Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick:ClaudiuX
  • Level:12++
  • Rank:1
  • Vechime:2 saptamani+1 zi
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Vreau sa incerc ceva nou,sa intru intr-o factiune pasnica.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:A fost una foarte placuta.
  • Alte precizari?: Va salut pe toti,si sper sa ramanem prieteni.

Edited by ClaudiuX

Nick: Evvomer

Level: 41

Rank: 2 (Soldato)

Vechime: 1 lună (fără o zi)

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau să mai intru în două facţiuni în care am vrut să intru de multă vreme şi cred că mă voi retrage.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O părere bună, Carter se descurcă cu cei începători.

Alte precizari?: Multă baftă în continuare!

• Nick: Atrixb0y.
  • Level: 13
  • Rank: 1
  • Vechime: 1 saptamana
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: rogramul scolar ma impiedica sa joc in si nu vreau sa incurc
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da ,
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna , cu membri foarte buni
  • Alte precizari?: Multumesc pentru increderea acordata , BAFTA

Edited by Lloris10

• Nick: xXxS3bYxXx
  • Level:27
  • Rank: 2
  • Vechime: 3 saptamani si o zi.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece nu mai am timp de atat de multe activitati.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este foarte frumos tine-o tot asa Carter.
  • Alte precizari?: Multumesc de ocazie.

• Nick:BlackStream
  • Level:13
  • Vechime:2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece un membru nu mi-a aratat respectul cuvenit,eu am respectat pe toata lumea,respectul se castiga nu se impune.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Ai respectul meu Carter pentru treaba facuta,ai ridicat mult aceasta mafie.
  • Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat si sper sa ajungeti cei mai respectati,a fost o placere sa fiu coleg cu voi.

Edited by wltrashaman

• Nick: xXxRoacherulxXx
  • Level: 18
  • Vechime: 2 Saptamani +
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Am facut deja prea multe greseli. La urmatoarea mea abatere sunt OUT. Nu vreau sa imi creez prea multi prieteni ca dupa sa ii pierd prin Demitere.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Nu este nevoie.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:O mafie foarte tare. In care te distrezi mult si membrii sunt foarte intelegatori. CarTer tineo tot asa si tu la fel Marius.
  • Alte precizari?: A venit timpul sa imi dau demisia chiar daca nu am petrecut prea mult timp cu voi! O sa incerc Paterno sau Corle sau Stracci :D

Tot asa Tattaglieni !!!!

• Nick: Tooby
  • Level: 16
  • Vechime: 1 luna si 2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Am motive personale,in plus nu mai este cum a fost la inceput.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Ai decazut mult,cand vin vorba de membri
  • Alte precizari?: Multumesc de ocazie.Pa

• Nick: sick.drops
  • Level: 14
  • Vechime: 2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc sa parasesc Tattaglia din pricina programului prea incarcat (chiar nu vreau sa incurc)
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Membrii sunt foarte de treaba si cu un lider pe masura, respect Dr.Carter! Pacat insa ca orice padure are uscaturile ei.
  • Alte precizari?: Multumesc mult pentru sansa de a face parte din Tattaglia, a fost o experienta unica avand in vedere ca a fost prima Familie din care am facut parte. Sper sa castigati cat mai multe turfs si sa le aparati cum stiti voi mai bine :X. Multumesc Tattaglia, mult succes in continuare !

• Nick: Only4U
  • Level: 27
  • Vechime: 3 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Discutam in joc.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Respect Dr.Carter.
  • Alte precizari?: Multumesc.

Edited by Only4U

• Nick: CrackSwoka
  • Rank: 2 ( Soldado )
  • Vechime: 2 saptamani si 4-5 zile
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece nu mai am timp pentru waruri , antrenamente , activitati si , vreau sa aplic intr-o factiune pascina .
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Nu este cazul
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Sincer am o parere foarte buna . Baitii in ultimul timp sunt tot mai uniti , lucreaza in echipa si se vede asta .
  • Alte precizari?: Carter iti multumesc pentru sansa acordata si cand voi mai cauta o mafie voi aplica aici . Bafta cu mafia Capo Di Tutti Cappi :*

Edited by S4G Swokaa

Nick: DarkAllex

Level: 13

Rank: 1

Vechime: 2 Saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Am facut prea multe greseli,la urmatoarea mea abatere is demis si vreau sa mai intru in tattaglia.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici? este o mafie forte buna cu membri foarte uniti si buni, Carter faci o treaba buna tine-o tot asa si tu Marius bafta in continuare,

Alte precizari?:bafta la fraguri si multumesc pentru sansa si increderea acordata.

• Nick: RazvyBest
  • Level: 16
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc ceva nou
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O mafie foarte buna si destul de organizata.
  • Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata CarTer.

• Nick: xSteve
  • Level: 21
  • Vechime: O saptamana
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sunt foarte ocupat in realitate si nu prea pot activa pe server, + ca am si tezele..
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da..
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Mi se pare o mafie puternica dar totusi eu zic ca trebuie si sa luptati pentru teritorii ca nu sunt facute degeaba
  • Alte precizari?: Bafta tuturor in continuare

• Nick: CosmiiN
  • Level: 15
  • Vechime: 7 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: A intervenit o schimbare in programul meu si sambata nu mai pot fi prezent la seninte activitati. Nu prea mai pot intra!
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Am o parere foarte buna despre mafie. Este o mafie excelenta si membri respectosi.
  • Alte precizari?: Bafta la toti si ii multumesc lui Dr.CarTer ca mi-a oferit o sansa in aceasta mafie si multumesc tuturor pentru respectul ce mi l-au oferit!!

Nick:Rekill

Level:18

Rank:1

Vechime:2 saptamani si 5 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Nu mai am timp de atatea activitati!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Una buna.

Alte precizari?:Multumesc pentru sansa acordata!

• Nick: aNNNdrEi.
  • Level: 12
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Caut altceva
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O factiune unita, iubibila, care nu cere mai mult decat respect
  • Alte precizari?: Bafta in continuare !

• Nick:[rLd]Andreyz
  • Level:12
  • Vechime:o sapt jumate
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Nu imi place.Simt ca nu mi se potriveste aceasta factiune.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Nu prea buna.
  • Alte precizari?:La revedere !!!

• Nick:kmpionu05
  • Level:13
  • Vechime:2 saptamani si 5 zile
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:sunt prea multe activitati si nu mai pot sa intru de fiecare data
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:DA
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:foarte buna
  • Alte precizari?: Bafta!

• Nick: _Santiago_
  • Level: 17
  • Vechime:2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc altceva,si e si problema programului prea mult
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:DA
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Parerea me-a este foarte buna ,un lider pe cinste
  • Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata !!

• Nick: Mr.Daniel95
  • Level: 37
  • Rank: 2 (Soldato)
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc foarte mult sa intru intr-un departament. :(
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: DA
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Parerea me-a este foarte buna, membri de treaba lider/sublider la fel.
  • Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata, Carter tine-o tot asa. :)

• Nick: Tennye
  • Level: 11
  • Vechime: 2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc sa plec din Tattaglia deoarece nu prea mai am timp de activitati.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: A fost foarte frumos sa petrec aceste 2 sapt in tattaglia. Am avut niste colegi extraordinari. Va urez bafta mai departe.
  • Alte precizari?: nu am.

• Nick: YoshiJiro
  • Level: 14
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc ceva nou, un loc unde exista mai multa comunicare si colaborare intre membrii
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Am o parere totusi buna, Carter incearca sa faca ceva dar ii lipseste un singur lucru.. care stie el ce e.
  • Alte precizari?: Sa auzim numai de bine si poate ne vom revedea

• Nick: robbeN.
  • Vechime: 2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: -
  • Care este parerea ta despre Tattaglia: O mafie foarte frumoasa.
  • Alte precizari?: Bafta in continuare.

Edited by robbeN10

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.