Jump to content

NBA Live 08

im ugly still gettin' hoes
 Share

Recommended Posts

NBA Live 08

Platforme pe care jocul functioneaza : PC, Xbox360, PS2, PS3, PSP, Wii

Cu o multitudine de moduri de joc, NBA LIVE 08 nu te va lasa niciodata sa te plictisesti.Aduce o multime de elemente noi iar jucatorii au invatat cateva trucuri noi. lar la capitolul grafica se poate observa ca jocul a evoluat chiar mult.

Din punct de vedere al graficii, jocul se prezinta bine, modelele de jucatori fiind imbunatatite, reflectiile din podea fiind atractive, iar arenele sunt echipate cu tabele de marcaj si contin de fiecare data fani entuziasmati. In partea audio se fac remarcati comentatorii, care analizeaza bine actiunea, si fac si remarci adecvate. Momentele lor de varf sunt insa cele in care dumneavoastra nu jucati prea bine, si atunci comentatorii cu siguranta va vor face sa simtiti asta.

Cu elementele sale noi, cu schimbarile aduse, cu toate imbunatatirile sale, NBA Live 2008 este un joc de baschet foarte bine realizat, care cu siguranta merita incercat.

Mai jos am atasat cateva poze cu jocul si trailer-ul lui. Enjoy!

ty4flstqmo5cqcjb7o7.jpg

8lvjpyxfjdh4ucig270.jpg

e306uskeyvx3tmnvsli8.jpg

sursa: http://www.gamemag.ro/nba-live-08-pc.html

Edited by Ming

Intotdeauna mi-a placut NBA. Jocul este bun,l-am jucat pe PS2 la un amic, jocul garanteaza distractia insa din toate NBA-urile jucate, 2k11 a fost the best, a avut si un update la roster si a avut si storyline-ul cu Jordan care mi-a placut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.