Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza tuturor...Skillz si tommy obisnuiti-va cu plangeri ca acestea...eu am avut muulte....unii sunt invidiosi ca nu pot ajunge unde suntem noi,asa ca de ciuda fac posturi...

Bună dimineața/ziua. Ce faceți? O să intru mai târziu în joc, de-abea aștept să mai arestez câțiva suspecți.

teylo, am mai făcut parte acum câteva luni din Police Department, dar parcă nu se făceau atât de multe plângeri aiurea..

hello everyone. Training today, my first training :D, cant wait. Oh well, cya yo all later, off to school now, bya

Edited by NGU Joe Hart

Buna dimineata / Good morning !

Ce faceti?

Scuzati-mi inactivitatea de ieri, am fost plecat aproape toata ziua. Astazi voi mai fi pe aici. Punctele pentru raport oricum le am.

Ne auzim mai tarziu in game, succes !

Salutare colegi, este prima oara cand postez la PD Discutii si ma simt onorat xD... in fine, as vrea sa ii salut si pe ceilalti membri pe care nu i-am salutat in joc, deoarece nu am putut sa dau de toti. Eu cred ca o sa intru in curand in joc.

Noapte buna / Good night !

Ne auzim maine, ma bag si eu la somn.

Felicitari pentru antrenament si prezenta la acesta !

Tomyy... succes in continuare! Eu zic ca este o greseala ceea ce faci. Am vazut ca iti dadeai interesul si erai un membru bun si activ. Asta este, probleme se rezolvau ele in timp. Daca chiar iti doresti sa ramai in factiune, ramai acolo orice ar fi.. si eu faceam asa inainte, dar mi-am dat seama de un lucru: De ce sa ies eu din cauza unor jucatori? Vor iesi ei singuri. Este tot timpul din lume si este doar un joc.. Pacat! Succes!