Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Care ma ajuta si pe mn sa pun in loc de Bullet o alta masina da sa fie ceva faina BMW,mercedes... Sa fie compatibila ca mie nu mi se schimba help me ...lasatimi un link ceva cu o masina

bah dacy ce minti???? ca ti'am dat azi o batatie la scoala de ai inceput sa plangi ":)):))

auzi la el ce minte :::)) tie greu sa recunosti ca team batut cu coada dela matura ...:)) da numa asa de prieten nu am dat tare asai..??

Care ma ajuta si pe mn sa pun in loc de Bullet o alta masina da sa fie ceva faina BMW,mercedes... Sa fie compatibila ca mie nu mi se schimba help me ...lasatimi un link ceva cu o masina

auzi la el ce minte :::)) tie greu sa recunosti ca team batut cu coada dela matura ...:)) da numa asa de prieten nu am dat tare asai..??

pff , cauta si tu tutoriale , crezi ca noi suntem fabrica de tuts?

salut colegi :)) cel mai fericit sunttt am luat 7 la tic si am trecutttt :D

eu am media 10 la tic ca m-am calificat pe faza de sector , si am luat si un 10 azi la info xD

Noapte Buna... 4' me (nebuna) q anNa, wey :X:D

@ Doar cadou adevarat care sa il fac la anNa trebuia sa merg la Sibiu.. :( da i-am pus cont premium.. :(

@ De meream la ea, chiar era o noapte Ne-buna :X:D

Edited by DarkSideofSoul