Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick:ThomasS
  • Level:40
  • Rank:3
  • Vechime:1 luna jumate
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu mai pot intra la war-uri, ajung acasa foarte obosit + azi m-am trezit sa vin la war si cand intru frumos la war .. toti codati pe noi .. m-am saturat de toti codati astia intru sa-mi fac nervi sau sa ma relaxez?Am incheiat-o cu gangs
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Familypentru minim 2 saptamani:Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Membrii sunt foarte seriosi si cu bunul simt cat despre lider nu am cuvinte este un om de nota 10+ TanTu ieri ma retras, am zis hai ca mai incerc dar nu mai pot sa intru la war-uri si nu are rost sa intru din 2 war-uri sa intru la 10 min dintr-un war.. Imi pare rau dar am incheiat-o cu mafiile .
  • Alte precizari?:Tantu te rog sa nu te superi pe mine ca ies dar nu mai pot intra la war-uri sper sa ma intelegi
  • sper sa tinem aceiasi legatura ca si pana acum ... sa intram pe skype sa rad una alta (SARPELE SARPELE)
  • II Salut pe toti membrii si sper intr-o zi sa vin la hq sa va felicit pentru #LS #NRGRU sper sa imi pot face un timp de war-uri si sa revin aici .Tantu inca odata ai fost un om de nota 10 cu mine si iti multumesc
  • Multumesc pentru sansa acordata

Edited by BS Thomas

• Nick: KillerNo1

• Level: 24

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca o sa plec din oras si nu pot intra.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este un gang cu oameni de treaba (mai ales Tantu :* ) in care mi-am facut prieteni noi.

Alte precizari?: .

• Nick: Sad3e

• Level: 22.

Rank: 2.

Vechime: O luna.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu am timp sa joc pe doua conturi, am si bac anul asta si imi ocupa mult timp warurile.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am o parere buna despre acest gang, insa sunt membri care il trag in jos.

Alte precizari?: Bafta, daca vreti sa imi spuneti ceva contactati-ma pe contul meu principal - FabiaN.[ToV]

• Nick: .Daniel.[ToV]

• Level: 50

Rank: 3

Vechime: Doua luni

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa iau o mica pauza de la acest minunat sever !

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna, TanTu, esti un lider exceptional, iti faci treaba de minune, membrii sunt vinovati ca nu intra la war !

Alte precizari?: Multa bafta in cucerirea Los Santos-ului !

• Nick: [uS]Holmes

• Level: 43

Rank: 4

Vechime: 3 luni jumate.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu prea mai am timp de server, asa ca m-am hotarat sa stau civil o perioada de timp.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna, Tantu, faci o treaba buna, continua cu ceea ce faci, ai sa vezi, ca curand Verdant Family o sa fie dinou sus, si datorita tie, fii mai sever cu membrii.

Alte precizari?: Multa bafta, sper sa ma reintorc.

• Nick: Mykes

• Level: 18

Rank: 2

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Consider ca am ajutat cu tot ce am putut acest gang si vreau sa incerc altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Nu este cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere buna

Alte precizari?:Multumesc TanTu pentru sansa acordata.

Edited by Mykes CN

• Nick:SergiuYo1998

• Level:50

Rank:2

Vechime:aprox o luna.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:consider ca mi-am terminat treaba aici.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:nu e cazu

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:E ok dar fara membrii nu ai ce face.

Alte precizari?:Multumesc Tantu de sansa acordata succes in continuare si sa vad LS NEGRU !!!!!!!!!

• Nick:George_

• Level:29.

Rank:4

Vechime:Mult, prea mult.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Multe motive,unul dintre ele favorizarea!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Una buna pana la un moment dat

Alte precizari?:Adios.

• Nick: Mykes

• Level: 18

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: M-am rasgandit, sunt mai multe motive

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere buna.

Alte precizari?: Salut, TanTu sper sa nu te superi pentru ca m-am rasgandit dar sunt multe motive din care vreau sa plec

• Nick: rizEa

• Level: 125.

Rank: 1.

Vechime: 5 zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu se dau arme la war si nu am de gand sa stau cu membrii precum Chups in fatiune.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Trebuie sa se schimbe multe aici.

Alte precizari?: Multa bafta, imi pare rau tantule dar eu vreau sa ma distrez cat timp o sa joc SA:MP, nu sa-mi fac nervi cu toti nabii.

• Nick: PresuPusu

• Level: 35

Vechime: 18 zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu ma gandeam sa ajung in situatia asta dar am comis o foarte mare greseala. Am pus un joc inainte prioritatilor din lumea reala si acuma platesc. Nu mai am timp de acest joc/mafie. Ca voi mai intra cand imi va permite timpul o sa fie ceva dar chiar nu mai am timp sa intru la war sau sa fiu activ. Activitatea mea din viitor e necunoscuta pana nu trec bacul si admiterea.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: A fost ok. Imi pare rau ca nu am putut gusta mai mult din viata de mafiot dar e una foarte interesanta. Sunt convins ca ma voi intoarce candva dupa ce imi rezolv treburile mai importante.

Alte precizari?:Succes tuturor. Sa vad LS negru,pleaca 1 ,vor venii 2.E doar un joc,distrati-va ,sa nu il puneti niciodata inaintea altor activitati mai importante in viata voastra cum am facut eu pentru ca veti regreta. Succes tuturor. # Civil pana in septembrie. (Nu o sa iau parte la warurile de azi,o sa stau afk mai mereu)

Edited by PresuPusu S4F

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.