Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Marik

Level: 15

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Aproape 4 luni.

Factiuni precedente : Fire & Medic Departament ( rank 1 ); The Paterno Family ( rank 2 ); The Cuneo Family ( rank 1 ); News Reporter ( rank 1 ).

Rank-ul ultimei factiuni : News Reporter ( rank 1 ).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit ultima factiune deoarece a trebuit sa invat la scoala.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno Family ( rank 2 ).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece as dori sa ma ocup cu contracte in silent mode.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency sau "Mercenarii" se ocupa omorarea persoanelor contra cost ( contracte).

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da am citit regulile si info, orders si agency skins.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da inteleg ca este o factiune de asasini foarte serioasa deacea si eu sunt foarte serios.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut in viata mea nici-un antecedent cu vreun membru Hitman.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, nu am mai fost dar insa as dori sa fiu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Eu acord jocului 4 - 5 ore pe zi ( in timpul scolii), iar in weekend cat vreau ( iar acum ca vine vacanta o sa stau cat vreau eu o sa fiu activ aproape 7 - 8 ore pe zi).

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut nici-un nickname.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da eu consider ca am capacitatea de a indeplini un contract fara probleme.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da am si aceasta capacitate.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

samp039lm.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am nici-un warn pe b-zone.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost niciodata banat pe acest server.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu deoarece nu vreau sa imi creez probleme.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da as plati dar nu sunt pe nici-un blacklist.

Alte precizari? : As fi foarte fericit daca m-ati primi. Succes si celorlalti candidati. Sarbatori Fericite !

• Nume in joc: Realy_ccA
  • Level: 19
  • Varsta(reala): 17
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : aproape 1 an
  • Factiuni precedente : Taxi Cab Commpany ,The Stracci Family ,The Paterno Family
  • Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece am asteptat un loc in Hitman Agency
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno Family - Rank 3
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc o factiune serioasa cu membri seriosi si activi unde sa am ce invata si unde sa ma simt bine.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea unor persoane contra-cost .
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8 ore
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/585/samp306i.png/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Cand eram newbie am facut spam pe report.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -
  • Alte precizari? : Multumesc si bafta tuturor candidatilor !

Nume in joc: .SamMy.

Level: 26

Varsta(reala): 18 ani.

De cat timp jucati pe server? : 7 luni.

Factiuni precedente : National Guard [Rank 3] , The Paterno Family [Rank 2] , The Corleone Family [Rank 5] , Police Departament [Rank 2] , School Instructor [Rank 2] .

Rank-ul ultimei factiuni : 3 [National Guard]

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat in Anglia 1 luna iar acum m-am intors si vreau sa joc dinou samp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 [The Corleone Family]

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place aceasta factiune , deoarece are un lider capabil si puterni , cu membrii foarte active , imi place sa fiu in mijlocul actiunii , ador suspansul si vreau sa fiu pus in situatia in care trebuie sa iau decizii in cele mai critice situatii.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu afaceri din care agenii castiga sume importante de bani , aceste afacerii constau in kill-uri neprevazute pe anumite sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Binenteles.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Nickname-uri anterioare : [biS]Yakuza

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/jf238snjt/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost niciodata banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu e cazul .

Alte precizari? : Multumesc anticipat.

Nume in joc:Ralph.Salieri

Level:21

Varsta(reala):16

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :1 an

Factiuni precedente :The Stracci Family , The Cuneo Family , The Tattaglia Family , Taxi Cab Company , Fireman/Paramedics

Rank-ul ultimei factiuni :The Cuneo Family rank 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 6 fireman/paramedics

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca eu cred ca am aptitudini pentru aceasta factiune si imi place activitatea acestei factiuni .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Udcid oameni pentru o suma de bani care este pusa pe un respectiv/a .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6 ore

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/ho2zd7p6h/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da , bug . Am bagat bani in Banca , era lag si am primit ban .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat citirii acestui post

Edited by RalphSalieri

Nume in joc: [RO]Vladutzzu

Level: 23+ (Aproape 24.

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? : Contul il am de mai mult timp dar de jucat joc de vreo 3-4 luni.

Factiuni precedente :F/P,Corleone, FBI

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie pentru a face cerere de intrare in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1 FBI.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Deoarece imi place foarte mult aceasta factiunea, pentru a ajuta aceasta factiune si pentru a rezolva contractele.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : H.A. se ocupa cu asasinarea playerilor contra cost in mod silent.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore nu am un program fix.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?:Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: Barnicle30

Level: 22

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si ceva

Factiuni precedente : T.C.C , Tattaglia , Barzini , Tattaglia , F.B.I. , Paterno

Rank-ul ultimei factiuni : Paterno rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Tattaglia

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este cea mai serioasa "factiune" de pe server si ar fi o onoare pentru mine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea unr pesoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost membru H.A.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 10 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/f/690/samp076cq.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu , nu am fost banat,

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu , nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Nume in joc: DonShadow

Level: 34

Varsta(reala): 14

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an .

Factiuni precedente : Tattaglia Family , F.B.I , Taxi , Cuneo , Paterno Family , News reporter , School Instructor , Stracci Family , Paterno Family

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Acumulasem 3 fw

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Sa ajut cu ce pot .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman se ocupa cu asasinarea playerilor in mod silent .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/213/samp001tt.png/

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Nume in joc: Cezar.Capone

Level: 26

De cat timp jucati pe server? : aproape 1 an

Factiuni precedente : tattaglia family,f/p,school instructor,cuneo family,barzini family,corleone family,paterno family,Stracci family,Cuneo family,national guard,Taxi Cab Company si fbi

Rank-ul ultimei factiuni : national guard rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : ma lasasem de tot de joc din cauza scoli.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : tattaglia 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : doresc sa ma alaturi factiuni dintr-un singur motiv si anume pentru a Ucide!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : agentia se ocupa cu omorarea oamenilor pentru bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : de dimineata 2-3 ore seara 3 ore (am scoala dupamasa)

Nickname-uri anterioare : Gabigabi20

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us...1/10721221.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:

Alte precizari? : multumesc frmuos:)

Edited by ShadowBall

• Nume in joc: Alpha287
  • Level: 25.
  • Varsta (reala): 14 ani.
  • Sex: Masculin
  • De cat timp jucati pe server?: Din decembrie 2010.
  • Factiuni precedente: School Instructor, News Reporter (x2), Federal Bureau of Investigations.
  • Rank-ul ultimei factiuni: 2.
  • Motivul pentru care ati parasit ultima factiune: Sunt multe motive, dar niciunul care sa afecteze in vreun fel o eventuala factiune din viitor.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune: News Reporter - rank 6 (Sub-leader).
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune?: Asasinarea anumitor persoane contra-cost, si bineinteles, cu Death Match controlat si bine organizat.
  • De ce doriti sa va alaturati factiunii?: Momentan, aici cred ca imi este locul.
  • Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, Orders and Agency`s skins?: Da.
  • Intelegeti ca suntem o factiune serioasa de asasini unde glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membri ai Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman?: Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman Agency (daca este cazul): -
  • Cate ore acordati acestui joc in fiecare zi, fara AFK?: Trei, patru, sau cinci ore.
  • Nickname-uri anterioare: -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats si /skill la detective: http://uploadimage.ro/images/07771172470224628496.png
  • Cate warn-uri ai in joc?: 0.
  • Ai fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: O singura data pentru ca imi gresisem parola.
  • Esti pe BlackList-ul unei factiuni?: Nu.
  • Esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe un eventual BlackList al unei factiuni?: Da.
  • Alte precizari: Multumesc.

Nume in joc: Evans

Level: 17

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : Mascul.

De cat timp jucati pe server? : Cam 1an.

Factiuni precedente : Tattaglia, F/P, Stracci.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 - lider arms.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut treaba si a trebuit sa renunt la factiune.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 F/P

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Vreau sa indeplinesc contracte, imi place foarte mult HA si vreau sa fiu un agent cu norma intreaga.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman se ocupa cu rezolvarea de contrate (asasinarea jucatorilor) in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineinteles.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,sunt pasnic si am un joc corect.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, insa imi doresc enorm de mult.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/254/samp006uy.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3, am un joc corect.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,nici-o problema.

Alte precizari? : Ar fii dragut sa-mi dati o sansa, asa de Craciun. multumesc.

• Nume in joc: p4ul
  • Level: Detin level 19.
  • Varsta(reala): 16 ani.
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : Joc pe server de aproximativ 1 an.
  • Factiuni precedente :

1. Taxi Cab Company lider Mastertrap21 , rank 2
  2. The Paterno Family lider Ecs7asy , rank 2
  3. Fireman/Paramedic lider ALLEN rank 1

• Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 [Trainee] in Taxi Cab Company
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Dorinta de schimbare..inactivitatea liderului..
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 [ Taxi Cab Company si The Paterno Family ]
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca vad ca este o factiune foarte serioasa imi dorest de foarte mult timp sa intru in Hitman Agency si sper sa stau aici mult si bine . De asemenea imi doresc sa imi fac noi prieteni .
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Prin asasinarea celor cu contract.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Desigur , am citit tot.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da ,desigur.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut niciodata.
  • Ai mai fost membru Hitman: Nu am mai fost.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Joc SA:MP aproximativ 6-7 ore pe zi . ( mai mult in weekend)
  • Nickname-uri anterioare: Nu am avut nick-uri anterioare.
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da .
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/s70tc48wv/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da , dar din greseala.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu sunt .
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi desigur.
  • Alte precizari? :

Alte skilluri la joburi secundare: http://postimage.org/image/yu8vtqoef/

In rest...sunt activ si pe server si pe forum , sunt foarte serios si sper sa fiu acceptat si sa stau o perioada foarte lunga in Hitman Agency.

Multumesc.

Edited by p4uLL

Nume in joc: Giuliano

Level: 30

Varsta: 15

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server?: Martie 2009

Factiuni precedente: National Guard, Hitman Agency, Corleone family, Paterno family, Barzini family, Stracci family, Cuneo family, Tattaglia family, Tow Truck Company, Fire/Medic Departament, News Reporters

Rank-ul ultimei factiuni: 2 - Paterno family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: 3 FW - O greseala

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 6 (F/P)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este factiunea mea favorita

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Rezolva contracte in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii/demiterii din Hitman: Cerere demisie - Nu mai aveam destul timp pentru joc

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Aproximativ 7

Nickname-uri anterioare: Gyo

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://s7.postimage....z/sa_mp_013.png

Cate warn'uri ai in joc?: 1/3 - Jigniri aduse unei mafii

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da - Cont spart

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari?: -

Edited by Giuliano

Nume in joc: dRaXx0r

Level: 21

De cat timp jucati pe server? : De 3 ani dar m-am mai lasat

Factiuni precedente : PD x3, Hitman x2, Paterno, TCC

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de sa:mp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 PD

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca factiunea aceasta este una foarte serioasa si una foarte potrivita pentru mine, zic eu.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmanii omoara oamenii contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Da, chiar de doua ori

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am incercat alta factiune si cealalta din cauza schimbarii liderului.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5-6...

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://tinypic.com/r/wr17pu/5

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pentru ca am tras de pe NRG

Alte precizari? :Nu am.

Acceptati pentru teste: Ice_LtbluE(respins),Razvan14(admins),Bambuchea(admis),Moartea(respins),Blue_BlooD(admis),KenV(pending..),Vito. Corleone(respins),taryd0n(admis),Tonyy,Giuliano(admis),Evans(respins),Bullz07(respins)

• Dintre cei 12 jucatori selectati doar 5 vor capata o functie stabila in Agentie in urma rezultatelor obtinute la testari.
  • Contactati un rank 4 pentru test daca acestia sunt disponibili,daca nu asteptati!
  • Daca nu va prezentati la test in 24 de ore sunteti picati!

Edited by Addyn

Nume in joc: Oantzah

Level: 46

Varsta: 18

De cat timp jucati pe server?: Iunie 2010

Factiuni precedente: Hitman, Barzini, Stracci, Cuneo, Tattaglia, Corleone, Paterno, Taxi, FBI, NG!

Rank-ul ultimei factiuni: Barzini - Lider

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: -

Cel mai mare rank avut in vreo factiune:Lider Barzini

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Home sweet home.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omoara persoane in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii/demiterii din Hitman: Eram cu BAC-ul..

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-7.

Nickname-uri anterioare: -

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://imageshack.us...5/samp389w.png/

Cate warn'uri ai in joc?: 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Edited by Oantz

Hitman Agency recruteaza 6 agenti.

Pentru a deveni un asasin cu norma intreaga trebuie sa detii urmatoarele calitati:

• Manuire armelor(in special SD,Rifle)
  • Regulamentul si stirile Agentiei trebuie sa fie cunoscute la perfectie
  • Capacitatea de a efectua un contract intr-un timp relativ scurt in mod silent.

Nume in joc: RoNaLdo.xD

Level: 38

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : De un an jumate.

Factiuni precedente : The Paterno Family x4 , The Barzini Family x3 , The Stracci Family , The Tattaglia Family x2 , Fire & Medic Department si Taxi Cab Company .

Rank-ul ultimei factiuni : The Paterno Family, Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Paterno [rank 5]

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : As vrea sa incerc si eu o cariera in aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara persoane contra-cost.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8h.

Nickname-uri anterioare : zSo0oLtyyx

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/62/samp017kw.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Edited by RoNaLd0

*Post Scriptum: Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1. - daca nu specificati si factiunea de la ultimul rank cererea este respinsa,este ultima data cand mentionez lucrul asta.

Nume in joc:Chuck.Palahniuk

Level:21

Varsta(reala):18

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :18 luni

Factiuni precedente :Taxi-x2 Stracci-x2 Barzini-x2 FBI PD

Rank-ul ultimei factiuni :1-Barzini

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :M-am lasat o perioada de sa:mp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :5-Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Ar fi un vis devenit realitate

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ucidere pentru bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :7-8

Nickname-uri anterioare :Assos

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us...9/samp290w.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da.Eu am cerut.Am avut contul spart si am cerut ban pentru a nu mai intra nimeni

Alte precizari? : -

Edited by Chuck Palahniuk

Nume in joc: daryuS

Level: 33

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : Doi ani.

Factiuni precedente : Police Departament , Federal Bureau Of Investigation , National Guard , The Barzini Family , The Corleone Family , The Stracci Family , The Cuneo Family , The Paterno Family , The Tattaglia Family , Taxi Cab Company , Tow Truck Company , School Instructor , News Reporter , Fireman Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : The Barzini Family , Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Stracci Family , rank 4(Caporegime)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie serioasa si doresc sa fac parte din aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unei anumite sume.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai facut parte.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cred ca da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/80/samp000sz.png/

Alte precizari? : Bafta

Edited by daryuS

Nume in joc: aLLx

Level: 44

Varsta(reala): 15 anişori.

De cat timp jucati pe server? : 12 Februarie 2010.

Factiuni precedente : The Barzini Family , Tow Truck Company , The Barzini Family , The Stracci Family , The Corleone Family , Hitman Agency , Taxi Cab Company , School Instructor şi Tattaglia Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - Soldato ( Lider - Micku7zu ) - The Barzini Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am cerut să fiu dat afară.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 - Tow Truck Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc să mă alătur acestei agenţii deoarece vreau să satisfac dorinţele unor persoane prin omorârea duşmanilor , fără ca ei să se murdarească de sange.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agenţie se ocupă cu omorârea persoanelor în schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere de demisie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acu' că este vacanţa 6-7 ore / zi . Da' în timpu şcolii 3-4 ore / zi.

Nickname-uri anterioare : Taylor. , [DSR]JuSt96

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.uploadimage.ro/images/79196217080792082277.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :1/3 [ /ad aiurea by Zuzu ]

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Când era AdmBotu' stricat cu Money chat.

Alte precizari? : Sper să primesc o şansă.

Nume in joc: qrodwaN

Level: 23

Varsta: 17

De cat timp jucati pe server?: August 2009.

Factiuni precedente: National Guard, Federal Bureau of Investigations, Police Department, Hitman Agency, Paterno family ,Barzini family, Stracci family, Corleone family,Cuneo family, Tattaglia family, Fire & Medic Departament, News Reporters,Tow Truck Company.

Rank-ul ultimei factiuni: Professional Staff (1) - Federal Bureau of Investigations

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am depus demisia, pentru a incepe o cariera in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 6 (Fire & Medic Department).

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru a deveni asasin profesionist.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea persoanelor ,in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Da, primul meu lider fiind ShuRuBeL.

Motivul iesirii/demiterii din Hitman: Schimbarea conducerii (wipe total).

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6 aproximativ.

Nickname-uri anterioare: TazZmAniA

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://postimage.org/image/jiy5qh8o5/

Cate warn'uri ai in joc?: 1/3 - Un vechi conflict cu Moartea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da,inselaciune.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Edited by qrodwaN

Nume in joc: ALex

Level: 68

Varsta(reala): 19 ani

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : Aproape 3 ani

Factiuni precedente : Police Department - FBI- National Guard - Barzini - Police Department

Rank-ul ultimei factiuni : 1 ( National Guard )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am depus cerere .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Police Department ( 6) - FBI (5) -National Guard (5)- Taxi ( leader ) -Medic ( leader)- Barzini (4)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune foarte frumoasa si ma simnt cel mai bine aici , si vreau sa fac o treaba buna .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor trimise de playerii serverului contra cost

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Am inteles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu!

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Eram in teste si nu mai aveam timp de contracte : contract sub limita si 1 gresit .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi 3-4 ore

Nickname-uri anterioare :Tomblerone / TomB .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/710/samp003xn.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 le am de ceva timp . 1 abuz de repair si 2. Limbaj

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Admbot

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu .

Alte precizari? : Salut.

Edited by ALex

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.