Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: PudraMentolata

• Level: 25

Rank: 2

Vechime: 2 saptamani si ceva.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Are multa valoare Vialpando si nu vrea sa o imparta si cu mine.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai proasta, nici sa va organizati nu stiti astept demisia si lu .Madalin.

Alte precizari?: Succes

• Nick: [AIM]K0rS

• Level: 58

Rank: 1

Vechime: 3 sap

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: 2/3fw

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna!

Alte precizari?: SEX!!!

K0rs - Demisie respinsa, pana nu imi confirma un admin ca reportul in legatura cu C-bug-ul folosit de tine este de FW sau nu, nu iti accept demisia, daca adminul hotaraste ca din acel report trebuie sa-ti dau FW, vei fii demis cu 3/3 FW pentru acumularea a 3 FW-uri, in caz contrar, o voi accepta.

• Nick: .SmiLe[Y].

• Level: 32+

Rank: 1

Vechime: Nu-mi pasa, am peste 2 sapatamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Faci favorizari Denysule, ceea ce nu-mi place deloc. Bine ca altora le dai rank la timp si pe mine ma amani cu inca 5 ani lumina, nu?

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Normal, oricum nu e cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte proasta. Daca erai si tu om, as mai fi ramas. Pacat de xSavi, chiar daca a stat putin aici a facut treaba foarte buna si a adus si multi membrii.

Alte precizari?: Degeaba mai dai war ba cu 2 membrii online, abia cand o sa fiti 35+ in mafie si vreo 25+ on la war, atunci sa te gandesti ca ai sanse la turfuri. #SALPA

Smiley - Demisie acceptata! - cand intri intr-o factiune, intri de dragul jocului, nu pentru rank. Succes! Tie nu ti-am dat exact cand ai facut 14 zile pentru ca au fost saptamani in care am avut 2 waruri pe saptamana si tu iti epuizai invoirile, nu esti activ ce sa mai, la waruri foarte rar ai venit.

• Nick: Sheyk1t

• Level: 46

Rank:2

Vechime: 15-16 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Doresc sa incerc si alte factiuni.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Nu am cuvinte cu care pot descrie parerea mea pot sa spun doar ca m-am simtit ca acasa.

Alte precizari?:-

• Nick: Grecuu17

• Level: 40

Vechime: 2 saptamani+

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Doc Paleta!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Frumos!

Alte precizari? :-

• Nick:ShoKaru
  • Level:32+
  • Rank:1
  • Vechime:2 saptamani+
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Ma duc sa ajut un prieten.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da, insa nu este cazul.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Buna.
  • Alte precizari?:Va salut, poate o sa revin candva.

Edited by ShoKaru Zuz

• Nick: BlueBerianul[ADM]

• Level: 59

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa intru intr-un departament, unde sa am parte de multa actiune.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Familypentru minim 2 saptamani: Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: A fost frumos, va multumesc pentru tot timpul petrecut aici.

Alte precizari?: Vial, iti multumesc ca mi-ai acordat o sansa. Va pwp! Bafta in continuare.

• Nick: Dreamcool

• Level: 50

Vechime: 2 saptamani +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma duc intr-un gang capabil.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nimic.

Alte precizari: Ascultati de Silviu daca vreti sa ajungeti sus.

• Nick: Joker.Jr

• Level: 17

Vechime: 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Doresc sa incerc ceva nou

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Un gang foarte bine organizat cu membrii de treaba.

Alte precizari?: Bafta.

• Nick:aLCapone.

• Level:30

Vechime: 3saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Vreau sa incerc ceva nou.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Buna

Alte precizari?:Imi cer scuze ca postez aici , dar alcapone m-a rugat pentru ca el nu-si mai gaseste contul de forum.

• Nick:aLCapone.

• Level:30

Vechime:3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu ma mai simt bine aici

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Nu comentez

Alte precizari?:Salut si sper de data asta sa o accepti!

Edited by raul00v

• Nick: Spikezor[]

• Level:27

Vechime:2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu ma mai simt bine aici si merg sa ajut un prieten.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Nu comentez

Alte precizari?: Bafta.

Edit:

South Denysu

Edited by Alex Mafya

• Nick: Alonso.

• Level: 23

Rank: 4

Vechime: Aproximativ 3 luni si 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Consider ca mi-am facut treaba aici.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Mai e de lucrat.

Alte precizari?: Succes si multumesc TanTu pentru sansa acordata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.