Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: [uS]Ionut_M

• Level: 40

Rank: 1

Vechime: Cat m-au tinut nervii.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nimeni nu isi da interesel din 40 noi suntem 15 pe members.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna , dar mai multa altivitate din partea membrilor.

Alte precizari? : Am incercat sa ajut cat pot dar vad ca nu se poate si nu am cu cine.

• Nick: F4L kiNNNder

• Level: 64

Rank: 3

Vechime: 2 luni

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: H.A

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Misto

Alte precizari?: -

• Nick: Kha

• Level: 12

Vechime: aproape 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: pentru ca din seria warurilor.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Asqwe e lider.

Alte precizari?: nu

• Nick: Tody

• Level: 28

Rank: 4

Vechime: 4 luni si 7 zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc si altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da,dar nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna.

Alte precizari?: Bafta baieti.

• Nick: SniPeRS

• Level: 43

Rank: 5

Vechime: 6-7 luni

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Plec in Avispa deoarece m-am saturat de toti codatii din LS ( in proportie de 90% ) si de cops astia corupti. Lasama in ... mea noua ne da wanted si adversari sunt 18 pe turf ?

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna , mi-am facut multi prieteni aici. Bafta blacky , pixel , tody , dppsamo , Magnum ,m.ionut , Robertooo ( fratele ) si multi alti

Alte precizari?: 1. Am intrat in verdant sa il ajut pe Asqwe la LS negru dar nu s-a prea putut din cauza noi metode de war.

2. Prea multa coruptie in LS , noi luam wanted si ceilalti nu. Mi se pare normal , cum majoritatea politistilor tin in realitate cu tiganii , si pe game tin cu adversarii , doar suntem tara romaneasca.

3. Prea multi codati , cu litere mari " MULTI "

4. Bafta

Edited by SniPeRS

Nick: [AIM]BeyondOwn

Level: 48

Rank: 2

Vechime: 1 luna de zile .

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am ajutat niste scoobalay acum e timpul sa plec.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere mai mult decat ok despre fosta conducere , cat despre actuala o sa imi fac una odata cu trecerea timpului .

Alte precizari?: Bafta .

• Nick: qazdawn

• Level: 40

Vechime: aproximativ 24 de ore.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: m-am angajat si in intervalul 10:00-15:00 sunt la lucru.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da, cred ca nu e nevoie.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: excelenta

Alte precizari?: imi pare rau, dupa intervalul respectiv puteam sa intru dar nu mai are farmec, tin locul ocupat. nu pot ajunge la waruri.

• Nick: Andreiii1936[ZEW]

• Level: 45+

Vechime: Da

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: De cand am intrat tot aud "esti slab" "vai de tine" etc. Nu stau intr-o factiune unde lumea nu ma vrea. Dar ca sa stiti si voi, nimeni nu se naste invatat...puteam sa invat in timp si se rezolva problema. Oricum ca plec eu nu pierzi nimic Blacky, dar nici sa ma tratezi asa. Mersi pentru sansa acordata si bafta cu turf-urile.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da, cred ca nu e nevoie.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: -

Alte precizari?: Scuze ca ti-am tinut un loc ocupat degeaba.

Nick: SkylinE.

Level: 69

Vechime: Peste 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Timpul nu-mi permite de ceva timp sa intru la wars, dar nu stiu cum am ramas atat timp in factiune.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna, desigur... am intalnit multi playeri de treaba aici, sper sa ne mai intalnim si prin alte factiuni.

Alte precizari?: Bafta cu factiunea Blacky.

Nick: SkylinE.

Level: 69

Vechime: Peste 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Timpul nu-mi permite de ceva timp sa intru la wars, dar nu stiu cum am ramas atat timp in factiune.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna, desigur... am intalnit multi playeri de treaba aici, sper sa ne mai intalnim si prin alte factiuni.

Alte precizari?: Bafta cu factiunea Blacky.

Demisie acceptata, succes mai departe sorinel, mersi pentru ajutorul acordat. Edited by South Blacky07

• Nick:JusTxD.

• Level:22.

Rank:Soldato (2).

Vechime:Peste o luna .

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Vreau sa incerc ceva nou .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da, dar nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:M-am simtit foarte bine alaturi de voi ! Mi-ati fost ca niste frati toti : Blacky, Je.alexx, M_Ionut, Robertoo si altii (ma scuzati daca v-am omis, ei mi-au venit in minte pe moment).

Alte precizari?:Multa bafta si sper sa cuceriti tot LS-ul ! (P.S. : Sa imi dai clear si la FW-ul ala asa sa fie ;) ) .

Edited by JustXD

• Nick: Magnum

• Level: 65

Rank: 5 (Vicario)

Vechime: 6 luni fara o saptamana.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece consider ca mi-am terminat treaba aici, mai vreau sa si castig la waruri, am ajutat destul, consider eu. Vreau o schimbare, deoarece trec si eu in a 12-a, si inafara de Stracci (GSB) nu am dus nici o mafie mai sus ca mafia mea. Vreau sa imi inchei cariera de mafiot acolo, pentru mine "acasa". Nu o lua ca pe o tradare, ci asta vreau eu sa fac si in plus am cativa prieteni si pe acolo.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu se pune problema.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie frumoasa cu un colectiv frumos. Blacky iti doresc tot binele din lume, ai fost un sublider bun, am colaborat bine impreuna. Cred ca cele 11 turfuri in total pe care am reusit sa le dobandim cat a fost Asqwe lider, nu au fost intamplatoare.

Alte precizari?: Sper sa reusesti ceea ce iti propui, pentru ca ai cu cine, cum ar fii M.Ionut, Michael., Tody si multi altii. Va multumesc pentru sprijinul acordat in astea 6 luni in care am stat aici, sper ca v-am ajutat. Mi-am terminat treaba aici, am fost promovat la rank 5, am ajutat la waruri, am luat besturi, am devenit legenda Verdant Family. E timpul sa va urez multa bafta si sa parasesc Verdant Family. Sa nu o respingi, pentru ca nu e facuta la nervi, e o cerere de demisie bine gandita. Daca se poate, sa ma dai afara din leader panel astazi. Multumesc.

Besturi

Cu mult respect, Vicario Magnum.

@, demisie respinsa. Nu ti-ai terminat treaba aici.

@, demisie respinsa. Esti un om de baza al acestei factiuni si nu vreau sa te vad civil cu atat mai putin GSB.

Edited by South Blacky07

• Nick: BaxteR

• Level: 32

Rank: 3

Vechime: aproape 2 luni

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: M-am saturat de mafioti, m-am saturat de toata ura asta intre ei, vreau sa termin asta... sper ca v-am ajutat, bafta :)

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Incepeam sa crestem, apoi au venit tot felul de colegi noi si au distrus totul... parerea mea

Alte precizari?: O zi buna !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.