Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick:Roby_killer

Level:19

Rank:1

Vechime:2 saptamani!

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:plictiseala,etc.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:O parere nu foarte buna!

Alte precizari?: Multumesc!! sa imi dai /uninvite cand intri!

Edited by RoByKiller1

Nick: GaBy_Ro

Level: 18

Rank: 2

Vechime: aproximativ o luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sa incerc ceva nou

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: DA

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o familie respectata , unita, si mam simtit cel mai bine fata de celelalte factiune in care am fost

Alte precizari?: nimic , imi cer scuze tuturor ttg daca vam gresit cu ceva

Nick: takeko

Level: 15

Rank: 1

Vechime: 2 sapt si ceva zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Membrii inactivi, a pus capac antrenamentul de ieri cand au fost 5 membrii din 25.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: DA

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Membrii sunt foarte de treaba. Dar prea mare inactivitate, totul plecand de la vaN.

Alte precizari?: Mi-a placut timpul petrecut aici.

Edited by Sir Takeko

Nick: D.Andrei

Level: 15/16

Rank: 2

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: am nevoie de bani

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Membri de treaba , lideru de treba si sublideru

Alte precizari?: Multumesc , Respect : Van , Dj.Croco, si pt ceilalti membri

Nick:euL

Level:15

Rank:2

Vechime:1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:pt k in ultimu timp m-am certat cu cativa colegi si vreau sa incerc alt cv

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o mafie buna dar nu este activa

Alte precizari?: bafta in continuare o sa revin promit

Nick:txt_16

Level:11+

Vechime: 2 saptamani si ceva (a durat mult pana am primit invite)

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa imi incerc norocul si in alta parte

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o factiune cu membrii foarte de treaba si cu liderul de nota 10

Alte precizari?: va multumesc si bafta in continuare

Nick: Mike.Capone

Level: 22

Vechime: 3 saptamani cam asa

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Problema rezolvata.* De ce vreau sa ies? Simt nevoie sa ma duc altundeva...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Pai a fost foarte frumos, mai ales spre sfarsitul sederii mele aici

Alte precizari?: Bafta!

Edited by SpliT

Nick: Fumy

Level: 43

Rank: 3

Vechime: Cateva luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motivele se stiu,nu cred ca sunt singurul care vrea sa iasa pe motivul asta. Daca nu stiti dece,intrebati-l pe croco.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Desgiru

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mai lucrati putin la atitudine, n-au niciun stapan ei,"se joaca".

Alte precizari?: Salut

Nick:txt_16

Level:11+

Vechime: 2 saptamani si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa imi incerc norocul si in alta parte

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da,dar nu cred ca va fi cazul

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o factiune super OK

Alte precizari?: va multumesc si bafta in continuare

09.04.2011 23:37 txt_16 a intrat in factiune

Ai 13 zile in factiune,deci vei primi faction-punish.Bafta in continuare.

Nick: danut14

Level: 15

Vechime: o saptaman si ceva.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc sa parasesc Tattaglia din cauza lipsei de activitate.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea a ramas aceiasi ca si la intrare.Este o factiune bine organizata cu membri de treaba.

Alte precizari?:

Nick: SkatePdRo

Level: 17

Vechime: o saptaman si ceva.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece am fost foarte inactiv in aceste zile si decat sa raman in factiune mai bine plec

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: desigur

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea este ca Tattaglia Family a fost o factiune foarte organizata si frumoasa,va ramane intotdeauna preferata mea

Alte precizari?:Va urez multa bafta

Nick: DonSergio

Level: 18

Vechime: 2-3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa-mi incerc norocul in PD

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune foarte bine organizata .. liderul isi face foarte bine treaba .. dar unii membri au fost neseriosi si nu-mi face placere sa raman .

Bye all ( si ms Croco pentru ca m-ai primit )

Nick: Giuseppe.Capone

Level: 22

Rank: Piccioto

Vechime: cateva zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu cred ca este nevoie de prosti in factiune.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: :-J

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Liderul vaN - un lider care isi face treaba cat are timp.

Liderul Dj.Croco - no comment. jigneste fara rusine propii membri !

25087265037590113137.png

Edited by Giuseppe Capone

nick : Arches

level : 17

vechime : 7 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: m-am gandit mult timp sa fac cererea sau nu pentru ca imi place aici insa sa spun asa "vreau sa fac o mica calatorie " insa peurma ma intorc

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Sa vorbesc la general Leaderul e cam inactiv , nu prea sunt evenimente interesante insa alaturi de membri ma simteam "ca acasa" ca o adevarata familie

P>S Ma intorc nu plec pe mult timp

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.