Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

* Nume in joc: RobyZ

* Level: 17.

* Varsta(reala): 16 ani.

* Sex (masculin / feminin) : Masculin.

* De cat timp jucati pe server? : 1 an si 11 luni (15 Iulie 2009).

* Factiuni precedente : Taxi Cab Commpany , Corleone Family(2) ,Federal Bereau of Investigation.

* Rank-ul ultimei factiuni : 1.

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat din factiunea anterioara deoarece erau permise glumele proaste pe /r.

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 - Corleone Family.

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place aceasta agentie deoarece are membri amiabili care stiu ce este respectul si nu fac glume proaste si imi place sa omor oameni pentru bani.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da,tocmai de aceea doresc sa intru in aceasta factiune.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

* Ai mai fost membru Hitman : Nu.

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8 ore.

* Nickname-uri anterioare :

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da, pot dovedi.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/68642370220481393500.png

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0.

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

* Alte precizari? : Multumesc.

Edited by R0byZ

Nume in joc: Tom.Corleone

Level: 20

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si cateva luni

Factiuni precedente : School Instructor , The Stracci Family , The Paterno Family , The Cuneo Family , The Corleone Family , The Barzini Family , Frieman/Paramedics , Police Departament , Federal Bureau of Investigations

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut cateva probleme in familie si nu am putut sa mai intru la calculator

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cel mai mare rank l-am avut in The Cuneo Family , rank 5.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece sunt capabil sa imi fac treaba aici , am destula experienta in sa:mp si voi face o treaba minunata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu rezolvarea contractelor , mai precis , unii playeri pun o anumita suma de bani pe un alt player pentru a fi omorat.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : beks , [DGS]PeiN , PeiN , zEkE ( primul de pe server , deoarece cand mi-am schimbat numele a aparut ,rapid, un alt player cu nickul asta )

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/35007092413021905631.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 warn , de ce ? Nu mai tin minte , il am de mult timp.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu ( din cate imi amintesc , nu )

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da ( desi nu sunt )

Alte precizari? : -

Edited by TomCorLeoNe

Nume in joc: MARB

Level: 29

De cat timp jucati pe server? : 2 ani din care 10 luni nu am jucat

Factiuni precedente : The Paterno Family,The Barzini Family (x2),News Reporters,Tow Car Company,The Cuneo Family,Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Schimbarea liderului,

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): rank 5 The Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place meseria de "hitman" si stiu ca pot deveni un asasin bun si ca pot ajuta agentia.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Consider ca se ocupa ca asa zisa "curatare" a oamenilor pe a caror capete sunt sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7

Nickname-uri anterioare : -

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/73055480184121634394.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Niciunul.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da,din cauza unui /ad dat din greseala.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multa sanatate!

Nume in joc: Emtrei.Capone

Level: 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : Joc din Decembrie 2010.

Factiuni precedente : Tow Car Company (rank 4) , Tattaglia Family (rank 2) , News Reporter (rank 1), Fireman/Paramedic (rank 2)

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 (Fireman/Paramedic)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am ales sa parasesc de buna voie Fireman/Paramedic pentru a ma alatura unui grup select de oameni capabili si unei factiuni respectate si nume Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 In Tow Car Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca am avut intotdeauna respect fata de aceasta factiune, pentru faptul ca aici intra un grup restransi de oameni ce exceleaza la toate capitolele, seriozitatea, punctualitatea si strictetea reprezentand aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa de contracte, sau mai simplu de recompensa pusa de un jucator pe alt jucator ca acesta sa fie asasinat.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 5 si 6 ore, dar cateodata si mai mult.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, consider ca am capacitatea necesara rezolvarii unui contract fara probleme.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/13077473977512606879.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat.

Alte precizari? : - Va multumesc pentru timpul acordat si sper ca perseverenta, abilitatea de lucru in echipa, seriozitatea si rabdarea sa ma ajute sa intru in Hitman Agency. O seara placuta!

52387798636548841184.png

« Nume in joc: Just.xeS

« Level: 40

« Varsta(reala): 14

« Sex (masculin / feminin) : Masculin

« De cat timp jucati pe server? : 2 ani si ceva

« Factiuni precedente : News Reporter (rank 6 ) Police departament ( rank 2 ) Taxi ( rank 2 ) Hitman Agency ( rank 2 ) Am scris numai cele in care m-am simtit bine.

« Rank-ul ultimei factiuni : 6

« Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

« Cel mai mare rank avut in vreo factiune News Reporter (rank 6 )

« De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca este o agentie care se respecta si as dorii sa ma alatur voua.

« Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea oamenilor in schimbul unor bani.

« Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

« Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

« Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

« Ai mai fost membru Hitman : Da.

« Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere demisie.

« Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5h

« Nickname-uri anterioare : enTourAge_09

« Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

« Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

« Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/21398879908337185175.png

« Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

« Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

« Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

« Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

« Alte precizari? : Multumesc. >:D<<'>

Edited by Just XeS

Nume in joc: Dreamcool

Level: 22[respect de 23]

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 1 an cu pauze

Factiuni precedente : News Reporter x2 The Stracci Family ,The Cuneo Family, National Guard x2

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este factiunea mea preferata,o agentie pe care o respect

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu rezolvarea contractelor , mai precis , unii playeri pun o anumita suma de bani pe un alt player pentru a fi omorat.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da sigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu ..

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acum ca e vacanta 5 -7 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Sigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/33700713779723964432.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 limbaj,eram level mic si eram prostut

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Respect

Nume in joc: Razvan_Copilu(O sa-l schimb zilele astea)

Level: 16

De cat timp jucati pe server? : Aproape 1 an

Factiuni precedente :Tattaglia Family, Fireman/Paramedic

Rank-ul ultimei factiuni :

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa depun cerere pentru Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Tattaglia

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc deoarece imi place ca este o factiune respectata,oamenii se respecta intre ei, imi place cum procedeaza membrii.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa de contracte puse de playeri pentru a ucide un alt player.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 5 si 6 ore,.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/69/samp023oqo.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat.

Alte precizari? : O Seara Buna Va Doresc!

Edited by RazvaNN

Nume in joc: zeama.

Level: 25

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente : News Reporter Fireman/Paramedic Tattaglia Family Cuneo Faimly Barzini Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : nu am mai avut timp de joc.. am fost cam inactiv si am plecat

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Barzini rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : este o agentie serioasa si vreau sa fac parte din aceasta factiune deoarece imi place foarte mult obiectivul lor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : onoreaza contracte | omoara pentru bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : peste 3 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu am fost

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: desigur

Alte precizari? : Sper sa mi se ofere o sansa aici. ! Multumesc

Nume in joc:Don.Michael

Level:34

Varsta(reala):17

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :1 an

Factiuni precedente :Police(x3),Ng(x3),Paterno(x2),Cuneo(x2)F/P(X2),Taxi,Barzini

Rank-ul ultimei factiuni :RAnk 1(Officer)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Cerere de demisie pentru H.A

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 4(National Guard) si F/p(Vremea lui daniel)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Nu am fost nici o data in aceasta factiune si imi doresc foarte mult sa intru in aceasta agentie

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Desigur!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nici o data!

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : intre 4-5-6 si in weekend Foate mult

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Desigur!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/23605355527922665462.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu am fost!

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt!

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Sper sa mi se mai acorde o sansa(Nu voi da gres si de data asta )

Nume in joc: Jack

Level: 42

Varsta(reala): 17ani

De cat timp jucati pe server? : 11 luni

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic(rank 1) , The Straccy Family (rank 1 si 2) 2X , National Guard (rank 3 si 1) 2X , The Barzini Family (rank 5) , The Corleone Family (rank 1).

Rank-ul ultimei factiuni : 1(Private)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5-The Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ceea ce va ocupati , de aici am cum sa castig banuti pentru a imi cumpara cateva bunuri necesare si din punctul meu de vedere este o factiune in care tot timpul este o atmosfera foarte incinsa .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu eliminarea unor indivizi in schimbul unei sume de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Nu .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7/8 ore

Nickname-uri anterioare : $oy$

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My link

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, deoarece Kip a comis o gresala asupra mea .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu sunt.

Alte precizari? : Nu am!

Edited by Jack 94

52416241676222579456.png

Nume in joc: Gang_Mihai

Level: 26[rp de 30]

De cat timp jucati pe server? : de la 1 decembrie 2010 pana in prezent

Factiuni precedente :

1. News Reporters | Leader : Moartea | Durata : 2 zile | Rank : 1

2. News Reporters | Leader : JustMed | Durata : 3 saptamanii | Rank : 2

3. Fireman/Paramedics | Leader : Psihidelick | Durata : 3 saptamanii | Rank :1

4. National Guard | Leader : CiupaNezu | Durata : 2 saptamanii | Rank : 1

5. The Stracci Family | Leader : Blade | Durata : 1luna jumatate |Rank : 2

6. Taxi Cab Company | Leader : Zuzu | Durata : 2 saptamani | Rank : 1

7. News Reporters | Leader : UnknownX |Durata : 2 saptamanii |Rank : 1

8. Police Departament | Leader : Armando_Corttez | Durata : 1 luna | Rank : 1

9. The Paterno Family | Leader : Zanu | Durata 1 saptamana[no lead] | Rank : 1

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (Piccito)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : pai se lasase zanu de lider pentru o perioada , era foarte multe certuri pe /f si de aceea am iesit!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 ( Soldato)Stracci , 2(Local Reporter) NR

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa intru in Hitman Acengy deoarece este cea mai frumoasa factiune , vreau sa imi fac o cariera lunga si frumoasa aici !

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ageti se ocupa cu rezolvarea contractelor!Contractele sunt o suma de banii pusa pe capul unui jucator , acesta trebuie omorat!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da , de mai multe ori

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da, absolut

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu , am fost doar odata pe blacklist , dar am platit

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-10 ore /zi

Nickname-uri anterioare : nu am mai avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My link

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - la lvl mic faceam dm , nu stiam ce e ala RP , pana m-am intalnit cu un prieten care mi-a povestit cum sta treaba!

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Va multumesc , sper sa am si eu o mica sansa !

95387303836175930271.gif

Edited by S k y l y y

Nume in joc: Fumy

Level: 45

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 7 luni.

Factiuni precedente :

• Tow Car Company
  • Corloene Family
  • Federal Bureau of Investigations
  • National Guard
  • Paterno Family
  • Stracci Family
  • Cuneo Family
  • Tattaglia Family
  • Fireman / Paramedic
  • News Reporter
  • PD

Rank-ul ultimei factiuni : 1 Cadet

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : WIPE

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 ( Fireman Paramedic )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nimic nu te face sa te simti mai bine decat ,indeplinirea unui contract silent,la marginea unui contract sa-ti anihilezi tinta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contracterol puse de ceilalti player-i.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : S-a schimbat liderul si a urmat un WIPE

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In medie , 5 - 6.

Nickname-uri anterioare : Fumylici0us

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,money chat ( Era o perioada cu un lag imens )

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Va multumesc.

Edited by Fumy

Nume in joc: kvb_bv

Level: 24+

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : ~ 1 an

Factiuni precedente : F/P(5) ,Stracc(2)i , Ng(4) , Cuneo(4) , Pd(1) ,Barzini(5), Cuneo(1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Dintr-o gresala a liderului

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 F/p , Barzini 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece aceasta fatiune este una serioasa , cu un lider capabil de orice la fel si subliderul , membri foarte seriosi si activi , si as dori sa imi incep o cariera in H.A.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu inteplinirea contractelor puse de plaiery

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Fiindca am luat vacanta cam 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : sammy_yammy

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:82724837561062152533.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Daca mi se va acorda inca o sansa , FP il termin pana maine. Multumesc.

Edited by kvb95

Nume in joc: vLaD_daN ( o sa mi'l schimb.)

Level: 16-17

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Aprox. 1 an.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic / The Tattaglia Family / The Stracci Family / The Corleone Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru ca recrutati.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa, este o factiune serioasa, este nevoie de multa activitate, eu necesit de acesta calitate, in plus vreau sa ma retrag intr'o factiune mai 'linistita'.. in care domina seriozitatea, m'am saturat de mafii, doar certuri pe /f etc. .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea a unei anumite persoane in mod silent.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Am fost acceptat.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am cazut la test.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi, oricum multe.

Nickname-uri anterioare : --

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/86301360986053740679.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Parola de gresita de x3 ori

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca e cazul, da.

Alte precizari? : Woozie, stiu ca mi'ai dat o sansa si am picat la regulament, sper sa am o sansa si de data asta sa iti arat de ce sunt in stare.

Edited by DanutC

Nume in joc: iuLiaN

Level: 30.

Varsta(reala): 20.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 27.08.2009

Factiuni precedente : Barzini Family , Paterno Family , Cuneo Family , Tow Car Company , Hitman Agency , Taxy Cab Company , F.B.I .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a ajunge un asasin platit.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 - Barzini Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune foarte bine orgazina,cu membri activi,seriosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea anumitor persoane contra cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Absolut.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am avut niste probleme personale,fiind inactiv am depus cerere de demisie sa nu tin locul aiurea.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7h.

Nickname-uri anterioare : Yullian95,[F4L]Iulian

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Evident.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My stats.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3,eram la inceput,si am injurat un player.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am luat ban pe motiv complice,dar l-am luat aiurea,adevarul a iesit la iveala si mi-a fost scos.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca ar fi cazul,da.

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: [Officer]Polanski

Level: 28

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 4 luni

Factiuni precedente : f/p

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : demisie , de bunavoie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1 f/p

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : cea mai respectata organizatie de pe server , vreau sa incerc

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : asasinari la cerere

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : fara afk in jur de 4 5 mai mult spre seara

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/73664238661932436872.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 pentru dm ...

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: depinde

Alte precizari? : ser sa fiu acceptat , Multumesc!

Nume in joc: Dr.StilfeRlo

Level: 28

Varsta(reala): 18 ani

De cat timp jucati pe server? : Joc de jumatate de an

Factiuni precedente : The Cuneo Family,The Paterno Family,Police Departament,National Guard, The Stracci Family,Fireman/paramedic

Rank-ul ultimei factiuni : 1 National Guard

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Era perioada Tezelor si mam lasa un timp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 Fireman/Paramedic )pe timpul lui Daniel)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pt ca nu am fost niciodata in Hitman,as vre sa vad cum e viata de assasin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu niciodata

Ai mai fost membru Hitman : Nu,dar imi doresc nespus ne mult

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/73049541923019580456.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 (le am de cand eram incepator si nu prea stiam multe)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Bine inteles

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat

Nume in joc: Dobermann

Level: 29

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, The Cuneo Family, School Instructor, Fireman/Paramedic, School Instructor, F.B.I, F.B.I, The Cuneo Family, F.B.I, Fireman/Paramedic, News Reporter, F.B.I, Police Departament, Fireman/Paramedic

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa fac o pauza de sa:mp , pur si simplu, nu mai ma simteam atras de acest joc.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Fireman/Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este singura factiune care mi-ar putea redeschide "pofta" de sa:mp . Imi doresc de foarte mult timp sa ma alatur voua, si simt ca aceasta este sansa mea. Cel mai mult imi place aici faptul ca aveti cea mai "Roleplay" ocupatie

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane contra-cost

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Cand eram mai "newbie"

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi , nu am un program anume.

Nickname-uri anterioare : DoGGy

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Cred ca da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click me

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - /ad aiurea + c-bug

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Din pacate de mai multe ori, nu voi sta sa le enumar toate motivele

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Normal

Alte precizari? : Sper din tot sufletul sa primesc o sansa, vreau sa arat ce pot. Multumesc

52416241676222579456.png

Nume in joc: Smith

Level: 44

Varsta(reala): 16 ani si 7 luni

De cat timp jucati pe server? : ~ 1 an si 3 luni

Factiuni precedente : FBI, News Reporters, The Cuneo Family, The Corleone Family, The Tattaglia Family, The Paterno Family, Firemen/Paramedic, Hitman Agency.

Rank-ul ultimei factiuni : Trei (3)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit News Reporters pentru a ma alatura agentiei.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 - Consigliere - Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a deveni din nou incognito, e prea multa agitatie pe server in ultima vreme si aici e locul perfect pentru a-mi linisti spiritul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Stealth-assassinating

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata

Ai mai fost membru Hitman : Da, timp de 4 luni

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am decis sa plec la momentul respectiv, renuntasem la joc pentru o perioada.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore.

Nickname-uri anterioare : N/A

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 (motive prostesti, spam pe /report si /ad, asa cum sunt motivele tuturor warn-urilor. Au fost luate acum mai bine de jumatate de an).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Doar in trecut de catre AdmBot (parola gresita de 3x).

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Smith

Nume in joc: Adryan5200

Level: 23

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : aproape un an

Factiuni precedente : Paterno Family Fireman/Paramedic Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a incerca ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 4 in Taxi Cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune care isi face treaba, si doresc sa o ajut cu ce pot.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane contra cost (contracte)

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/61486854235347766229.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da, warning 3/3, asta la lvl 3 cand nu stiam prea multe despre regulile serverului

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? :

Edited by Adryan5200

Nume in joc: IoNuT_Yo

Level: 25

Sex : Masculin

De cat timp jucati pe server? : Din 26.October.10

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic | x2

Lider Psihidelick | Rank 3

Lider Snizel | Rank 2

Tow Car Company | Lider [F4L]Balon | Rank 4;

Taxi Cab Company | Lider ZuZu | Rank 3

The Stracci Family | Lider Blade | rank 2

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu am putut intra din cauza tezelor.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune : Tow Car Company Rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa intru in Hitman Acengy deoarece este cea mai frumoasa factiune, vreau sa stau cat mai mult posibil.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu ducerea contractelor la bun sfarsit.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman : Nu am mai fost in Hitman Acengy

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 4 si 7 ore pe zi.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /stats

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? : Nu am fost banat niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? : Nu

Alte precizari? : Sper sa fiu accepat imi doresc foarte mult in Hitman Acengy.Multumesc

Nume in joc: Magestratu .

Level: 28 .

Varsta(reala): 15 .

Sex (masculin / feminin) : Masculin .

De cat timp jucati pe server? : 2 ani .

Factiuni precedente : Barzini, FBI, Police Department, Tattaglia, Cuneo .

Rank-ul ultimei factiuni : 1 .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 Taxi .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place factiunea si cu ce se ocupa .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea persoanelor nedorite contracost .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Nu .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 .

Nickname-uri anterioare : - .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...27311385074.png .

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Am un warn pentru /ad (warnul il am de 1 si cateva luni) .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat pentru 3/3 warnuri o singura data .

Alte precizari? : Multumesc .

Edited by ByMageS

Cei selectati pentru testari sunt: Meghy. (respins), _Tedy_. (respins), TazZmAniA. (admis), Emtrei.Capone (respins) , Don.Michael(respins), Gang_Mihai

(respins), iuLiaN (admis), Smith(admis) , Magestratu . (respins), Mr_Qwerty (respins), Tom.Corleone (respins), Fumy (admis), Stephano.(respins)

Dupa ce se vor da toate testele se va anunta aici cine trece si cine nu. (prin EDIT.)

Recrutarile sunt inchise .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.