Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Deuce.

• Level: 51

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani am.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Prea multi nervi la war.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: -

Alte precizari?: -

Edited by Deuce V II MCMLXXII

• Nick: BaD

• Level: 52

Vechime: 1 zi

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am discutat in game..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Intr-o seara de waruri, nu pot trage multe concluzii, majoritatea capabili.

Alte precizari?: Bafta

• Nick: Rar3s99

• Level: nush

Rank: 2

Vechime: nush

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu ajung la war, deci n-are rost sa mai ratacesc p'aci.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna.

Alte precizari?: Imi pare rau doar ca timpul nu-mi permite sa va ajut suficient. Va urez numai bine pe toate planurile vietii (alea conteaza) nu cred ca ne vom mai vedea curand pe joc,imi ocupa un timp pe care-l irosesc zic eu .. Numai bine !

Edited by Rar3s

Nick: Brandon

Level: 39

Rank: 3

Vechime: In jur de 2 luni? Cred

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Prea multe teme, nu am chef de war-uri, alte motive personale.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Daca ar fi o atmosfera mai calma, ar fi perfect.

Alte precizari?: Nu pot sa dau 2 ore/zi unui joc, cu sala si orarul asta de la scoala (probabil l-a facut doamna care face curatenie la cat de "bine" sunt puse orele). Succes..

Nick: [AIM]M.Ionut

Level: 41

Rank: 5

Vechime: nu stiu

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc si altceva prin LV / SF. Consider ca mi-am terminat treaba aici, am ajutat mafia la bine si la rau, nu las mafia la greu, dimpotriva, renunt intr-un moment favorabil, dar cum am spus mi-am terminat treaba aici, am obtinut tot ce se poate obtine, un rank 5 si cateva functii la grupari, chiar daca avem N turfuri, nu imi pare rau ca parasesc mafia, oricum nimeni nu o sa stie ca x/ y a luat LS-u cu verdant si daca ar sti, nu e nimic notabil in asta, e doar un joc.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Stie fiecare in parte care e parerea mea, majoritatea ne stim de mult timp.

Alte precizari?:Succes in cucerirea LS-ului. Multumesc Asqwe pt sansa de a ma alatura mafiei. Succes blacky. Trestii, ti-am facut pe plac si am pus demisia mai devreme de 2 saptamani, sper ca atitudinea ta POZITIVA sa va ajute sa luati LS-u mai repede, eu cand spun ca 17 oameni sunt putini pt war, nu sunt negativist, sunt realist.

Edited by AIM MIonut

Nick: Straniu[ToV]

Level: 48

Vechime: 2 luni daca nu ma insel

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am alte ocupatii, am discutat cu Blacky

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nota 10, oameni de treaba "japonezi" va pup.

Alte precizari?: Grija de voi!

@@AIM MIonut, - japonez de nota 10

@, - Fratele meu, grija mare de tine :*

@@AIM Smeagol, Japonezu foarte de treaba

@@NUSUNTDPPSAMO, Cuvintele de lauda sunt prea putine pentru tine mestere, ai grija de tine si nu uita de nunta :*

Restu membriilor oameni de calitate, glumeti si cu bun simt, aveti grija de voi va pupa Straniu San dulce pe toti :*

• Nick: Robertooo

• Level: 44

Vechime: 2 sapt

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa merg intr-un departament

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu ca inainte

Alte precizari?: Sal

@@rares, demisie acceptata. Succes bro.

@@Brandon, demisie respinsa. Discutam. Nu ma mai faci aceleasi greseli ca in celelalte 2 dati.

@@AIM MIonut, demisie respinsa. In cel mai rau caz ( doamne fereste ), vei iesii odata cu mine din aceasta factiune. Nu mai devreme.

@, demisie acceptata. Succes in viata reala.

@, demisie respinsa. Iti trece.

• Nick: [AIM]Kha

• Level: 27

Vechime: 2 saptamani si 5 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: vreau sa incerc si mafii/factiuni din alte orase .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: un grup unit , sper sa ramana la fel si dupa ce o sa ies de-aici . Ascultati ce vi se spune pe /f si o sa fie GG EASY .

Alte precizari?: Sper sa luati Los Santos-ul si fara mine .

• Nick: TheGrimReaper

• Level: 26

Rank: 4

Vechime: 3 luni +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: M-am plictisit de samp si ma las .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai frumoasa factiune , succes mai departe!

Alte precizari?: Bafta bagabontilor, succes cu mafia si sa luati LS! Va pup la semafor

• Level: 47
  • Rank: 1
  • Vechime: 2 sapt+
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Prea multi codati
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: buna
  • Alte precizari?: succes cu ls-ul

• Level: 47
  • Rank: 1
  • Vechime: 2 sapt+
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Prea multi codati
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: buna
  • Alte precizari?: succes cu ls-ul

• Nick: eNNdless.x

• Level: 22

Vechime: 6 saptamani +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc altceva departament/pasnica + ca nu prea am timp de wars

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: dap

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: e bomba :X

Alte precizari?: Sper sa luati LS-ul ! :o3

• Nick: eNNdless.x
  • Level: 22
  • Rank: 3
  • Vechime: 6 saptamani +
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc altceva departament/pasnica + ca nu prea am timp de wars
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: dap
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: e bomba :X
  • Alte precizari?: Sper sa luati LS-ul ! :o3

Demisie acceptata. Succes mai departe.

• Nick: The.Punisher

• Level: 65

Vechime: About 20 days.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: i was Present when x2 Gangs Controlled LS, what do i want else?

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Good Moments .

Alte precizari?: Meh... Good luck in controllig Another Part of The Map (LV), bft.

Nick: firu98[VIP]

Level: 38

Vechime: Peste 2 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family: Pai din cate am inteles,stau aici numai sa va incurc si nu va ajut cu nimic..

Sunt de acord ca voi sta civil pentru 60 Ore(in game) in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Verdant Family pentru 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit extraordinar in aceste 2-3 luni alaturi de voi.Chiar nu vroiam sa plec,dar asa a fost sa fie.

Alte precizari: Va salut pe toti si sper sa luati cat mai multe teritorii !Bafta baieti :'(

• Nick: Amigo

• Level: 52

Vechime: vreo 3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa merg in 69 sa-l ajut pe Naruto sa ia SF-u

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Una buna,organizare buna,tot ce trebuie la o mafie.Tineti o tot asa.

Alte precizari?:Am intrat in VDT sa il ajut pe blacky sa ia Ls-u si mai ales sa las GSB-u pe 0.Mi am indeplinit obiectivu si acum e timpul sa merg in alta mafie sa ajut si acolo.Fiti activi si o sa fie LS-u pt mult timp negru!Bafta tuturor.

• Nick: LorD.Camorra

• Level: 50

Vechime: 2 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu cred ca rezist

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: dap

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu-mi formez pareri in 2 zile.

Alte precizari?: Sper sa luati LS-ul !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.