult cu atat devenea mai frumoasa. Toti se simteau atrasi de ea dar inima ei era cucerita de celebrul Bill_Bonanno. In prezent cei doi sunt impreuna, se iubesc si au de gand sa-si oficializeze relatia.

Informatii din viata reala :

- Nume: Bianca D.

- Varsta reala: 16

- Oras : Bucuresti

Factiuni precedente: The Barzini Family x2, The Stracci Family, The Cuneo Family, School Instructor, F/P

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am iesit pentru a incerca ceva nou

De ce doriti sa va alaturati agentiei: As vrea sa indeplinesc mult contracte, multumesc

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7-8 h, aproape toata ziua

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu rezolvarea contractelor

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Numele meu este Dragos , am aflat de acest server de la un prieten , in iarna anului 2009 , la inceput nu mi`a prea placut , apoi D3nys m`a incurajat foarte mult sa raman , si am ramas. ; Dragos s`a nascut la marginea orasului Los Santos , langa niste oameni foarte bogati , case foarte multe si mari , vile ... Dragos a avut o boala foarte rara si grea de vindecat ... mama lui nu stia ce sa se mai faca cu el , nu avea un venit destul de mare sa il intretina foarte bine si sa il vindece de boala , avand oameni bogati langa el , s`au imprietenit foarte repede cu ei , fiind niste oameni foarte de treaba. Parintii lui Dragos au inceput sa cerseasca bani in oras la inceput , inainte ca oameni de afaceri sa stie de boala fiului lor Dragos, cand intr`o zi oameni de afaceri au facut o vizita familiei mele , au vazut ca ceva nu era bine in ochii mamei si au intrebat daca totu' este in regula , mama nestiind ce sa zica ... a spus ca nu este chiar asa de buna sanatatea in familie , oamenii de afaceri erau putini ingrijorati si au intrebat ce nu este in regula?! Mama lui Dragos le-a spuns ca sufera de o boala foarte rara Dragos si le trebuie o suma foarte mare de bani pentru a`l vindeca. Oamenii fiind buni l`au ajutat si Dragos s`o vindecat printr`o operatie in China. Dragos a crescut mare , are 20ani (level) si a urmat o facultate . Multumesc pentru timpul acordat

► Nick: Alphonso.Capone

► Sex: Masculin

► Level: 30

► Factiuni precedente: oo multe...FBI , Hitman , NG , S.I, cuneo samd

► Ultima factiune: Hitman Agency

► Link catre demisie: Faction wipe

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Ador sa ajut oamenii sa se razbune

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Hitman agency se ocupa cu indeplinirea contractelor

► Cum puteti ajuta factiunea: Hmm nu stiu ..sa lucrez in echipa pentru a-mi ajuta colegii sunt sociabil glumet ..dar am uneori si niste glume de cacao da merge ...

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu cu nici unul chiar

► In ce interval orar jucati: 9A.M.-23 P.M

► Nick-uri anterioare: r3g3n3sis ,ExceSS

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Micul r3g3n3sis s-a nascut din 2 parinti normali intru-n orasel micut numit Los Santos la varsta de 4 ani parintii lui au fost asasinati si el recrutat de Hitman Agency , el s-a antrenat cu multi copii ca si el ca sa devina Silent Asasins r3g3n3sis nu mai avea un nume acum se numea 47 , Agent 47 , el facea tot ce ii statea in putinta ca sa isi indeplineasca contractele fara ca sa aiba martori si fara ca sa faca prea mare galagie cand il indeplineste , bineinteles dupa ce 47 l-a omorat pe cel mai important om pe server aceasta a de venit el insusi vanat de Hitmani bineinteles si aceia lucrand pe cont propriu nu stiau unul de altul insa 47 a fost prins , a fost cautat si de interpol si de C.I.A , cand interpolul l-au ridicat de la locuinta victimei un vechi prieten de al agentului 47 a facut o baricada dandu-se drept agent federal timp in care 47 a fugit si de atunci nu s-a mai stiut nimic de el , dar se zvoneste in intreaga lume ca multe din crimele petrecute apartin in totalitate agentilui 47

Informatii din viata reala :

- Nume: George.D.

- Varsta reala: 16

- Oras : Botosani

Nume in joc: Smith

Level: 31

Varsta(reala): ~16

De cat timp jucati pe server: ~6 luni

Factiuni precedente: News Reporter, Federal Bureau of Investigations, The Cuneo Family, Fireman/Paramedics, Hitman Agency

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Locul meu este aici, langa voi. Ma simt ca acasa, si vreau sa ajut in continuare. Sunteti oameni cu bun simt, caldurosi, pe gustul meu, si ma simt minunat alaturi de voi.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 10+ (~24/7 pe server)

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Contracts, omoram pentru bani, facem viata mai usoara, avem satisfactie cand omoram silent, etc. Pentru mine se ocupa cu asigurarea unei familii imense.

Nickname-uri anterioare: gameRO, Agent47

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, insa nu prea a fost nevoie, din cate am vazut. Prefer sa lucrez Silent, pe cont propriu. Daca se cere echipa, atunci echipa vom face.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Desigur, stii doar ce frumos scriu.

Motto-ul personal: “Always play by your rules” ; “Love and you will be loved”

Poza cu status: Click

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): gameRO s-a nascut prin gara Los Santos in iarna anului 2009, in urma cu 26 de ani (6 luni). Indrumat de unchiul sau (GamingElement), gameRO a crescut, acomodandu-se usor usor cu viata periculoasa din orasul Los Santos. In jurul varstei de 13 ani (level 13), gameRO si-a luat o slujba, vazand ca nevoia de bani il coplesea. A reusit sa se angajeze ca jurnalist la News Reporters Crew. A evoluat repede si dupa 2 saptamani a ajuns Local Editor. Vindea ziare, dadea anunturi, participa la sedintele saptamanale. Insa o cearta cu un coleg l-a dus pe gameRO la demitere. Absolvind facultatea de Drept si Lege San Fiero, gameRO s-a hotarat sa se inroleze in F.B.I. La varsta de 20 de ani (level 20), gameRO a facut primul sau pas in departamentul FBI. Dupa 1 an intens de lucru, a obtinut gradul de Agent Special in Antrenamente si continua rapoartele excelente, prezenta la sedinta. Devenise Agent47 si visa la un grad mai mare, spera sa ajunga cat mai sus in department. Insa un wipe din department, zvonuri, legaturi si sfaturile prietenilor l-au adus, fara vointa sa prea mare in Cuneo Family. Dupa doar 4 zile de “mafiot”, a plecat dezamagit catre locuri stiute doar de el. Si-a schimbat identitatea in Smith si a hotarat sa intre in Hitman Agency. Dupa un prim esec in testarile necesare, Smith a avut o oferta de nerefuzat: Sub-director al Spitalului de Urgente Las Venturas. A acceptat fara sa stea pe ganduri. Dupa 2 zile pline de recrutari noi, medici rezidenti si promovari, Smith s-a retras din activitatea de la Spital si a incercat din nou sa intre in Hitman Agency. In sfarsit, a reusit. Comportamentul sau de la inceput a lasat de dorit si a fost cat pe’aci sa fie demis, insa s-a remediat la timp. Cum Hitman Agency era o factiune ce educa, Smith a primit o doza de maturitate si educatie in plus si a reusit astfel sa obtina titlul de Agent Special (rank 4). A fost activ, a impartit contracte tuturor, a primit multe multumiri din partea colegilor sai si s-a remarcat prin contractele Silent. Insa liderul agentiei, Bill, a hotarat recent sa dea un wipe si astfel Smith isi depune noul CV pentru a se realatura Agentiei, pentru a continua munca inceputa, pentru a ajuta din nou.

★ Nume in joc: Claudiu2010

★ Level: 24

★ Varsta(reala): 16 ani

★ De cat timp jucati pe server? Aproape un an

★ Factiuni precedente: The Barzini Family , The Cuneo Family , FBI , Taxi si The Paterno Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am dorit eu sa plec.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Datorita faptului ca au un lider foarte bun, sunt respectati.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Angajeaza asasini care sunt platiti pentru a omori.

★ Motto-ul personal: "Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca-ti este frica!"

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/52449625139358672223.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Claudiu2010 s-a nascut in orasul Los Santos.Vazand ca este singur si nu are bani de mancare si de imbracaminte s-a decis sa isi caute si el un job din care sa castige si el niste bani. Cautand el job-uri sa gandit sa isi ia job-ul Trucker deoarece auzise ca se castiga foarte bine din acest job. S-a angajat ca trucker si era foarte multumit deoarece castiga bani foarte multi si repede. A lucrat ca Trucker foarte mult timp. Intr-o zi, lucrand, a vazut un anunt cum ca The Barzini Family recruteaza membrii. Vazand acest anunt m-am gandit sa intru si eu in aceast familie. Pe atunci era lider LeThaL. L-a sunat cand a vazut acel anunt si l-a intrebat daca il poate lua si pe el in factiune. El i-a raspuns "Da" si in secunda urmatoare era membru al Familiei Barzini. Dupa vreo doua saptamani am auzit ca LeThaL se lasa de SA:MP si in acelasi timp lasa si postul de lider altui membru. Eram foarte curios cine va fi noul nostru lider. Intr-o zi, ma trezesc de dimineata, si vad ca [F4L]Oasis9 este noul nostru lider. La inceput nu eram prea multumit de el deoarece nu il cunosteam, insa cu timpul m-am imprietenit cu el. Dupa o perioada de aproximativ 3-4 luni de zile petrecute in aceasta familie, m-am ganndit sa intru intr-o alta familie. Plimbandu-ma cu masina prin oras vad un anunt ca The Cuneo Family recruteaza. Vazand acest lucru mi-am depus CV-ul pe site-ul familiei si asteptam cu nerabdare sa fiu acceptat. Mr.Africanu m-am acceptat in aceast familie, am dat testele si am intrat. M-am imprietenit repede cu membrii acestei familii. Am petrecut si in aceast mafie o perioada de aproximativ 2-3 luni. Drogurile si armele erau la ordinea zilei,rapiri si omoruri.Intr-o zi Mr.Africanu ne-a spus ca v-a lasa liderul altcuiva deoarece el nu mai vrea acest post. Am incercat toti sa-l convingem sa nu se lase insa nu ne-a ascultat. Noul lider era 0merta care a dat wipe total si nu m-am reintors in aceast familie. Ma saturasem de droguri si arme, rapiri si omoruri asa ca m-am gandit sa trec de partea legii pentru a opri aceste lucruri. Vazand ca FBI recruteaza m-am gandit sa intru aici, pe atunci lider fiind Anduu. Mi-am depus CV-ul pe site-ul acestei factiuni si spre fericirea mea am fost acceptat. Vazandu-ma membru FBI am inceput sa pun capat afacerilor cu droguri si arme, rapirilor si omorurilor. Insa cei care se ocupau de aceste lucruri erau din ce in ce mai multi si era imposibil sa le fac fata tuturor. Din cauza unor probleme, nu am mai putut sa imi desfasor activitatea in aceasta factiune asa ca am fost dat afara. Eram iar civil, nu stiam ce sa fac pana cand am vazut ca Taxi Company recruteaza. Mi-am depus CV-ul in cadrul acestei companiei si am fost acceptat. Am lucrat o perioada de timp ca taximetrist dupa care m-am decis sa intru din nou intr-o mafie. Asa ca am ales Paterno Family deoarece liderul este un vechi prieten de-al meu. Am depus cererea si am fost acceptat, insa nu am petrecut mult timp in aceasta factiune deoarece membrii din Paterno Family se tot luau de mine mereu. Asa ca intr-o zi le-am spus tot ce aveam de spus si am iesit din factiune. Acum nu as mai vrea sa intru intr-o mafie ci as vrea sa aleg o Agentie cum este Hitman Agency deoarece este o factiune foarte frumoasa si au un lider respectat.

★ Nume in joc: Agelica

★ Level: 15

★ Varsta(reala): 18

★ De cat timp jucati pe server?: 2 luni

★ Factiuni precedente: Taxi Cab Company,The Cuneo Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa incerc ceva nou

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece imi place factiunea.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Kill 4 money

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

★ Motto-ul personal: -

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/43639988157401472618.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):

Deci mam nascut in gara LS unde o colega ma invata sa joc,pina la level 5 am avut foarte multe jobburi dintre care am stat o perioada lunga arms dealer,apoi mam hotarat sa intru intr-o factiune,aceasta a fost taxi dar cand am intrat am stat doar vreo saptamana deoarece a fost wipe si a fost ales Rizi ca lider,apoi am intrat in cuneo unde am invatat sa joc in echipa ,am castigat multe warruri dintre care am pierdut doar unu am iesit din cuneo deoarece am vrut sa incerc ceva nou, de la inceput mi-am dorit pd deoarece recrutau dupa am decis sa devin o hitgirl deoarece mi-am dorit de cand am intrat pe server.

★ Nume in joc: Kenv

★ Level: 23

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server? de 3-4 luni

★ Factiuni precedente: taxi,tataglia,fbix2,pdx3

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: -

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? vreau sa ma alatur voua sa colaboram si sa facem treaba buna

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 2-3

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? cu indeplinirea contractelor undercover

★ Nickname-uri anterioare: Mr.Kenv, [FnK]Kenv

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: ce nu iti place tie, nu ii face altuia!

★ Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/67084993584375241395.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Kenv s-a nascut in orasul Los Santos in urma cu 3 luni. Acesta era foarte plictisit la inceput deoarece avea level mic si nu putea intra in nici o factiune. Acesta s-a gandit ca cel mai bun lucru este sa isi ia un job pentru a face bani si a nu pierde timpul degeaba. Ajuns la level 7 acesta s-a hotarat sa invete orasul mai bine si s-a gandit ca cel mai bun lucru este sa intre in factiunea TAXI. Dupa numai 3 sapt acesta s-a hotarat sa incerce ceva nou si a fost acceptat in tataglia unde a petrecut 3 saptamani. Indemnat de colegii lui sa iasa si sa intre in politie acesta a acceptat si a intrat in police departament unde a petrecut la fel 4 saptamani deoarece a fost data afara pentru ca a incalcat o regula importanta. S-a hotarat sa intre tot in una din cele 3 factiune si s-a gandit ca cel mai bine este in F.B.I deoarece avea multi prieteni iar liderul era super de treaba. A petrecut ceva timp si acolo dupa care s-a intors la vechiul sa prieten Ionuc unde a stat pana acum cateva zile. Acum vrea sa incerce ceva nou sa fie asassin, sa isi ajute colegii si sa fie un player cu responsabilitate si cu respect fata de toti. Aceasta este povestea lui Kenv. Multumesc! Tin sa mentionez ca daca voi fi acceptat voi iesi imediat din factiune, promit!

Nume in joc: Tom.Capone

Level: 30

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? Joc de 1 an.

Factiuni precedente: Toate inafara de Corleone , F/P , National Guard , Stracci , TCC , Hitman Agency.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pai eu imi doresc foarte mult in Hitman Agency , acest lucru am scris in demisie.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este ceva nou pentru mine si as vrea sa incerc.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6 Cel putin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Primirea si efectuarea contractelor puse de oameni.

Nickname-uri anterioare: MiTzA,Tom.Cruise

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Motto-ul personal: "Tine-ti prietenii aproape , dar dusmanii si mai aproape."

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/27466367632302228495.png

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Salut! Sunt Tom.Capone , nascut la spitalul din Las Venturas am implinit LvL 30 acum 2-3 zile , am 19 ani (in game). M-am bazat pe antrenamente la arme , pentru a ajunge un mafiot , bunicel , am fost in aproape toate factiunile , cel mai bine m-am simtit in The Barzini Family , unde urma sa iau rank 3 , dar am renuntat pentru "visul" meu , sunt insurat cu BLackLove , o prietena de-a mea care ne intelegem foarte bine si am vrut sa o ajut sa invete samp , acum eu vreau sa intru in Hitman(sper) sa vad cum este sa fii Hitman , desi , stiu ca o sa imi place.Multumesc!

Edited by Capone

★ Nume in joc: Delux23

★ Level: 26

★ Varsta(reala): 15 ( 23 august )

★ De cat timp jucati pe server? 7 luni

★ Factiuni precedente:

-School Instructor

-The Barzini Family

-Police Department

-Hitman Agency

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Am fost pentru o luna in aceasta factiune . E cea mai frumoasa . Imi plac colegii , oamenii din ea . Ador sa fac contracte si sa ma distrez .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 10-11

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Rezolvarea contractelor puse de playeri

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da , dar in aceasta factiune nu prea e nevoie . Insa am invatat acest lucru

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da,desigur .

★ Motto-ul personal: In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/55209834761974541511.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Era o zi frumoasa de primavara . O zi obisnuita pentru multi insa nu si pentru familia Delux . In acea zi avea sa se nasca unicul copil al familiei . Parintii erau foarte bucurosi si traiau intensitatea momentului la Spitalul General din Los Santos . Delux23 era inca mic si nu stia ce avea sa-l astepte . El crestea jucandu-se pe strazile pline de amintiri acum . Toata ziua si-o petrecea alaturi de prietenii lui . Isi dorea foarte mult sa-si gaseasca o meserie . Insa , nu orice meserie , ci ceva ce sa-i placa , sa o faca cu entuziasm . Asa ca mergand pe strada a vazut un instructor ce vindea licente . Ii parea un om obisnuit , insa dupa cateva secunde ideea venise . Era o meserie perfecta pentru el . Ii placea sa ajute oamenii . A 2-a zi era in trenul spre San Fiero . Avea multe emotii . A fost acceptat pentru teste si le-a trecut dupa 2 incercari . Acum trebuia sa plece din orasul sau natal si sa se mute in San Fiero pentru ca nu avea destui bani pentru naveta . Muncea zi si noapte fara incetare , iar liderul lui a remarcat asta si l-a promovat pana la rank 4 de Manager . Avea o functie importanta datorita lui [f4l]caed ( Primul lui lider pe care nu o sa-l uite cat va sta pe acest server ) . Intr-o zi daruindu-i unui om o licenta Delux a observat trecand pe langa el o mafie . Masina se oprise iar subliderul acestora scoase capul pe geam si spuse : Hei pustiule ai o tigara ? (Delux nu e fumator , asa ca stiti raspunsul ce i l-a dat) Apoi au plecat in viteza . Mai tarziu Delux avea sa afle ca acea mafie era Barzini . Delux presat de intensitatea momentului , de entuziasmul de a fi mafiot a hotarat sa lase School Instructor . Acum era un mafiot , un piccioto , insa era respectat . Se distra alaturi de prietenii si colegii lui talharind persoane , omorand persoanele nedorite de Don . Delux era lvl 15 si a inceput sa inteleaga ca e mai frumos sa fii un om al legii . Asa ca avea sa la The Barzini Family pentru una dintre cele mai dorite factiuni Police Department . A trecut foarte greu de teste , insa dupa cateva zile a devenit un ofiter model pentru ceilalti.Dupa mult timp petrecut aici , in stadiul de sergent Delux , a hotarat sa plece in cea mai dorita factiune , Hitman Agency . Dupa a2-a incercare a fost acceptat si era un asasin . Un asasin cam nazdravan deoarece intr-o zi incercand sa invete HTML a stricat forumul la care multi muncisera . Insa problema s-a rezolvat . A muncit mult si a fost ales agentul lunii , mai mult a fost inaintat in grad . Toata ziua rezolva contracte si canta pe chatt-ul familiei alaturi de Bill si multi altii . Au fost momente frumoase insa liderul a ales sa creeze o noua echipa asa ca toti membrii vechi au iesit . Iar acum , Delux incearca din nou sa intre in aceasta minunata factiune .

Multumesc pentru timpul acordat ,

Salut !

Edited by delux23

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: M-am plictisit toata ziua sa ma plimb cu masina vreau sa am activitate

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este multa activitate, este ceva nou

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 8-9h

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Rezolvarea contractelor contra o suma de bani

Edited by AdRyaNN

★ Nume in joc: alpiNE

★ Level: 30

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server?: aproape 1 an !

★ Factiuni precedente: Medic , Taxy , School Instructor , Stracci , Corleone , FBI , NG , Barzinii

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demisie !

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: E cea mai frumoasa agentie ! si am multi Friendss !

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7-8 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : CU contractele puse pe anumiti playeri

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da

★ Motto-ul personal: Respecta , si vei fi respectat !

★ Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/28703792199404300155.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): alpiNE sa nascut in Octombrie 2009 pe la sfarsit si-a inceput viata prin medic ajutand oamenii ,dandule heal. DUpa ce a mai crescut a mers in taxy unde ducea lumea la ferma , la truck si in diferite locatii. Crescand a intrat in School instructor ajungand sublider . S-a plictisit de factiunile pasnice intrand intr-o mafie numita Stracci sia petrecut viata acolo schimbandu-se a intrat in Fbi trecand de partea binelui. Dupa ce sia petrecut mult timp acolo sa alaturat familie Corleone facand numai lucruri rele vanzari de droguri, arme, omora. Dupa ce nu s-a mai simtit bn in COrleone a intrat in NG acolo ducand o viata frumoasa cu rank 3 petrecand cam 4 luni alaturi de lider ! din cauza unor probleme personale iesind din NG a intrat din nou in COrleone a stat 3 saptamani luand rank 2 si sa alaturat faimoasei Factiuni Barzinii, acolo ajungand tot la rank 2 a iesit afara intrat din nou in FBI, acolo stand 2 saptamani a iesit ! acum este fericit si ar vrea sa intre in Hitman agency, unde nu mai fusese niciodata ! este civil si isi petrece toata ziua prin cluburi si distrandu-se ! Multumesc !

Edited by alpiNEE

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.