Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Bogdan.Vicious

Level: 54

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece realitatea efectiv ma sugruma, poate cu noul program ma veti reprimii daca imi fac putina ordine in viata, dar nu vreau sa fiu o povara pentru factiune, sunt sigur ca in locul meu ar intra perfect persoane mai capabile si mai responsabile cat si mai active.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una mai mult decat buna !

Alte precizari?: Nu am

• Nick: [sQ]Only
  • Level: 50
  • Rank: 1
  • Vechime: 2saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am vorbit in joc
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai tare mafie din LS.
  • Alte precizari?:

• Nick: iNfLueNzA.X
  • Level: 25
  • Vechime: 2 sapt
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am vorbit...
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai buna mafie.
  • Alte precizari?: Bafta mai departe !

• Nick: iNfLueNzA.X
  • Level: 25
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am vorbit...
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai buna mafie.

BAFTA !

• Nick: AndreyNh0
  • Level: 46
  • Vechime: 2 sapt +
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am o problema cu SA-MP pe noul windows, plus de asta viata mea reala este foarte aglomerata.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai buna mafie, cel mai bun lider, no comment!

• Nick: Alcolus
  • Level: 40
  • Vechime: Putin...
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am fost chemat altundeva, ma duc cu cine am crescut. Nu imi este asa de usor sa imi dau demisia, o fac cu mana pe inima. Misiunea mea a fost sa il ajut pe Paharel, dar trebuie sa imi ajut fostul lider, a venit alta cerinta, alta misiune. Va multumesc mult pentru respectul acordat! O sa ramaneti mereu o parte importanta in cariera mea. Mult respect pentru Paharel si Riki. Cu stima,
    Alcolus
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da..
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte frumos, nu ma asteptam la asta, dar ce e frumos, se termina repede....
  • Alte precizari?: Multumesc Pharell pentru sansa, imi pare rau ca ies, mai ales inainte de 2 saptamani, dar trebuie sa termin ceea ce am inceput cu [F4L]Carter...

• Nick: [CBN]Chuck
  • Level: 29
  • Rank: 3
  • Vechime: Aproape 2 luni
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai suport jucatorii din gsb, au baietii minigun, alea-alea, nu mai stiu ce sa faca pentru un turf. Pe mine mama nu ma intreaba daca am luat turf ca sa imi dea de mancare ca la altii.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu e cazul
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai smechera factiune in care am fost pana acum. Daca o sa ia vreodata Ban toti astia buni o sa revin
  • Alte precizari?: Bafta Paharele, daca reusesti sa le ti piept la baieti esti cel mai tare!

Ma mai gandesc

Edited by CBN Chuck

• Nick: darius.
  • Level: 66
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: -
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Noroc cu rieker

Edited by D A R I U S

• Nick: darius.
  • Level: 66
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: -
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Noroc cu rieker

Demisie respinsa, discutam inainte.

Edited by Bogdan phR

Nick: [OC]Machiavelli

Level: 55

Vechime: sub 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: -

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cel mai bun lider de pe server.

Alte precizari?: -

Nick: [OC]Machiavelli

Level: 55

Vechime: sub 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: -

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cel mai bun lider de pe server.

Alte precizari?: -

Demisie acceptata, deoarece nu ai 2 saptamani vei primi 60/60 FP.Succes

• Nick: NoNameNoFace
  • Level: 40
  • Rank: 3
  • Vechime: peste 2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp sa ma joc samp si vreau sa vad cum este in SI .
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O actiune bine organizata cu lideri capabili .
  • Alte precizari?: Baft in continoare .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.