Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Sherlock
Level: 61
Rank: 1
Vechime: Nouă zile.
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu sunt făcut pentru mafii, eu nu pot să bag coduri ca membrii altor mafii.
Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani?: Da, voi sta civil pentru 60 de ore.
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O fost faină atmosfera din afara war-ului.

Alte precizari?: Îmi cer scuze că am ocupat un loc degeaba chiar dacă am stat doar puțin timp. Blacky, era mai bine dacă mă scoteai de la primul war. Salut !

• Nick: Miska

• Level: 39

Rank: 2

Vechime: 3 Saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca avem membrii slabi.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Lider de treaba sub-lider de treaba.

Alte precizari?: Bafta la waruri... o sa aveti nevoie

• Nick: M.Ionut

• Level: 39

Rank: 4

Vechime: de cand au disparut dinozaurii

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ce se intampla acum e o bataie de joc. Uni isi bat capu' , alti cand vad ca pica greu peste ei da /q si ii doare in basca.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: De vis, e ca un mar stricat la mijloc.

Alte precizari?: M & C

@, demisie acceptata. Succes mai departe. Pentru ca nu ai 2 saptamani vei fii demis cu FactionPunish 60/60.

@@Miska ORIGINAL, demisie respinsa. E facuta la nervi.

@, demisie respinsa. E facuta la nervi.

Edited by South Blacky07

• Nick: kraft.

• Level: 53

Rank: 3

Vechime: 3 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:1. Foarte multi membri inactivi

2.M-am saturat de sa tot pierdem

3.Vreau sa incerc o factiune noua.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: No comment.

Alte precizari?: -

Edited by VIP kraft

• Nick: Adytzin.

• Level: 41+

Vechime: nush

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: nu

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici: Una foarte proasta

Alte precizari?: Salut blacky paleta

• Nick: [rTn]NewGangster

• Level: 31

Rank: 2 (Soldato)

Vechime: Aproape 4 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca sunt membri cu "prea mari calitati de lider" si nau inca 24 ore in factiune, si vechime mai mica si tot eu care dupa regulament ar trebuie sa asculte de mine, trebuie sa tac in fata lui. Nedreptatea o detest.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Am peste deci nu e cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte bine pana ce a intrat "Sefu" (Al doilea LIDER)

Alte precizari?: A fost frumos pana ce a venit Chuck Norris (XCoLoRs)

• Nick: AIM.[VIP]

• Level: 17

Rank:2

Vechime: Aproape 4 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Doarece vreau sa incerc FBI.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Azi am facut 2 sapt.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie excelenta cu membri activi si de treaba.

Alte precizari?:Multumesc .

Nick: Blexu

Level: 42

Rank: 3

Vechime: Aproape 4 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pai, sa incepem asa:

1. Dezorganizare totala.

2. Conducerea factiunii o reprezinta rank 1.

3. Chat inchis pe timpul zilei si in timpul war-urilor.

4. Multi inactivi

5. Nimeni nu asculta de nimeni, toti fac ceea ce ii taie capul.

6. Sanctiuni acordate total aiurea, am primit fw deoarece nu am fost la 2 war-uri pe data de 06.08.2014 CAND AM AVUT CERERE DE INVOIRE.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: A fost frumos, acum ceva timp.

Alte precizari?: Salut, vezi ce faci cu chat-ul si organizarea.

Nick: Birdiii

Level: 55

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Organizare slaba, inactivitate, vreau altceva.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: buna

Alte precizari?: Imi pare rau, esti baietas cu caracter de nota 100, doar ca nu ma integrez prea usor.

• Nick: Jeson

• Level: 62

Vechime: 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Doresc sa incerc un alt gang sau un departament.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Destul de buna.

Alte precizari?: Bafta in continuare.

Edited by Jeson

Nick: Mouelhi1
Level: 34
Rank: 12
Why you want to leave Verdant Family ?: i have some Probleme
I agree that I will stay for 60 hours Civil (ingame) in case it turns out that I was a member for at least 2 weeks Verdant Family: no
What is your opinion on Verdant Family after time here: Good Team
Other specifications ?: Bafta

Nick: Mouelhi1
Level: 34
Rank: 2
Why you want to leave Verdant Family ?: i have Some Probleme
I agree that I will stay for 60 hours Civil (ingame) in case it turns out that I was a member for at least 2 weeks Verdant Family: no
What is your opinion on Verdant Family after time here: Good Team
Other specifications ?: Bafta

• Nick: Ghiozdanel

• Level: 50+

Vechime: 2 Zile , cat sa nu iau FP.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:1. 1.Mi-am stricat samp-ul

2.Din cate ati vazut de cand am intrat numa in inactvitati , deci nu am timp , revin cu o aplicatie peste cateva saptamani.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu-mi pot spune parerea , dar din cate am vazut sunteti baieti de treaba..

Alte precizari?: Am 2 zile in factiune , deci fara FP.Ne revedem peste ceva timp , multta bafta baieti :X

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.