Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: ExXxPeRiMenT

• Level: 44

Rank: 3

Vechime: 16.03.2014-21.05.2014

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Doresc sa ies din Verdant Family deoarece nu se poate asa ceva din cauza ca are serveru lag iau eu FW in prostie....

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna....

Alte precizari?: Multumesc de sansa acordata

• Nick: SniPeRS

• Level: 42

Rank: 4

Vechime: Din data de 19.01.2014

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca numai suport sa ma imbolnavesc de nervi cu uni. Uni nu dati arme si pe alti va doare-n penis sa intrati macar la war-uri..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Destul de buna

Alte precizari?: Noroc

Edited by SniPeRS

• Nick: Zew.

• Level: 18.

Rank: 2.

Vechime: Peste o luna.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mi-am dat seama ca gang-ul nu este de mine + nu prea am timp sa intru la waruri si sa fac rapoarte mats si etc..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna.

Alte precizari?: Mult succes in continuare! Multumesc Asqwe pentru sansa acordata. LS NEGRU!

• Nick: Boolean

• Level: 46

Rank: 2

Vechime: 3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Dupa operatie nu ma simt bine, si nu prea pot sta la calculator. Nu vreau sa fie ocupat locul aiurea.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Bafta Asqwe, sper sa reusesti sa ii pui la punct pe astia mici !

Alte precizari?: Imi cer scuze.

• Nick: Likee

• Level: 19

Vechime: 4 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: 1 ar fi sa zic neintelegerea si neincadrarea mea in factiune si 2 vara vine si nu prea mai stau in joc

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Multumesc pentru sansa acordata.

Alte precizari?:

• Nick: icepaiN

• Level: 14

Vechime: Aproape 3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mi-am "facut" treaba pe aici, vreau sa incerc alta factiune.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie buna, cateodata unita dar nu toti membrii sunt demni de ea.

Alte precizari?: Mersi Asqwe & Blacky ca mi-ati acordat sansa de a intra in Verdant.

• Nick: Magnum

• Level: 64

Vechime: In jur de 4 luni cred.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Din cauza seriilor codurilor si pentru ca GSB.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: nu e cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: In cadrul factiunii a fost binisor, dar la waruri dezastru. Singurii adversari cu care mi-a facut placere sa joc si m-am si distrat, au fost VTB, chiar daca am jucat putin cu ei.

Alte precizari?: Multa bafta Asqwe si Blacky, succes: click

Edited by VDT Magnum

• Nick: Crudex

• Level: 30

Vechime: 2 saptamani +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mai am alte 2 conturi, nu pot tine fata la toate 3.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Sigur.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Iti multumesc, Asqwe, pentru sansa acordata, oameni ca tine o sa ajunga sus, succes baietii !

Alte precizari?: Multa bafta Asqwe, Blacky si restul echipei.

Edited by Crudex

• Nick: TaTaie

• Level: 71

Vechime: Aproape 6 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Asa am decis.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Iti multumesc, Asqwe pentru sansa acordata, dar sunt unii membri care m-au enervat la culme. Iti doresc numai bine!

Alte precizari?: Multa bafta Asqwe !

Edited by TaTaie X

• Nick:Ruse_Marius

• Level:16

Rank:1

Vechime:2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:mai multi bani am pierdut :))) si nu prea am timp

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:O familie unita dornica de victorie

Alte precizari?:VA urez bafta la waruri

Rank:2

Vechime:2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Merg sa aju pe un friend vechi

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici? E ok.

Alte precizari?: salu`!

• Nick: Jonis
  • Rank: 1
  • Vechime: Aproape 1 luna
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece am cateva probleme de rezolvat si voi fi foarte inactiv, si nu vreau sa va ocup locul degaba
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Desigur, dar nu e cazul
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu pot descrie aceasta senzatie, a fost ceea mai frumoasa perioada de sa:mp jucata, si sper sa revin tot in aceasta factiune !
  • Alte precizari?: M-am razgandit, nu pot sa va parasesc... :( anulez demisia, raman alaturi de voi !

ANULEZ CEREREA, MA DOARE INIMA SA IES :(

Edited by Jonis

• Nick: Jonis

Vechime: 1 luna fix !

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece multi membri sunt incativi, ei nu primesc nici-un FW si eu fac - la un war si primesc FW, nu mi se pare correct !

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Desigur, dar nu e cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu pot descrie aceasta senzatie, a fost ceea mai frumoasa perioada de sa:mp jucata.

Alte precizari?: Multumesc, v-a urez succes incontinuare !

Edited by Jonis

• Nick: SniPeRS

• Level: 43

Rank: 5

Vechime: 5 luni

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Codati in LS , CODATI cu litere mari chiar de parca ar fi la pariu jumatate din Romanie.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna , mi-am facut multi prieteni.

Alte precizari?: Numai suport ba , inebunesc cu astia. Mi-au scapat pe chatul public cred ca 20 de injuraturi numai cu " bagamias ... " si altele. Daca o sa am reclamatii se va face o pagina intreaga.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.