im ugly still gettin' hoes Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 (edited) NBA Live 08 Platforme pe care jocul functioneaza : PC, Xbox360, PS2, PS3, PSP, Wii Cu o multitudine de moduri de joc, NBA LIVE 08 nu te va lasa niciodata sa te plictisesti.Aduce o multime de elemente noi iar jucatorii au invatat cateva trucuri noi. lar la capitolul grafica se poate observa ca jocul a evoluat chiar mult. Din punct de vedere al graficii, jocul se prezinta bine, modelele de jucatori fiind imbunatatite, reflectiile din podea fiind atractive, iar arenele sunt echipate cu tabele de marcaj si contin de fiecare data fani entuziasmati. In partea audio se fac remarcati comentatorii, care analizeaza bine actiunea, si fac si remarci adecvate. Momentele lor de varf sunt insa cele in care dumneavoastra nu jucati prea bine, si atunci comentatorii cu siguranta va vor face sa simtiti asta. Cu elementele sale noi, cu schimbarile aduse, cu toate imbunatatirile sale, NBA Live 2008 este un joc de baschet foarte bine realizat, care cu siguranta merita incercat. Mai jos am atasat cateva poze cu jocul si trailer-ul lui. Enjoy! sursa: http://www.gamemag.ro/nba-live-08-pc.html Edited October 28, 2011 by Ming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homeboy Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Intotdeauna mi-a placut NBA. Jocul este bun,l-am jucat pe PS2 la un amic, jocul garanteaza distractia insa din toate NBA-urile jucate, 2k11 a fost the best, a avut si un update la roster si a avut si storyline-ul cu Jordan care mi-a placut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawel B ZONE Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Frumos jocul , l-am jucat . Grafica e destul de buna , nu necestita multe. Felicitari , si tie si celor de la EA Sports Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScRipTuM Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Lam jucat,Grafica frumoasa tot Orikum gj copy+paste tot e ceva munca:D + Img Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greet Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Topic mai vechi de o luna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts