Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: KeNNNon.

• Level: 32

Rank: 1

Vechime: 11 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Din cauza serviciului , nu pot ajunge la war.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea despre Verdant este unu foarte buna cu memberi de NOTA 10. RESPECT Verdant Family

Alte precizari?: Multumesc lui Blacky07 ca m-a acceptat si va urez mult succes la war.

RESPECT VERDANT FAMILY !!!

• Nick: CreS

• Level: 59

Rank: 5

Vechime: 7 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp de acest joc. Prefer sa-mi rezerv timpul unor alte activitati benefice vietii personale.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Au fost urcusuri si coborasuri, insa totul a decurs normal pana la urma. O perioada frumoasa din asa-zisa mea cariera pe B-Zone. Ma bucur ca am petrecut alaturi de voi 7 luni frumoase, desi doar Blacky stie cu adevarat prin ce a trecut acest gang in ultimele 8 luni de zile. Mi-am reintalnit vechi prieteni cu care consider ca am facut o treaba minunata, insa am ajuns la vorbele lor: "Jocul asta nu duce nicaieri. Timp pierdut degeaba, nervi, etc.".

Alte precizari?: Sa auzim de bine. Bafta in cucerirea orasului/lor.

@, demisie acceptata. Succes.

@, demisie acceptata. Succes. Pentru ca nu ai 2 saptamani vei primii FactionPunish 60/60.

@, Demisie respinsa. Vorbim in joc.

Edited by South Blacky07

Nick: AnDr3uTzZu

Level: 62

Vechime: O saptamana si ceva

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Simplu nu mai am timp de acest joc.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Destul de buna

Nick: Deyu98
Level: 12
Vechime: vreo cateva sapt
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai pot continua cu 2 conturi.. si consider ca ocup un loc degeaba
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere buna si mult succes la

Level: 12

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai pot continua cu 2 conturi.. si consider ca ocup un loc degeaba

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere buna si mult succes la

Retrag.. Nu merge edit

Nick: xSorin.
Level: 36
Rank: 2
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: O sa stau pe bara ceva timp , dar chiar daca nu am o luna imi fac un cont lvl 10 si vin alaturi de voi !
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte frumos ! Am fost inactiv recunosc am avut ceva probleme cu leptopul!

• Nick: Tody

• Level: 34

Rank: 5

Vechime: 6 luni +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: -

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna.

Alte precizari?: Bafta.

• Nick: jEpY

• Level: 37

Vechime: 2-3 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu stiu, e al 3-lea mouse pe care il sparg saptamana asta. consider ca imi trebuie timp sa imi revin, nu vreau sa trag mafia in jos.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna, pot spune foarte buna , [us]blacky07 e un lider de exceptie.

Alt e precizari?: Bafta, ne revedem curand.

• Nick: [sQ]Cristi95

• Level: 55

Vechime: 2 saptamani si ceva

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Noul program de war`uri nu e tocmai pe placul meu si nu am timp sa ajung.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna.

Alt e precizari?: Bafta, ne mai auzim Blacky :*

• Nick: Teech
  • Level: 22
  • Rank: 1
  • Vechime: Am
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: http://imgur.com/a/VwLm8#0
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Am peste 2 saptamani, nu se poate dovedi => nu sunt de acord.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: E OK daca stau cu /togfam.
  • Alte precizari?: Daca nu vreti sa imi ascultati niste sfaturi prietenesti, pe care le spun din proprie experienta, descurcati-va singuri. Samo, esti la primul rank 4+ si te dai cam prea cocos, si eu am avut 5 luni jumatate de sublider si nu ma laud. Decat sa jignesti, sa acuzi si sa urlii pe /f, mai bine ai invata sa coordonezi, sa ajuti si sa faci strategii, dar de asta o sa iti dai seama cand iti slefuiesti comportamentul.

Retrag momentan.

Edited by Mountain Master AlcoluS

• Nick: AllenMinyo

• Level: 45

Vechime: 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece colegii nu ma vor in gang si nu vreau sa incurc.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Desigur.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea este ca au un lider bun si uni membrii foarte descurcareti desi nu ne-am putut intelege mi-a placut in acest gang.

Alte precizari?: Sper sa luati Los Santos-ul si sa ajungeti in top.

Bafta in continuare prieteni ( aia putini pe care am reusit sa mi fac) si spor la munca pentru ca mai aveti pana la LV.

Level: 16

Vechime: o luna si ceva..

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere buna si mult succes la waruri!

Edited by South Deeyyuu

Nick: Kew.

Level: 21

Vechime: Vreo 3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Sincer,mi s-a acrit de waruri.Mereu trebuie sa imi aranjez programul astfel incat sa ajung la timp si deseori,suntem pe la jumatatea warurilor si mor de foame.+ ca,am vreo cateva luni de waruri,pe rpg1,rpg2,cred ca mi-a ajuns momentan.Oricum,nu scot eu scoruri de 'ZEW' si puteti lua turfuri si fara mine.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna,veti ajunge departe.

Alte precizari: Salut.

• Nick: [AIM]Turner.

• Level: 42

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mi-a ajuns, satul de 'membrii de onoare' din factiunea noastra si de 'membrii buni' ai inamicilor

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu comentez

Alte precizari?: Succes Blacky cu 'elita' ta.

Edited by Turner

• Nick: [AIM]Turner.

• Level: 42

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma retrag din 'Mafia World'

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: -

Alte precizari?: Succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.