Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi cer scuze ca retrag ( da stiu e a 2 oara ) dar chiar nu pot sa refuz viata de mafiot ... it's in my DNA !

Sper sa ma intelegeti... mult succes celorlalti participanti si mult succes cu factiunea woozie :*

Edited by oTo

Nume in joc: xtensioN

Level: 50

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 5 luni

Factiuni precedente : Stracci family, Barzini family, Hitman Agency, Corleone family, National Guard

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 5

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitatea liderului, nu puteam sa ii tin in frau pe toti membrii

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - Barzini family, Stracci family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie serioasa, si vreau sa ajut cu ducerea la bun sfarsit a contractelor, si pentru ca aici, pot spune sincer ca am multi prieteni foarte buni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane pe o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am fost demis din cauza comportamentului, si regret acest lucru'.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore, in weekend mai mult .

Nickname-uri anterioare : ShinyShadow, [F4L]Shiny, x10sion

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Mai demult, pentru bug-ul de la moneycheat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Imi pare rau de ce s-a intamplat in trecut, sper sa mai primesc o ultima sansa.

Edited by xtensionN

Nume in joc:Don.Michael

Level:33(Rpde 34)

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :1 An

Factiuni precedente :Police Departament(X3),National Guard(X3),Taxi, The Barzini Family,The Cuneo Family(X2),Medici(X2),The Paterno Family(X2).

Rank-ul ultimei factiuni :Rank1(Officer)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea):National Guard -Rank 4(Captain)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi doresc foarte mult sa intru in aceasta agentie,deoarece nu am fost nici o data si mi se pare cea mai frumoasa factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost in Hitman ,nici o data .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/66281731711625662125.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Sper sa imi acordati si mie o sansa,Multumesc!

Nume in joc: Tomyy

Level: 17

Varsta(reala): 14

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : Aproape 1 an

Factiuni precedente : Taxi,S.i.,Stracci family,F/p,Corleone family,Barzini family,FBI,Tcc,Corleone family,Taxi,Paterno family,Cuneo family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1(Picciotto)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis din cauza mea

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 F/p

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Ca sa finalizez contractele cu succes si pentru ca imi place sa asasinez

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu finalizarea contractelor

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-11 ore

Nickname-uri anterioare : Alex_Nitu

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/11023065671493188252.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da pe Alex_Nitu(Afaceri cu conturi)

Alte precizari? : Sper sa nu fie nici o problema ca am FPunish.Imi doresc mult sa intru in Hitman si simt ca asta este sansa mea

Edited by T o m

Nume in joc: TomBoxer

Level: 16

Varsta(reala):19ani.

De cat timp jucati pe server? : 1an

Factiuni precedente : Taxi(2x rank2),Stracci Family(Rank 6 ),FBI(rank1),F/P(rank1)

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sa ajut agentia sa finalizeze contractele pana la bun sfarsit si sa petrec cat mai mult timp cu voi!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : H.A. se ocupa cu omorarea jucatorilor care au un contract pe capul lor.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bine'nteles.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 sau si mai mult

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Nu prea

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:stats: http://img.b-zone.ro/images/48430856576470006007.png detective: http://img.b-zone.ro/images/94015487729826211319.png

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc si sper sa mi se acorde o sansa, as vrea sa petrec cat mai mult timp in Hitman Agency

Edited by TomBoxer

Nume in joc: Nicu

Level: 32

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : De un an si jumatate

Factiuni precedente : School Instrunctor,Cuneo,Taxi,Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : 5 (Captain)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit Police Departament deoarece nu mai aveam acel chef de a fi un politist.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Police Departament

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune in care chiar se munceste.Vreau sa incerc ceva nou.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Eu consider ca aceasta agentie se ocupa cu omorarea jucatorilor care sunt urati,dusmaniti de catre alta persoana.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3 , 4 ore

Nickname-uri anterioare :

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/98811975663337164174.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat.

Nume in joc: Jack

Level: 42

Varsta(reala): 17ani

De cat timp jucati pe server? : 10 luni

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic(rank 1) , The Straccy Family (rank 1 si 2) 2X , National Guard (rank 3) , The Barzini Family (rank 5) , The Corleone Family (rank 1).

Rank-ul ultimei factiuni : 1(Picciotto)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5-The Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce va ocupati si vreau sa muncesc alaturi de voi!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu eliminarea unor indivizi in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Nu .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7/8 ore

Nickname-uri anterioare : $oy$

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Sigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My link

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, deoarece Kip a comis o gresala asupra mea .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu sunt.

Alte precizari? : Nu am!

Edited by Jack 94

Nume in joc: whiMp

Level: 16+

Varsta(reala): 23 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Din 2010.

Factiuni precedente : Tow Car Company (x2), The Barzini Family (x2), Hitman Agency, National Guard, The Paterno Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A fost wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 (Tow Car Company)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Fiindca este cea mai serioasa factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor contra cost!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Mi-am dat demisia pentru ca nu am avut timpul necesar sa indeplinesc 10 contracte pe saptamana.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/05372742071222330194.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Va multumesc.

Nume in joc: Leo_Messy

Level: 22

De cat timp jucati pe server? : 7 luni

Factiuni precedente : Tow Car Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu aveam timp sa fac comenzi si am loat FW ...

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1 In toate

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place sa ucid lumea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor si uciderea lumii .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : in weekend aproape tot timpul , in cursul saptamani 3-4-5H ca mai trebuie sa si invat pentru scoala.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: CLICK

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Am fost cuminte.

Alte precizari? : sa fiu acceptat

Nume in joc: Realy_ccA

Level: 15

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente : Stracci family , Barzini family , Cuneo family

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost inactiv o perioada.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Taxi Cab.co

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa actionez ca un adevarat asasin .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor puse de X pe Y .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/834/samp183h.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 , Am vazut un codat si am facut spam pe report.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat .

52387798636548841184.png

If at first you don't succeed, try, try again.

Nume in joc: lExXo.

Level: 21

De cat timp jucati pe server? : Decembrie 2010

Factiuni precedente : Taxi Cab Company., The Paterno Family, National Guard

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie pentru a aplica la agentie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1 peste tOt

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : As renunta la orice pentru a deveni un Hitman. Este tot ce imi doresc de la sA-Mp

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : [Nothing personal, it’s just money.] Contracte pe playeri contracost!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, tinand cont ca am picat la contract

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Cu siguranta nu veti avea probleme cu mine.

Ai mai fost membru Hitman : "Membru" doar la teste

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Lipsa

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore fara afk

Nickname-uri anterioare :Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. [Acum da]

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Normal

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/06387552731793105365.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 din cauza unei greseli

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu am fost pe BlackList la nici o factiune

Alte precizari? : Sper sa imi mai acordati inca o sansa. Si va promit solemn ca nu va voi dezamagi.

Edited by LeXxO

Nume in joc: SileNzi0

Level: 34

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : Paterno , Barzini , Tattaglia , Stracci , Cuneo , Corleone , F.B.I , P.D , N.G , Taxi , Fireman/paramedic , T.C.C , School instructor .

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece a fost wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 Barzini

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place sa indeplinesc contracte , doresc sa devin cel mai bun agent ,.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu indeplinirea unor contracte pe anumite persone in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu si nici nu voi avea

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 9-11 ore pe zi

Nickname-uri anterioare : Calciu , DeaThLesS

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da , Fara indoiala

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Here

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da , dar nu este cazul

Alte precizari? : Sper sa am ocazia de a lucra alaturi de voi , multumesc anticipat

Nume in joc: h1gh

Level: 36

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 11 luni

Factiuni precedente : News Reporter , Tow Car Company , Barzini family , Corleone family , Police Department , Federal Bureau of Investigations , National Guard , Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut niste probleme personale

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai activa si serioasa factiune , in plus ...ar fii o schimbare in joc si cunosc multi playeri de aici

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor oameni in schimbul unei sume de bani , intr-un mod cat se poate de silent.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Nickname-uri anterioare : [biS]LittleRaY , SuneT

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My link

Alte precizari? : Sper sa mi se acorde o sansa. Ar fii o schimbare majora in joc , si cred ca ma pot adapta cu succes.

Edited by h1gh

Nume in joc:Red_ScorpioN

Level:34+++

Varsta(reala):15 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :1an si ceva

Factiuni precedente :Tcc Paternox2 Pd FBIx2 Tattaglia Barzinix2 Cuneo Corleone NG si Hitman Agency

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :TCc

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca am mai fost si este o factiune foarte respectata si frumoasa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Asasinarea oamenilor pentru o suma de Bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Cerere de demisie,m-am lasat de samp

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :7-8

Nickname-uri anterioare :Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/64951076499989715376.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Odata cand am avut 3 warn'uri

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Nu este nevoie

Alte precizari? : Multumesc

Edited by ScoRpioNuL

Nume in joc: Mike.Capone

Level: 23

De cat timp jucati pe server? : De aproape 7 luni!

Factiuni precedente : The Cuneo Family, The Tattaglia Family, Taxi Cab Company, National Guard, F.B.I.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa parasesc factiunea pentru ca nu puteam avea un raport..."respectabil" de activitate

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2(The Cuneo Family si National Guard)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place mult aceasta factiune si este o factiune respectata

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea diferitor persoane, pentru a satisface angajatorii, pentru o anumita suma de bani

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Absolut

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4+

Nickname-uri anterioare : SpliT

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/52/samp140my.png/

samp140my.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat doar pentru ca mi-am gresit parola

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi, da

Alte precizari? : Multumesc!

Nume in joc:eXtesY

Level:26

De cat timp jucati pe server? : de cand juca stal1n

Factiuni precedente :The Cuneo Family x4 The Barzini Family x2,The Paterno Family,The Corleone Family,The Stracci Family

Rank-ul ultimei factiuni : rank4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : suferinta

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :rank 4 The Cuneo Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : fiindaca esta e visul meu de a ajunge in Hitman Agenty

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu eliminarea unor pleyeri

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu,de aceia dorecs sa intru in HITMAN

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da,logic

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/22845573386487130452.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : nu am

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da,am fost banat motiv minigun (dar a fost un bug)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat

Nume in joc: Frank.

Level: 15

De cat timp jucati pe server? : August 2009

Factiuni precedente : Taxi, Paterno, Hitman, FBI, Cuneo, Tattaglia.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A fost WIPE si am vrut sa aplic la Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 Paterno, este ceva timp de atunci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sa devin unul dintre cei mai buni asasini.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea persoanelor pentru diferite sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie, am vrut sa revin in Paterno

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Între 5-6h pe zi.

Nickname-uri anterioare : gRs (alt account)

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Bineînțeles

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/85453631417988945717.png

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari? : Vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Edited by FranKK

Nume in joc: TyMoNeLu

Level: 26

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : TCC, Taxi, Tattaglia, NG, PD, Stracci, Cuneo, Paterno

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe playeri

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Tattaglia

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a imi face noi prieteni si pentru a indeplini corect contracte primite

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinare platite

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6h

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/61035303933482140545.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1-3

Alte precizari? : Imi cer scuze pentru ca eu fac cerere de la fratele meu pentru ca mi-am uitat parola de forum .

• Nume in joc: Harrison
  • Level: 30. [ 2220/124 RP ]
  • Varsta(reala): 17 ani.
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 11 luni.
  • Factiuni precedente : Taxi Cab Company, National Guard, The Paterno Family, The Stracci Family.
  • Rank-ul ultimei factiuni : Rank 6 - Consigliere.
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am decis sa ma retrag din mafie si sa incerc Hitman Agency. Un nou inceput - un alt viitor.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company - Rank 5
    The Stracci Family - Rank 6.
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sunt pasionat - este o agentie serioasa si necesita multa activitate.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea la comanda altor playeri, contra cost.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore, in weekend si mai mult.
  • Nickname-uri anterioare : wSk, Corneille.Harrison
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:
    http://img.b-zone.ro/images/16969898663519874780.png

• Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da
  • Alte precizari? : Multumesc anticipat, sper sa fiu acceptat.

Edited by Harrison

Nume in joc: Jacques_Demolay

Level:18

De cat timp jucati pe server? : Noiembrie 2010

Factiuni precedente : NR,The Stracci Family,Police Departament,F/P

Rank-ul ultimei factiuni : Police Departament Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Police Departament Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este ceea mai interesanta factiune,am fost in PD pentru a imi dezvolta perspectiva pe care cops o au,si acum sunt pregatit de a lucra fara probleme fluent stiind punctele lor slabe si cele puternice si stiu pana unde sa ma intind , iar eu sunt un mare iubitor de assasinari mai ales de hitmani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu contracte , iar aceastea constau in omorarea unor playeri contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 9-8 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:STATS

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: kdZ

Level: 34

De cat timp jucati pe server? : 1 an.

Factiuni precedente : The Cuneo Family(x3),Police Departament,National Guard,The Corleone Family(3).

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3,Corleone.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune foarte serioasa,imi place mult aici si am multi prieteni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5.

Nickname-uri anterioare :

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/03893731645519742157.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Alte precizari? : Multumesc,sper sa primesc o sansa.

Edited by kdZ

Nume in joc: vLaD_daN

Level: 16

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 1 an

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic | The Tattaglia Family | The Stracci Family

Rank-ul ultimei factiuni : 1Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru ca am vazut ca sunt deschise aplicatiile la Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place foarte mult, de cand am facut level 15 abia am asteptat sa se deschida aplicatiile, in acest mod pot sa-mi fac si niste bani. In + pentru a intra in aceasta factiune necesita multa activitate si seriozitate, si eu dispun de aceste lucruri. Agenti sunt foarte discreti in contractele, este bine organizata, liderul este demn de postul lui.Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor in modul cel mai silent, si cum a spus mai spus kdZ: 'pentru o suma de bani'.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, si inca le citesc, sperand sa am sansa sa pun in practica ce am invatat de acolo.

Ai mai fost membru Hitman : Din pacate nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul liber 11-12 ore | In timpul scolii 5-6-7.Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/44345257382947717321.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Password gresita de 3 ori

Nickname-uri anterioare : Daniel_Dan | Marius_Mar.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by ToXik

Nume in joc: Motorhead01

Level: 32

Varsta(reala): 14 ani.

De cat timp jucati pe server? : 1 an.

Factiuni precedente : F/P, Cuneo Family, Tattaglia Family, F.B.I., Barzini Family, Hitman Agency, Taxi Cab Company, Stracci Family, P.D., News Reporter, Corleone Family, P.D. .

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa intru in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 Fireman/Paramedic.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa, este o factiune serioasa si am prieteni aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da!

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am avut cateva probleme personale (cerere demisie).

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul saptamanii 5-6 iar in weekend 10 ore sau mai mult.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Aici

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat vreodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc anticipat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.