Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: DreamS

Level: 23

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani +

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Probleme personala, nu vreau sa tin un loc liber degeaba.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O mafie foarte buna, sper sa ramana la fel.

Alte precizari?: Succes!

Nick: MiXtap3

Level: 14

Rank: 2

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece am avut niste altercatii cu unii colegi: Vladman&Weber(Care i s-a urcat rank-ul la cap)

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Pai pana la sosirea lui Vladman, totul a fost Ok, dar se pare ca Weber si Vladman au facut ''alianta'' si acum se revolta impotriva tuturor!

Alte precizari?: Kip&Jack faceti o treaba buna cu factiunea, sper ca intr-o buna zi o sa ma intorc inapoi!

Nick:uNder.ruLes

Level:13

Rank:1

Vechime:2 Saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Plec in Bulgaria

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membruTattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Cele mai bune clipe de pe b-zone.

Alte precizari?: La reveder si va Multumesc

Edited by SkiLLeTxRo

Nick: vo0d0ox

Level: 30

Vechime: 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa ma duc in alta factiune.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membruTattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O mafie frumoasa, curata, organizata, mai exact o mafie in adevaratul sens al cuvantului.

Alte precizari?: Bafta in continuare cu factiunea~

Nick: Toretto.Corleone

Level: 30++

Vechime: 2-3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa intru intr-o factiune pasnica.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membruTattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: We Are The Best !!

Alte precizari?: Ma voi reintoarce.

Nick: iLusSioNReal

Level: 13

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa ma duc in alta factiune...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membruTattaglia pt minim 2 saptamani: Da,poate nu sunt de 2 saptamani cu lipsa 1 zi sau 2.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O mafie curata,organizata,frumoasa nu am cuvinte decat de bine,kip un lider excelent,jack un sublider de exceptie.

Alte precizari?: Va urez bafta incontinuare,sa realizati tot ce va-ti dorit sa faceti.

Nick: VeGeTa

Level: 19

Rank: 4

Vechime: 12 saptamani ( 3 luni )

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: De prost...

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie bine organizata, cu membrii foarte de treaba si cu un lider super ...

Alte precizari?: Am invatat foarte multe lucruri cat am stat aici ... Imi pare rau ca trebuie sa ies ... M-am simtit extraordinar aici si nu va voi uita pe niciunul niciodata :) Multa bafta in continuare. Va ramane factiunea mea preferata si de baza pentru totdeauna.

Nick: Hank

Level: 30

Vechime: aprox 2 sapt.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Hitman Agency! :)

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Mi-am facut o parere foarte buna, succes!

Alte precizari?: -

Nick: Zww

Level: 21.

Rank: 1.

Vechime: 4 zile.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Imi iau adio de la B-Zone pe o perioada mai lungă sau determinată.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Una foarte bună.

Alte precizari?: Kip, esti un lider excelent, continuă să faci ceea ce faci că o faci foarte bine şi duci mafia asta foarte foarte sus. P.S: Mersi pentru şansa acordată sa vin aici. Jack la fel si cu tine, esti demn de sublider dar lasă bautură. Croco - FORŢA STEAUA. Baftă!

Nick: CrocoDilu18

Level: 19

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Am prea putine factiuni la levelu meu :( ma voi intoarce oricum.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O mafie frumoasa, curata, organizata, mai exact o mafie in adevaratul sens al cuvantului.

Alte precizari?: Succes in continuare . Respect Kip, Jack!

Nick: ..eNeRgY..

Level: 2o

Rank: 2 [soldato]

Vechime: 2 saptamani jumate

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece nu-l poate nimeni inlocui pe fostul lider [Kip] si consider ca drumul meu in Tattaglia Family se incheie aici.Voi revenii atunci cand voi stii ca este momentul,cand se va reintoarce Kip.Perioada traita de mine aici,a fost o experienta de neuitat,iar aceasta mafie ramane pentru mine pe primul loc.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Bineinteles.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O mafie puternica,cu un lider excelent.Kip a ridicat aceasta factiune enorm de mult,si sper ca liderul ce va venii sa nu-si bata joc de munca sa.

Alte precizari?: Bafta in continuare tuturor! Ati fost o familie pentru mine.

Nick: vDM

Level: 22

Vechime: 2 saptamani jumate

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc si alte factiuni.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O mafie de nota 20 si foarte puternica si cu mult respect.

Alte precizari?: Tattaglia este mafia numarul 1.Bafta Jack si sa ii ti locul lui Kip pana se intoarce!

Nick: AdRiaNN

Level: 41

Vechime: 2 saptamani si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: probleme pers.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:

Alte precizari?:

Nick: SKIPP

Level: 13

Vechime: 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc sa incerc altceva.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit foarte bine.

Alte precizari?:

Edited by SKIPP

Nick: Daniel_Matthews

Level: 20

Rank:2

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca imi doresc sa incerc altceva

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Foarte Buna

Alte precizari?: Mersi Norby

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.