Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Emtrei.Capone

Level: 14

Rank: 2

Vechime: 2 saptamani si 1 zi

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Am crezut ca va avea loc o schimbare dar nu a avut loc, pacat de unii membri.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Pot spune doar ca am ramas cu un gust amar.

Alte precizari?: Succes in continuare!

Nick: KoKoakE

Level: 24

Rank: 1

Vechime: 2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma las de sa-mp o perioada.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: A fost frumos...

Alte precizari?: Bafta :(

Edited by Cosmi N

Nick: t3siR

Level: 18

Rank: Soldato [Rank 2]

Vechime: 3 Saptamani Jumate

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc Sa Incerc Alt Ceva

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este O Factiune De Treaba Dar Nu Se Fac Antrenamente O Sa Revin Sper Sa Mai Am Sansa Asta Multumesc Croco

Alte precizari?: Sper Sa Imi Accepti Demisia Multumesc Anticipat Bafta

Nick: BursuceL.Capone

Level: 44

Vechime: 1 saptamana

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: nu m`am integrat in mafie....si as vrea o factiune pasnica

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: bunicica...

Alte precizari?: Multumesc Anticipat si Bafta in continuare!

Nick: [F4L]Bestial

Level: 24

Vechime:2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: lipsesc mult nu pot ajunge la antre sau la sedinte.. momentan nu am timp de sa-mp..

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: bunicica...

Alte precizari?: Imi pare rau ca plec.. sper ca ma veti reprimi iar..

Nick: Roman_Diomede

Level: 24+

Rank: 1 (picciotto)

Vechime: 5 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece peste putin timp am sa plec intr-un turneu si nu prea mai am timp de sa:mp..mai mult il las pe /sleep atunci cand sunt plecat+scoala ...trebuie sa iau mai multe note.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Desigur

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: mai trebuie lucrat putin la organizare , in rest e ok.

Alte precizari?: am discutat cu Croco despre aceasta problema. Mersi.

Edited by EnriQuE

Nick:bianca_dragutza

Level:16

Rank:1

Vechime:2 sap

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa ies.. nu mam atasat de aceasta familie

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: destul de buna

Alte precizari?: bafta in continuare

Guest StyLe32

Nick: Caty_Style

Level: 18

Vechime: o luna si cv

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: motivul este ca jobul meu de zi cu zi nu imi ofera suficient timp pt samp....

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: tattagalia pt mn inseamna foarte molt pt ca e prima mea factiune unde am intrat.....

Alte precizari?: Bafta in continuare! si respect pt croco

Nick:Zeama

Level:24+

Rank:1 de 2 samptamani..

Vechime:2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:uni colegi sa dau prea mari si nu inteleg sa suntem ca o familie nu ca niste dusmani !

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:tattaglia o mafie frumoasa ! Si sa ma mai intorc aici ca imi palce dar desigur daca is acceptat !

Alte precizari?:croco . Norby bafta !

Celor ce demisioneaza le urez Bafta in continuare. salutate

Nick: DeadPK

Level: 19

Rank: Picciotto

Vechime: Doua saptamani si jumatate.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ca nu am primit rank 2 deoarece am intarziat putin la sedinta.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Ii faina familia dar nu prea :)

Alte precizari?: Multam fain.

Nick: DonShadow

Level: 16

Vechime: 3 sapt si cv

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma duc undeva unde sa fac bani . Aici mai mult pierd dar ma voi reintoarce :X

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Ca este o factiune foarte frumoasa cu un leader bine pus la punct . Ce hotaraste aia face si imi place

Alte precizari?: Bafta in continuare tattaglia . Croco nu uita ma voi reintoarce ;))

Nick:Ankit_Kumar

Level:15+

Rank:2

Why You Want to Leave Tattaglia:hm....tattaglia is not a bad faction...tattaglia is better than other families. i always respect tattaglia.there are more fun . i dont want to leave tattaglia but i have some problems. 1.i cant come to any meeting 2.i dont tell :) so. bye all :)

I agree that I will stand for 60 hours Civil (ingame) if that turns out not to have been a member for at least 2 weeks Tattaglia:yes

What is your opinion on Tattaglia Family after time here?:hm , there are more fun i really enjoyed here. tattaglia is in my heart. >:D<<'>

Other specifications?:No Thanks,

Nick: DonBelzebub

Level: 17+

Vechime: 2 sapt fix

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Antrenamentele sunt la ore la care nu pot sa ajung .... si mai mereu stau afk la ele...

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna:X

Alte precizari?:

Nick: Catalinho09

Level: 13

Vechime: peste 2 sapt...nu stiu exact

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pt ca sunt unii nesimtiti rau si de cat sa se creeze conflicte din cauza mea mai bine imi dau eu demisia

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este una foarte buna Mam distrat de minune si mi-am facut multi prieteti De Ex: ChrisBrow Andrey13 Cristy23 Dj.Croco...si mai multi

Alte precizari?:Sper Sa ma intelegeti

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.