Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Anunt!

Am introdus noi reguli si am modificat lista cu amenzi.

Obs!

Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.

Daca suspectul zice ca nu se preda, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.

Daca suspectul zice ca nu se preda si fuge cu un vehicul atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pt runner.

Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda si fuge cu un vehicul atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pt runner.

Se considera "fuga" doar daca suspectul se foloseste de un vehicul.

Chat-ul /d se foloseste doar pentru discutii despre ceea ce priveste politia, cine vorbeste despre altceva va fi sanctionat cu /jail 5 - 10 minute pana la demitere.

FBI si NG au dreptul sa intervina doar de la wanted 3+.

PD este indicat sa se ocupe in primul rand de cei cu wanted 1 si 2 si de amenzi.. apoi de wanted 3-6.

---

• Lista amenziilor :

- Parcatul neregulamentar - 30.000$ amenda.

- Condus neregulamentar - 25.000$ amenda + anularea permisului de conducere.

- Doar Folosirea hidraulicelor pe un drum public - 10.000 $ amenda + confiscarea masinii

- Doar Folosirea de NOS - 20.000$ amenda + anularea permisului de conducere.

- Materiale fara licenta - 5000$ amenda + confiscarea materialelor ( /take).

Dupa cum v-am zis si pe /r, respectati noile reguli, v-a fi mai greu pana ne acomodam, dar o sa fie OK. Vreau sa fiti foarte disciplinati cu colegii, playerii si adminii. La prima greseala, indiferent cat de mica ar fi ea, o sa fiti sanctionati drastic.