Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

★ Nume in joc: TohaNeaNu_VLad

★ Level: 35

★ Varsta(reala): 13 aproape 14

★ De cat timp jucati pe server?: 10 luni

★ Factiuni precedente: TCC, STRACCI, Cuneo, Fbi, Pd, Tattaglia! Unele se mai repeta!

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit factiunea deorece vreau sa incerc ceva nou!

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este o agentie serioasa! Si imi place sa fac contracte!

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: In weekend (9 ore aprox) in timpul saptamanii (4 ore)

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Rezolva contracte puse de un om pe alt om!

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

★ Motto-ul personal: Nu risti , nu castigi

★ Poza cu stats si skill la detectiv: 11229138601265376580.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascut pe 5.12.1996 la periferia orasului Los Santos.Provin dintr-o familie saraca,

fara posibilitati materiale.Tata era fermier iar mama isi pierduse locul de munca.Am fost obligat de mic sa muncesc

pentru a-mi ajuta familia.Tata m-a luat cu el la ferma,mi-a explicat cum sa lucrez.Am lucrat ca fermier

pana la level 5 cand,citind ziarul am aflat ca firma Tow Car Company face angajari.Salariul era unul mai bun iar

conditiile de munca mai acceptabile.Mi-am depus CV-ul si am fost acceptat.Am muncit mult tractand masini,

si munca mi-a fost rasplatita.Am avut un mandat de 2 luni ca Angajat si

am plecat din cauza unei certuri cu membrii consililului de administratie care m-au inlaturat.Acum vreau sa devin un

asasin platit si sa ma ocup de cei pe care sunt puse contracte.

Nume in joc: Costynho

Level: 35+

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? 1 an

Factiuni precedente: F/P ,taxi ,paterno , NG , Pd etcc...

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: vreau in hitman

De ce doriti sa va alaturati agentiei? deoarece este o Agentie serioasa cu membrii care sunt capabili sa lucreze in echipa.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie ? Cu rezolvarea contractelor

Nickname-uri anterioare: NU am avut

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Motto-ul personal: "I do what I wanted to do ? If not, why ? "

Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...93013914033.png

Cate warn'uri ai in joc? : nu am

Biografia caracterului: Costynho un copil simplu si vorbaret care s-a nascut in SF . A avut parte de o copilarie destul de grea avand in vedere ca mama sitatal lui erau paralizati la pat. Costynho a incercat sa intretina familia incade la varsta de 15 ani , unde lucra la un 24/7 , la varsta de 18 ani si-a scoscarnetu' de conducere si a intrat intr-o firma de transport intenational ,facand curse in afara orasului a descoperit un spital din LS. El entuziasmat a incercat si a reusit sa intre in acest spital ca medic pe ambulanta.Anii au trecut si boala parintilor lui s-a agravat. Costynho nu putea obtine preamultii banii pentru operatie daca continua asa . Asa ca s-a bagat in trafic dedroguri si de arme de pe urma caruia a castigat foarte multi bani si a pututplatii operatiile mamei si tatalui. Asa ca a incercat sa lase tot traficul sisi-a indreptat viata, '' 21 - Dec - 1993 '' Costynho a rezolvat cazul din GrooveStreet. Peste tot se vorbea de aceasta stire . Costynho devenise un politistfoarte bun cu multa experienta insa sa incurcat cu membrii Familiei Corleone sia fost dat afara din National Guard. Intr-o buna zi a decis s-a isi vizitezeparintii...cand a intrat pe usaei zaceau intinsi intr-o balta de sange. Costynho acum un barbat cu multaexperienta in viata, vrea sa se razbune pe assasini familiei Corleone depunandu-si CV-ul Agentiei de Hitman.

★ Name: ISeeVoices

★ Level: 18

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server?: 1 an jumate

★ Factiuni precedente: NG,FBI,Cuneo,Hitman,Yakuza,

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am Vrut sa incerc altceva

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru a indeplini contractele si pentru a lucra in echipa

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Luni-Vineri = 4-5 , Sambata-Duminica = 7-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu indeplinirea contractelor

★ Nickname-uri anterioare: [mr][lexo] , Rock , ConversE , qwazdawN

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

★ Motto-ul personal: My bussines is my bussines

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/82417994005865311400.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): ISeeVoices sa nascut la 20 iulie in gara din LosSantos sub numele de xXx_RoCk_xXx , peste 3 saptamani xXx_RoCk_xXx s-a dus in Yakuza ... apoi transferandu-se in LCN el facandu-si multi prieteni in acest interval de timp ...... Apoi xXx_Rock_xXx luand o pauza de 5 luni ..... dupa marea pauza xXx_Rock _xXx si-a schimbat numele in qwazdawN iar cu noul sau nume intra cu usurinta in FBI ..... aici petrece o perioada indelungata dupa care isi da demisia .. intrand in cuneo se intelege foarte bine cu membrii si este promovat ca subleader .... apoi qwazdawN isi schimba numele in [mr][lexo] ..... acesta cumparandu-si o casa in LosSantos si apoi schimbandu-si iar numele in ConversE intrand in Hitman si dupa 2 luni dandu-si demisia si luand o pauza de 2 luni apoi reintrand cu numele ISeeVoices si intrand in National Guard.. care a fost si ultima mea factiune.

Edited by Rock

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: vreau in hitman

De ce doriti sa va alaturati agentiei? deoarece este o Agentie serioasa cu membrii care sunt capabili sa lucreze in echipa.

Biografia caracterului: Costynho un copil simplu si vorbaret care s-a nascut in SF . A avut parte de o copilarie destul de grea avand in vedere ca mama sitatal lui erau paralizati la pat. Costynho a incercat sa intretina familia incade la varsta de 15 ani , unde lucra la un 24/7 , la varsta de 18 ani si-a scoscarnetu' de conducere si a intrat intr-o firma de transport intenational ,facand curse in afara orasului a descoperit un spital din LS. El entuziasmat a incercat si a reusit sa intre in acest spital ca medic pe ambulanta.Anii au trecut si boala parintilor lui s-a agravat. Costynho nu putea obtine preamultii banii pentru operatie daca continua asa . Asa ca s-a bagat in trafic dedroguri si de arme de pe urma caruia a castigat foarte multi bani si a pututplatii operatiile mamei si tatalui. Asa ca a incercat sa lase tot traficul sisi-a indreptat viata, '' 21 - Dec - 1993 '' Costynho a rezolvat cazul din GrooveStreet. Peste tot se vorbea de aceasta stire . Costynho devenise un politistfoarte bun cu multa experienta insa sa incurcat cu membrii Familiei Corleone sia fost dat afara din National Guard. Intr-o buna zi a decis s-a isi vizitezeparintii...cand a intrat pe usaei zaceau intinsi intr-o balta de sange. Costynho acum un barbat cu multaexperienta in viata, vrea sa se razbune pe assasini familiei Corleone depunandu-si CV-ul Agentiei de Hitman.

★ Nume in joc: NpK

★ Level: 17

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server?: peste 1 an jumate

★ Factiuni precedente: S.i , ng, cuneo , taxi , tcc , barzini

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demisie

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? : pentru a incerca experiente noi !

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde , 2-8 luni-vineri si peste 10 in weekend

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu indeplinirea contractelor [kill for money]

★ Nickname-uri anterioare: none

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: Intotdeauna e loc pentru mai bine !

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/images/21169810757692608750.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1 (cred)

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): NpK s-a nascut in orasul Los Santos , muncind legal pentru bani ca mecanic ,fermier si detectiv ! Intr-o zi , s-a hotarat sa ajute oamenii , dand lectii de condus , pilotat ,etc devenind instructor ! Ca intructor a cunoscut diferite tipuri de oameni , si si-a construit propriul caracter ! Dupa un timp , s-a decis sa combata infractionalitatea , devenind garda nationala , sub comanda generalului Cocaine , care l-a invatat sa foloseasca o arma , si sa aresteze o persoana ! Dupa pensionarea generalului , a devenit ca cei impotriva carora lupta , un mafiot , incepand intr-o mafie mica (cune) , mai tarziu ajungand intr-o mafie mai mare (barzini) , dar simtea ca acolo nu este locul lui !Acestea fiind spuse ,s-a alaturat F.B.I-ului , unde a continuat lupta impotriva criminalilor ! Dupa un timp , si-a luat ocncediu, dar acesta fiind prelungit ,si-a dat demisia !

Dorind o experienta noua , incearca sa devina un ucigasi platit , un Hitman !

★ Nume in joc: tropicos

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server?: 5 luni

★ Factiuni precedente: f/p

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am demisionat

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: este o agentie foarte buna mi-a placut de cand am intrat pe sv si am jucat sa pot face lvl pentru a putea intra in hitmani agent

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu asasinarea oamenilor doar cand ii se fac contracte si multe altele

★ Nickname-uri anterioare:ionutzz01,nogestury

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? desigur

★ Motto-ul personal: nu cred ca am

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/12096836962303632561.bmp

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): traiam in ls cu tatal si mama mea eream foarte saraci tata isi cauta de munca pentru a ne intertine nu gasea el sa inalnit cu un membru dintr-o mafie ea se numea family corleone tata a vorbit cu membru sa il bage si pe el in aceea mafie pentru a face bani sa ne intretina lideru il pusese sa il omoare pe cineva dar el nu a putut pentru ca nu erea un criminal liderul zeby a pus un membru sa imi omoare tatal pentru ca nu erea bun eu aveam 10 ani cand tata a murit la 20 de ani am facut cercetari am pus 2 detectivi sa caute criminalul tatalui ei gasisera un membru al lui corleone care le-a spus tot despre lider si despre mafie eu am intrat in corleone pentru a imi razbuna tatal eu cunoasteam 2 mafi tattaglia si stracci eele m-au ajutat in razboiul cu corleone,barzini,paterno zeby ma pusese sa omor un civil eu nu puteam asa ca am tras in zeby si dintr-o data a inceput razboiul zeby eerea pe moarte si tattaglia si stracci atacasera hq corleone eu am fost dus la spital pentru ca fusesem impuscat stracci si tattaglia castigasera razboiul si ttatal meu putea sa doarme linistit si eu la fel mi-am facut familia mea am put imi intretin familia asta este povestea mea :))) nu am avut ce sa zic :D

Nume in joc: George_Catalin

Level: 34

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server?: 1 an +

Factiuni precedente: Tow Car Company, The Paterno Family,The Stracci Family,Taxi Cab Company,Federal Bureau of Investigations

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demisie

De ce doriti sa va alaturati agentiei ? Pentru ca vreau sa imi fac prieteni, si sa fac un salt spre alt nivel !

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6 h

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani

Nickname-uri anterioare: Nu am avut

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

Motto-ul personal: "Be the change you want to see in the world."

Poza cu stats si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/viewer.php?file=82339922681435634970.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Nascut in LS in iarna anului 2009 unde bani erau o problema si se faceau foarte greu, usor crescand alaturi de prieteni am inceput in tcc unde se fac bani frumosi, am continuat in taxi o perioada, Apoi m-am indreptat spre mafii, trafic de arme, trafic de droguri, etc.... ajungand in F.B.I. respectand legiile, cautand infractori,golani,runneri..Acum cautand noi experiente, acesta fiind George_Catalin pe scurt.

★ Nume in joc: Bruno.Amarillo

★ Level: 23 ap. 24

★ Varsta(reala):17

★ De cat timp jucati pe server? aproximativ 1 an

★ Factiuni precedente: Paterno Family,Brazini Family,Police Department,News Reporter,Fireman/Paramedic,Cuneo Family,nu cred ca am uitat ceva.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: A fost alegerea mea.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Nu doar ca este o factiune in care n-am avut inca onoarea de a face parte,ci si pur si simplu imi place ceea ce faceti..

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? in jur de 5-6

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu indeplinirea Hit-urilor puse de playeri.

★ Nickname-uri anterioare: Adyvex

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Absolut

★ Motto-ul personal: ''Disciplina este izvorul succesului''.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/27819719952751009836.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1 .. perioada newbye (bind pe /repair)

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Sunt praf la compuneri..

Edited by Amarillo

★ Nume in joc: Freaka

★ Level: 28

★ Varsta(reala):17

★ De cat timp jucati pe server? 1 an

★ Factiuni precedente: NR,Cuneo,Barzini,Stracci, Ng etc

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place nu am un motiv anume...sa rezolv contracte

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7 maxim,maxim am spus

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Indepliniri de contracte

★ Nickname-uri anterioare: A77y

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Of course

★ Motto-ul personal: Lenesul mai mult alearga

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://picz.ro/pictures/c40e0cc98e6054fe3fa2174702e26845.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 2/3 de cand eram mai destept :))

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascut la gara Ls, fiind un nab cu caracter de fier.M-am invatat minte dupa cateva probleme cu mai marii server-ului dupa care am intrat in primele mele factiuni fiind foarte bucuros de reusita mea.Nu stiam nici sa tin arma in mana cum se zice dar pe parcurs am invatat, si unora le-am dat de i-am julit.Prima oara sa fiu sincer trageam parsiveste ca pe targu ocna dar pe parcurs am invatat sa fiu corect si dibaci.Am urmarit toate factiunile ,iar voi baieti mi-ati facut o impresie foarte buna mai ales noul lider experimentat care a condus Corleone cu un pumn de fier.Vreau sa fiu acceptat sa le-o dau parsiveste multora , sa nu stie ce i-a lovit crezand ca vrunu cu s0beitu le-a facut manevra.Astept raspunsul liderului si sper sa fiu acceptat.Sper ca aveti simtul umorului si nu imi luati caracterizarea in nume de rau.Bafta baieti

★ Nume in joc: emmy

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server? 5 luni

★ Factiuni precedente: Paramedic, Tattaglia 2 x

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am demisionat pentru ca vreau sa-ncerc ceva nou.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Niciodata n-am fost demis. Mi-am dat demisia pentru ca vreau sa incerc ceva nou.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-9 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea persoanelor prin contracte.

★ Nickname-uri anterioare: n-am

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

★ Motto-ul personal: Totul sau nimic!

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/09055522486984222181.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Acum aproximativ 4 luni, emmy a aparut sarac in LS, nestiind pe unde-i, nestiind drumurile, nu cunostea pe nimeni si n-a fost ajutat de nimeni niciodata. Prima data si-a luat permisul, apoi s-a facut fermier pentru a castiga un ban cinstit. Apoi s-a ocupat cu vanzarea armelor de la level 3, apoi cand a mai crescut pe la level 5 a intrat in paramedic, dorind sa ajute lumea din jurul sau. A crescut rapid, a castigat experienta, si-a facut prieteni, a castigat experienta si la level 8 a intrat intr-o mafie, incepand sa vanda arme din nou. Acolo s-a dezvoltat foarte bine. A castigat bani, a capatat multa experienta, antrenamente si toate alea... Acu, emmy crede ca vrea sa incerce ceva mai puternic, asa ca doreste sa intre in Hitman Agency. Cel mai mult ii place la Hitman ca nu face zarva mare. Victima, nici nu stie cand,unde si de catre cine a fost omorat. emmy spera sa fie acceptat pentru ca isi doreste foarte mult sa intre, neavand interese, nu doreste sa intre pentru bani sau altceva. Pur si simplu vrea sa fie Hitman. RESPECT HITMAN AGENCY!!!

Edited by emmy

Guest TURKUAZ

★ Nume in joc: Bill_Bonanno

★ Level: 42

★ Varsta(reala): 18

★ De cat timp jucati pe server? 10-11 luni

★ Factiuni precedente: 1.Cuneo Family, 2.Barzini Family, 3.National Guard, Leader: Fireman/Paramedics, FBI, Hitman Agency, Corleone Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am probleme in viata reala, inactiv. (personal)

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Consider ca ma voi simti bine alaturi de vechii prieteni.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? O ora, cum am spus mai sus, am probleme ce trebuiesc rezolvate + scoala.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea indivizilor.

★ Nickname-uri anterioare: SoulKeeper, DarkSeeker etc.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Daca exista respect intre coechipieri, da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

★ Motto-ul personal: Si vis pacem para bellum. / Tu esti om cu mine, eu sunt om cu tine.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: Am skill 5, poza cu stats nu pot face.

★ Cate warn'uri ai in joc? : 2/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Long time ago ... La spitalul orasului New York, Diane Bonanno, sotia liderului mafiot Joseph Bonanno, da nastere unui prunc de 2.7 kg. Aceasta il numeste B.B. (Bill Bonanno). Cel mai fericit lucru din viata lui J.B. s-a intamplat atunci, Bill avand sa fie mostenitorul familiei Bonanno, renumitei familii ce se ocupa cu traficul de arme si droguri cat si proxenetism. Dupa 25 de ani de viata, Bill devine capul mafiei. .... fara inspiratie ............

♠ Nume in joc: DoNzMiTiTeL

♠ Level: 20 ( 590/84 )

♠ Varsta(reala): Aproape 19

♠ De cat timp jucati pe server? 8 luni

♠ Factiuni precedente: News reporter,Barzini Family,Cuneo Family,National Guard,FBI,Tattaglia Family,Paterno Family

♠ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere Demisie - Motive personale

♠ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Am multi prieteni aici,imi place factiunea,vreau sa cunosc lume oua,vreau sa imi cer iertare tutoror si vreau sa incerc ceva nou.

♠ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? L-V -> 3-5 Ore

S-D -> 4-6/7 ore.

♠ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai Silent posibil.

♣ Nickname-uri anterioare: -

♣ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

♣ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

♣ Motto-ul personal:Mai bine sa fii prost 3minute decat sa fii prost pe viata.

♣ Poza cu stats si skill la detectiv: Click

♣ Cate warn'uri ai in joc? : 2/3 -> O sa mi le scot cat de curand

♣ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Caracterul DoNzMiTiTeL s-a nascut la gara din LS.El a farmat la ferma din LS pana a strans suma de 3 milioane.O tornada,a aruncat majoritatea caselor in aer,si banii la fel (wipe). Cu toti am mers sa muncim ,tot serverul . Am strans sumele de bani dorite. Mi-am gasit un loc de munca,Jurnalist (News reporter). Mi-am facut prieteni,am scris ziare si am dat anunturi pentru persoane.Dar intr-o zii ,a trebuit sa demisionez,incercand sa imi urmez parintii,cu gandul de a deveni mafiot.Am intrat in The Barzini Family,unde am invatat sa trag prima oara cu o arma.Multe persoane,mult stres.In SF nu prea aveam ce cauta,asa ca , am iesit din aceasta factiune jignindu-mi un coleg,pentru o fapta foarte rea care mi-a facut-o.Cautand razbunare a intrat in The Cuneo Family ,unde si-a petrecut jumatate de viata.A invatat sa traga,a dat lectii in acelasi timp,si-a facut o gramada de prieteni,o gramada de dusmani,cu care a ajuns la PACE.Dupa 3 luni,s-a hotarat sa intre in The Tattaglia Family.Din pacate Don Philip Tattaglia (vaN) si Consigliere Tattaglia (snizeL) erau mult mai activi pe un site ,numit "B-zone Forum" . Asa ca am hotarat sa plec,si m-am facut om al legii,National Guard,nestiind politia cate crime am facut in trecut.Foarte multe crime rezolvate,foarte multi spargatori prinsi. Dar intr-o zi eram cu cainele meu , Bruno ( wtf ) , dupa un infractor foarte periculos.L-am prins la coltul strazii,dar de odata un glont mi-a retezat crestetul,si unul l-a omorat pe Bruno,infractorul scapand.Dupa o perioada in care numai stiam ce e cu mine,am intrat in FBI.Foarte frumos, idem ca la National Guard.Dupa 3 saptamani,am hotarat sa devin din nou un Mafiot.Am intrat la loc in Cuneo Family.Petrecand inca 2luni in aceasta mafie,m-am hotarat sa o parasesc,odata cu schimbarea Don Cuneo . Familia s-a destramat,a trebuit sa ma impac cu "cei certati" . Acum am foarte multi prieteni . Am intrat in Paterno Family ,destul de frumos.Dar un Vicario strica toata factiunea,iar eu nu ma impacam deloc bine cu el,dar nici nu ma certam.Am pus cererea de demisie acum 2h,astept sa fiu exclus din Mafie.Am gasit pe jos,cand ma plimbam pe la HQ,langa un pom fructifer,o bucata de hartie pe care scria "Hitman Agency Recruteaza membri ACTIVI si SERIOSI,depuneti CV-ul la chioscul de langa Strada principala a LS-ului , la o persoana numita Woozie,si asteapta raspunsul acestuia" . Asa ca m-am gandit sa imi scriu CV-ul si sa il depun,iar acum astept Raspunsul lui Woozie.

@Am uitat sa precizez,cererea de demisie din The Paterno Family a fost facuta,am 2 saptamani,astept uninvite.

Edited by HypnoSe

Costynho - Cerere respinsa .

George_Catalin - Cerere respinsa ..

Bruno.Amarillo - Cerere respinsa .

Freaka - Cerere respinsa .

emmy - Cerere respinsa ..

Bill_Bonanno - Cerere acceptata .

DoNzMiTiTeL - Cerere respinsa .

Recrutarile Continua .

Nume in joc: Andres_Paquito

Level:19

De cat timp jucati pe server: de mult.. 1 an jumate.. cu pauze mai mici sau mai mari.

Factiuni precedente: News Reporter, Cuneo, FBI, SI,Fireman/Paramedic,Hitman,Corleone

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demisie.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: E factiunea mea preferata, mi se pare cea mai buna din toate punctele de vedere.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk: Cat simt nevoia,fara sa exagerez.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie: Cu asasinarea anumitor persoane, fara a ne pasa, fara a da dovada de sentimente fata de acestea.

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Motto-ul personal: If you are not willing to risk the unusual, you will have to settle for the ordinary.

Poza cu stats si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? : 0

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Andres s-a nascut undeva intr-un sat situat in zona San Andreas. A urmat scoala locala, unde a obtinut note acceptabile. Dupa ce a terminat liceul,s-a hotarat sa se avante pe cararile vietii si sa incerce diverse joburi, descoperind ca este destul de priceput in meseria de mecanic. Acest lucru nu ii putea acoperi cheltuielile, astfel ca printr-un noroc si cu ajutorul unui articol la un ziar local, a devenit reporter sub comanda lui Croco. A fost avansat rapid, iar aceasta slujba de reporter i-a placut enorm. Insa, dupa un anumit timp, simtind nevoia unei noi provocari, s-a retras.

Din cauza datoriilor, a intrat in jocurile mafiei. Astfel, a fost nevoit sa lucreze pentru temuta familie Cuneo. Asta doar pentru putin timp, pentru ca a fugit si a cautat adapost sub aripa puternicei organizatii FBI. Acolo, fiind doar in programul “witness protection”, a reusit sa-si depuna CV-ul si sa dea proba psihologica si fizica pentru a fi acceptat ca agent sub comanda lui Bill. Scopul lui era unul clar: acela de a se razbuna pe brutalele familii mafiote. Dupa un timp petrecut de partea cea buna a legii, Andres a disparut. Pur si simplu. Toate datele despre el din computerele FBIului au fost sterse. Nu mai era de gasit: fusese rapit de membrii mafiei.

Acestia i-au interzis sa mai lucreze pentru autoritati. Astfel,Andres a fost obligat sa ia o slujba micuta, aceea de S.I.. Acolo mafiotii ii puteau controla toate miscarile.

Dupa o perioada in care a fost tratat mai rau decat sobolanii, a fost lasat sa plece, insa cu o singura conditie: sa nu depuna marturie impotriva jafurilor mafiote care se petrec in Los Santos si mai ales la cazinourile renumite ale Las Venturasului.

Astfel, cu ajutorul unui prieten din copilarie a reusit sa-si puna viata pe drumul cel bun, sa se ridice in picioare: a devenit pompier. Acest lucru ii oferea multa actiune, insa ideea de a fi ars de viu il inspaimanta groaznic. Cu timpul, a reusit sa se obisnuiasca si a inceput sa se simta bine alaturi de noii colegi.

Insa,cosmaruri ale trecutului incepusera sa-i invadeze din nou viata. Nopti intregi nedormite, atacuri de panica, halucinatii. Intr-un fel sau altul, el a reusit sa ascunda aceste lucruri si a revenit in FBI, unde toti agentii fusesera mutate la alte departamente, insa un singur om ramasese acolo: liderul,Bill_Bonnano.

Chiar daca a revenit sub comanda lui Bill, acesta a plecat dupa putin timp pe motivul simplu al “pensionarii”. Andres stia ca e ceva dubios in asta. Stia ca se castiga bine ca director al FBIului, dar parca retragerea lui Bill a fost venita de nicaieri. Au mai urmat cateva luni de actiune, in care Andres a reusit sa opreasca furturi de proportii uriase, sa prinda fugari si sa omoare mafioti cautati. Pana cand,intr-o buna zi, au inceput restructurarile.

Andres a simtit ca,angajat al FBI fiind, reusit sa-si invinga trecutul si a descperit ca isi poate continua viata. El nu stia in ce directive sa se indrepte.

Avea experienta in omorarea unor persoane, insa el nu era asa .. Nu putea omori fara niciun motiv. Banii? Banii sunt un motiv bun. Iar lui ii lipseau cu desavarsire.

Astfel, azi,el isi depune CVul pentru a intra in gratiile unei companii de hitmani, “asasini platiti”. Ceea ce avea sa-l surprinda pe Andres este ca, la depunerea CVului s-a intalnit cu fostul director al FBIului, Bill Bonnano.

Dupa o discutie si un test de abilitati, Bill l-a acceptat pe Andres in randurile agentiei lui. Desi credea ca va intalni tipi fiorosi, tacuti, care traiesc pentru a ucide, Andres s-a inselat amarnic. Pana la primirea unui contract, colegii erau la fel ca la un loc obisnuit de munca. Se putea spune ca ei erau chiar sociabili. Dar, cum avea sa afle, ei deveneau masini de ucis cand primeau o misiune de la cei din fruntea agentiei. Andres stia ca pentru a putea ajunge la nivelul lor, trebuia sa-si reprime sentimentele,regretele si toate gandurile care aveau sa-l bantuie pentru crimele care avea sa le comita.

Cu timpul, a reusit sa faca acest lucru sis a devina mai bun. Omorase oameni importanti ai comunitatii din San Andreas: politisti important, lideri mafioti, chiar si civili care abia se avantasera in viata. Regreta aceste lucruri. Sufletul lui era o sticla de otrava, care avea sa se verse in curand, infectandu-l pe viata.

Dupa un timp, Andres a inceput sa aiba viziuni. A inceput sa ii placa sa omoare. Cu greu isi mentinea acest sentiment in frau. A devenit un tip inchis, iar cu ajutorul unor prieteni a reusit sa stearga toate evidentele despre el: de la primarie,de la politie,si-a falsificat chiar si actele. Devenise un om invizibil, om care avea sa fie precis,rapid si puternic in munca murdara pe care o facea. Simtea ca nimeni si nimic nu-l mai putea opri.

Dar, Bill a inceput sa faca restructurari. Andres a fost demis. Acest lucru l-a distrus. Acum,revine,sperand la intelegere din partea Directorului Bonnano. Asta era singura slujba care ii mai putea multumi egoul patat de atatia litrii de sange varsati.

Andres a esuat insa. Nu a reusit sa revina in randurile Hitmanilor. Dupa o perioada in care a incercat sa se mentina, decide sa ajute familia Corleone. Stia ca poate face multe, insa era distrus din punct de vedere psihic. Nu mai stia ce sa faca. A fugit de mafie, a vizitat tari straine,a invatat o multime de lucruri noi. Acum,s-a intors in San Andreas pentru a deveni ceea ce il definise cu ceva timp in urma: un ucigas platit, fara suflet,fara sentimente.

Edited by AndresPaquito

★ Nume in joc: r3g3n3sis

★ Level: 35

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server? 1 an si vreo 5 luni

★ Factiuni precedente: taxi , yakuza , ng , fbi , hitman , ng , S.I, cuneo , fbi , hitman , fbi , hitman , corleone , Hitman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Vreau sa repar acea greseala pe care am facut-o de am fost demis

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? nu prea multe treaba cu scoala ca mai ales materia de clasa a 10 a e materie pentru bac...

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Indeplinirea contractelor , omorarea perssoanelor , ajutarea persoanelor spre a se razbuna printr-un contract

★ Nickname-uri anterioare: ExceSS , Alphonso.Capone

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Bineinteles atat timp cat si ceilalti coopereaza

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Foarte gramatical

★ Motto-ul personal: Belive in you and everything can be possible

★ Poza cu stats si skill la detectiv: whatever

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3 ( warnu l-am luat atunci cand dadeam aduri cu Ajutati Romania prin campania Apa trece Romania ramane)

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): micutul si dragalasul r3g3n3sis s-a nascut dintr-o familie de oameni normali in Los Santos el a crescut alaturi de parintii lui pana intr-o zi cand parintii lui au fost asasinati , si el luat ostatic la varsta de 5 anisori r3g3n3sis se alatura agentilor care i-au omorat familia , dupa 20 ani r3g3n3sis a devenit "mare" a inceput sa omoare pentru bani si asa a ajuns cel mai bun agent al agentiei pana intr-o zi cand un accident tragic s-a intamplat . R3g3n3sis era in drum spre urmatoarea lui tinta cand deodata nestiind ce sa faca si unde sa se duca a fost impuscat , politia a sosit la fata locului si au constatat ca trupul victimei lipseste si ca nu erau urme de sange , atunci agentia l-a dat disparut pe r3g3n3sis pana intr-o zi si aceasta zi va fi cosmarul oricui incearca sa se puna cu puterea Hitman Agency

(cam prosteasca povestioara nu ? )

Edited by r3g3n3sis94

Nume in joc: cOsTyNho

Level: 35

De cat timp jucati pe server: Un an si ceva.

Factiuni precedente: Medics, Paterno Family , Fbi , Ng , Paterno family, PD , Cuneo .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Sa intru in hitman!!!

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi doresc foarte mult sa intru aici

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea diferitiilor playeri pentru o anumita suma de bani.

Nickname-uri anterioare: [ro]costynho .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: DA

Motto-ul personal: Respecta pentru a fi respectat!!!

Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/54775105782493961194.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): cOsTyNho s-a nascut intr-un sat in anul 1985, situat langa marea metropola Los Santos.Pana la varsta de 3 ani(level), e al fost denezlipit de mama lui, dar viata asta in care totul costa bani, el a trebuit sa isi caute un job, si, si-a depus actele la Ferma. Acolo el a castigat primi lui bani, din care si-a cumparat evident ca orice copil dulciuri, acolo castiga ca-m 1.000$ pe saptamana, dar dupa ce a lucrat la aceea Ferma mai bine de 2 ani, el a decis sa isi caute altcva. Implinind 5 ani a decis sa isi depuna actele la o factiune. cOsTyNho a cautat ca-m 10 zile o factiune pana a gasit factiunea News Reporter.El a dorit sa fie jurnalist de succes, mai ales ca viata de jurnalist era una foarte foarte frumoasa dar in acelasi timp ea necesita implicare,munca si activitate. El a fost un muncitor denadejde a stat in News Reporter 4luni(4rank) , dar dupa 4 luni in care a fost implicat in scandaluri si tarat prin multe mizerii, el a obosit fizic cat si psihic. A decis sa plece cu familia intr-o mica vacanta in Las Venturas, pentru a se odihnii. Insa acolo s-a intalnit din intamplare cu AlinutzZza, o fata superba care era Medic. Ei doi si-au facut cunostinta si au petrecut 7 zile in Las Venturas, cOsTyNho rusinos din din fire, nu a avut curajul sa ii puna prea multe intrebari ei, dar dupa 7 zile, ei doi au decis sa inceapa o relatie de amicitie. Amandoi, familia lui si familia ei, sau intors in Los Santos dupa o vacanta superba in Las Venturas. Ei au vrut sa cumpere o casa in Los Santos, dar situatia lor economica nu era foarte buna, asa ca sau mutat cu chirie. Asa ca AlinutzZa a decis sa puna o vorba buna pentru cOsTyNho la Medicul Sef. La varsta de 10 ani el a devenit medic. El a inceput de la rangul de infirmier, el fiind infirmier trebuia sa aiba grija de pacienti. Dupa 2 luni de la intrarea lui in Paramedics, prietena lui AlinutzZa a ajuns, Medic Sef. Ea castiga foarte multi bani ca medic sef, dar cOsTyNho nu era asa bogat ca ea, pana s-a decis sa il indrume spre facultatea de Medicina. cOsTyNho a absolvit facultatea de medica, si-a luat licenta iar apoi a luat masterul. Dupa un an cOsTyNho a fost avansat ca Medic Adjunct Sef(Sub-leader). Dupa aceea cOsTyNho si AlinutzZa au decis sa isi uneasca destinele.Ei doi ajungand medici de succes si facand 3 copii . Sarah, Maia si Justin. cOsTyNho fiind milionar, a cazut in patima bauturilor alcolice, si a drogurilor dar si al femeilor si alegand prietenii inaintea familie. AlinutzZa divortand de el, dandu-l afara din Paramedics izgonindu-l din resedinta lor, si luandu-i copii, ea a decis sa plece in San Fierro. Pe cOsTyNho l-au parasit toti familia copii nevasta. Dar el avand inca milioande de dolari in cont a decis sa continuee pe aceiasi linie, cumparandu-si O villa in Los Santos, si un Infernus. Dar dupa doar 2 ani, cOsTyNho a ajuns sa numai aive nimic, din cauza femeilor, alcolului si nu in ultimul rand drogurilor. El a ajuns in strada fara bani si fara nimeni . Atunci cOsTyNho a realizat ca prieteni sunt doar dupa bani nu dupa prietenie. cOsTyNho a fost la dezalcolizare si dezintoxicare.Dupa ce a scapat de vicii , costynho a primit o veste socanta la varsta de 23 de ani, el a aflat de la politie ca parintii lui au fost asasinati de Corleone Family, o renumita mafie din Las Venturas, el a jurat in acel moment ca parintii lui vor fii razbunati. Ani trecand el a ajuns la varsta de 25 de ani, trecand prin multe in viata lui , a decis ca mai bine ar fii Asasin Platit , si ca intr-o buna zii isi va revedea copii si mult iubita lui sotie.

★ Nume in joc: NoRby

★ Level: 48

★ Varsta(reala): 18

★ De cat timp jucati pe server? De mai bine de un An si jumatate

★ Factiuni precedente: Etc... Corleone , barzini , Ng

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Va vi wipe si nu mai are rost sa stau si in + vreu Hitman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Poi pentru showbizz :)) vreau sa incerc si Asta

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? nu stiu exact

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? /contracte

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Never say never

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/12009751153663981840.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :1

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): lvl 48 , skill 5 approape la tot varsta 18 ani nascut in Los Santos etc

30039496461738122207.png

Hitman Agency recruteaza.

Cerinte

- limbaj foarte decent

- minim level 15

- seriozitate

- activitate

- capacitatea de a putea indeplini un contract fara probleme

- perseverenta

Modelul il luati de la primul post.

★ Nume in joc: JustMed

★ Level: 24

★ Varsta(reala): 17 ani

★ De cat timp jucati pe server? ~ 1 an jumate

★ Factiuni precedente: Medics & Firemans, Hitman Agency, Police Departament, The Cuneo & Corleone Family, Tow Car Company.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am simtit nevoie de o alta factiune, ma plictisisem de tractat masini.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Am prieteni in agentie si imi place rolul ei.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 2-4 ore, in timpul saptamanii nu pot acorda foarte mult timp din cauza liceului.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Finalizarea tuturor contractelor puse.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: -

★ Poza cu stats si skill la detectiv:

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): JustMed sa nascut in urma cu 24 de ani intr-un cartier de la periferia orasului Los Santos. Facea parte dintr-o familie simpla a carui scop era grija zilei de maine. JustMed a fost invatat de mic cu munca, asa ca, la varsta de 3 ani acesta a ajuns medic in orasul Los Santos, unde a stat cate-va zile deoarece stia ca aceasta meserie nu este facuta pentru el. In urmatorii ani, tanarul a incercat din rasputeri sa se angajeze ca agent Hitman, asa ca bunul lui prieten lexutzu la ajutat sa intre in agentia Hitman mai devreme. A urmat o perioada destul de lunga de facut contracte, dar intr-o dimineata acesta sa hotarat sa isi urmeze visul, adica sa devina ofiter in Los Santos. JustMed a parasit factiune si a intrat in Police Departament, unde a stat aproximativ 3 luni in care si-a facut multi prieten. Din cauza monotinei care a aparut, el a parasit Police Departament , urmand sa intre intr-o mafie, si anume in familia Cuneo. Intrand in mafie, acesta si-a dat seama ca nu este facut sa fie mafiot, asa ca paraseste factiune destul de repede ( 2 saptamani ). Parasind factiunea, JustMed si-a dat seama ca factiunea care i-a placut cel mai mult a fost agentia Hitman, asa ca reintra si promite ca nu va mai iesi. Dupa cate-va saptamani de facut contracte, Bill ( leader atunci ) , face un anunt care ne-a socat, mai exact facea schimb de lider cu zEbY ( godfather corleone family ) , asa ca JustMed ii promita ca il va urma peste tot, deci automat acesta paraseste agentia Hitman si intra in familia Corleone. Problema care a aparut in familia Cuneo, apare si aici, JustMed realizeaza ca a facut o greseala cand a parasit agentia Hitman, dar nu a avut de ales, asa ca acesta sta in familia Corleone pana cand intampina cate-va probleme, asa ca este nevoit sa intre intr-o perioada de inactivitate si automat a parasit familia. Revenind in joc , acesta intra intr-o factiune mai linistitita, mai exact intr-o companie de tractat masini. Dupa o perioada lunga de tractat masini, acesta iese si isi pune in cap un singur lucru " agentia Hitman ", asa ca face o cerere pentru a intra in agentie.

44531130668125161306.png

Edited by JustMed

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.