Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Kenzo.
  • Level: 30
  • Rank: 2
  • Vechime: 2 saptamani si 1 zi.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu prea mai am timp de o mafie, mai ales ca se apropie scoala, nu voi mai putea ajunge nici la war-uri cu acel "program"
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu este cazul..
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O familie in adevaratul sens al cuvantului, din toate punctele de vedere. Sper ca am ajutat, si ca nu am lasat o impresie proasta dupa perioada de timp petrecuta aici, daca se va schimba ceva, promit ca voi reveni.
  • Alte precizari?: Ascultati de Bogdan si Rieker si totul va fi bine, salut.

• Nick: Zotag.
  • Level: 44
  • Rank: 4.
  • Vechime: 4 luni si ..
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am facut tot ce se poate face,merg sa ajut si alte mafii..
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu este cazul .
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: THE BEST.
  • Alte precizari?: Spor cu factiunea ! Sper sa luati tot LS !

• Nick: iRi.
  • Level: 28
  • Rank: 1
  • Vechime: 2 sapt
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ura + pt moment nu mai vreau sa fiu in nici o mafie.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu e cazul.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai frumoasa mafie in care am fost.
  • Alte precizari?: Bafta!

• Nick: iRi.
  • Level: 28
  • Vechime: 2 sapt
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ura + pt moment nu mai vreau sa fiu in nici o mafie.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu e cazul.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai frumoasa mafie in care am fost.
  • Alte precizari?: Bafta!

Demisie acceptata,succes in continuare.

• Nick: StaVrosS_v2
  • Level: 57+
  • Rank: 1+
  • Vechime: 2 saptamani+
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp de Sa-mp.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Superba mafia , bafta in continuare Far3l3
  • Alte precizari?: Bafta la cat mai multe teritorii.

• Nick: Vito.Scaletta
  • Level: 30
  • Vechime: 18 zile.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Deoarece as vrea sa incerc un departament si consider ca nu sunt multi cei care ma suporta in verdant , nu vreau sa dau exemple , se stiu ei.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Sunt de acord.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Timpul petrecut aici a fost superb , niciun war pierdut , activitati multe , Pharell cel mai de treaba lider , Rieker se descurca binisor , mi-am facut cativa prieteni , m-am distrat foarte bine , eram foarte entuziasmat cand castigam un teritoriu si sunt multe altele.
  • Alte precizari?: Stiu ca voi regreta la maxim plecarea asta , pentru ca in minim doua saptamani veti avea mai mult ca sigur si cel putin jumate din LV.
  • Pharell am intrat sa te ajut , mi-am dat silinta si am incercat tot posibilul sa fac tot ce imi sta putinta sa ajut factiunea. Imi cer mii de scuze daca te-am dezamagit , sau am facut ceva gresit . NU IES PENTRU CA NU AM RANK 2 , ies pentru ca vreau sa aplic intr-un departament , nu intelege gresit. Daca eram pentru rank ieseam de mult.

Vito.Scaletta-demisie acceptata, mi-a facut placere sa te am ca membru, multi spuneau ca nu vei da randament dar uite ca nu a fost asa, ai fost un membru foarte bun si activ, mi-a facut placere. Succes in continuare.

Nick: Hazard

Level: 65

Rank: 1

Vechime: 1 saptamana

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp de Sa-mp.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Superba mafia , bafta in continuare Far3l3

Alte precizari?:

• Nick: dariuS.
  • Level: 63
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Bataie de joc.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Ar fi super daca nu ar fi copii.
  • Alte precizari?: Bafta

• Nick: dariuS.
  • Level: 63
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Bataie de joc.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Ar fi super daca nu ar fi copii.
  • Alte precizari?: Bafta

Demisie acceptata, succes mai departe.

• Nick: dutzuqq
  • Level: 32+
  • Vechime: 2 saptamani si 1 zi
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu stiu
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Super, a fost chiar super
  • Alte precizari?: Bafta la cat mai multe trufs . Baftă in continuare si multumesc pentru sansa acordata !

• Nick: dutzuqq
  • Level: 32+
  • Vechime: 2 saptamani si 1 zi
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu stiu
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Super, a fost chiar super
  • Alte precizari?: Bafta la cat mai multe trufs . Baftă in continuare si multumesc pentru sansa acordata !

Demisie acceptata, succes mai departe.

• Nick:[sQ]Dragos
  • Level: 52
  • Rank:2
  • Vechime: :-??
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Incepe scoala, si nu voi avea timp de waruri + ca m-am inscris la sala.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna, colegi de nota 10 +,Pharel si Rieker se descurca cel mai bine, cea mai buna mafie la momentul actual de pe server.
  • Alte precizari?: Vineri vreau sa dau /turfs si sa vad tot Lv-ul. Aveti grija de voi :*

• Nick:[sQ]Dragos
  • Rank:2
  • Vechime: :-??
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Incepe scoala, si nu voi avea timp de waruri + ca m-am inscris la sala.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna, colegi de nota 10 +,Pharel si Rieker se descurca cel mai bine, cea mai buna mafie la momentul actual de pe server.
  • Alte precizari?: Vineri vreau sa dau /turfs si sa vad tot Lv-ul. Aveti grija de voi :*

Demisie acceptata, multumesc de ajutor.

• Nick: [mR].Silviu
  • Vechime: .......
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deja se da in nesimtire.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: .....
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: ....
  • Alte precizari?: SALUT.

• Nick: [mR].Silviu
  • Vechime: .......
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deja se da in nesimtire.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: .....
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: ....
  • Alte precizari?: SALUT.

Demisie respinsa, discutam in game.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.