Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: [FnK]LLyonutz

Level: 19

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani i

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca am inceput sa ma plictisesc deoarece aproape toti membri sunt plecati inj vacanta

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: a fost minunat la inceput cand erau mai toti on dar acum nu prea am ce face

Alte precizari?: Sper sa puteti sa imi dati univite cat de curad posibil

Nick: Alfredo.Santana

Level: 20

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Inactivitatea .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune foarte buna , dar ma trebuie lucrat la ea

Alte precizari?: Spor la treaba .

•Nick: [biS]Croco

•Level: 23

•Rank: 5

•Vechime: 4 luni , 17 zile , 14 ore :))

•De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Se stie motivul :D

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Bineinteles.

•Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Pfoai , as umple pagini :)) , una foarte buna , m-am simtit excelent , a-ti avut rabdare cu mn :X , cei mai tari

•Alte precizari?: Pai vorbim in joc , va iubesc pe toti , hai ca stiti :P

* Nick: Pistansky

* Level: 15

* Rank: 2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2,3 luni

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma las de Sa-Mp

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Au fost cele mai frumoase clipe de cand joc Sa-Mp!

* Alte precizari?: Va las cu bine

•Nick: Mortred

•Level: 24

•Rank: 4

•Vechime : 4 luni si ceva...

•De ce doresti sa pleci din Tattaglia? : Am decis ca trebuie sa las in urma tot...

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani : Da

•Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici? : O parere foarte buna , m`am simtit bine aici , am petrecut momente frumoase...Tattaglia Family va fii mereu pe locul 1 .Van , Zanu si Zana sa aveti grija ca pana acum de familie si nu faceti ca mine Snizel si Croco , adica sa o parasiti...

•Alte precizari? : Sper ca am schimbat cu ceva cat timp am fost aici...voi lasa loc altcuiva daca se poate mai eficient ca mine...bafta colegi si poate in viitorul apropiat sper sa revin si sa va gasesc tot aici.Sper sa mai tinem legatura in-game.

* Nick: ZaNa

* Level: 17

* Rank: 3

* Vechime: 2 luni si ceva cred

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: -

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Prima mea mafie. Speram ca nu voi pleca dar deja nu se mai poate. Din pacate nu mai e ce a fost dar sper ca in viitor sa fie ca inainte...

* Alte precizari?: Sunt fericita ca am putut face parte din aceasta mafie si imi va fi dor de tot

Nick: kodzor

Level: 12

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) Nu stiu.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc si ate Factiuni.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit foarte bine cu voi sunteti de treaba si sper sa ramanem prieteni.

Alte precizari?: Va las!

•Nick:gabytarba

•Level:10

•Rank:1

•Vechime: (cat timp ai stat in factiune) Cam 1 saptamana

•De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu se mai poate salarile nu lea dat van nu e on noi atunci ce suntem?

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

•Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna una rea.

•Alte precizari?:nu am

Nick: ZaNu

Level: 29

Rank: 5

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 5luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: " Taran "

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mafie frumoasa.

Alte precizari?: Adio.

* Nick:cozma

* Level 12

* Rank:1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 1 sapt

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: ma las de samp

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mi-a placut cel mai mult aici,tattaglia va ramane mereu in inima mea,va iubesc :X

* Alte precizari?:Adio

* Nick: emmy

* Level: 14

* Rank: 2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 1 luna

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Primul motiv (90%) e din cauza scolii. Sunt clasa a 12-a si nu prea am timp sa stau... 2.vreau sa incerc si alte factiuni.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: DA

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este super. Glume,chestii, cand e seriozitate e seriozitate, actiuni,etc :X

* Alte precizari?: Sper ca intr-o zi sa ma acceptati inapoi :X I will miss you :-S>:D<<'>

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.