Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: DDo

Level: 26

Rank: 2

Vechime: 2 Saptamani , 4 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: De cand am inceput sa joc pe acest server , eu am fost numai in mafii , vreau sa incerc si un departament , ceva nou , nu vreau sa se supere nimeni pe mine , dar vreau sa incerc ceva nou .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit excelent , o factiune frumoasa , cu niste membri foarte buni , cu leader / co-leader cu capul pe umeri , cu siguranta o sa revin .

Alte precizari?: Multumesc , si succes , Craciun Fericit .

Edited by DDo C

Nick: WeeLd

Level: 34

Vechime: 2 saptamani si cateva zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: De cand joc am fost doar in mafii , vreau sa incerc un departament . Daca nu ma voi simtii bine acolo , voi revini inapoi .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattagliapt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie foarte buna pozitionata cu skin-uri frumoase si cu o organizare buna . Mafia asta creste in fiecare zi !

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa accordata , va urez Succes . Desi incepe sa imi fie dor de voi , pacat. .

Edited by WeeLd

Nick: psihideick

Level: 50

Vechime: 2 saptamani,sau peste.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu conteaza.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattagliapt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Prefer sa nu spun,pastrez pentru mine.

Alte precizari?: Pacat, foarte pacat. Intotdeauna a fost in anonimat.

Nick: Mr.Pite

Level: 33

Rank: 1

Vechime: 1 zi

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu conteaza.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Am o parere personala, prefer sa n-o spun.

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata, dar .. n-a fost sa fie. Salut !

Nick: mr.tom@

Level: 23

Vechime: o luna si cva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa incerc ceva nou

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit excelent , o factiune frumoasa , cu niste membri foarte buni , si liderul la fel

Alte precizari?: Multumesc , si succes , Sarbatori fericite

Nick: RaBa

Level: 14

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: As vrea sa incerc o factiune pasnica

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Nu pot raspunde nu mai cunosc aproape pe nimeni.

Alte precizari?: Bafta in continuare si multumesc ca miati dat o sansa.

nick: Kostas_GR

Level: 15

Why you want to leave the Tattaglia?: because i dont think that i fit in this family any more.i want to try more factions so that i gain more experience.

I agree that you sit for 60 hours Civil (ingame) in case it turns out that I was a member for at least 2 weeks Tattaglia:yes

What is your opinion about Tattaglia after time here?: those 2 and a half weeks here were special for me.thanks for having me tattaglia! this was my first family so im gonna have a lot of respect for all of you :)

Other specifications?: Gat,Weeld,Vegeta,@ndy i hope we will stay friends in game...much love :) BAFTA!

Edited by dopeman

Nick:LoliKo

Level:17

Rank:1

Vechime:2 Saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Vreau sa incerc o factiune pasnica

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membruTattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Am o parere foarte buna.Un lider de treaba si colegi de treaba

Alte precizari?: Multumesc

Nick: Vasy_Bledea

Level: 41.

Rank: 1.

Vechime: Din 16 decembrie.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu o sa joc samp prea des, tin un loc ocupat si vreau sa incerc alta factiune.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Buna, Toreno se descurca bine.

Alte precizari?: Numai bine, un an nou implinit la toata lumea.

Edited by Vasy Bledea

Nick: Stephan.Corleone

Level: 37

Vechime: 16 decembrie

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa vad cum e intr-un departament...

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Buna, Toreno se descurca bine.

Alte precizari?:

Nick: zEkE

Level: 35'

Vechime: 25 decembrie

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa incerc hitman

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O mafie excelenta.

Alte precizari?: Nu, bafta !

Nick: TiNie

Level: 13+

Vechime: 18 Decembrie

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motive personale.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit extraordinar .

Alte precizari?: Bafta in continuare!

• rep_up.png
  • 0

Nick: Tom.Hagen

Level: 45

Vechime: 3 saptamani

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este una foarte buna.

Alte precizari?: Bafta!

Nick: ycsul

Level: 27

Vechime: o luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: motive personale

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: o parere f buna.

Alte precizari?: Multumesc si bft in continuare.

Nick: SiLvIto

Level: 44

Vechime: 1luna

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O Mafie destul de buna

Alte precizari?: Bafta in continuare

Nick: Gilache

Level: 13

Vechime: 3 saptamani

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie foarte buna ,dupa parerea mea.

Alte precizari?: Bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.