Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick:optimuS.

Level:23

Rank:1

Vechime: -

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:URASC NOUA METODA DE WAR.UNDE TE DUCI ITI BUBUIE MASINA,TE OMOARA..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:este frumos aici,dar urasc metoda de war

Alte precizari?: succes in continuare.

Nick: Snake135

Level: 11

Rank: 1

Vechime: 6 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece majoritatea timpului meu din joc am acordato mafiilor si as ori sa incerc ceva nou mafie este foarte tare cu membrii ok si leader/sub-leder la fel dar vreau sa incerc ceva nou cum ziceam. In plus sincer nici mie nu tare imi place metoda noua de war este cam nasoala.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Cum ziceam si mai sus este cea mai ok mafie in care am fost pana acuma si aceasta este a 2-a :D .

Alte precizari?: Sper ca daca voi reveni aici sa fiu primit cu bratele deschis Multumesc pentru timpul acordat si pentru un timp de distractie foarte ok.

Edited by Snakeer

Nick: Steel.xD

Level: 29

Rank: 2

Vechime: 19 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Chiar nu pot suporta uni membrii

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Nu am cuvinte, m-am simtit ca acasa

Alte precizari?: Bafta tuturor, sper sa ne revedem cu bine

Edited by zxcvbnm

Nick: EleMenTalL

Level: 22

Rank: Soldato

Vechime: 18 Zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Anumiti membri...si vreau sa incerc si altceva mai PASNIC ca sunt satul sa pleci de la casa pana la banca si sa mori de 3 ori...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Nu este cazul...

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Se descurca din ce in ce si mai bine, cu timpul sunt sigur ca o sa fie No.1

Alte precizari?: SnizeL cel mai OK lider. Daca o sa revin la mafie, cu siguranta daca o sa se poata, aici o sa vin.

Bafta la toti si timpul petrecut aici a fost super.

Edited by EleMenTalL

Nick: quiX

Level: 49

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: no time pentru SAmp

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: DA

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna

Nick: uTzu.xD

Level: 34+

Vechime: Cred ca o luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Din cauza lui A_Lex..care are numai figuri in cap si se crede seful tuturor.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie organizata, cu oameni buni dar mai intervine si cate un ``destept``..

Alte precizari?: Multumesc, si cred ca voi mai reveni in tataglia! [dak voi mai fi pirmit]

Nick: adylici0us

Level: 21

Vechime: Astazi am facut 2 sapt fix :), am intrat pe 19 :D

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc in Hitman sau intr-un departament.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da :D

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea este ca este o mafie EXCELENTA. Tineti-o tot asa, mi-a placut mult aici :X.

Alte precizari?: Bafta ! :D

Nick: A_LeX

Level: 13

Vechime: 15 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: 1.Noua metoda war e mijto dar cand ti-e lumea mai draga te ataca.... si 2.Vreau sa incerc ceva nou cum ar fi o factiune pasnica in care sa fac niste banii

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Desigur

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: In Tattaglia m-am simtit cel mai bn, au fost membri super de treaba si cate uni care se cred mai inteligentii dar infine... lider de asemenea foarte de treaba.

Alte precizari?: Va urez bafta tuturor si Snizel ai fost un lider de nota 10+ sper sa ne mai intalnim si in alte factiunii... :)

Nick: Alexkid

Level: 12

Vechime: 5-6 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Poate eu sunt nebun dar cand vad atata prostie nu rezist. + Ca am primit reclamatie de al 3fw.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da, accept FP 60/60.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Sincer : M-am simtit minunat.

Alte precizari?: Va urez bafta. Sper sa ramanem prieteni Snizel, si sper sa nu te fii suparat pe mine.

P.S : Adevaratii colegi de treaba care merita sa se afle in aceasta factiune : Snizel,AlexN,Delete1,Krishanu. + fetele cu care nu am interactionat.

Edited by alexkid

Nick: Sebi_Jr

Level:25

Vechime: o luna si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: nu o sa mai am timp de sapm

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o atmosfera super....abea astept sa revin

Nick: Lucky.

Level: 40

Rank: 3

Vechime: 2 saptamani +

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: S-a schimbat metoda de war , si iar se incepe plictiseala , incerc altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Nu e cazul.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Buna.

Alte precizari?: Iti urez bafta Snizel , sa o tii tot asa , si ridica mafia pina la #1. Sper sa mai tinem legatura , sallut.

Nick: Seba97

Level: 25

Vechime: 2 saptamani si ceva :(

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Metoda asta de war... ba e ba nu e

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Desigur

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Excelenta daca o ti tot asa Snizel o sa ajungi un om si mai mare :D

Alte precizari?: Adio baietzi :(( (si fete ;) ) imi va fi doar de momentele petrecute in Tattaglia chiar nu credeam ca o sa fie asa de frumos ! Va urez bafta in noul an scolar si va salut pe toti : max , guesswho , denis , snizel , andyeryy , krishanu , erow , roman , silviu (costea) , silvito , kavasky , mysterio , alexutsu si nenea huligan . Mai bine zis toti din factiune :D>:D<<'> >:D<<'> >:D<<'> :-H:-H

Nick: Atyss

Level: 34

Vechime: Peste 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu prea as dori sa ies deoarece ma tine ceva legat , dar a inceput scoala si nu mai am timp suficient sa ma ocup , nu are rost sa stau degeaba afk si sa tin locul ocupat

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Excelenta

Alte precizari?: Snizel chiar imi pare foarte rau , imi este greu sa scriu acest post dar ma obliga scoala , ADIO , ne mai auzim pe forum..

Nick: Roman_DiomedE

Level: 32+

Rank: 2 (soldato)

Vechime: 2 saptamani fix.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: m-am plictisit de mafiii..iar acum ca s-a scos metoda de war , nu ai absolut nimic de facut..imi pare rau ca ies asa dar vreau sa incerc altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: nu este cazul

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o familie nemaipomenita , felicitari Snizele , s-au observat multe schimbari de cand ai preluat tu liderul , mult mai multa activitate , seriozitate.

Alte precizari?: mult succes tuturor si imi pare rau daca am suparat pe cineva , nu am facut-o intentionat. Salut !

Edited by EnriQuE

Nick: Costea_Silviu

Level: 18

Rank: 2 ( Soldato)

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu ma credeti cat de rau imi pare ca fac acest post.Multumesc pentru tot SnizeL ca mi-ai acordat o sansa si ca ai crezut in mine.Vreau sa incerc altceva o factiune pasnica.Remember Tattaglia :(

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna :).

Alte precizari?: Suces in continuare, voi reveni :)

Edited by The Ducky Dog

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.