Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: EllaFox17
  • Level: 22
  • Rank: 2
  • Vechime: Member since... 04.04.2013.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu conteaza de ce,important e ... ca.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu e cazul.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: ...Frumos.
  • Alte precizari?: Adios bitches!

• Nick:CristiFlorea
  • Level:17
  • Rank:2
  • Vechime:3 saptamani si 3 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Vreau sa incerc ceva nou.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Una nu buna,extrem de buna,colegii lderul/subliderul totii sunt SUPER OK.
  • Alte precizari?:DieseL vreau sa stii doar un singur lucru si sper sa ma crezii,nu am stat in Verdant Family pentru rank...Va urez multa bafta!!!Poate ma voi reintoarce.Va multumesc pentru tot in special tie DieseL.Multumesc pentru tot.Papa

• Nick: Nic_Adrian
  • Level: 44
  • Vechime: 1 luna.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Findca vine vara, o sa plec pe la tara, n-am chef sa stau la pc.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu este cazul.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este un gang unde merita sa intri, pana acum m-am simtit foarte bine si n-am prea avut divergente cu membrii.
  • Alte precizari?: Succes in continuare tuturor!

• Nick: [rTn]xTeCh
    • Level: 26
    • Rank: 2 (Soldato)
    • Vechime: 1 luna si 3 sapt
    • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ei jocul prea in serios, incearca sa fii mai calm.
    • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membr#cenzurat#=#FFA500]Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da[/color]
    • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte frumoasa Membrii foarte de treaba.
    • Alte precizari?: mersi [mR].PhaReLL pentru ca mai adus in aceasta Factiune, si mai antrenat foarte bine in cat sa trag cu Deagle bine. Bafta DieseL /skillz , sper sa fiu bine venit

Edited by RTN Rambo

• Nick: CheLoo89
  • Level: 31+
  • Rank: 2 (Soldato)
  • Vechime: 1 luna si 5 zile.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Principalul motiv este ca m-am plictisit in mafii, acum ca aproape am terminat scoala ma plictisesc, si doresc sa am activitate si in timpul zilei, nu numai la war-uri si antrenamente. Un alt motiv ar fii ca doresc sa merg intr-un departament deoarece nu am fost niciodata.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da, dar nu este cazul.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna, membrii de treaba, lider exceptional care stie sa organizeze si sa tine in frau membrii.
  • Alte precizari?: Imi cer scuze ca plec, bafta in continuare, sa evoluati pe /turfs si sa faceti treaba buna!
  • PS: MyAir, Spawn, Drunkard, Pharell, SPrites, kerS etc. aveti o bere de la mine baieti!

• Nick: Darkilic14
  • Level: 36+
  • Rank: 1
  • Vechime: 3 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Motive personale.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da, dar nu este cazul.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Frumos.
  • Alte precizari?: Bafta in continuare

• Nick: [LL]MyAir
  • Level: 45
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc altceva.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Frumos.
  • Alte precizari?: Bafta s-aveti ca de baut nu duc lipsa.

Edited by LL MyAir

• Nick: bunicu
  • Level: 52
  • Vechime: 14.05.2013-29.05.2013 (deci 15 zile)
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: motive personale
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Familypt minim 2 saptamani: nu este cazul
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: una buna
  • Alte precizari?: bafta

• Nick: Darkilic14
  • Level: 36+
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Motive personale.
  • Alte precizari?: Bafta in continuare

• Nick: [LL]MyAir
  • Level: 45
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc altceva.
  • Alte precizari?: Bafta s-aveti ca de baut nu duc lipsa.

• Nick: bunicu
  • Level: 52
  • Vechime: 14.05.2013-29.05.2013 (deci 15 zile)
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: motive personale
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Familypt minim 2 saptamani: nu este cazul
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: una buna
  • Alte precizari?: bafta

Demisii acceptate.

• Nick: [rTn]Rapp97
  • Level: 27
  • Vechime: 1 luna si 3 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp de mafii si vreau sa incerc o factiune pasnica.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Un gang cu membri de nota 10. Tin sa ii multumesc lui [mR].PhaReLL pentru ca m-a adus aici.
  • Alte precizari?: Succes la war-uri. Bafta.

• Nick: [rTn]Rapp97
  • Level: 27
  • Vechime: 1 luna si 3 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp de mafii si vreau sa incerc o factiune pasnica.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Un gang cu membri de nota 10. Tin sa ii multumesc lui [mR].PhaReLL pentru ca m-a adus aici.
  • Alte precizari?: Succes la war-uri. Bafta.

Demisie acceptata. Succes mai departe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.